| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:29
- Nahlásit
sarax
merlot je dobrej a hlavně krásně voní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:31
- Nahlásit
brut
jinak bych měla strach
No to já taky, jak to píchne vedle, může bejt průšvih, ty dráhy se někdy křižujou, někde vedou strašně blízko u sebe a stejně i ty bodíky můžou bejt velmi blíízko u sebe.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:40
- Nahlásit
brut
Před třemi lety jí umřel manžel a ona zůstala sama. Nemá mimo pár příbuzných ( všichni žijou na druhým konci republiky) nikoho, kdo by se o ní postaral ( myslím tím pravidelné návštěvy, doprovod k doktorovi atd), komu by mohla říct, že je smutná atd.
takových paní znám, a děti mají...
Co mi vyprávěla pečovatelka v DD, tak kolikrát jsou ty bezdětný staříci spokojenější, protože jsou zvyklí, že za něma nikdo nepřijde, nemá kdo, než ti, co si dělají falešné naděje, že je třeba nějaký potomek občas navštíví, a vono nic...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
Gerda
strašný strašný, děsnej trest, fakt je lepší mnoho facek než to nemluvení.
tak to bych ti přála mou kámošku, která zase "promlouvala" dětem do duše. Byla schopná jim vysvětlovat a ptát se na jejich názor, a opět vysvětlovat a řešit s nima jejich názor i 2 hodiny. Všichni jsme z ní byli hotoví, včetně dětí.
Zajímací posun od zlobivejch harantů ke gilotině
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
Alexa Zajímací? Spíš automatickej
Beňouch už skoro umí povel vstaň
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:53
- Nahlásit
Alexa
Zajímací posun od zlobivejch harantů ke gilotině
no, možná to spolu i souvisí
Ebony
kolikrát jsou ty bezdětný staříci spokojenější, protože jsou zvyklí, že za něma nikdo nepřijde, nemá kdo, než ti, co si dělají falešné naděje, že je třeba nějaký potomek občas navštíví, a vono nic...
ale jo, to je na LDNkách stejný... jen když pak vidíš, jak ona schází před očima, protože vlastně nemá důvod žít dál ( a ty děti jí fakt chyběj), tak je ti jí líto a říkáš si, jestli všechny ty důvody, které kdysi pro odložení nebo nepořízení dětí měla, byly opravdu tak strašně důležité.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:42
- Nahlásit
Čus žumpice,zběžně jsem zhlídla,že se tu dneska fackovaly děti ( jsem odpůrcem tělesných trestů a hlavně mladší a slabší nebiju,zato dám klidně po hubě velkýmu hajzlovi),popravovalo se tu gilotínou a ještě se pitval mozek.No žumpa jak má být
Ještě nějaké lahůdky dneska budou? Esli ne,jdu rozšroubovat a rozebrat stoletou skříň a pak se jdu svalit,bo jsem dneska úplně mrtvá (ne abyste začali s pitvou ,ještě se musím ráno probudit fcelku !:lol
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:47
- Nahlásit
Neessi
pitváme pračku, to přežiješ.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:48
- Nahlásit
Neessi
je potřeba, aby jsi nám vysvětlila, jaký aku bod je mezi C3 a C4 viz. Gerda A koneckonců to bude určo vědět můdr, hnedlevá jak se tu ukáže, stran těhlech věcí to ví bestak mnohem líp než já a třá i k těm vobratlům bude mít ňákou vysvětlifku.
Pitva už je taky za náma... teda jen část... mozek a mícha, zejtra se bude pokračovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:49
- Nahlásit
Neessi
jdu rozšroubovat a rozebrat stoletou skříň a pak se jdu svalit,
proč jí budeš rozšroubovávat a rozebírat ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:51
- Nahlásit
Neessi
Sali
Ještě nějaké lahůdky dneska budou?
My sme právje teď prohlásili mrazák za mrtvýho. Vybral si tu nejlepčí dobu,debil!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:55
- Nahlásit
jablunka
Vybral si tu nejlepčí dobu,debil!
ještě štěstí, že ne přímo na Štědrej večír
Nám takhle dosluhuje lednice ... sice stále ještě jede, ale tak nějak ztěžka, jenže výměna u nás znamená přestavění půlky provizorní kuchyně ( příští rok máme dělat kuchyň novou, tak se nám do výměny hned teď moc nechce... takže doufám, že lednička ještě chvilku vydrží)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:56
- Nahlásit
brut
ještě štěstí, že ne přímo na Štědrej večír
Vono je to fuk,je narvanej masem pro čokly a venku teplo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:57
- Nahlásit
čus ,konečně pořádný téma
i sem to přečetla bo morbidní já teda sem ,v reálu bysem se možná aji poblula,ale to neva .Koho sme popravili a koho béme pitvat?Čistě abych byla f obraze
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:59
- Nahlásit
brut
no, a jakej rozdíl mezi tou, co nechce dál žít, protože je přesvědčená (dětma), že je na obtíž
Prostě, život se buď povede nebo ne, s dětma, nebo bez nich
Já to klidně risknu
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:00
- Nahlásit
brý večír fšem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:00
- Nahlásit
davidkova renata
Koho sme popravili a koho béme pitvat?Čistě abych byla f obraze
to teda už nevím, ale pro tebe jsou přichystaný skotský střiky a velká klec u Sali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:02
- Nahlásit
Jinak pokud chce někdo popravu oddělením hlavy f přímým přenosu,zašlu link na maila,ale upozornuju předem,že je to skutečně hustý!!!!!!! Neb je to realita,bohužel.slabčí povahy nepište,i mě bylo krapet šoufl
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:03
- Nahlásit
ado se tu vyměnilo téma na masakr
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:04
- Nahlásit
Alexa
Alexa
velká klec u Sali
a tak esi tam budu s Bobulí,sme do 5 minut venku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:08
- Nahlásit
Ebony
jakej rozdíl mezi tou, co nechce dál žít, protože je přesvědčená (dětma), že je na obtíž
v důvodu, myšlenkách a třeba taky ve vzpomínkách.....
Prostě, život se buď povede nebo ne, s dětma, nebo bez nich
to jo, vždyť se ne nadarmo říká "každý štěstí svého strůjcem"
Já to klidně risknu
riskuj , já riskla ty děti... s plným vědomím toho, že se nemusí povést a na stará kolena mi zbudou jen ty vzpomínky a snad alespoň domov důchodců
davidkova renata
Koho sme popravili a koho béme pitvat?Čistě abych byla f obraze
neboj, ještě chvíli vydržíš
jablunka
Vono je to fuk,je narvanej masem pro čokly a venku teplo
to jo, ale o svátcích by jsi určitě žádnej náhradní nesehnala... teď máš alespoň tu možnost .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:21
- Nahlásit
brut
proč jí budeš rozšroubovávat a rozebírat ?
Páč je sice krásná,má velké zrcadlo,ale je děsně velká-třídílná a je jen na šaty.A vůbec-je stará!A nepraktická!Zrcadlo pouřiju a když ji rozložím na díly,tak je třá použiju na nějaké obložení.Hlavně už mám zaplacenou vestavěnou skříň na míru i s policema(43 táců) se 4 šoupacími dveřmi ve žluté a oranžové barvě a pokoj (klukovo)to prosvětlí.Takže tam kromě postelí bude jen zašupovací skříň a žádný zbytečný tmavý nábytek.Jednu skříň už jsem odvezla na cvičák
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:23
- Nahlásit
brut
jaký aku bod je mezi C3 a C4
šiš to já teď z hlavy nevím,ale mám to vyvěšené v ordinaci,tak se mrknu( ale je to čínsky,neva?)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:33
- Nahlásit
brut
Nám takhle dosluhuje lednice... sice stále ještě jede, ale tak nějak ztěžka,
joj, tak bacha, nám takhle exla bez varování loni 20. 12. Ještě že se nám poařilo urchleně sehnat novou, bo bych asi jináč trávila celé svátky v rauši.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:36
- Nahlásit
brut
jaký aku bod je mezi C3 a C4
šiš to já teď z hlavy nevím,ale mám to vyvěšené v ordinaci
to se můžu podívat v práci taky, mám tam na to knížku, takovou chytrou v anglině,
ale tady spíš šlo o topografii, jestli logicky tohle místo vyjde jako to, kam se kat trefí, když nechce zavadit nikde o lebku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:37
- Nahlásit
jablunka
tak honem Annonci, a zejtra si jistě pro něco pojedete, do 2K seženete i pulťák.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:38
- Nahlásit
Sali
Já určitě,aly si u toho hlavně vytáhni kabel ze sítě Jinak teda pračky umím,pokud to není v programátoru,když tak poradím.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:39
- Nahlásit
Neessi
vyndali jsme několik sušených myší, některé po částech, projeli všechny kabely, ale příčinu zkratů jsem neobjevili, nikde nic, ani očouzený, ani ohlodaný, a zkratuje se to náhodně a kdykoliv, nezávisle na topení....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:41
- Nahlásit
musí to vydržet v chodu ještě 14 dní, do vejplaty, pak půjdu do novýho exempláře, na 7 kilo, tohle má jen 4.5 kil, to nestačí, furt peru.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:41
- Nahlásit
Sali
tady spíš šlo o topografii, jestli logicky tohle místo vyjde jako to, kam se kat trefí, když nechce zavadit nikde o lebku.
No to sou starosti Na tý gilotíně to snad bylo fuk,někdo má delší krk a je z toho hned C2
|