Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:41
- Nahlásit

sem se lekla,že všichni šli za čerty a mikuláše
Hyena
to trénujou?

Dines
ani já ne

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:46
- Nahlásit

Kačaba
to trénujou?
ne, pruděj..

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:47
- Nahlásit

Kačaba
to trénujou?
Nejspíš. Čubě to nevadí, ale mě už z toho klepne. Asi jí vezmu ven a budeme trénovat její pastevecký vlohy. přesun stáda z bodu A do bodu B možná zvládne i bez tréninku

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:51
- Nahlásit

Hyena
Páč sou všichni venku a práskají petardy

Naopak,užívala sem si klidný venčení,páč u nás to vypukne aš zejtra.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:55
- Nahlásit

brut
a nebojej se cigny malý psů?
U nás jak čert kříže i gdyž mám vítací tak utíkaj až se za nima práší..a přitom ty mý čokli chtěj jenom podrbat.

Hyena
Já se letos těším,vezmu psy ven a budeme se dívat a kolem se bude střílet..je to dobrej trénink(teda v naší oblasti kde je to komorní to střílení a skoro žádnej smarad spálenej(mám lovečáky2)
Tak dáš taky trénink? i s přesuny stáda-skvělý.

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:00
- Nahlásit

Hyena
No, ale taky je doba nekonečné pracovní doby

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:09
- Nahlásit

Dines
Čéče nevim, jak jsme byly s matkou davídkojc venčit, tak jsem měla pocit, že všichni zdrhli z práce už ve 14h, aby mohli s čoklama ven. Asi měli všichni háravky a potřebovaly taky jít " mimo hlavní sezonu".

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:13
- Nahlásit

Hyena
Čéče nevim, jak jsme byly s matkou davídkojc venčit, tak jsem měla pocit, že všichni zdrhli z práce už ve 14h, aby mohli s čoklama ven. Asi měli všichni háravky a potřebovaly taky jít " mimo hlavní sezonu".
Čéče asi je to fšude stejný - dneska jsem výjimečně střídala kolegyni už ve 14:00 aby si stihla vyvenčit psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:22
- Nahlásit

čus,už je tu uklizeno?????

Já teda sem asi divná(určitě ),mě pes v talíři nevadí vůbec,nedělá to teda,ale moh by,klidně budu s cizím čoklem lízat jednu a tu samou zmrzku zcela bez problémů,lízat po ksichtě mě může úpa klidně,pokud páník nezastává ovšem názor,že žrát hovna je normální chování.Jinak doma uklízim jak fsteklá,boty sou před dveřma a při představě,že třá přijdou vodečítat měřiče a nezujou se !!!!!!!! mě přivádí k šílenství,obvykle pak zakleknu a koberec aspon umeju hadrem.Mokrým.Pes nesmí schválně šlapat do bláta(stejně by si rači zlámala hnátu než aby tam dupla ),válet se nesmí vůbec v ničem(ani to nezkouší),dyš hárá,nesmí kapat a dyš líná,nesmí pouštět chlupy.Žrát skelety musí přesně nad kastrolem a nesmí se vodchýlit ani na ten hadr co má pod tim.Dyš se vodchýlí asi vo 10 cm,okamžitě si zase ten skelet vrátí sama do toho kastrolu,fakt Po úpa každý vycházce skáče rovnou do vany a bud se umejou jen packy nebo celej podvozek,podle počasí.K tý vaně musí přejít asi 5 kroků po koberci a dyš je bláto ,vystresuje mě to tak,že pak vemu ten hadr a umeju ten koberec...tim mokrým hadrem.Neumim si vůůůbec ani představit,že by vlezla do bytu neumytá .Do postele smí,ale neleze tam,asi je jí vedro.Nesmí tam ale dyš hárá nebo líná.Kupodivu to zvládla v poměrně velmi ranném věku a nevypadá,že by jí to přišlo nějak divný.

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:23
- Nahlásit

Dines
No, to sjuou přesně voni, co si drze zdrhnou dřív z procesu zrovna, když se mi to podaří taky

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
mě přivádí k šílenství
Ste dorazila ňáká rozjetá, sedla ste si náhodu taky někde holým zadkem do trní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:28
- Nahlásit

Hyena
sedla ste si náhodu taky někde holým zadkem do trní
tak já vás šetřim a vy todle jo?
Tagže napráskám na hyjenu,že se nutně musela jít při vycházce vyčůrat, vlezla za stromy asi metr vod cesty a po chvíli řef ,páč si sedla nahou pr*elí do trní,heč

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
tak já vás šetřim a vy todle jo?
dyk ty bys to stejně nevydržela A takhle jsem eště u toho a můžu tě hlídat, aby sis to nepřibarvila.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
pani vy mi nemužete ani pohlídat staršího čokla,by vás lajzlo
ale bíško uměj mejt,čekaj u dveří na ručníky a hadry...ale s tim bahnem byste to asi nepřežila a chrápou v posteli i s kočkou musím poflíkat častěji
a vodečítačům-proč jim nedáte listy novin(takovou cestu) to mi taky jedni klienti každej měsíc dávali a ani sem jim to doma nezasrala botama..u odečítačů bych snad ani nechtěla aby se ZUL
Hyena
kopřivy sou taky sfině

Ebony
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
bože můj pani, to je vidět, že nemáte nic na práci, když ještě stíháte stírat hadrem koberec to by mě ani ve snu nenapadlo, a i kdyby, rozhodně na to nemám čas ani koberce

rozhodně jsem se nenarodila, abych trávila život uklízením, a hodný pánbůh to tak zařídil, že ani uklízet nestačím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:43
- Nahlásit

Kačaba
by vás lajzlo
to stejně nastane,klidně mi ho navalte
proč jim nedáte listy novin(takovou cestu
aha a zezadu je bude jistit Nyný aby nepodváděli
Ebony
to je vidět, že nemáte nic na pr
ste divná ne,mám 4 zaměstnání na plnej úvazek taxi to propočítejta a zjistíte,že do ani vlastně nejde.BTW sou to úklidy Já nenášim špínu a bordel,prostě přímo fyzicky,ale jinak su taky prase,třá v ledničce to bejvá zajímavý a dyby někdo viděl moje skříně zevnitř .....

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:48
- Nahlásit

Fuuuj, zasejc tady řešíte uklízení. Chjoo, dneska není bezpečno nikde- venku petardy, v žumpě úklid- jdu venči to hospody, tam je blaze Užívejte si Mikuláše.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
a dyby někdo viděl moje skříně zevnitř .....
Z toho si nic nedělej paní. Sem dneska hledala sáčky co do nich každoročně dávám mikuláše a hádejte co sem našla? Lálinčiny punčocháče co jsem zoufale hledala gdyž jsme jeli k Muchoš na coursing . Akorát mi nějak uniká proč byli v šuplíku s fotoalbama

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:52
- Nahlásit

davidkova renata

klidně mi ho navalte
pošlu ho balíčkem

zezadu je bude jistit Nyný aby nepodváděli
jo jo to je přesný a když bude přešlap tak bude drajf a zákus na plno

mám 4 zaměstnání na plnej úvazek
pani nechte toho,já po těch 5dnech už neovládám počty a zase se do toho zamotám a budu víte gde

Na neděli budeme mít trupky a jde i brácha s oříškem, moc se těšej protože ten malej neumí chodit na vobojku co dostal ode mě k Ježíšku..sem jim to říkala-nedávejte mu postroj,učte ho s vobojkem..tak malej spláclej bude taky dělat trupky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:55
- Nahlásit

Biluška
Z toho si nic nedělej paní
si z toho nic nedělám,dyk víte,že mi f kabelce ondá vyklíčila cibule a ted f sobotu sem vobjevila v baťůšku ne želvičku,ale vařený kuřecí srdce ,kterým sem uplácela psa ,akorát že už dyš sme dělali tu ZPU1...22.11. teda to bylo .Bylo nějaký už jakoby rosteklý ,naštěstí bylo v mikretenovým pytlíku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:57
- Nahlásit

Kačaba
když bude přešlap tak bude drajf
jasně.zakázaný uvolnění prostě
tak malej spláclej bude taky dělat trupky
to by moch zatim bjehat brčkem dyš je eště malej ne?

Ebony
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
Já nenášim špínu a bordel
já taky ne, ale už jsem se s tím musela naučit žít, protože i kdybych na to měla čas, tak do pěti vteřin to tady bude zas jak v chlívku s tim zvěřincem tady, a zbytečnou práci prostě dělat nehodlám...

dnes mi třeba Rufus urval gumičku z kalhot, co mám na sobě, aniž bych si toho všimla! až když jsem mu zase a opět něco páčila z huby, tak jsem zjistila, že chodím bez gumy na nohavici...a to je prosím ten nejmenší zmetek, kdybych měla popisovat svůj včerejší výlet s Wami na kole s pošahanou maliňačkou....kdy jsem se vrátila domů obalená bahnem já i kolo a jsem samá modřina...ani to nemůžu popsat...by mě ještě dnes praskla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

Ebony
dnes mi třeba Rufus urval gumičku z kalhot, co mám na sobě, aniž bych si toho všimla
je šikovnej,že jo?
pani vy ale máte barák a 16 psů,já mám 2 plus jedma f paneláku a psa jednoho,takže to je krapet rozdíl..to je jasný

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
dyž se vejde pejsek podobnej mopsoj do brčka bude lítat brčkem
Já tu velikosť beru podle čahouna,pro mě ten pes bude pořád malej

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:05
- Nahlásit

Kačaba
a nebojej se cigny malý psů?
bojej, obvzlášť Bruta

davidkova renata
mimo obýváku mám všude dlažbu a už se těším, až ten blbej kobere bude pryč, protože mi nebaví luxovat.... setřít podlahu je rychlejší. Musím říct, že takhle ujetá jak vy, ale fakt nejsem. To musím dát přečíst harantíkům,aby si začali vážit málo praštěné matky

Biluška
Akorát mi nějak uniká proč byli v šuplíku s fotoalbama
první šuplík, který byl při úklidu po ruce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

brut
Musím říct, že takhle ujetá jak vy, ale fakt nejsem
taky už budu ujetá mín,plánuju f předsíni dlažbu

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

Ebony
kdybych měla popisovat svůj včerejší výlet s Wami na kole s pošahanou maliňačkou....kdy jsem se vrátila domů obalená bahnem já i kolo a jsem samá modřina...ani to nemůžu popsat...by mě ještě dnes praskla
popiš

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
taky už budu ujetá mín,plánuju f předsíni dlažbu
myslíš, že tím budeš míň ujetá?, stejně budeš neustále běhat s hadrou a utírat neviditelný
Ale já mám srovnané prádlo ve skříních a nesnáším, když mi někdo blbě uklidí nádobí... ovšem, to je při našich mini kuchyňských prostorách nezbytně nutná strategie, jinak bych nic nenašla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:16
- Nahlásit

brut
utírat neviditelný
JE to viditelný!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:18 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

co je nového?
vydrž prtka,vydrž

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání