| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
no s Bobulí tam nebudeš, ta je doma, bohužel, máme rátovský kontrolní týden....
až se po nás začnou vozit z hlediska ISO, co taky ještě nemáme, tak se fakt poséřu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:43
- Nahlásit
Sali
a zkratuje se to náhodně a kdykoliv, nezávisle na topení....
tak je to v kabelu a nebo v zástrčce.Rozdělat koncovku a posunout zástrčku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:44
- Nahlásit
Neessi
vyměnila jsem zásuvku i prodlužovák, přímo nedošáhnu. Vlastní přívodní kabel se tváří bez ložiskových změn.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
Sali
mám tu pračku,nic za ní nechci a pere furt
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:46
- Nahlásit
zatím to jede, topí a nic si to nevymejšlí, asi se to tý pitvy leklo, takže vyčkávám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:48
- Nahlásit
brezen2008
díky moc, ale já fakt chci jít do takový tý poloprofi s velkou kapacitou, ložiska na výdrž, objem 6 bo 7 kilo, a počítač kvůli úspoře vody a tak....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:49
- Nahlásit
Sali
vyměnila jsem zásuvku i prodlužovák, přímo nedošáhnu
Pračku na prodlužovák to je teda frajeřina ,ale psala jsem zástrčku,ne zásuvku.
Ale asi bude lepší počkat do tý vejplaty,nebo si vzít od března tu pračku ,než se stane průser.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:51
- Nahlásit
Sali
no s Bobulí tam nebudeš, ta je doma, bohužel, máme rátovský kontrolní týden
no vidíš )) to je zrovínka nejlepší příležitost jí vzít do práce.A vem aji kobřího psa ,třá dělá Drát rád prudký pohyby esi mi rozumíš
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:51
- Nahlásit
Neessi
nedošáhnu, chybí mi půl metru, eště můžu vyměnit přívodní kabel, za dlouhej, a zástrčka(sameček) vypadá beze změn, Tchoř je licencovanej eletrikář, celý to prošmejdil a nenašel lézi pražádnou, tak čekám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:52
- Nahlásit
Sali
objem 6 bo 7 kilo, a počítač kvůli úspoře vody a tak....
ty jsou fakt bezva,navíc to má "centrifugu" až na 1000 otáček a deka je skoro suchá,když ji z toho vytáhnu.Samo si to zváží prádlo,nadávkuje vodu.....jen bych potřebovala dvě-jednu pro lidský prádlo a jednu pro věci psí a koňský.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:54
- Nahlásit
Neessi
Pračku na prodlužovák
to mám co tu bydlim ,číhni na kyvadlo esi teda vyhoříme
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:54
- Nahlásit
Sali
a zástrčka(sameček
u nás se říká "Chlapeček a holčička"
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
Sali
pak půjdu do novýho exempláře, na 7 kilo, tohle má jen 4.5 kil, to nestačí, furt peru.
Si dobře vybavuju, jak jsem " nemístě obtěžovala" prodejce dotazem, zda se v nabízené pračce dají prát koňské deky Nějak bylo pro ně nesmírně obtížné pochopit, že je to ten nejdůležitější faktor.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
,číhni na kyvadlo esi teda vyhoříme
a chceš vědět kdy ,kvůlivá pojistce? Taky jsem to měla před několika lety,ale jednoho dne z toho šlehaly plameny Když to viděl náš elektrikář,tak všechno předělala a po zakoupení nové pračky jsem mu musela přísahat,že se už žádná prodlužovačka konat nebude.Udělal k pračce nějakou zvláštní zásuvku a já se jí nesmím dotýkat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:01
- Nahlásit
Neessi
Udělal k pračce nějakou zvláštní zásuvku a já se jí nesmím dotýkat
mi tam nedošáhne.. ,počkám na ty plameny a paxe rozhodnu.
hele někdo nás předbjech...asi Mydlář amatér
http://www.novinky.cz/clanek/155787-video-u-motols ke-nemocnice-lezelo-pul-roku-telo-bez-hlavy.html
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:01
- Nahlásit
Hyena
zda se v nabízené pračce dají prát koňské deky Nějak bylo pro ně nesmírně obtížné pochopit, že je to ten nejdůležitější faktor.
no to je důležitý.Akorát prát po koňských dekách,nebo psích,něco bílého prostě nejde.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
hele někdo nás předbjech...asi Mydlář amatér
seš blpka
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
Neesi
no to je důležitý.Akorát prát po koňských dekách,nebo psích,něco bílého prostě nejde.
hele jde, akorát pak nesmíš s takovým spodním prádlem teřbas na gyndu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:05
- Nahlásit
Sali
jediný, co mi napadá, když projíždím citace, tak že se tím u intolerancí lepku nahrazuje při pečení mouka....
Sem v životě psovi nepekla Tím míň bezlepkově . Hydra nedokáže uvařit ani rýži, tam o tom pečení pochybuju ještě víc
Neessi
Prosím tě, víš něco o tomhle - Skim milk powder diet
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:10
- Nahlásit
Neessi
prát po koňských dekách,nebo psích,něco bílého prostě nejde.
U nás ani nic černýho......
Naštěstí todlenc uš mám pjet let pořešený,dali sme do altánu pračku,která sice malinko pdtejká,ale f altánu to neva a psům na praní stačí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:12
- Nahlásit
Neessi
Páč je sice krásná,má velké zrcadlo,ale je děsně velká-třídílná a je jen na šaty
hmmm, takže lehce nepraktická..a tmavá k tomu, se nedivím
Mám ráda staré věci, ale spíš komody, kredence atd.
Aku body chce hlavně vědět Gerda, já na nich netrvám a hlavně ještě v čínštině... nene, všechno mít nemusím
Sali
ale tady spíš šlo o topografii, jestli logicky tohle místo vyjde jako to, kam se kat trefí, když nechce zavadit nikde o lebku.
to taky, ale pak jsme ještě postoupily dál až k aku bodům
ta je doma, bohužel, máme rátovský kontrolní týden....
ajajaj, už to začíná
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:13
- Nahlásit
jablunka
Plánuju v nejbližších dnech novej mrazák a budu mít volnej docela velkej pulťák, 8 let starej, běží celou dobu bez jedinýho problému. Už ho nechci, pořád tam lovim ponořená po pás a na dně mi zůstává starý maso, páč beru furt zezhora. Nic za něj nechci, ale je to opět Plzeň. Ale zase už tata trefí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:18
- Nahlásit
Sali
Neessi
objem 6 bo 7 kilo, a počítač kvůli úspoře vody a tak....
tak tu bych taky chtěla, protože neustále prát mi neba .... po kočičích a psích věcech musím dát jeden čistící program navíc, aby se všechny chlupy a svinstvo dostalo ven... pak tam pravidelně dávám klukovy tréninkový věci a teprve další várka je klasické prádlo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:20
- Nahlásit
Atika
písni mi,prosím, na mejl,mám ho pod členem.Díky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:30 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak sindy vystratila po chlapovi co byl ožralej a chtěl si jí pohladit ,jako vystrartila,naježila se a začla štěkat
mám z toho radost,boo jsem myslela že zdrhne,ale ona naopak
a pak dastík udělal radost,bo tady nesnáší jednoho velkého černého akitáka s něčím a tak jsem mu dala povel lehni,tak si lehnul,sice přitom štěkal,ale lehnul si a nehnul se vod země
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:33
- Nahlásit
Ty voe,to vám mušim popsat!!! Vaříme f přímým přenosu cz. Volala zbjesile gerda,že prej jak má udělat ten mozek.Kvjetákovej Tagže uš má prej uvařenej kvjeták,vařila ho cca hodinu aby prej pořádně změk ,tagže sama přiznala,že je tak trochu na sračky Taxem jí řekla at zpění na másle cibul.Pravila,že nemá máslo a dá tam volej teda.Sem jí řekla at ho tam nedává moc,že je to pak děsně mastný.Marně se ukázalo.Paxe voptala esi má tu cibul voloupat...že prej si myslí,že jo .Je bystrá Sem jí žekla,at to míchá aby se cibule nespálila,vytkla mi,že jak má míchat dyš telefonuje a vzápětí pravila,že některá cibule je už docela černá.Přestěhovala teda pánef na menčí hořák.Mezitim jí vokapávala ta kvjetáková sračka.Když byla cibul černá uš fšechna,řekla sem jí at tam dá ten květák.Mazaně se voptala esi všechen .I střelila sem vod boku a řekla že jo .Něco vypadlo kolem hořáku,ale to neva.Paxem jí poslal pro vajíčka do lednice a nakázala mezitim kvjetákovou sračku průběžně míchat aby se nepřipálila jako ta cibul. Prej sem debil a nejde to dyš de pro vajíčka v lednici byly 4 vajxle,sem jí řekla at rozbije 3 do hrnku a rozmíchá.Skořápky ale at vyhodí.Provedla to ,ale usoudila,že jedno vajíčko v lednici je stejnak na ho*no a že tam dá fšecky 4.Pak zas musela míchat.Překvapilo jí,že zespoda to jakoby houstne,ale svrchu je to úpa řitký .Ujistila sem jí,že pokud bude míchat ,bude to hustý aji shora.A taky že jo .Paxe eště trapně ptala jak dlouho má ty vajxle vařit aby nedostala salmonelozu.Sem jí řekla,že hodinu jak ten kvjeták faaakt ne .Mezitim se vječina nadbytečnýho voleje fsákla do vajxlí a kvjetáku a nebyla uš vidět.Nakonec to teda vodstavila a prej to nebylo moc k jídlu.Sem jí řekla at zkusí sůl a pepř nebo tak a vono jo!! Prej to máme dobrý .Vyčerpáním si šla na balkon zahulit,mezitim se v mosku vysrážela nějaká voda ,ale to se dá vylejt celkem snadno .Gerdička byla moc spokojená a na čtvrtek máme naplánovaný tvarochový vovocný knédle. Zatim sem jí nakázala,že má koupit tvarochy,měkkej aji tvrdej,máslo a moučkovej cukr.to jí překvapilo,počítala jen s vovocem No nic,du spát,sem úpa vyčerpaná
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:38 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Prej to máme dobrý.Vyčerpáním si šla na balkon zahulit,mezitim se v mosku vysrážela nějaká voda,ale to se dá vylejt celkem snadno.Gerdička byla moc spokojená a na čtvrtek máme naplánovaný tvarochový vovocný knédle. Zatim sem jí nakázala,že má koupit tvarochy,měkkej aji tvrdej,máslo a moučkovej cukr.to jí překvapilo,počítala jen s vovocem No nic,du spát,sem úpa vyčerpaná
Ste dobrá,pani,já bych jí flákla telefounem a jela jí to uvařt.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:40
- Nahlásit
jablunka
fajn, kam mám zavolat?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:41
- Nahlásit
davidkova renata
Vaříme f přímým přenosu cz.
to mi přesně chybělo na dobrou noc.
Moc děkuju, akorát se směju tak že teď zas neusnu. Nechcete ještě něco uvařit, prosím prosím
|