Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 09:57
- Nahlásit

cvičák už jsem obešli , teď musím udělat nějaké těsto ...by psi netrpěli hladem

Kačaba
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

sem byla na vycházce a leje tu se sněhem,to zas je radosti z bordelu u psů
brezen2008
eště sem to nigdy nekoupala ani jednou v šamponu nebo pračce,
naženu čerty do vody(sněhu) a meje se to samo - úplně samočistící

Dines
Upřímnou soustrast pani
děkuju že se mnou soucítíte,ale voni sou občas taky andílci

Lola1
brý skoropoledne
jak se potom odbahňujete?
přesně jak píšete,se musí počkat a vopadává to a nebo se potká rybnik a jde to rychlejc dolů,ale mi to ten čokl stejně dělá naschvál
Nejraději má ty brázdy po traktórech

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:26
- Nahlásit

Neessi
přestože jsem uklízela po řemeslnících do půl jedenáctý v noci a byla úpa mrtvá,taxem musela fstát brzo :jednak se musím vykopat s Bordžínkou na stopy a na cvičák a druhak,kdybych ležela ještě hodinu,tak nefstanu,bo mě bolí celej čék :madkromě úklidu jsem tahala i nábytek a všechno sama,bo jsem se vdala za gaučáka

To mi něco silně připomíná, vstamatovávala jsem se z toho 14 dnů. neni nad to kdyš se člověk spoléhá jenom sám na sebe

Kačaba
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:32
- Nahlásit

Dines
ježiši malej čert a plave?
Moc hezký fotky.
a velkej je vysloveně vodní
parádní pankáč

Biluška
nechrápejte fšichni a děte na cvičák, je tam hezky
trupky máme zejtra a hezky je zase jenom u vás asi
Vy dnes cvičíte? Kde berete to sluníčko?

a chválil nás pan MHD řidič neska,že prej můj pes neni vůbec cejtit,že onehdá vezl člouvěka s čoklem a zasmrděl mu celej autobus,takže si už bude dávat bacha a čokli nemusí vozit..si nás prej bude pamatovat a vpustí nás příště i zadem

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:54
- Nahlásit

TO ALL

Bobule včera ve chvíli,
kdy chůva šla s svýma čubama na procházku,
opustila kotec a odešla na zahradu se bavit se svými špalky,
a to díky tomu, že uchopila velkou dřevěnou desku a posunula si jí ke zdi, a po ní vyšplhala na ze´d kůlny (té,co jsme ještě nestihli zbourat) a z ní seskočila na svou zahrádku.
To zvíře používá mozek a základní fyzikální poznatky....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:54
- Nahlásit

Dobré hnusné, zatažené a uplakané ráno... nebo spíš skoro poledne.

Mně se včera zes*al jeden pes v chodbě tak dokonale, že jsem za vydatné pomoci holky musela celou chodbu vygruntovat. Asi to bylo k něčemu dobrý, protože už nemám horečku, ale jen rýmu. Díky ní jsem naštěstí necejtila ten ukrutnej smrad. Takže hafani dostali místo pohodlnejch madrací jen deku. A já tu právě dumám nad způsobem, jak ty madrace vyčistit....

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:56
- Nahlásit

nechrápejte fšichni a děte na cvičák, je tam hezky
Biluška
si upadla, ne, nebo ti bouchla puma....tady chčíje tak, že jsem otočila venčení v půlce a sušíme se u výroby toho bramborákovýho session.
Po poledni začneme smažit....

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:56
- Nahlásit

Dobré a slunečné ráno všem žumpařům a kanáliím

Po přelouskání děsnýho množství poznatků,pohnutek a zkušeností,musím konstatovat,že Sali musí mít děsnou trpělivost s tchořem a jeho smyslem pro pořádek a Ebony mě rozesmála svou bahnivou treningovou misí.

du pohrabat listí,bo konečne moje kroucená vrba před barákem pustila listí a máme ho málem i v posteli.

Malé OT, zkopčeno z nadace pro IW:

Dobrý den, hledáme nový domov pro 8 měsíčního bulteriéra s PP, zajímavá linie.Jeho majitel nejeví o pejska zájem,momentálně je v útulku.Chovatelka si ho bere k sobě, ale hledá zkušené lidi, kteří ocení původ pejska a další jeho vlastnosti + zkušenost se psy odmínkou!!
Spěchá. Cena pouze za útulkové poplatky!!Tel na chovatele: 775 388 692 nebo na uvedený email.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

brut
právě dumám nad způsobem, jak ty madrace vyčistit
to nejde, kup jim nový z Annonce, a tyhle vyhoď do sběrnýho dvora, jiná cesta není. Osobní praxe.

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:11
- Nahlásit

Jo a všem co něco doma smrdíkuje...už sem to sem jednou dávala,mám vyzkoušeno a nejlepší mi připadá borovice.Používám ve střihárně,taky mi to semotamo nějaký zmetek vobčůrá,nebo hodí bobek.Dám desinfekci a pak tohle...
http://www.alpcz.cz/index.php?page=shop.browse&cat egory_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Erin
vzhledem k tomu, že Ferdopes včera prošel madrací v horní posteli krz,
i pod dohledem tchýńovský chůvy, spokojeně vegetící v dolním patře,
v poledne tam byla ta relativně celá matrace ještě vcelku,
a v sedum večer při našem příjezdu už díra jak vod handgranátu,
byly zavřeny psí dveře a horní psi jsou od teď venkovní
čímž neřeším ani to ochcávání, v Tchoří přítomnosti se mu neděje.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Sali
hmmm, naštěstí mám ještě zásobu z dob stěhování, další "várka" čeká v chatě ... dokud nezjistím, kdo z nich to byl a nezajistím pevný houno, tak budou mít deky....ty můžu nacpat do pračky

Erin
vypadá to zajímavě, ale já mám alergii na kde jaký smrad ( myslím tím dezinfekční s příměsí vůní i na vůně, co se dávají do aroma lamp). Tak nevím, jestli by jsem zrovna tohle zvládla... alergie se projevuje kýcháním, otokem očí a sliznic

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

Sali
horní psi jsou od teď venkovní

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:39
- Nahlásit

Sali

a myslíš,že je tohle chování vlastní plemeni?
brut

To sice nějakým zůsobem smrdí,ale jen chvilku,pak necítš ani prostředek ani původ toho proč si to použila

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:50
- Nahlásit

Sali

Naše čuby dodnes nepochopily že když skočí na kliku tak se otevřou dveře, když to tady popiuješ, tak snad zaplať pánbůh
Jenom ta nejmladší je trochu vynalézavější a jednou se jí to povedlo, tak doufám že zůstane jenom u toho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:12
- Nahlásit

čus bordelářííííí
Kačaba
helejte,toho psa rozhodně !!!!!!! neposílejte teda!!Ta traktorová fotka i ta předešlá mi způsobily zauzlení střev a infarkt myokardu
Sali

no to je mi ale novinka...myslim,že todle ví každej kdo se psem skutečně žije a nejen vedle něj.A nemusí kvůli tomu zaživa na kousky nařezat iks psů jako ty pošahaný vědci,který nesnášim ,aby vydali dogma,že pes není schopen myslet
Du teda na cvičák dyš mi to kolegyně Biluše nařídila,esi nezačně lejt,zatim kape

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:12
- Nahlásit

Kačaba
Sali
Máte někde chybku v metrixu, páč tady sluní svítíčko, je teploučko a celkově krásně Takový spíš duben než prosinec

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Biluška
no to maj tady taky svítí je po dešti a vypadá to na jaro
davidkova renata

aby vydali dogma,že pes není schopen myslet
jj to je závěr to je dobře že nemyslej...aspon vim že ty vjeci co dělá dělá pudově..prostě pude-li to

Andreany
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:02
- Nahlásit

brut
len likvidátor opravdu funguje, já nesnáším "vůně" a jakési ty brísy, ale tenhle je neškodný, hlavně, když máš zasmrazený prostor, koberec,gajuč - tak odsmradí
Sali
u mně taky krásně, od rána slunko, 15C, to víš sev. morava

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Čus fšicíííííí......u nás chodí Mikuláš aš dneska..........

P.s:Chrťácííííí maj na rohy úskou hlavu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:06
- Nahlásit

Vážené kuchařky a pekařky žumponorky. Musím se vám pochlupit. Sem byla na vánočních trzích. Sem musela, páč mi tam haranti vystupovali ze zbórem. Tož jsem obešla stánky a sehnala sem absolutně dokonalé formičky ve tvaru josefčíka a kostiček . Dožadovala jsem se šoltyjí, molomutů, žarpátek a buldočků, že si upeču na Vánoce celou smečku, ale měli jenom josefčíky . Vyrážím do suprmárketu pro mouku a heru a pak vám dám vědět jestli budou josefčíci k jídlu, nebo jestli je nahážu slepicím

Cesmina
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:24
- Nahlásit

Slepicim josefciky? Jeste onehda zde nekteri psali, ze se to nedela a ted tohle...:=)))

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:29
- Nahlásit

Andreany
Erin
díky... pokud to je tak jak píšete, tak zkusím ( ale nejdřív to malý balení... pro jistotu)

Biluška
dokonalé formičky ve tvaru josefčíka a kostiček
já ci takýýý kostičku ... prodávaj je po jednom kusu nebo v sadě?

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

vážení, smažíme a paříme a je nám krásně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

brut
Po jednom, za dvacku. Zkusím se tam stavit cestou do suprmárketu a koupím, ceš?

Gdo chce eště josefčíka a kostičku? Ať tam nejezdím furt

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:37
- Nahlásit

Biluška
prosím, cííí...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

Ja bych pockala az jak na tom bude josefcik a hlavne kosticka pro vyklepavani. Aby se to nelamalo uprostred kvuliva tomu zuzeni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

Cesmina
měli je tam i upečené. Hned o stánek vedle. Takže jít to musí, i když jednoduché to asi nebude. Jo a není to vyklepávací, je to vykrajovací

brut
OK, koupím a pošlu

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

Biluška
díky ... pošlu kačky obratem za tebou ... huž se těším na výraz rodinky, až naservíruju jozefčíka s kostičkou

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

brut
Sim tě, o těch čtyřicet kaček už nezchudnu . Si je vyberu něgdy na nějakém srazu
Taky mají netopýry a brontosaury . Pořídila jsem si netopýry, přijdou mi takoví styloví

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání