| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:35
- Nahlásit
Jo a téma je to tohle
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7455_5.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:39
- Nahlásit
Gerda
sem se doma ptala dětí, jestli nemají v nějaké učebnici popis popravy madam gilotinou ... prý ne, ale ukazovali si obrázky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:41
- Nahlásit
brut
nemají v nějaké učebnici popis popravy madam gilotinou ... prý ne, ale ukazovali si obrázky.
No v tý době už to lidi moc nebavčilo, bo to bylo tak rychlý, že jak mrkli, než sjela sekera, už to neviděli )))
A pozorte! Dostali sme sem krabici čískejku! Mňáááááááááám!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:46
- Nahlásit
2222
krásné číslo, to bychom měli oslavit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:53
- Nahlásit
A kromě jiného má dnes svátek březen! Taklže březne, všecko nejlepčejší, voslava se už chystá u nás na zahradě, takže si předem vyvencete čokly, ať nám to tam neposerou, zahradník se dycky zlobí, dyš to musí uklízet:
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
brezen2008
Všecko nejlepčí k svátku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
Přijela jsem z práce a mám hlat Byla by ňáká inspirace na oběd? Upozorňuju, že nikdo nenakoupil, takže doma je cibule, hladká mouka a mlíko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
Biluška
Smíchej to dohromady a uvař
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:16
- Nahlásit
Biluška
Vyměň se sousedem cibuli a mouku za granko, smíchej s mlíkem a místo oběda si gej slatký kakao.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:19
- Nahlásit
Biluška
sežeň si vedle u souseda pár vajec, a udělej si slaný omelety.
Druhá možnost jsou granule pro psy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:20
- Nahlásit
Biluška
tady máš recept na cibulačku ( místo smetany tam dej trochu mlíka), vegetu můžeš nahradit třeba masoxem či něčím podobným
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNJOOO LQF5&id_kategorie=JNLMFRQ9
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
Gerda
Ale zase bejt eksponát bes hlavy
hele jako nic moc, můžu říct . Já se pohybuju celým životem dost bezhlavě a že by to bylo terno, to teda zase jako neni.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:30
- Nahlásit
Sali
Druhá možnost jsou granule pro psy.
Granule s horkým mlíkem, že? To by mohlo být dobrý.
Případně do guláše granule místo vegety a místo masa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:30
- Nahlásit
Gerda
A kromě jiného má dnes svátek březen! Taklže březne, všecko nejlepčejší, voslava se už chystá u nás na zahradě, takže si předem vyvencete čokly, ať nám to tam neposerou, zahradník se dycky zlobí, dyš to musí uklízet
vám ale teda fšecko tak trvá! Březen má svátek f prosinci a než vona to připraví, je léto v rozpuku -podle fotky. To mi značně vyhládne, než bude ta párty. esli to nakonec nebude spíš Pártyjovka?
TAKŽE BŘEZNE - FŠECKO NEJLEPČÍ a tady máš dort - jen Gerda mi do toho vrazila, dyš sem to nesla, tak je to kapek šikmňo , neva?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
Gerda
dělat kuřecí teriyaki,
Co TO je? To je ňáká katmydlářská špecijálita ze šílenýho kuřete?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
Byla jsem včera neplánovaně v práci až do osmi, tak jsem poprosila Michala, aby vyvenčil psy, což normálně děláme spolu. Poprosila není možná úplně to pravé slovo, protože jsem byla naštvaná, že musim venčit. Michal vzal statečně psy (každý má vlastní vodítko, nemají stejnou délku - ani vodítka ani psi), dorazil v půl devátý s tim, že zabije vše, co není ovčák. Nejdřív zkusil pustit z vodítka Hasky, zjevně to nebyl nejlepší nápad, tak jakmile jí ulovil, tak jí zase připnul. Hasky se zjevně motala s Májou do vodítka, do toho Mája táhla. Když už Máju přestalo bavit, že jí furt vycukává, začala kolem něj hopskat. Michal říkal, že měl v jednu chvíli toužebnou chuť jí nakopnout. Bohužel to nešlo, protože mu svázala vodítkem nohy. Nakonec mu ještě zdrhnul Cir, protože před ním vystartovala srnka. Byl by ho rád potrestal, prý to ale nešlo, protože jeho ruce ovládaly psí vodítka.
Psi přišli domů ve výborné náladě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:34
- Nahlásit
Gerda
Vyměň se sousedem cibuli a mouku za granko
řekni sousedovi aby tě pozval na vobjet
březen
tak všecko nej!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
kachna_
to je myslim důležitý,štastný pes je dobrý pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
Pani Lenino- jdete k Waldoj?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
PetraK
jen Gerda mi do toho vrazila, dyš sem to nesla
Ale ne schválně!
Děcka, s Pardálkou jedeme v létě semka: http://cestovani.idnes.cz/neobycejne-misto-kde-zij e-nejvic-vlku-v-evrope-fqj-/igsvet.asp?c=A080129_1 45742_igsvet_tom
Aby se chrtiska a Maryjánka podívali na svoje babičky a dědečky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
kachna_
a jakou kytku, že dáme Michalovi na hrop?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:44
- Nahlásit
Mucholabka
Smíchej to dohromady a uvař
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:46
- Nahlásit
PetraK
Michal přišel domů taky, jen teda jeho náladu nebylo možný nazvat výbornou.
Ještě máme adrenalinovou verzi: Hasky na flexe, Mája s 20 m stopkou. Ale to se v jednom člověku nedá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
Gerda
Ale ne schválně!
a proč si teda potom dělala kyš, kýýš???
Děcka, s Pardálkou jedeme v létě semka
chtěla bych taky. Je tam část smečky pražskejch vlkůch.
janika
Jo a co zumpistat
furt pevně stojí a navchr!! Máme vlastního kata!! Vlastně dva! Gerdu a kdyby nemohla, zaalternuje jí Sali. Vobje sou naprosto úchylný na řezání hlaf, tak se na to budou hodit.
kachna_
jen teda jeho náladu nebylo možný nazvat výbornou.
tak esli žije a má zbytky rozumu a vědomí, tak je vyrobenej z dost odolnýho matroše. Žádnej trabant.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
PetraK
chtěla bych taky
Hele třá to pude, kdyby nás jelo víc a měli sme dvje auta....to už by byl slušnej zájezd, ne? Ale je to sakra daleko, až na jihu, to je tak určo dva dny cesty.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:01
- Nahlásit
kachna_
Michal přišel domů taky, jen teda jeho náladu nebylo možný nazvat výbornou.
na to mám jediné osvědčené řešení, není-li chlap spokojen s dosavadní ovladatelností psů, může je to přece naučit dle svého gusta...
Průser je, že u nás to fakt funguje. Tchoř briskně sloví a zpracuje každý zvíře, co se jen pokusí lovit/škodit/prudit,
takže si ven nenosí ani obojky....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:01
- Nahlásit
PetraK
Pani Lenino- jdete k Waldoj?
asi pudu krotit na cvičák drajvovou Nyný a navíc dycky dyš já sem u waldy na cvičáku,je naprosto hnusný a nesnesitelný počasí tak to necííí těm druhejm kazit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:02
- Nahlásit
kachna_
...zatímco já visím na šnůře od Kobry a hejkám na Kiru, aby neskákala pozadu a neštípala do nás, že má artrotický kolena a zejtra nebude chodit už vůbec.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:02
- Nahlásit
Gerda
Hele třá to pude
f klidu, to byl jen takovej popovzdech. Já stejnak nebudu mít volnou dofču. Nicméně záhul to teda bude, vím když jsme jeli autama do Španěl. Po přejezdu německejch hranic uš sem byla mrtvá. Přísahala jsem na holej půpek, že tagle daleko už nikdá nepojedu- takže vlastně ani jet nemůžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
asi pudu krotit na cvičák drajvovou Nyný
aha. A budete se pak vyskytovati někde na Filajce? Nebo scípnete a pudete dom?
Se furt ptám esli se tam někdo bude vyskytovat páč, kdyby jo, půjdu ještě chvilku cournout, kdyby ne, domluvím se s máteří na doražení toho pečiva. Tož tak. Tak abych vědíla.
|