Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:04
- Nahlásit

jablunka
Pani! Ten adamita zasvetrovanej je strááááááááášně vošklivej a děsně nohatej - máte hrozně moc nejvošklivějšího pejska, gratuluju! A k Tedíkoj samo taky, bo chrt bes vodítka, to se tady dá vidět asi jen u Pardálky, tak přijeďte na venčení, ať tu volnejch chrtůch běhá víc!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:05
- Nahlásit

Hyena
přesto si nedovedu představit, že bych klikr použila v okamžiku, kdy jediné, co čubís chce je kousnout si do rukávu a já po ní chci něco z poslušnosti

hele já jsem klikací amatér, na tohle by musel odpovědět někdo, kdo tomu fakt festovně rozumí, ale myslím, že se s tím - musí to člověk umět - dá opravdu cvičit všechno. Je to asi na delší cestu, ale když se s tím cvičí vyhledávání, cadaver atd, tak si myslím, že se to dá použít na cokoliv- jen to člověk musí umět.

kachna_
pokud to psa nebude bavit, nebudeš to lámat přes koleno, čímž podle mě zůstanete na nějaké úrovni obtížnosti a nedostanete se dál (to se týkalo toho, nebude za co klikat).

aha, já jsem to právě nepochytala.

jenže to je právě to, že s tím klikrem pitomým to to zvíře baví , takže se posunujete třeba i pomalu, ale posunujete. Když to baví papoucha, který původně neměl vůbec v úmyslu se s náma nějak výrazně bratřit a dneska se nejen druží,ale přiletí na zavolání, tahá po stole kufřik, čutá fotbal, tak věř, že to baví každýho

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:06
- Nahlásit

jablunka
supéééér koníčci!!!!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:10
- Nahlásit

PetraK
se s tím - musí to člověk umět - dá opravdu cvičit všechno. Je to asi na delší cestu, ale když se s tím cvičí vyhledávání, cadaver atd, tak si myslím, že se to dá použít na cokoliv
ano, ale odměňuješ pak jinak, nedáváš za odměnu kousat, ale klikáš a to kousání je k tomu jaxi navíc, na revíru třeba pak vůbec nemusíš odměnově kousat, ale klikneš a dáš balonke, a rukáv je tam jen do počtu, a zapojí se až při přepadu při výslechu nebo útěku, dá se tak předělat pes, co je zkurvenej a v revíru rovnou vytahuje, aby se tam za to nemusel ubíjet, vyhodí se odtud rukáv a předělá se to přes tzáchranářský vyštěkání, a tren ruká se tam dá třeba až za rok, až když je opes usazenej v žádaným projevu a zapomene na ten zlozvyk.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka

¨pani -booooooooooooooooože to je nádehra!! Nádhera. Tedy nejen jako pokoukání, ale hlavně to bezvodítkování! Chcete medajlu??

tady ju máte!

Tinta76
- Nahlásit

jablunka
těm to ale sluší

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

Tedík je bez vodítka. Je za tím 10 mněsíců práce,ale zadařilo se.
kámoška s barzojkama to má taky, přivolání, akorát nesmí před nima vyrazit zajíc, jako neodvolá je...ale normálně je má plně zvladatelný, jako já svý dobrmanky...

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

PetraK
Nejde o čas. Já prostě vidím základní problém v tom, že v onen okamžik pro psa zkrátka není jiná lepší odměna než to kousnutí. A čekat až mu v onen okamžik samo dosepne, že odměněn kousnutí bude za např. sednutí po povelu mi přijde daleko horší pro psychiku psa (a riziko, že se ti vynerví) než mu mechanicky do sedu pomoci a pak ho odměnit kousnutím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

isdpch
Sali

hele lidi, to tady akurát zaplácáme , to fakt je prostě o jiným náhledu na věc- a já neříkám, že ten můj je stopro správnej. Z mýho pohledu je, protože nemám ráda nátlak (když není nutnot) na jakýhokoliv živýho tvora. Někdy to nutné je pro toho tvora samotnýho -o tom vůbec nedebatím. Pokud to není nutný, já jsem pro to minimálně zkusit tu svou cestu a když mi to nepůjde, nebudu prostě tlačit na pilu.

Tak si dáme mírku dýmu a je to, ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

jablunka
Gratuluju, vypadají orpavdu jako malí chucheláčci

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

PetraK
když to s klikrem fakt umíš, a děláš si to štěně od mala, a rovnou do tohohle stylu, tak se ti to povede, ale musíš to umět, nusíš umět teorii i praxi, avědět i intuicí, co přesně chceš.
Budeš mít trochu vlažnějšího psa sice, ve srovnání s těma, co se točej, ale to k ničemu nevadí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

Sali
Tinta76
PetraK
Díky,díky díky.......a medajli si fákt zasloužím,páč si nedovedete přectavit ty nervy,co sem měla.
Gerda
Ten adamita zasvetrovanej je strááááááááášně vošklivej a děsně nohatej - máte hrozně moc nejvošklivějšího pejska
A sem na něj za to hrdá.
Sali
kámoška s barzojkama to má taky, přivolání, akorát nesmí před nima vyrazit zajíc
Od kočky nebo zajíce bych ho asi taky nevodvolala.

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

jablunka

takýto kocúr by sa vám hodil do zbierky:

http://www.odditycentral.com/wp-content/uploads/20 08/10/cats_and_dogs8.jpg

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Hyena
vypadají orpavdu jako malí chucheláčci
Jen zařechtat.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:21
- Nahlásit

medajli si fákt zasloužím,páč si nedovedete přectavit ty nervy,co sem měla
jablunka
já si to představit dovedu, dost dobře...mezi psama se výcvikově pohybuju od 1982, a dovedu si živě předctavit, co to je, ladit vysloužilýho deprivovanýho dostiháka...

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka
přectavit ty nervy,co sem měla

to určo ne. Páč ohař neni chrt a hlavně jsem spratka měla od malička, zatímco Vy až jako velkýho a tak by tam ta vazba na vás nemusela vzniknout. Ačkoliv- u vás je to dost nemožný, to je fakt . Šla jste na to klasicky? nebo nějaký výrobní tajemství?

jablunka
Člen
- Nahlásit

gabi
takýto kocúr by sa vám hodil do zbierky:
Maličkej sfingáček,toho bych jednou móóóóc chtěla.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Gabi
Tak ten by u nás vegetil s takovýmhle přístupem bez obtíží.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

PetraK
hele lidi, to tady akurát zaplácáme
Hotová tragédie

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

PetraK
Šla jste na to klasicky? nebo nějaký výrobní tajemství?
Upa klasicky ne,bála sem se stopky,páč gdyby se fakt splašil,tak se s ní zabije,ale prostě sem sem tam upustila vodítko na místech,gde sem vjeděla,že ho nic nerozptyluje a furt sem měla něco dobrýho f kapce.A až dneska sem mu to vodítko prostě nedala.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:27
- Nahlásit

Sali
dovedu si živě předctavit, co to je, ladit vysloužilýho deprivovanýho dostiháka...
Nebyl to žádnej med,první bylo naučit ho jméno,pak trochu česky a hlavně překonat svůj strach.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:28
- Nahlásit

Sali
Budeš mít trochu vlažnějšího psa sice, ve srovnání s těma, co se točej, ale to k ničemu nevadí

NO! a o tomhle přesně já mluvím. Můžu to dělat přes tohle, bude nás to oba bavit a nemusím sahat k tomu nátlaku. To jestli bude pes vyhrávat nebo ne, přece není to nejdůležitější.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:28
- Nahlásit

jablunka
A sem na něj za to hrdá.
Pani to musíte, bo ste děsně báječná, máte bejt na co hrdá, a taky ste s plešounkem mohla chodit strašit babičky do domova důchodcůch. Je fakt děsně rostomilej jak má roláček a plešatou hlavičku )))))))

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

hlavně překonat svůj strach
jablunka
když umíš bejt psounovi oporou, útočištěm, a vyřešíš každý cizí zevní ohrožení za něj, bude ti důvěřovat, a pomalu se přes to dostane. Fakt jsi dobrá

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:31
- Nahlásit

PetraK
To jestli bude pes vyhrávat nebo ne, přece není to nejdůležitější
to jistě ne, ale všimla sis jistě, že já celou dobu mluvím o ovladatelnosti, ne o bodech.... viď že jo.

isdpch
stejnej pocit já mám z těch zavřenejch dveří, který se otevřou až
ba, ba.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:31
- Nahlásit

Gerda
taky ste s plešounkem mohla chodit strašit babičky do domova důchodcůch.
Doma mu důvjerně říkáme Glůme.
Je fakt děsně rostomilej jak má roláček a plešatou hlavičku
A ten roláček má přetahovací přez ouška,s gumičkou na stáhnutí,aby nenamrznul.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

jablunka
.A až dneska sem mu to vodítko prostě nedala

Pani- to je krása! Mám takovou radost! máte taky takovou?? . Dneska si zasloužíte nejen medajlu, ale i něco na zub, nebo MYSLIFCE!!

toho tekutýho k vám tudy nedostanu, tak aspoň tagle :

kachna_
Hotová tragédie

by nás taky mohli zabanánovat, nebo vypnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:33
- Nahlásit

isdpch
sim tě, dyť si jenom povídáme, ne

jo to jo, já jen, že to sem moc nepatří, takhle vážný téma

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:36
- Nahlásit

jablunka
Ale pani, měla byste aspoň pro srandu dát Glůmovi ten koženej chlupatej voblek, aby aspoň jednou zažil, jaký to je, dyš má srst. Kupte umělýho medvěda a udělejte z něj Knutta Jablůnka aus Boehmen.

PetraK
MYSLIFCE!!
Pani, proč má ten myslivec bulíka? Neni to nakonec mucholabka?

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:39
- Nahlásit

isdpch
bomba, no jo tady se vokazujou v prakci kecy chrtařů, že je to chrt a že to nejde,
Hele,já si taky dlouho myslela,že ho nikdy nepustím.A sou situace a místa,kdy si to nelajznu asi nikdy.
stejnak ta psiska nemám rád jen kvůlivá lidem co je maj, teda až na vás pani, žeáno
.........a co Pardálka???

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání