| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:45
- Nahlásit
Sali
to na mě sedly chutě, a na jednu blízkou neděli plánuju na večer v zapíkací míse pečený krůtí prso ....
tak tohle se fakt už nedá vydržet, jdu pryč mučit se nenechám
já to úplně vidím a ještě horší je, že to začínám cítit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:48
- Nahlásit
Gerda
to je vono, to budu dělat taky dnes!
To je jednoduchý tak, že to zvládne každej i PetraK i Gerda . Budu to taky muset dneska udělat - úplně tady cejtím, jak to tady voní. Fakt klidně stačí ty japka - rozvařit je f trošce vody- a rozhodně je nemusíš teda vařit tak dlouho jako ten květák a kydat na ty piškoty - velký balení. Jo a ty smotánky kysánky - to chce 2 kelímky.
Sali
to je dobrej nápad s těma nadrcenejma sušenkama. Ale u mě by to asi nevyšlo, vypadalo by to spíš, jak když někdo zakop a vysypal tam lopatku se smetím , ale jinak je to určo to vono co píšu já.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:48
- Nahlásit
Gerda
mám lepší nápad než kvlílet na téma vy šikovný vařiči si holt umíte splnit chutě, no.
je třeba se účastnit výcvikového tábora , kde je dobře vybavená kuchyně, a kde se dá kynologicky se realisovat a večer u toho i vařit.
Akorát že tam pak nestíhám nic, mám na starosti 4 psy a chlap jen figuruje a dělá fotodokumentaci, a ještě mi školí, jak to neumím dotáhnout do konce, do musu, že mě to čuchalo jen z dobrý vůle, a s ním to najust ani nehrábne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
Jimmi
že to začínám cítit
klid, to je jen Davídkojc, vopatlaná vod volejovek.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
Jimmi
já to úplně vidím a ještě horší je, že to začínám cítit
no to já taky....já to cítím a tím pádem si vydedukuju, s jakým kořením to bude jak cítit a chutnat, jo tomu se říká intuice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:53
- Nahlásit
Sali
na jednu blízkou neděli plánuju na večer v zapíkací míse pečený krůtí prso s krůtíma biskupama, to prso bude podrobeno hlubokejm incizím a následně zadrénovaný hranolkama slaniny, aby nebylo suchý a vonělo, do sósu eště nevím co dám na vůni, ale něco vymyslím, asi mražený fragmentovaný hříbečky, zlehka posolím, pár kuliček pepře, divokýho koření, šplouch červenýho vína, pokladu to po povrchu anglickou slaninou a upeču stylem 2/3 zaklopený a 1/3 odkrytý a dotažený grilem.
tagže bysme prosily vybrat tu blízkou neděli až přijedem s gerdou potrénovat
Jinak vyhlašuju soutěš vo nejvěčí prase a hnet si uděluju první cenu,páč na ty hnusný šproty co je budu krkat asi eště na štědrej den sem si dala v zásadě to co právje popsala petrak...sem to jako dělala pro děcko aš příde vysláblý ze školy .Do zakysaný smetany sem rozmíchala ten vanylkovej cukr a dělala sem to s těma piškotama,proložila sem to akorát jahodovou marmoškou bo děcko jí vyjímečně uznalo za poživatelnou.Průser je,že sem toho půlu sežrala při přípravje,tagže komu je víc blbje neš mě at se klidně přihlásí Bože já sem taková kráva...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:00
- Nahlásit
čus fšicí,dneska se nepopravuje ani nepitvá?Se bude vařit,jo?
Sali
Chci do důchodu teď hned!Kdybych letos psala kasuistiky svých případů,tak mi to nebude fakt nikdo věřit,že se to během 1 roku může vyskytnout v takový koncentraci.Dneska-abdominální gravidita po vag.hysterectomii(8t po operaci!),před 2 měsíci lymfom na čípku!(v podstatě měla kliku,že jsem ji přes neg.cytolku hnala na konisaci a ještě neměla klinické obtíže),gemini -1 měsíc rozdíl stáří-A=asiat,B= běloch .......atd.
atd..o kuriozních cizích tělesech nemluvě.Fakt už mám dost.
Se omlouvám,ale musela jsem si postěžovat
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sali
mám lepší nápad než kvlílet na téma
????????????????? kvílet? Prostě jednak to neumim a jednak mám tak málo volnýho času, že ho nehodlám vobjetovat hrnci a večer strávit u nadívání krůt Nekvílim, obdivně mručim nad tim, co se dá všechno uvařit/vyklohnit. Ale začínat s tim ve velkym nehodlám, jen tyhle lehký vychytávčičky, co holky psaly, aby jeden nescíp hlady, dyš mu vodjede ten, kdo se obvykle stará.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
uzený šprotíky já miluji i s hlavičkou
a
psy se mi po tom mohou utlouct
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
tagže komu je víc blbje neš mě at se klidně přihlásí
Mně,ale z práce!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:03
- Nahlásit
Koukám, že než se člověk vyspí, tak tu namastíte zase tři stránky...a skoro všechny jídle
U nás se k narozeninám ( harantím) dělá jen piškotovo -jablečnej dort. Nic jinýho žádnej nechce. Chlap zase vyžaduje masíčkový štrůdlíky a nebo slaninové šneky.
Sali
v zapíkací míse pečený krůtí prso s krůtíma biskupama, to prso bude podrobeno hlubokejm incizím a následně zadrénovaný hranolkama .....
to zní moooc dobře. Tenhle týden o víkendu vaří holka, tak jsem se ptala, co vymyslela a povídá.... v sobotu budou kuřecí křídla na grilu, v neděli kuřecí prsíčka v těstíčku a na pondělí připravím kmínovou omáčku. ... rychlé, jednoduché a bez nějakého náročného vymýšlení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:04
- Nahlásit
Neessi
Mně,ale z práce!
to se nepočítá,muší to bejt z přežrání!
o kuriozních cizích tělesech nemluvě
no to se klidně rozpovídej ,at máme nějakou inspiraci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:07
- Nahlásit
PetraK
můžete předstírat, že ste ten vobsach, co z krabičky vypad
spíš bude problém přectírat,že ten vopsach nejsem...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
Průser je,že sem toho půlu sežrala při přípravje,tagže komu je víc blbje neš mě at se klidně přihlásí Bože já sem taková kráva...
to ne, jen malinko nenažraná
Neessi
na to nelze říct snad nic jinýho než "potěškoště"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
no to se klidně rozpovídej,at máme nějakou inspiraci
to rači ne,jednak byste mi nevěřily,co se tam všechno vejde a pak by se mi zase chtělo blinkat ,bo ty švestkový knedlíky(38 ks)děsně smrděly
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:12
- Nahlásit
brut
jen malinko nenažraná
no nenažraná kráva,dyk to poudám .Další varianta je pak hladová jordánská kráva ,což plynule přejde f tu krávu nenažranou
BTW..děláte vy doma taky něco jinýho než vaříte???????????????? to by mě mohli milovat a eště takovýho sraní s tim viz třá to těsto na vánočku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:13
- Nahlásit
Neessi
bo ty švestkový knedlíky(38 ks)děsně smrděly
tak ted nevim esi ti dobře rozumim ,doufám teda že snad ani ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
davidkova renata
Bože já sem taková kráva...
ale tentokrát ne hladová Jordánská
esi můžu něco podotknout- přesuňte se blíž k těm dveřím. Vod WC.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
BTW..děláte vy doma taky něco jinýho než vaříte????????????????
pečeme.
a nebo sedíme u PC a čumíme na Cz psa a taky ešče pálíme svíčky, frantu, záclony, utěrky, větráme....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:16
- Nahlásit
Neessi
co se tam všechno vejde a pak by se mi zase chtělo blinkat ,bo ty švestkový knedlíky(38 ks)děsně smrděly
... se omlouvám, za ty chcechtací, ale představila, jsem si, tohle využití knedlíků a málem spadla pod stůl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
Se omlouvám,ale musela jsem si postěžovat
se nevomlouvejte, páč tady přes ten smrad z volejovek, kerej je hustej tak, že by se dal krájet a dost možná ešče dál... to ani neni slyšet
davidkova renata
spíš bude problém přectírat,že ten vopsach nejsem...
s hlavičkou nebo bez?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:18
- Nahlásit
davidkova renata
děláte vy doma taky něco jinýho než vaříte???????????????? to by mě mohli milovat a eště takovýho sraní s tim viz třá to těsto na vánočku
a máš doma tři nenažraný krky? Mladej spořádá takové porce, že sem musela koupit větší talíř , holka sice jí míň, ale pro změnu neustále a o chlapovi ani nemluvím....
Když nevařím, tak peču nebo uklízím .... protože sou všichni děsný bordeláři ( kočkou počínaje harantíma konče)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:22
- Nahlásit
Neessi
bo ty švestkový knedlíky(38 ks)děsně smrděly
Tak asi dnes budem přece jen rači dělat ty ptáčcííííí, už asi knedliky nechci ))) Myslíš, že je to ještě furt normální, nebo by už dotyčná měla navštívit lékaře přes hlavu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:23
- Nahlásit
brut
Když nevařím, tak peču nebo uklízím
no voni by vás ty roupy přešly dybyste měla 4 zaměstnání,čokla a czpsa sama na triku
tohle využití knedlíků
snad si to přečte aji gerda,která shodou okolností je chce večír vařit esi nebudou k žrádlu,jakože asi ne ,může je hravje prodat f seksšopu
Přátelé...duvenblejt..asi doslova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:25
- Nahlásit
Gerda
Myslíš, že je to ještě furt normální,
normální to přestalo bejt uš u toho prvního knédlu
hele zjisti esi byly kynutý nebo taky tvarochový já mušim pádit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:28
- Nahlásit
brut
Pani a kdy si čtete a koukáte na filmy, popíjíte vínko a krafete?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
Neessi
Kdybych letos psala kasuistiky svých případů,tak mi to nebude fakt nikdo věřit,že se to během 1 roku může vyskytnout v takový koncentraci
prosímtě, já tady or rána brečím taky, 2 biopsie jsem dělala skoro hodinu, neskutečný kožní útvarnosti,
jeden z čela ročníku 1935 vypadal jako vulgární veruka křížená s molluscum contagiosum, a následně zprsknutá keratoakantomem, kterýmu pak někdo vyprávěl o malignisaci do verukosního dlaždičáku, a jemu se ta myšlenka zalíbila,
a v druhý excizi byl zas kříženec seborrhoické keratosy s verukosní úpravou, a bazaliomu s trichoepitelovejma rysama....
jak to má člověk pak zakodovat???????????????????????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
no voni by vás ty roupy přešly dybyste měla 4 zaměstnání,čokla a czpsa sama na triku
4 zaměstnání nemám, to je fakt, ale místo toho mám jednu naprosto blbou kočku a dva lehce dementní čokly... k tomu si připočtěte barák jak stodolu, dva harantí a chlapa, co je porád v práci a i když není, tak dělá strašnej bordel svejma krámama ( samo, že nejlépe pracovníma, co nemůžu vyhodit)
Gerda
ty budeš dělat jahodový a ne švestkový ... navíc předpokládám, že ty použitý byly z bramborovýho těsta
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:33
- Nahlásit
ty švestkový knedlíky(38 ks)děsně smrděly
Neessi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:35
- Nahlásit
brut
ale místo toho mám jednu naprosto blbou kočku
mě nedojmete,nejblbější sem měla já 17 let až do letošního června.srala třá na ústřední topení nebo na stůl f kuchyni,heč ,mj...
Sali
jak to má člověk pak zakodovat
zakodovalas to výborně ,rozumim akorát spojkám
|