Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 18:09
- Nahlásit

Ebony
Kdes viděla borderku, která makala agi poté, co dostala céres? Makat bude, makat budou i šeltie, strach tam taky udělá svoje, ale rozhodně nepůjde naplno. Strach z psovoda a agi naplno jsou dvě věci, které se naprosto vylučují. Ke mě občas chodí trénovat jeden starší pán s borderákem. Je to přesně ten tip, o kterém mluvíme - pes jde pomalu, on ho seřve a pes jde ještě pomaleji...on víc řve, pes neustále zpomaluje. Toho borderáka už by předběhla i buldočice Orina (a ještě jí k tomu můžu svázat nohy ) Chlap si to nedá a nedá vysvětlit. Je to bývalý svazarmovec a je to na něm vidět. Pes nemaká tak musí dostat céres, aby makat začal. U agi to vážně nefunguje.
Jistěže i agi psi občas dostanou, Puma by mohla vyprávět, ale k vyvěšování na struně to má hoooodně daleko. To samé se týká i dogdisku a dogdancingu, prostě násilím tady nic nepořídíš.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 20:41
- Nahlásit

Sali
Co to proboha bylo dneska za blby?? Ještě že jsme už byly pryč, by mi bylo blbě a asi bych se neudržela!! Jenom mi prosím řekni na kterýho šmejda si mám dát pozor.
Než jsme s Evou odjely tak tam jeden přijel myslím že je to známej Ilony, to byl on?

Cesmina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

A neni struna postizitelna jako tyrani zvirat? Kdyz ja to podle toho popisu vnimam jako tyrani...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:06
- Nahlásit

Lidicky, ve ctvrtek si jedu obhlidnou a asi i vzit domu jednu fenecku z utulku. Poprva budu mit nastalo dva psy, tak uz si cvicte prstiky na ty rady (jiny nez dobry nedavat)... :=)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:17
- Nahlásit

Cesmina
a asi i vzit domu jednu fenecku z utulku
odkud???? hod linka a foku!!!!

Cesmina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

Tohodle uz mam
http://www.psiboskovice.cz/galerie/bart.jpg

a tohle je ta fenecka
http://www.srbce.estranky.cz/stranka/Bobina

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:23
- Nahlásit

Eště vám se dám fotku kikouše vod nemethový5 co byl chudák voperovanej

chudák,je skoro přepůlenej vejpůl ,ale je dobrá

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:24
- Nahlásit

Cesmina
a tohle je ta fenecka

Ta je krááásná

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:25
- Nahlásit

davidkova renata
chudák,je skoro přepůlenej vejpůl ,ale je dobrá

Tý brďo, co mu bylo?

Atika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:26
- Nahlásit

Nádherná dvojka, ale "smrtelná" kombinace chlupů - jako u nás. Dva černí psi a jeden bílej. Chlupy jsou vidět všude, jak na světlým tak na tmavým. Ale fenečka je fakt krásná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:27
- Nahlásit

Cesmina
ty jo,ta je náááádherná!!!!,budem jim to spolu moc slušet.dneska byla Lišková v telce,vidělas? A Úlehla tam mluvil,takže asi nesedí...to pro Biluši
Kdy pro ní jedeš? dej pak vědět!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

AlenaD
co mu bylo?
Měla nádor jak pomeranč,nějak rychle to narostlo,prej na to trpěj,ale měla bvy bejt v poho už.Neni to teda prej zhoubný,jinak by se to neoperovalo,samosebou

Cesmina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:34
- Nahlásit

davidkova renata
Nevidela. V jakem poradu. Da se to sehnat na netu?
To si pis, ze dam pak vedet... to uz zde nebudete mit cas na debilni fiky, formicky kosticek a josefcik, modre debaty, no proste na nic, protoze mi budete radit :=)))
Tak treba uz ted vim, ze ma strach na Silvestra.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:34
- Nahlásit

čau,co je nového?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:35
- Nahlásit

Už máte dárek pod stromeček?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:38
- Nahlásit

Cesmina
V jakem poradu. Da se to sehnat na netu?
bylo to v nějakejch zprávách,ale nevim přesně,tušim,že to bylo kolem 17 hodiny na Nově,ale neslibuju...
protoze mi budete radit
vod toho sme tady
Tak treba uz ted vim, ze ma strach na Silvestra.
tak hned jedna rada dopředu...na to se vyflákni a dělej že to nevíš
Lola1
Už máte dárek pod stromeček?
nemám stromeček...co fčil???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:40
- Nahlásit

brezen2008 čau, no nazdar doufám, že budeš o víkendu moct ven

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:41
- Nahlásit

Cesmina
ahoj,prostě se sní nepárej,prostě mít na vodítku,nejlépe pevnej,žádnek stahovák,a když bouchne petarda,no bože tak práskla,dělěj jdem dál a nešil co blbneš,no támhle je pes,co blbneš jdem kněmu.......

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
nemám stromeček...co fčil??
ještě máš dost času, hlavně šetři, oba jsou drahé, přírodní i umělý.
Ale tenhle dárek je míček na aportování. Prý...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ahooooooooooooooooooooooj
no že váááááááááháááááááš,musíme nejlépe oba dva,ted mám brigošku až na 20

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:46
- Nahlásit

davidkova renata
Ty jo, z morcete kus ubylo.. To je machrovinka, jeste, ze se operovalo a nepitvalo!
Ja mela krecika roborovskeho, Cecilka, dozil se enormniho veku cca 3,5 let. Pry jsou neochocitelni, rychli, tekavi, ale skakal do dlane pro slunecnici a nechaval se hladit prstem. Taky mel nador, pod predni nozickou, rostl mu a pak behal v kolecku trema nozickama a nadorem. To neni cerny humor, to byl fakt, pak mu to prasklo a bylo. Vet to odmitl operovat, jiz transport by mu pry stresem privodil euthanazii.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 21:49
- Nahlásit

davidkova renata

http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny- 7-12-2008.html

Někde kolem 14 minuty a docela mě nesedí informace Bilušky a chvdího ,že Efas je mrtvý a jeho aktéři sedí...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 22:12
- Nahlásit

davidkova renata
.dneska byla Lišková v telce,vidělas?

No ted jsem se divala - asi vterinu :=))) Ona uz byla ale v telce na Nove i nekdy pred tim a venovali ji casu vic...

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 06:37
- Nahlásit

AlenaD
tak tam jeden přijel myslím že je to známej Ilony, to byl on?
samozřejmě, že to byl on, a dost mi to od něj překvapilo!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 06:40
- Nahlásit

davidkova renata
ten vtip byl v tom, že psovod si to OBJEDNAL a ten fík byl ochotnej to dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
místo, aby ho poslal do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dělali obranu dle ZVV 3, takže žádný ucho ten kluk psovod nebyl, a taky figuruje....zabít na fleku.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 07:49
- Nahlásit

Sali
a ten fík byl ochotnej to dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
místo, aby ho poslal do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm spousta jich dneska bere a dělá to co lidi chtěj a zaplatěj...a ZVV3 hmm takže koukám že je jedno jestli IPO nebo nároďák..kretén se najde všude...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:01
- Nahlásit

Dobré ráno všem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:06
- Nahlásit

caute lidi,vsechny vas zdravim,proboha a to jste sebrali kde,toho ovcouna vesenyho na strune?????to si delate prdel,ne?no to snad ne!ja kvuli takovymu imbecilovy prestala s hajanem kousat,protoze psa,ktery si kousne jednou za tyden a ma z toho radost nebudu tahat za slabiny kdyz ma bolesti,at si kmet kousne a rukav si odnese,vylozene se.u na nejaky poustecky,mi uz mame zkousky a zavody za s sebou,jo jinak kikina je fakt dobra i kdyz davidkoj daval fotku,tak ma asi fakt tuhy korinek,nador nenador,jak jsem s hajanem prisla z roboty tak se s nim vitala a se mnou samozrejme taky,jak by ho tyden nevidela,je den ode dne lepsi!

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:07
- Nahlásit

nemethova5
,je den ode dne lepsi!
to je super...
,mi uz mame zkousky a zavody za s sebou
mno tak tohle nechápu ,jako starej pes ketrej to dělá jen pro radost může i nepouštět...njn někteří jsou fakt zvláštní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 08:17
- Nahlásit

saraxpoustecky jsme meli skvele nacviceny na figuranta,ktery fakt se psama umi a je velice prijemny a dobre poradi,poustecky se obesli bez rvani a skubani a tahani za slabiny,kdo umi,ten umi,za to jak jsem zacala chodit na ten cvicak kam chodim,slo vsechno do hajzlu,asi to udelal schvalne,nebo fakt nevim,zacal psa mlatit a to dost brutalne i po cumaku,a to uz vim,ze hajan zacal byt teda fakt zlej,tak se potom muzu divit,ze pes nechce poustet,ja ho do zloby dostavat nemusela,uz byl takova povaha,spis zklidnit a delat to v klidu a ne psa rvat za hlavu,takze smitec a na dotycneho pablba uz nekouseme,ono je rozdil figurant a figurant,toliko vysvetleni,proc starej pes nechce poustet,kdyz jeste k tomu to byl otocenej levak a byla to drina,nez jsme se vypracovali ke krasnejm pousteckam,ja muzu byt tak jedine vztekla na sebe,mela jsem hned poprve odejit,on si totiz dotycny dokazoval,ze psa sejme,ze na to ma,kdyz teda chodime hlidat!jo jinak kikouš je fajn,hlavne ze se mi kazdy smeje,morce a operovat?ale ja mam kazdyho na haku,at si kazdy remca co chce,je to moje zvire a moje vec a kdyz uz ho mam,tak se o nej staram a nerozlisuju to,jestli to je pes za dvacet tacu,nebo morce za padesat korun,bohuzel,ja uz jsem takova.

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání