| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:16
- Nahlásit
Gerda
to je dort??? Vypadá nějak divně dyš se zvječí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:16
- Nahlásit
Jimmi
dyš sem nemocná vaří Brtnik velmi rychlé a ani ne moc drahé jídlo: opečenou sekanou a k tomu salát kempink
Koupí toho dycky víc-podle délky mé nemoci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:17
- Nahlásit
čarokrásný sluníčkový den
nevíte někdo jak to mám udělat, když mám v nojbůku vistu a necijí, chci místo ní XP? Někdo mi říkal, že to jde přes nějakej apgrejd?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:18
- Nahlásit
Gerda
a můžu si vzít tu flašku co je vzadu? Stejnak uš je načatá. a já to dneska budu potřebovat -poté co zničim lešenáře, žaluzijáře a všechny co maj co dočinění s našima voknama.
davidkova renata
možná to dort kdysi dávno i byl. A tetkon uš neni. Proto du po tý flašce rači.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:19
- Nahlásit
Alexa
apgrejd
dyby to byl enem grej- tak řeknu ,zeptej se Jablůnky, ale tagle nevim, fakt nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:21
- Nahlásit
Jimmi
Umim moc dobrou smetanovou omáčku a je strašně jednoduchá: sýr apetíto rozmasakruješ na kašičku v deci mlíka. Tu kašičku pak dáš ohřát do kastrolku, pro případ potřeby naředíš smetanou. A nakonec tam nasypeš tymijánek, ale jen trochu, bo von je pak hořkej, dyš je ho tam moc, nebo dyš se dlouho vaří. Já to dělám tak, že to smetanou naředim víc, pak to trochu maličko zahustim jíškou z krabičky, ale jen maličko, prdnu tam rozmasakrovaný vajíčko a dávám si tymijánku hodně, ale až když už se to nevaří. Bo tymijánek voní tak krásně - skoro jako Premiere Jour od Niny Riči! A pak to vdechuju s těstovinama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
to je dort??? Vypadá nějak divně dyš se zvječí
Simtě, to je zvláštní fort! A vůbec, prostě zavřeš voči, až to budeš jíst, no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:26
- Nahlásit
Gerda
Bo tymijánek voní tak krásně - skoro jako Premiere Jour od Niny Riči
no ty vole,tak to se mi lecos vobjasnilo
du ven,mám se vobjesit rovnou na borovici nebo večer vařit nebudem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
Budem vařit ty knedliky, ne? Eště mi radši jednou řekni, co mám kupit - tvaroch na strouhání, tvaroch vaničkovej, moukovej cukr, a teď jakou tu mouku - hlatkou, nebo polohrupku? - jahůtky...a to je šecko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:30
- Nahlásit
Gerda
nemá tam bejt taky vejce?? A ty doma žádný nemáš , ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:37
- Nahlásit
PetraK
Bingo, eště vejce!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:40
- Nahlásit
ldavidkova renata
ten bramborák f pekáčku- vím, že to tak lidi dělají, jednou se na to taky chystám, tak pak dám vědít, jak sme dopadli : D - ale nebudu to děla f pekáčku ale na plechu, aby to bylo tenký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:44
- Nahlásit
Gerda
Bingo
Nejsem Bingo! A taky máslo si kup.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:52
- Nahlásit
Dnes začíná festival asijského filmu ve Světozoru a v Aeru. A nestíhnu zahájení, bo mám cvičení. Ach jo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:52
- Nahlásit
isdpch
Zdar otče, nedávno se mi kamarád svěřil s jedním profesním (z Tvého pohledu) problémem. Pronajímají bytový dům. Nájemník jim poslal do vlastních rukou písemnou stížnost v níž žádá okamžitou nápravu vady znemožňující důstojné a zdraví nepoškozující bydlení. Stěžuje si na vadu, která rozhodně nekoresponduje s deklarovanou kategorií a cenou bydlení a žádá o odstranění vady do 3 dnů jinak pozastavuje platby nájemného.
O co jde?
Prý mu celým bytem táhne z elektrických zásuvek...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:57
- Nahlásit
Muchoš
Teď jsem přišla, prohazuju psy a odcházím. Děje se něco? Když tak jsem na founu 607651343
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
davidkova renata jojo jen co budu z5 mobil a tak ted nestiham nic, pristi tyden jedu do brna a zacnu delat sam tak to bude volnejsi.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
sem jako zaslechla,že někdo peče bramborák místo na pánvi prostě f troubě,třá f pekáčku...myslíte,že dyš se to dá třá do teflonový dortový formy,za stálého míchání se to vyleje pak do hajzlu??
kdepak, tento produkt se u nás jihočechů nazývá cmunda, od bramboráku se odlišuje zapojením kvasnic do těsta, je to vlastně kynutá bramborákovina, ale já to nedělám, nějak mě cmunda nikdy neoslovila, nejsem buchtoid.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:15
- Nahlásit
Alexa
jak to mám udělat, když mám v nojbůku vistu a necijí, chci místo ní XP? Někdo mi říkal, že to jde přes nějakej apgrejd?
musíš si najít web výrobce noťasu, jestli tam maj ovladače pro XP, a stáhnout si je,
což už dneska bude problém, málokdo ještě XP podporuje....dokážeš je sice nainstalovat, ale půlka funkcí noťasu pak nechodí.
My takhle skončili u noťasů na Vistách chca nechca.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:24
- Nahlásit
Posílám vám písničku k rannímu pikniku, dyš už je ten malej pátek...zítra si beru volno, takže už mám pátek dnes
http://www.youtube.com/watch?v=CH7J3G7Qtt0
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:28
- Nahlásit
Gerda
Jedna pro tebe, at ti dneska to vareni slape.
http://www.youtube.com/watch?v=ysUjYAi0WcQ
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
Gerda
jakou tu mouku - hlatkou, nebo polohrupku
já bych teda asi zkusila radši hrubou
Sali
My takhle skončili u noťasů na Vistách chca nechca.
uááááá neci vistu, neci se jí učit,
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:33
- Nahlásit
PetraK
ne moc drahé jídlo: opečenou sekanou a k tomu salát
beru
tak a můžu na víkend na výstavu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:33
- Nahlásit
Alexa
já taky nechtěla.....
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:34
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
Bramborák v troubě jsem náhodou zkoušela minulý týden - bez droždí for Sali, bo se mi nechtělo stát u plotny u pánve. V receptu bylo pekáč vymazat sádlem (doma sádlo mám jen pro čoklidy), tak jsem rozmazala do teflonové formy na buchtu, té velké, hodně oleje, na to nakypala to bramborákové těsto, asi 1,5 cm výšky a hups do trouby, hodně vyhřáté. A pak jsme se jen hádali, jestli to bude k jídlu. Jak to ztuhlo, ještě jsem trochu potřela olejem zvrchu. Bylo to dobré, není to tak mastné jako bramboráky a hlavně nesmrdělo celé moje já přepáleným omastkem. Jo a čubě to chutnalo taky moooc.
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:36
- Nahlásit
Gerda
Na tvarohové knedlíky snad dokonce krupici, ne? Aspon u nás to tak děláme...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:38
- Nahlásit
Fifi
Pani, vy ste blpka )) tak k tomu vajceti si musim koupit eště modrou teplákofku ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:39
- Nahlásit
Jimmi
tak a můžu na víkend na výstavu
ešče že toho Brtnika máme , já věděla proč si ho beru.
Andreany
takže neumřem, když to tagle udělám, jo? Dík.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
Andreany
Na tvarohové knedlíky snad dokonce krupici, ne?
Pozor! Nemást mě! Neumim vařit, teprf se to učim......jakou mouku teda? Nebo mám dělat víc těst? Z hlatký, polohrupky a z krupice?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:41
- Nahlásit
Fifi
to je dobrá inšpirace
|