Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
,tak tim teplem jako zjihne a prostě se roskydne
typla bych, že máš řídký těsto? Když ty tři patra naskládám píchnu svrchu špejle, mám vánočku přes plech a tam dám tak 5 špejlí, akorát je udělej dost dlouhý, abys je pak nelovila vevnitř

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

Gerda
proč ten modrej čék tuhej křečí, s vytřeštěnejma vočmama s rozšířenou zornicí, poblitej, s pěnou u huby
hm...škoda,zas přídu vo to nejlepčí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:39
- Nahlásit

Alexa
že máš řídký těsto
řítký mám poslední dobou vlasy,ale to s tim asi nesouvisí
kam mám ty špejle vrazit????Cíííí podrobnej popis pro debily!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
Ha! samozřejmě, že se do vánočky dávaj vzpěry! Ale na mě se nebude brát zřetel, že?! Přitom jako jediná vim, kde mám useknout hlavu a jak mám udělat vánočku!!!!!!!

Biluška
Prosimtě, to sou vánočkoví amatéři, jim nic nerať, bo na tebe taky nevemou zřetel na soudní stolici!

PetraK
U vás bouchaj tak dlouho?
já mám pocit, že u nás bouchaj furt. Minimálně každou sobotu je na jižáku ohňostroj. A u nás je spousta čongů, co tohlep rodávaj, bo jak sme blísko k libuši, kde maj ten svůj hočimin taun, je to tu samej čong a všichni prodávaj mikiny a petardy.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

Biluška
Se jenom ptám, ne? Se nemusíš hned čertit
promiň, mě to taky děsně sere, jenže chlAp prostě nepude dělat psovoda, což je přesně to, co ti jeho psi chcou, a na co povahou jsou postavený, on chce bejt ve zdravotnictví, a pak je tím pádem z domova stejně jak já, tj. 10-12 hodin,
a ta čuba byla zvyklá na jeho maminku, co ještě před dvěma lety bydlela s náma....a pak jsem taky měla čubu skoro denně s sebou na patole, neb byla vysoce společenský tvor...jenže firemní politika se změnila
Čuba začala zdrhat najednou ze dne na den, někdy v červnu jednoho dne prodloubali s Uldikem plot, možná to udělal Uldik, ale Bobule zjistila, že to je ZÁBAVA...a protože je strašně inteligentní, začala si tu zábavu realisovat po svým.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

Gerda
že to nebylo schválně a že to byla nešťastná náhoda.....

jako s tim dortem, že jo
davidkova renata
stolici

stolici bych tu moc nerozebírala, stačily fčera ty popravy.

ale kvůli jinejm tam já radši nechodim bo to nerozdejchám

no! Já tam byla předloni po hrozně dlouhý době a kvůlivá Ešusákovi, protože cirkus nesnášim a ze ŽOLOO mi neni dobře. I když vim, že se snažej. ale podle mejch představ to teda neni. Vekej zarostlej výběh pro každýho, ať se může schovat, když bude chtít a když bude mít zájem jít vočumovat lidi, tak ať jde. Ale ať si může vybrat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:41
- Nahlásit

Gerda
že se do vánočky dávaj vzpěry
ale né kovový,ty trupko jaxi navrhovala!
a pust si moje instruktážní vídejko at víš jak někumu upajcout palici snadno a rychle Těžko na cvičišti,lechko na bojišti

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
a co to jako řeší????????????????? klidně do ní píchnu gtřá vidličku(to už znám ),ale jak to pomůže to nevim teda

Skrz! Musíte jít tou špejlí skrzevá tu vánočku, ne do ní píchat, esli ešče dejchá!!! To dá rozum. Ty špejle to - teoreticky (páč ne každýmu, jinak by máma letos nešla do bochniku) teoreticky udržej v cajku. Takže musíte jít skrz.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
kam mám ty špejle vrazit
nejlepší je zezhora do toho posledního copánku zapícháš špejle po celý dýlce vánočky. Když jich dáš málo kus se sveze, chce to přiměřený odstupy

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

davidkova renata

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

davidkova renata
a přesně jak píše PetraK
Skrz! Musíte jít tou špejlí skrzevá tu vánočku

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

Alexa
Podélně tý vánočky, aby to nepíchla kolmo k zemi/pekáčku....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
já mám pocit, že u nás bouchaj furt. Minimálně každou sobotu je na jižáku ohňostroj. A u nás je spousta čongů, co tohlep rodávaj, bo jak sme blísko k libuši, kde maj ten svůj hočimin taun, je to tu samej čong a všichni prodávaj mikiny a petardy

tady u nás to tak dlouho netrvá- máme za barákem póóle, tam smraďoši nechoděj. Teda smraďoši jako děti, smraďoši jako bezďáci někdy jo. Tak můžete tam. neni to nic extra- pravda, ale dá se to.

Gerda
Podélně tý vánočky, aby to nepíchla kolmo k zemi/pekáčku....

No to právje že musí vy Mydlářko!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
mušíš do tý vánočky píchat tou špejlou pod vodní hladinou, jestli tam není pneumothorax nebo pneumoperitoneum, abys jako viděla když taky ty bublinky vzuchu....

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:46
- Nahlásit

Fifi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

Fifi
děkuju vám,pani,je vidět,že máte ve styku s debilama velký skušenosti
PetraK
esli ešče dejchá!!!
vječinou právě uš nedejchá stejně jako ten čék co ho léčila gerda čínskou meducínou a následně pitvala Sali aby přišla na to,že je to tim

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

PetraK
No to právje že musí vy Mydlářko!!!
A jak kolmo vzpěry zajistěj nezhroucení vánočky? Dyť tam takhle nemaj jasnou funkci.....Chápala bych to podepřít pod každym tim copánkem podélně, aby to drželo a nebouralo se, ale takhle nechápu, jak to udrží. Asi zkusim udělat vánočky dvje. Jednu bez lešení a druhou s lešenim. Abych viděla rozdíl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Sali
jestli tam není pneumothorax nebo pneumoperitoneum, abys jako viděla když taky ty bublinky vzuchu....
eště že mám ten vobrázek bo jinak nevim nevim...dyš se to namaluje,je ta medicína i srozumitelná,že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:50
- Nahlásit

Gerda
. Abych viděla rozdíl
nebude viditelnej,spálený budou vobje

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Jednu bez lešení a druhou s lešenim
to bude nejlepčí
aby to drželo a nebouralo se, ale takhle nechápu,
hele jde asi o to, že ten 2 cop je tlustý a u toho to riziko sesunutí nehrozí, ale když je na něm ten hubenej poslední copánek tak už se to muse sesout, tagže když připíchneš skrz všechny tři tak ti to udrží, ale nesmí to bejt píchlý halabala pak se to sesune.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
Aby se ti vánočka neroztejkala, tak musíš za a) mít správně tuhé a vypracované těsto ( u nás se zadělávalo cca hodinu) a za b) do ní napícháš špejle... když jí speteš a máš jí na plechu, tak vezmeš špejli, rozdělíš jí na dvě části a každou zapíchneš z kraje ( směrem dolů) do vánočky, pak vezmeš druhou, opět rozpůlíš a zapíchneš je tak 10cm od těch prvních.
Špejle ti drží vánočku ve tvaru, ale když těsto teče nebo není dostatečně propracované, tak tam můžeš nacpat celej balíček a je ti to prd platný

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

brut
ale zase by to mohla podávat jako jednohubky

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:55
- Nahlásit

Alexa
brut
zkusim to, nebo pudu na náfštěvu k saraksový a přemluvim jí, aby to vyzkoušela ona...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

Alexa
ale zase by to mohla podávat jako jednohubky
sem si Davídkojc představila, jak se patlá s jednohubkovánočkama a poprskala jsem si klávesnici čajem .. to mi nedělej

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

Gerda
ježíš, ty budeš dělat vánočku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
vječinou právě uš nedejchá stejně jako ten čék co ho léčila gerda čínskou meducínou a následně pitvala Sali aby přišla na to,že je to tim

No neni divu, dyš narazí na takovej trojspolek
Tak si to pamatujte vy trůpko- SKRZ A KOLMO. Ale bochnik bude jednosušší.

Gerda
Asi zkusim udělat vánočky dvje. Jednu bez lešení a druhou s lešenim. Abych viděla rozdíl
Pánbůchsnámiazlýpryč!! Esli to pojmete jako ten mozek a hned ve dvojím vyhotovení!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

brut
když jí speteš

no právě a tady vidim to nebezpečí, páč vona to splete, propíchá to tak, že boude jak dikobraz a tím pádem to klesne a bude z toho placka.
Měla by udělat spíš ten bochnik.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
no právě a tady vidim to nebezpečí, páč vona to splete, propíchá to tak, že boude jak dikobraz a tím pádem to klesne a bude z toho placka.
mno, placku má každoročně, tak letos nebude mít žádnou vyjímku...alespoň nebude překvapená

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

brut
alespoň nebude překvapená

a to je pravda, vono kolikrát je vo svátcích takovejch překvapení, že se člověk nestačí divit , tagle bude aspoň ušetřená- což i vzhledem k tomu, že furt řiká, jak je šetřivá, jí bude vyhovovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

brut
u nás se zadělávalo cca hodinu)
za b) do ní napícháš špejle
aha,tak to dám víc špejlí bo hodinu dělat těsto !! Počkej až si to přečte biluše,ta tě zrychtuje
PetraK
páč vona to splete, propíchá to tak, že boude jak dikobraz
nejsem přeci blbá! Taghle to udělám a to by bylo aby nebylo!

<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání