Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:20
- Nahlásit

čus žumpícííí
dneska rozhodně nepište bo budu furt pa
sali
ten vtip byl v tom, že psovod si to OBJEDNAL a ten fík byl ochotnej to dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
místo, aby ho poslal do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dělali obranu dle ZVV 3, takže žádný ucho ten kluk psovod nebyl, a taky figuruje....zabít na fleku.

Napadá mě jediný slovo..debilové
sarax
mno tak tohle nechápu ,jako starej pes ketrej to dělá jen pro radost může i nepouštět...njn někteří jsou fakt zvláštní
tak vona ho má Dana totiž fakt na práci,takže tam je to krapet i vo něčem jiným než vo nějakejch ííípáckej pouštěčkách

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:21
- Nahlásit

nemethova5
no, víš, dělej, co vás baví, co potřebujete do práce, tak, jak to cítíš a jak to potřebuješ,
nějakou ovladatelnost tam jistě máš, jen takhle to vyznívá dost zmateně, jak to píšeš,

a prdel si nedělám, protže ti dva chtěli psa naladit na pěkný body, a tak že mu, taky už starýmu pardálovi, podle toho, jak votahaně vypadal, zarazej nekázeň,
jenže absolutně ti lidi nechápou, že nekázeň z dychtivosti se nedá odstranit násilím, kor takovým, kde se osloví ty nejzákladnější pudy, a ohrožení života!!!! že to chce nastavit mantinely, a v nich srozumitelně manévrovat černá bílá, ale SROZUMITELNĚ!!!!

TO ALL
Taky dělám na pseudostruně, nestahovací, používám jí ale jen jako lehoučký vlákno mezi psem a sebou na chůze u nohy, na jemný signály na větší přesnost,
a na obranu bych to netahala, tam si když tak dám plastovej rotační ostnáček, když už něco, aby ty rychlý a krátký korekce nemusely bejt tak silový, to je pro mě jedinej důvod,
ale jinak celej ten vtip toho psa byl přesně v tom, co jsem tady psala Davídkoj, nějakej čas předem, prosadit si ovladatelnost do rutiny a odměnit jí kousáním,
já tam tak vypěnila, že jsem musela utýct, jinak bych se tam rozeřvala vzteky tak, že bych akorát podávala výstupní žádost z klubu...a to nemá cenu,
řešení není násilí, ale ukázat jim, že to jde i jinak...
jenže my nemohli, já bych fakt byla vraždila, vzali jsem naše psy a jeli dokousat do přírody, dozádu na luky v Kačici...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:21
- Nahlásit

nemethova5
čus trupko,kikina je mazák,hele nefandí vona třá Slavii?? A proč nespíš???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:24
- Nahlásit

davidkova renatazdravim pani!hura,mam po trech hnusnejch uprsenejch sichtach,jeste,ze mam tri dny volno,vecer budu na netu,jj,zlata pravda,psa mam fakt na praci,ja spise inklinuju ke sluzebce a ringaci,takze psa do reality,ale ipu se nebranim,vsak ho s hajanem mame i ostatni zkousky,ja to delam pro radost a mam psa jako kamarada to je fakt,no nic jdu chrapat,pak se domluvime,kdy ti muzu brnknout,jo?

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:24
- Nahlásit

davidkova renata
ad Dana: rozhodně není vostuda si s tou pouštěčkou pohrát a třeba i psovi pomoct, aby jí konečně předal kořist, jí by seděl TART, jak máloco, pse do praxe musí fungovat na jiný bázi, ovladatelnost ano, ale ta funkční. Taková, co skutečně funguje.
Pokud praktickýho psa cche fík čistit, došáhne akorát přesně toho, co píše Dana...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:27
- Nahlásit

Salizdravim pani,samo,ze ovladatelnost mam,ale je to fakt moje chyba,debil figurant ti zkazi psa za par minut,ale to usili tech par let,potu a penez ti uz nikdo nevrati,ja musim uvazovat,ne pes,vsak jsem renate posilala video,kamoska to schvalne natocila,no to co pisete pani,des-bes,s moji povahou bych tam asi vlitla a dostali asi po dršce!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:29
- Nahlásit

Sali
hele psovi bude 9 a Danu znám už dýl,takovýho psa by jí každej poliš leda tak záviděl,pes je zmáklej jak málokterej,v provozu neni naprosto problém,socializovanej,vychovanej,poslušnej nerve se ,neútočí,děti i zvířata miluje..akorát je krapet fsteklej ,když na něj nějakej blb dělá ty svý pokusy

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:29
- Nahlásit

s moji povahou bych tam asi vlitla a dostali asi po dršce!
nemethova5
ano, ale nepochopili by vůbec, proč....
jednak nemají vůbec vestavěný mantinely přiměřenosti, že vocuď pocudˇa za tuhle cenu teda ne,
a druhak nevědí, že když už je pes zkaženej do zlozvyku, musí se odcvičit do požadovanýho hlavou, ne násilím, to plodí jen nervy a nervy plodí zmatek a další chyby, za který přijdou další korekce, a výsledej je zkurvenej pes.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:30
- Nahlásit

davidkova renatačus pani,trupka hlasi,ze nespi,bo se ji moc nechce,jo kikina,ta fandi jedine a jedine baniku!
ono je vostuda,ze takovy figuranti vubec jsou a neco si na psovy dokazujou pak to skonci tim,ze pes je v nervech a poustecky sli do kopru!no nic,jak budu mit noveho psa,tak zas zacnu jezdit za tim PANEMfigurantem,ktery je fakt na svoji praci dobry.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:32
- Nahlásit

Saliasi tak nejak pani,protoze jak se jde na hajana na tvrdo,je to jeste horsi a on se uplne blokne a kdyby jsi mu stipala drivi na hlave,tak to s nim ani nehne,to je proste konec,ja jen cekala,ze ten hajan pusti a zakousne se mu do ksichtu!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:36
- Nahlásit

tož decka,jdu chrapat,pry budu odpoledne delat cukrovi,tak uz se nemuzu dockat,tak se mejte pekne.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:48
- Nahlásit

davidkova renata
akorát je krapet fsteklej ,když na něj nějakej blb dělá ty svý pokusy
ale proboha na co, jaký pokusy,
největší blbost je chtít všechno, lítat ode zdi ke zdi, dělat současně sporťáka i služebáka, nemít to v hlavě srovnaný a lítat po fíkách a přebírat jejich metodiky,
já se to taky dlouho a pracně učila, co vlastně chci, co můžu a na co mám a nemám,
a myslím si dneska, že člověk má plný právo si přesně a natvrdo říct, co vlastně ve svejch limitacích chce on i ten pes,a podle toho se zařídit.
Dneska mi stačí pro fíka jediná instrukce: "když chceš pouštěčku, tak to zasekni, stůj BEZ pohybu, nemel se a POČKEJ!!!!! " ta zvířata mají automaty, ale musej mít čas na to, aby se srovnala s tou změnou, a pustila proto, by moh přijít dokus a další boj...

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:52
- Nahlásit

davidkova renata
jako pracně učím psy, aby nepouštěli a bejčili, dokud kořist klade jakýkoli pohybový odpor, a dokud nedostanou jasnej signál na pouštění, kterej mají naučenej fakt jak úchyláci to jejich safeword, čili zásek a poza = pouštěčka.
Když fík nedokáže to ustát, a furt se melou, tak tam musím dojít, dát na fíka ruku, zastavit si ho, a stoupnout si vedle psa na předání kořisti, klidně si i na psa dát ruku, jinak půjde dolů i rukáv. Mě to vyhovuje, o nic mě už nejde...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Sali
ale proboha na co, jaký pokusy
no pokud vim byl to novej či prostě jinej figurant,namachrovanej blb a Dana na něj už taky kousat nebude,dyk to píše vejš.Zase nejni jasnovidná,aby dopředu předpověděla co je kdo zač a jak se kdo bude kdy chovat.
největší blbost je chtít všechno, lítat ode zdi ke zdi, dělat současně sporťáka i služebáka, nemít to v hlavě srovnaný a lítat po fíkách a přebírat jejich metodiky
to ona přesně nedělá a myslim,že v hlavě to má srovnaný dost dobře
Se psem hlavně slouží a dost dlouho už,akorát si občas jde kousnout bo ho to dost baví a v práci žádnýho cigoše dlouho neulovil bo se tam bojej lízt stejně má s obranou po ptákách bo má ty záda dost začatý

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
takž to jo.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:19
- Nahlásit

Tak se mi pěkně po ránu zvednul kufr.
Fakt už mi s... lidi, co si svoje komplexy zvedají na jakýchkoliv zvířatech. nechť si pro vyšší výkon rubou končetiny a lebky na veškerých extrémních aktivitách, ale svoje vlastní a jiné ať do toho netahaj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:59
- Nahlásit

Sali

jinak dobré ráno všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno milí lidé s nedostatkem jangu v ledvninách a přebytkem jinu ve slezině, dobré ráno vy všichni s nedostatečnou ochrannou vrstvou!
Víkend s přednáškou byl naprosto boží! Už mám pro vás ty stromy, jak to s nima je: Zima - tůje, Jaro - borovice, Léto - jabloň, Babí léto - vrba, Podzim - topol. Podle vztahů mezi prfkama můžete v zimě použít třá aji ten topol, na jaře aji trošku té tůje, v létě borovici, v babim létě jabloň, na podzim vrbu. Ale prosim vás, nepoužívejte v zimě vrbu, na jaře topol, v babim létě borovici a tak. Pak sem se dvěděla, proč je kombinace cholery a moru smrtelná, proč je tubera příznakem horké škodliviny. Taky sme si ukazovali, jak se měří puls, ale ve chvíli, kdy sme si řekli, že pulsů je 28, měří se na třech úrovních a ve třech hloupkách, nebudu z pulsu zřejmě nikdy schopna nic vyčíst, bo puls necejtim asi na žádný úrovni a dyš cejtim, nedokážu je od sebe odlišit. Nejoblíbenější puls naší mistrové je: Nemocná housenka bource morušového ožírá morušový list. Možná nemám dost fantazie, ale úplně nevím, jak si ten puls přectavit......plete se mi s hlubokým pomalým. Pak sme si ukazovali jazyky, ale já ten blískej kontakt s cizíma lidma nesnášim, tak sem v tý těsnotě málem vomdlela a všichni měli radost z mého pulsu a barevného jazyku. Začnu vás číst, až si dodělám ranní práci. něco nového? Jo Marie je asi fakt lesba, strašně pláče za sousedovic čubou. Včera sežrala alobal z čokoládové figurky. Sežrala teda i tu figurku. Zatím nemá potíže.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

Sali
samozřejmě, že to byl on, a dost mi to od něj překvapilo!!!!!!

No tak to mě taky, něco takovýho bych čekala třeba od Tomáše, ale od něj né.

Dělali obranu dle ZVV 3, takže žádný ucho ten kluk psovod nebyl, a taky figuruje....zabít na fleku.

A ten co si to objednal je ten figurant ze Slanýho co k nám jezdí kolem poledne?

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

proč je kombinace cholery a moru smrtelná
Gerda
tak to bych i pochopila, vysereš se z podoby a ještě k tomu dostaneš sepsi, neb ti unhnijou všechny uzliny a slezina a plíce.
To asi vydržet nejde.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

AlenaD
ano, přesně tak.
Jako fakt nechápu, o co se pokoušeli, protože jediný, čeho došáhli, byl kašlající pes v nervech,
a zákusy měl v prdeli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:17
- Nahlásit

Sali
vysereš se z podoby a ještě k tomu dostaneš sepsi, neb ti unhnijou všechny uzliny a slezina a plíce.
To asi vydržet nejde.

a tak ...při troše dobrý vůle..si uvaříš heřmánek a krapet se vypotíš,no bóžeLidi dneska nic nevydržej
Gerda
vy všichni s nedostatečnou ochrannou vrstvou
taxem se konečně našla

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
a tak tohle lidi nevydrželi nikdy....

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

Sali
Doufám že jsi jim řekla co si o tom myslíš?? Oni by to asi stejně nepochopili, ale alespoň by věděli že jsou lidi pro který to neni normální.Poslední dobou mě tam některý lidi začínají docela slušně sr...t
Byli jste na členský schůzi?

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

AlenaD
ten pes není a nemůže bejt větší magor do kousaček, než Bobule, nemůže na to mít větší tah, a taky nemůže bejt tak spolehlivě zamčenej do představy, že si bude hryzat po svým, jako ona,
a nevím jak, ale ty doprovody se u Bobule udělaly na zkoušku s identickou obranou za týden, přesně tím způsobem, co jsem
tady psala Renatě.... a jsou tam dodnes, stačí to jen ohlídat, uhlídat si jí u nohy, když tak jí pomoct, prostě dát do obrany poslušnost, v naprostým klidu, a odměňovat jí fíkem.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

Byli jste na členský schůzi?
AlenaD
nebyli.
To víš, že jsem tam vybouchla, hlavně kvůli tak neskutečně volně nastaveným mantinelům přípustnosti hrubého zacházení se psem, a kvůli naprostému nepochopení komunikace se psem v příčinných souvislostech...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:34
- Nahlásit

Sali
a poslouchali tě?
nemyslím to ve zlém,jenom mě zajímá jejich reakce

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:35
- Nahlásit

Jo a určitě ste neslavili svátky, takže postupně: Všecko nejlepčí 5. Erin, 7. Bilušce, 8. Janice. Tady mááte společněj dort:

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:37
- Nahlásit

brezen2008
ne, jen na mě vytřešlili voči....jenže já chytla svý věci a odpíchla jsem k autu se slovy, že na tohle se teda dívat nehodlám, nebudu tam, kde se tohle dělá, a vypadla jak cukrář...takže ani neměli čas se nějak divit verbálně.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:43
- Nahlásit

brezen2008
rozumíš, kdybych nebyla tak nasírací, tak bych se otočila zády a nevšímala si toho jako druzí, a až bych šla se svým psem, řekla bych mu přesně, co chci, aby při nekázni psa začal jen šlapat na místě a já si ho okoloobeposlušním, a až se psice srovná, zase se zařadím, že prostě bez kázně nepůjdeme dál a nebude kousnutí...
nehledě na to, že te´d nemám zvíře, s kterým bych to dělala, Bobule a Ferda cvičej s Láďou,
Kobra se učí důvěřovat, a Kira dělá jen pro radost, čili doprovody na přesnost ani neděláme...

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání