Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:23
- Nahlásit

Taky znám jednoho psa, co ochcává kde co.... doma to nikdy neudělal, ale jak přijde docizího tj. ven, tak začne a je to děs
U nás naštěstí Brut je v pohodě, i když se chová úplně stejně, jak popisuje PetraK ... když je někde na louce, či na poli, a nemá tam žádnej stromek či něco podobného, tak čůrá na holčičku... pro změnu naše babča od malička zvedala nožku
Alu čůrá za chůze popř. u toho poposkakuje a snaží se ještě zvládnout plno dalšího.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

brut
Kiruna normálně značkuje zvýšky jak pes, te´d před háráním tuplem, a přechcávaj se s Ferdou navzájem...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

Sali
Cir doma neznačkuje, fakt je, že cca do dvou let to byl jedinej pes, teď má k sobě tři holky, ale prostě neznačkuje ani když holky háraj.
Bohužel nevim proč tomu tak je/není, takže se z toho nedá nic vyvodit.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Sali
Nám Jackie taky značkuje jak pes hárání nehárání, jenom u toho nezvedá tu haksnu. Ale doma by to neudělala, to je asi specialita samců.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:52
- Nahlásit

brut
No to je pravda, ten pupínek by si stejně uříznul, spíš se jedná o to že při tomhle způsobu holení někomu chloupky zarůstají jakoby dovnitř, ale to se musí vyzkoušet.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:52
- Nahlásit

AlenaD
Kobra si to lajsne i doma, když u toho nejsem, asi přesně ví, že nemám čich na to, abych zjistila viníka...

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

to je asi specialita samců.

No nevím,mám samce doma tři a zkusil to teď jen Otík,hned první večer,když přijel.Vochcal dětem roh postele a mě závěs v ložnici,dostal vylágoš a já inkriminovaný místa postříkala Cifem na vokna a gdyš si za pjet minut přišel čichnout,jako že by to voskoušel znova,kejchal půl hodiny a už to neudělal.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

AlenaD
jako ferdopes má ještě jednu specialitu, sundavá prádlo ze šnůr, stele si v něm, a nakonec do toho nachčije. Též si stele v posteli tak, že nechat ho přes den doma , nedat ho do kotxce, pak můžem vyhodit matrace.
Odchytat u nás provoz , v tom prostoru, co mám k dispozici, a v tom osazenstvu, co tam mám, není vůbec jednoduchá věc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 13:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Dobré odpůldne
davidkova renata
tak já vyjíždim!!!!!!!!!!!!
šproty a žlučník ti fčéra nestačily?
brezen2008
jako mě se zdá,že je tam dost vostrejch kostí,já se bojím,abych se přiznala
beru občas od vetamixu ty odřezky lososa a jsou to kusy s ploutvema s kostima dávám je psům syrový celý včetně kostí a docela to umí žrát. I když je fakt že jenom velkejm hafům.
brut
e je fuk, jestli si ho seřízne škrabátkem nebo strojkem.
taky jsem si myslela a i mi přijde strojek praktičtější, ofšem matka míní a mladej mění. Strojek dostal už 2x a počítám že každej tak nějak 1x použil a založil a prostě tvrdé že holítka jsou holítka.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

jablunka

radkah
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

davidkova renata - sem to sem kopírla, nějak nestíháš)
mejla jsem četla dík-koukám že nás ty Vánoce berou vobě....nechceš soutěžit ve výzdobě kvartýru? Si zvaná-bys neřekla, jak ty potkaní bobky, co mi tam dámy vyhazujou, vypadaj pěkně dyž se pozlatěj. Sice vyniknou jen na dost malym stromku, ale nám by se do bytu jinej ani nevešel. S dárkama si hlavu nelámu-matce vrátím všecky věci, který jsem si letos půjčila a nevrátila-mluví o nich v průběhu celýho roku, tak myslím že bude radost obrovská...Romanovi dám asi svojí fotku jako puzle-tak 6000kousků, ať si mě užije, že jo...psy, kočky a potkany odměním volným vypuštěním a hodinkou "dělejte si co chcete"-celá rodina pak ve vedlejší cimře bude tipovat, kdo to přežije....zvážila jsem kočky a vydělila to počtem potkanů krát schopností jednotlivých myší trávit....tipuju, že od ledna kupuju jen pamlsky pro hlodavce

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

Biluška
Nemoh by Armánek kanysterapeutit v háracích kalhotkách? V domovech důchodců by pro potíže s únikem moči mohli mít pochopení

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

Sali
Též si stele v posteli tak, že nechat ho přes den doma , nedat ho do kotxce, pak můžem vyhodit matrace.
Tak to bych si při mém těžkém odporu k povlíkání postelí nejspíš večer stlala do ferdopsí kůže

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

Alexa
brut
prostě tvrdé že holítka jsou holítka.

Kdysi sem v nějakém záchvatu,předpokládám,koupila Tomovi Brauna za tři litry a strojek leží nepoužíván asi štyry roky ve skříňce v koupelně.
Tvrdí,že se tím nevoholí pořádně,zarůstaj mu fousy a má vyrážku.Nejradši má obyč mejdlo,štětku a obyč žiletky.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

Hyena
nejde o povlékání postele, jde o to, že večer by v molitanový matraci byla vyhrabná díra úplně krz, průměru 50 cm, a v ní by byl vytvořenej pelech, kam by byly nanošený ještě žužlací polínka ze zahrady.
Popisuju realitu!!!!!! už se stalo, a nejednou.....Tchoř je prostě měkkej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

Hyena
Tak to bych si při mém těžkém odporu k povlíkání postelí nejspíš večer stlala do ferdopsí kůže

Nápodobně!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

Sali
už se stalo, a nejednou.....Tchoř je prostě měkkej.
Potom bych tu díru vystlala Tchořem!

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

Sali
nejde o povlékání postele, jde o to, že večer by v molitanový matraci byla vyhrabná díra úplně krz, průměru 50 cm, a v ní by byl vytvořenej pelech, kam by byly nanošený ještě žužlací polínka ze zahrady
Cokliv, co by mě nutilo věnovati se úpravě lůžka v míře větší než malé mě zcela spolehlivě uvádí do stavu nepříčetné agrese

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

jablunka
Potom bych tu díru vystlala Tchořem
jaxi nelze, respektuju územní rozdělení domečku. Je to JEHO postel.
Sice tam te´d spím s ním, neb dole v jídelnokuchyni s poslelí je tchýně, ale na jeho současné matraci, prohrabané v nohách z obou stran,naštěstí ne úplně krz, mám navlečenou tlustou deku a teprv pak prostěradlo...jinak povlékat se nahoře musí buď denně, nebo zalízt spát v montérkách/teplákách na údržbu zahrady, vyjde to nastejno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:13
- Nahlásit

jablunka
Potom bych tu díru vystlala Tchořem!

http://www.youtube.com/watch?v=c_O7sRBKvak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:17
- Nahlásit

Du venčit s hyenou,Hyjena bé mít bezpečnej seks s Nyný a to se vyplatí ,nepište nic!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:18
- Nahlásit

Sali
na jeho současné matraci, prohrabané v nohách z obou stran,naštěstí ne úplně krz
Promiň,ale to mi hlava nebere.
davidkova renata
Naskočilo mi to taky.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:32
- Nahlásit

jablunka
CO ti hlava nebere?????)
v tchořovně prostě platí jiná pravidla hry, než ve zbytku světa.
Než bych se zbláznila, raději jsem si oddělila svou životní zonu,
už to tady před týdnem padlo....
Mám dolní patro, kde žiju já, A kde to vypadá přesně tak, jak se líbí mě, akorát když přijede Láďovo maminka, tak jí tu zonu přenechám a jdu životřit na noc nahoru,
ona tam k synovi nahoru do jeho světa nepůjde, to mi řekla dost jasně.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:39
- Nahlásit

AlenaD
jablunka
Alexa
ste mi teda dámy moc nepotěšily .... že bych chtěla mladýmu kupovat strojek za tři litry a ten by ležel někde v šuplíku se mi vůbec nelíbí.... a při jeho zbrklosti si škrabátkem tu hubu ohobluje tuplem, navíc si myslím, že škrabátko+ břity vyjdou ještě dráž
Ach jo, asi mu doporučím vousy a bude si je jen zastřihovat ( strojek doma máme neb ho používá mužskej)

Sali
koukám, že u vás je spaní taky docela zajímavý

Teda dámy, myslíte, že mně zavřou na dlouho, když zpřerážím hnáty 5 cikáňatům? Harantí debilní mimo děsnýho řevu ještě házej bouchací kuličky a už dvakrát těsně u našich vrátek. Pravda, psy jsem zavřela doma ve chvíli, když jsem slyšela ten šílenej řev, ale stejně jsem nas*aná, až to není hezký

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:42
- Nahlásit

brut
koukám, že u vás je spaní taky docela zajímavý
to si piš že jo.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:43
- Nahlásit

myslíte, že mně zavřou na dlouho, když zpřerážím hnáty 5 cikáňatům?
zavřou, protže i ty pitomý vobecní vyhlášky o klidu udávají nějakou toleranci na tohle roční období, a barevný děcka si prostě hrajou, nahlas a s temperamentem odpovídajícím jejich plemeni...

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:45
- Nahlásit

Sali
...jinak povlékat se nahoře musí buď denně, nebo zalízt spát v montérkách/teplákách na údržbu zahrady
a převlíkáš nebo spíš v modrém?
Ale je fakt, že můj chlopek postupem času taky vyčlenil části domu, kde je to po jeho, tzn. dogfree

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:46
- Nahlásit

brut
Harantí debilní mimo děsnýho řevu ještě házej bouchací kuličky a už dvakrát těsně u našich
čím víc se budeš čílit tím víc budou házet.

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:46
- Nahlásit

zpřerážím hnáty 5 cikáňatům
bacha na početné agresivní příbuzenstvo!

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:47
- Nahlásit

Sali
když jednou za rok přespávám u ségry, tak má za úkol předem vyluxovat matraci, vyndat čisté prostěradlo ( odchlupit), povlíknout čisté povlečení, přes to přehodit nejlépe čerstvě vypraný a usušený přehoz, na to dát ještě jedno prostěradlo a přes to deku. Pak jsem ochotná u ní spát. Bali ví, že do mé postele nesmí a nikdy si nedovolila tenhle zákaz překročit, pravidelně spává pode mnou a je naprosto spokojená. Jinak ségra má všechny postele plný chlupů a natahanýho bordelu z venku.....

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání