| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Taghle to udělám a to by bylo aby nebylo
to už ale pak máte jednu vánočku několikátej rok, co? Páč todle nejde vyndat. A tak jako nápad to neni špatnej, dyš se to nalákne, aby se to dalo přeleštit hadřikem, tak před Štědrym dnem jen skočíte do sklepa vyndáte Vánočku, přepulírujete a nesete na stůl, jako vzorná hopsodyně a NAVRCH EŠČE UŠETŘÍTE!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:10
- Nahlásit
PetraK
tak před Štědrym dnem jen skočíte do sklepa vyndáte Vánočku, přepulírujete a nesete na stůl
právje a můžu se vesele vybavovat na czpsu zatimco vostatní mi f potu tváře pečou cukroví
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
aha,tak to dám víc špejlí bo hodinu dělat těsto !!
právě, že těsto musí bejt hodně propracovaný, aby se neroztejkalo ........ ještě mám dotaz... jaké používáš droždí?
Počkej až si to přečte biluše,ta tě zrychtuje
bilu bude taky plácat vánočku? No, potěškoště
PetraK
paní, vy jste opravdu trupka
OT... stále ještě přemýšlíte nad tím barákem tady někde u nás? A kolik by měl stát? ....sem něco našla, ale nevím, jestli by se vám to líbilo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
eště nepečou... začínám po desátým , by to jinak u nás nevydrželo ( bylo by sežráno) a navíc musím mít k ruce, alespoň mužskýho, aby namlel vořechy a ten má tenhle tejden odpolední
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
Hele teď sem si přečetla ten tvůj popis našeho fčerejšího vaření!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asi uš s tebou nechci vařit knedliky!!!!!!!!!!!!!!! Anebo tě ztrestám tim, že budeme dělat čískejk! A to nerozchodíš ti řikam!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
a můžu se vesele vybavovat na czpsu zatimco vostatní mi f potu tváře pečou cukroví
hlavně to pak najít a ne jako my,když jsme hledali stojánek na strom, vyndali celej sklep a nic. Tak jsem vyřezala díru do sesle a stromek zasadila do sesle a přivázala k topení.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:22
- Nahlásit
Gerda
Hele teď sem si přečetla ten tvůj popis našeho fčerejšího vaření!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
se mi zdálo že jsi to přešla bez komentáře Jsem nemohla usnout kvůli vašemu vaření.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:27
- Nahlásit
Alexa
No vono je to humorný jen do tý chvíle, než si uvědomim, že tyhle věci fakt neumim, že sem to nikdy nedělala a nikdy to po mě nikdo nechtěl. Stejně jako sem donedávna vůbec nevěděla, co je SIPO a že chodí nějaký vyúčtování a že platíš ňáký zálohy. Prostě sem naučená vysolit prachy na stůl a dál se o to nestarat. Prostě totálně nesamostatnej tvor. Ach jo, už se to zlepšuje, ale stejnak mě spousta věcí pořád ještě překvapí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:28
- Nahlásit
brut
právě, že těsto musí bejt hodně propracovaný,
nemám čas na takový vjeci
jaké používáš droždí?
co já vim,proboha...taková kostka jako ,asi3 koruny to stojí,to je slušná cena
Gerda
Anebo tě ztrestám tim, že budeme dělat čískejk
klidně bo netušim co to je
du venčit a dřít tak nepište,nevařte a bděte
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:29
- Nahlásit
Čus fšicíí ,jsem tu jen na vteřinku,takže nevím,co se dneska pitvalo a popravovalo.Jen se chci podělit o nákupní úspěch: volala mi pacientka ze zvěráče,že když do půl hodiny přijedu,tak tam mám v akci 2 pytle Calibry pro NO po 15 kg za cenu jednoho a dorazila dvoukilová činka pro Bordžínku.Bleskově jsem "vykopla" poslední pacientku a byla převlečená dřív než ona ,naložila oba pytle,činku 2kg-je perfektní,páč se dá na ní přidávat závaží až do 6 kg a ještě jsem koupila ježíšky pro čubiny(konečně měli něco pro velké psy a fakt jsou to pěkné balíkya nemusím nic složitě balit:lol a ušetřila jsem 1200,-!!!!,což se zrovna mně normálně nikdy nestane.Tak a teď letím zpátky do ordinace,bo to tam musím ještě dodělat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:29
- Nahlásit
davidkova renata
Ty používáš droždí??????????????? Nestydo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:32
- Nahlásit
janika
Jdes v sobotu do Helppsa?
jdu !! Jestli se do toho nic nenarve tak chci jít.
Gerda
Stejně jako sem donedávna vůbec nevěděla, co je SIPO a že chodí nějaký vyúčtování a že platíš ňáký zálohy
to nevim dodnes a to už jsem asi sto let z domova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:34
- Nahlásit
Gerda
Ty používáš droždí??????????????? Nestydo!
no já nevim...místo mejkapu...co? je to levnější totiš..
Neessi
ušetřila jsem 1200,-!!!!,c
tááák na to bacha..zjisti vo kolik si přišla tim výhodným nákupem a pak to nahlaš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:37
- Nahlásit
PetraK
Ale ty už seš adoptovaná, to se nepočítá. Teď tohle řešila kolegyně z práce, jí to všecko zařizoval manžel, stejně jako já byla zvyklá vysolit prachy a chlape zaři´d to. Jenže se teď rozváděj, takže taky musela začít zjišťovat, co je sipo, zálohy a takový ty všechny věci. Tak sem rovnou brala poznatky od ní, abych se pak někde blbě neptala
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:00
- Nahlásit
dobrdan
Alexa
4 CELÁ vejce ..... a ona je tam vážně dala celý i se skořápkama
verte , neverte.. mi se tagle jednou kamarad zeptal, jak ma uvarit spagety. bohuzel jsem nebyla zdaleka tak prosirava, jako davitkojc ( Vaříme f přímým přenosu cz ) ..a poradila pouze trochu soli a oleje ..vodu nedal
Mucholabka
Kartaginec na tři, začíná to P.
Jihoamerická řeka na tři, končí to PA.
Obec u Prahy na 4, začíná S.
-Pun
-nevim (Opa je v Nigerii )
-nevim
Německy večer na pět
- Abend
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:07
- Nahlásit
StaHi
nazdar pani stahijová, jak vám rostou álojze? Chápete snat, že davítková přehání s tim popisem, ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:08
- Nahlásit
StaHi
Jé, ty jsi nejhodnější. Kartagince jsem dořešila, obec je nakonec Mrač a Abend mi poradila Sali. Ještě mi chybí: část podsvětí na 6 a končí to BOS. A část obuvi na 6, končí EK, začíná O. Akvarijní ryba na 5. Asijský mohutný strom na 4 a druhé je asi E, ale není to jisté.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:11
- Nahlásit
Mucholabka
A část obuvi na 6, končí EK, začíná O
Opatek
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:13
- Nahlásit
Gerda
jiste, ze to chapu .-) ale uz se nemuzu dockat tvarochovejch knedlu
Mucholabka
-Erebos
-opatek
-akara
-nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:14
- Nahlásit
Mucholabka
Asijský mohutný strom na 4
Teak?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:14
- Nahlásit
StaHi
Gerda
Drsné, už mám tajenku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:15
- Nahlásit
Mucholabka
Asijský mohutný strom na 4
cedr?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:16
- Nahlásit
Gerda
Teak tam nevychází.
Ani ta akara nějak nechce vycházet, ale napsala jsem ji tam a má smůlu, potvora plavací.
Dík.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:22
- Nahlásit
Mucholabka
mas dneska obzvlast pracovne narocnej den, vid? taky jsem si planovala vysoky pracovni nasazeni, ale rano jsem zakoupila divoky sny maxipsa fika.. tak to pomalu prehodnocuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:22
- Nahlásit
Mucholabka
a cedr ti tam vychází?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
Já su taky v prácí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:28
- Nahlásit
Mucholabka
Anebo eben?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:34
- Nahlásit
davidkova renata
sem myslela droždí jako v originál balení nebo přímo krájený?
Gerda
z toho si nic nedělej... však se všechno dá naučit, jen se muší trochu chtít ... chápeš rychle, takže nebude problém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:36
- Nahlásit
Právě mi volala máma z dovolený, že se nechala zmrazit v kryjokomoře. Plave každej den v bazénu, to jí musí zabít, bo doma se skoro vůbec nehejbe. Taky řikala, že když si daj večer po všech procedůrách s kamarádkou pívečko, chodí spát v 9. Normálně doma skoro vůbec nespí, jak u sebe nemá min 500str knihu, neusne.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:37
- Nahlásit
Přeji krásné vodpoledne všem, kterym v noci vykradli firmu a tudíž na vás čučej skrz prehistorický, šíleně blikající monitor a taktéž zdravím vostatní
|