Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:00
- Nahlásit

Sali
Zlatej noťas
no jo,vono aji v notasu můžeš mít třá kafe nebo kousky nějakýho jídlo,klidně aji bramboráčku
přijedeš s Gerdou na ten trénink, ne?
no ale brambory s gerdou neloupem!!!! To řekni tchořoj aji tchýním! Aby to nebylo jak f tom filmu..".kdo umí hrát na nějakej hudební nástroj? Já! Tak do kuchyně loupat brambory "
Biluška
Si upadla,ne? S jedním jídlem se dělat DVA DNY???
sem přesně čekala
Mucholabka
COPAK VY NIKDO NELUŠTÍTE LUŠŤOVKY?
já ne,su moc tupá,někdy akorát vosmisměrku,ale vod tý doby co mám intronét už ne

Du ven,nepište a nevařte

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
no ale brambory s gerdou neloupem!!!! To řekni tchořoj aji tchýním
se neboj, pokud přijedete tenhle víkend, tak to naloupe a nastrouhá tchýně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:09
- Nahlásit

Sali
, pokud přijedete tenhle víkend, tak to naloupe a nastrouhá tchýně.
taxme v řiti páč gerda tedle víkend zas má nějaký cvičení s mistrem,mohla by se ho třá voptat jaxe dlouho vaří kvjeták ,dyš je to takovej mistr,moch by to vjedět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

Ty brambory strouhaný maj bejt syrový nebo vařený??? Díkec..

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
syrový nebo vařený???
asi to je i jedno, já používám syrový.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
gerda tedle víkend zas má nějaký cvičení s mistrem
jako oba dva dny?????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

Německy večer na pět, děkuji.

Tchor
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
na bramboraky syrovy, na bramborovy placky vareny, ale tam je trochu jinej recept.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

Sali
1- koupit hrabolky
2 - hodit je do trouby
3 - s sežrat s tatarkou nebo kečupem
4 - vyjde to na 20 kč

Sali
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
abend

PetraK
Člen
- Nahlásit

Biluška

Aha, tak Píp to teda nebude

No zaplťNadbůch, nechci do Kartága.

LIDIJOVÉ - JDE NĚKDO V NEDĚLI K WALDOJ NA TU MIKULÁŠSKOU??

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:33
- Nahlásit

brezen2008
a není ti z toho blbě?
krom toho to strašně dlouho v tý troubě trvá, chuť to moc nemá, to tak akorát, ,když by člověk chtěl mít návnadu na stopu proo psa, a měl zrovna rozjetou troubu a plech od živočišnýho tuku ovoněnej, to tam nasypat,udělat a pak jít šlapat.

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Sali
Děkuji.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

PetraK
pokud vím je to v sobotu a jelikož makám,tak nejdem

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:36
- Nahlásit

PetraK
my jsme ve Strašecím, klubové povinnosti.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:37
- Nahlásit

Sali
není,já to jím skoro každej den a když nechci čekat tak dlouho,tak to nechám tak hodku venku,oni se roztaví a pak to mám do 10 minut na plno upečený,bez oleje,jen na sucho

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

Zdravstvujtě rebjonci! Dobré ráno všem schopným kuchařů, všem, co jim pes nastavuje a všem ostatním, co nemaj bod mezi trojkou a čtyřkou!
Děcka, tak sme fčera s mamkou ten kvjěták uvařily! Nakonec byl moc dobrej, ale já to nejedla, bo nemám kvjěták ráda. Dala sem ho tetě. A zbytek syrovýho kvjětáku taky. Smrdí to a pak sem musela dlouho větrat. Zítra budeme dělat ovocný knedliky, ale ne kynutý, alébrž tvarochovatý. Taky sem zjistila, že nemám moc ingrediencí z kerejch se dá vařit. Mám v poctatě jen kečup a kremžskou hořčici a ňákej margarín. Vajíčka uš nemám. V sobotu se vrací máma, takže na víkend zas už budem žrát normálně. Marie si na louce našla Darinku a jezdila na ní cca 20 minut. Dost jí to unavilo, budu jí muset koupit na hraní fenku. Nesnášim, když čuba hárá. Mám chuť jí do tý veliký pipky nakopnout! Jak se máte, už něco víte novýho krz to sekání hlaf? Myslim, že se to seká mezi 3 a 4 proto, že je to prostě těsně u hlavy a tam je asi dobré se trefit. Bo dyš chceš třá vyrábět bundori, ten kus krku by ti tam vadil.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:05
- Nahlásit

brezen2008
já to jím skoro každej den
no, já naštěstí žiju na nemocničních obědech, a večer se většinou spáchá obloženej chleba, občas rychlé těstoviny, či tepelná úprava lidlácký hotovky....

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:08
- Nahlásit

Gerda
nic nového nevím, uzavírám nekropsie a mezitím virtuálně vařím.

Nevař, vyprav se do sámošky, a vyber si z hotovek to, na co máš chuť, s tím, co máš v lednici, to pak snadno dochutíš. Dokup akorát olej slunečnicový a olivový na vaření, a sojovku a taky nějakou cibuli.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:10
- Nahlásit

dyš chceš třá vyrábět bundori, ten kus krku by ti tam vadil.
co to zas proboha je?????
jinak jestli je to z hlavy, tak nevadil, pak už snadno odpreparuješ měkký tkáně, a obratle od hlavy oddělíš už cíleně ve vazech.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:11
- Nahlásit

budu jí muset koupit na hraní fenku.
Gerda
chceš Kobřího psa??????
není nad přirozenou selekci, že...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

Sali
Naopak - v pátek budu dělat kuřecí teriyaki, kupodivu je dělám docela dobrý, ale samozřejmě v Miyabi je mají mnohem lepčejší začínám se cejtit jako Magdalena Dobromila )))

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

Gerda
Kobřík má totiž falešnou březost, prdel jak štýrskej valach, a náladu spíš už mamby vydrážděný tou bosou nohou...na nakrejvací pokus by předvedla maryjskou dekapitaci naživo na dvě doby.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

Gerda
no, já šáhnu po mraženým "woku s krevetama", ale dochutím ho trochu, přidám víc křupavý zeleniny a rýže vybarvený kurkumou, aby toho bylo z jednoho balení dost pro dva hladovce.

brut
Člen
- Nahlásit

Dobré skoro poledne

davidkova renata
musím říct, že tak krásně adrenalínový večer jen tak někdo nemá

Neessi
Nakonec-nemá se lpět na věcech,osvobozuje to ducha.
tak to u nás teda nikdy žádné osvobození nehrozí ... oba sbíráme staré věci... já knihy, mlýnky atd. Mužskej zse "praktické" věci typu šavle... + když si vezmeš ty komody, které snad jednou v baráku taky budou, tak asi máme smůlu

Gerda
Člen
- Nahlásit

Sali
co to zas proboha je?????
No to je takovej eksponát z hlavy....je to způsob rituální vraždy. Uřízne se hlava, načeše se, nalíčí, připíchne na desku.

chceš Kobřího psa??????
není nad přirozenou selekci, že...

Myslela sem tim fenku, která si s ní bude hrát na ojíždění. Už máme nakamaráděnou sousedčinu čubu a labradorku ze sídliště, ty se spolehlivě od Mařeny nechávají ojíždět, aniž by jim to nějak vadilo. Kolibříka bych si pučila, až zase potkám pani Lízovou s Lízou navolno. Mohlo by to být takové definitivní řešení. A dyš to stihnem ještě do vánoc, potom může pani Lízová dostat Lízino bundori pod stromeček....

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

Gerda
A dyš to stihnem ještě do vánoc, potom může pani Lízová dostat Lízino bundori pod stromeček....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:22
- Nahlásit

brezen2008
pokud vím je to v sobotu

Bože! Díky za upozornění! Určo bych napochodovala na Mikulášskou v neděli a divila se, že tam nikdo neni . Nevím proč, ale zafixovala jsem si, že šestýho je v neděli a baštafildy.

Gerda
No to je takovej eksponát z hlavy

Hele Vy Mydlářoj céro- esi to zas dneska rozjedete, budete první exponát BEZ hlavy na CZ.psoj!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

Teda koukám, že se tu vaří ...v žumpě? Sem z toho celá nesvá.

Pokud chcete rychlé recepty ( a ne složité) tak by se mohly dávat do tématu s cukrovím.... myslím, že je to nakonec jedno, jestli se bude plácat sladká mlska nebo slaná

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:34
- Nahlásit

PetraK
Nebujte, uš ne. Ale zase bejt eksponát bes hlavy, by si třá návštěvník moch přectavit ňákej pěknej vobličej a řikat si - jo, určo byla moc heskááá, dyš měla hlavu - no a u tý domněnky by klidně moch zůstat celej život ))))

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání