| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:05
- Nahlásit
PetraK
Tak voni tam stejnak nemůžou čoklové, tak to nemá cenu tam jet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:09
- Nahlásit
janika
Dneska bych si taky rizla.
Klidně. Máš to píchni jak řízni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:10
- Nahlásit
Gerda
tak to nemá cenu tam jet.
tak pudem do ŽOLOO tady v Prahé, tam čokloj můžou a taky tam maj jejich babi a dědu. Já se tam chystám někdy po novým roce, ještě nevím kdy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
PetraK
Tak my pudem s váma, Maryje má nejrači ohradu s jelenama, asi byla v minulym životě laň.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:14
- Nahlásit
PetraK
Bohuzel uz preelali vybeh s vlkama a uz se knim clovek nedostane tak blizko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:15
- Nahlásit
Gerda
Tak my pudem s váma, Maryje má nejrači ohradu s jelenama, asi byla v minulym životě laň.
Tak jooo! My zas oblibovali prasátko-to živý, tý sochy se Ešus bál a tuleně co cvičej na píšťalku páč Ešus nechápal proč ten divnej čokl, tak poslouchá kvůlivá jedný blbý rybě . Taky čutňáci nám tehdy učarovali, páč tak divnou andulku čokl ešče neviděl. Jo a nejvíc asi ale Kasuár, páč to byla fakt velká andula
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:17
- Nahlásit
Tchor
Bohuzel uz preelali vybeh s vlkama a uz se knim clovek nedostane tak blizko.
ach joooooooooooo. Ale zas na druhou stranu- nedivím se, ty zvířata potřebují taky klid. Taky by se mi nelíbilo kdyby na mě furt někdo čuměl. Ve svý podstatě je ta ŽOLOO pěknej hnus, páč chudáci ty zvířata.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
Gerda
jak je to teda s tebou na víkend, máš tu meditaci bo co oba dva dny????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:20
- Nahlásit
No a nechcete třeba v lednu jít na společnou vychajdu do zologický?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
ty zvířata potřebují taky klid.
PetraK
nevím, ale povídali si se psam přes pletivo naprosto běžně, čumáčkovali se a velice si rozuměli. Akorát Lobo neměl rád cizí samce kolem svých čub. Ferdopsa hnal od plotu jedním šklebem.
Jde jen o to, aby se ti psi návštěvníků uměli chovat, a uznávali vlčí komunikaci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
Sali
Průser je, že u nás to fakt funguje. Tchoř briskně sloví a zpracuje každý zvíře, co se jen pokusí lovit/škodit/prudit,
A ta utíkací malina je jeho?
kachna_
Hasky na flexe, Mája s 20 m stopkou. Ale to se v jednom člověku nedá.
Co by se to nedalo? Flexu vyhoď, Hasky přivaž na druhej konec té stopky co je na ní Mája a di na pivo
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:22 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
PetraK
no ono spis tam byli dva urazy cizincu co tam tem vlkum strkali ruce. Jinak prazska smecka je uzasne ochocena bez problemu prijdou sami na par cm.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
PetraK
A budete se pak vyskytovati někde na Filajce
to je daleko! ,navíc skončim něgdy kolem 16 h a to už bude skoro tma,tak já nevim... leda byste se přigestila třá na ladronku nebo rovnou na ten cvííčák
OT OT
hele dyš něgdo(né biluše či gerda ) děláte vánočku,jak to děláte aby vypadala jako vánočka i dyš jí upečete? Páč mě za syrova i tak trochu vypadá,ale jaxe šoupne do tróby ,tak tim teplem jako zjihne a prostě se roskydne tagže v závěru vypadá jak mazanec .Mě to je celkem i fuk,akorát,že bych teda uděělala mazanec rovnou a nesrala se s pletánkama Formu na vánočku nekupuju,je drahá!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
Sali
No mám, celej den oba dny od rána do večera. F pondělí přinesu poznatky z čínský medicíny, třá ňáký jedy, nebo tak něco ))) A mohly bysme udělat kooperaci, já bych to léčila po čínsku a ty bys pak zjistila, na co vlastně umřeli....
PetraK
Mařeně se eště docela líběj velký kočky, ale spíš se jich bojí, než že by s nima měla ňáký úmysle. )) A v žolo je taky pravděpodobnost, že tam nebudou smradi bouchat petardama. Na zítra si beru asi dofču, bo jinak toho čokla už votpoledne normálně nevyvenčim. Jak začne mikulda, haranti sou šílený s dělbuchama. A od zítra do půlky února sme s večernímap rocházkama na štíru.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Biluška
ta utíkací malina je jeho?
ta malina chce zdrhnout, když je doma sama, a jít si najít společnost. To s ovladatelností má tolik společnýho, co tvůj přístup s vtipem.
Když jí Tchoř zajistí chůvu, ani se od ní nehne.
Když bych si tu čubu mohla i nadále vozit s sebou do práce, jako byla zvyklá, nebyl by jediný problém.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:25
- Nahlásit
Gerda
mohly bysme udělat kooperaci, já bych to léčila po čínsku a ty bys pak zjistila, na co vlastně umřeli
a co budu dělat já???????????? taky cíííí kooperovat dyš uš konspiruju!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
Proč já ne? Taky se chci vyjádřit k vánočce ))) Já bych jí vystužila ňákejma kovovejma vzpěrama......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
janika
O ktery zoo je rec tu
o pražský. Ale pro mě když už ŽOLOO, tak obrovský výběhy, aby si zvíře samo mohlo volit, jestli lidi vidět chce a nebo ne. A ne aby chudák bylo jak exponát. No. Vím, že to je málokde uskutečnitelný, ale pro ty zvířata je to i v předělaný zahradě furt nefér takový.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:29
- Nahlásit
Gerda
takž to je blbý, že nemáš čas, příští víkend snad v neděli budem moct taky....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
janika
Praha-Troja
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
a co budu dělat já????????????
Ty bys to pak mohla sdělovat pozůstalým a obhajovat přet veřejností, že to nebylo schválně a že to byla nešťastná náhoda.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:30
- Nahlásit
Gerda
teď jsem to psala, ale ten antispam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:31
- Nahlásit
Gerda
Taky se chci vyjádřit k vánočce
se klidně vyjádři,ale nebude na tebe brán zřetel
PetraK
některý zvířata to maj celkem fajn,ale kvůli jinejm tam já radši nechodim bo to nerozdejchám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
Gerda
Ty bys to pak mohla sdělovat pozůstalým a obhajovat přet veřejností, že to nebylo schválně a že to byla nešťastná náhoda
hm...jako dycky ,vy se budete bavit bádáním a já abysem to vodřela .no třá dyš soudní stolici řeknu jaxi vařila kvjeták,je určitá šance,že uznaj,že to byla neštastná náhoda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
Sali
příští víkend snad v neděli budem moct taky
no problém je, že když mařena přestane hárat, jedeme už ve čtvrtek na prodlouženej víkend s chrtařema na soutěž o nejlepší cukrovíčko. Když hárat nepřestane, pak s nima samo nejedeme a můžeme vám zamořit plac pachem háravé feny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
Taky se chci vyjadřovat k vánočce Nigdo nás s Gerdou nebude diskriminovat
Do vánočky se prý maj napíchat špejle . V praxi nevím, v životě by mě nenapadlo to zkoušet, dyť se to dá koupit
Sali
Se jenom ptám, ne? Se nemusíš hned čertit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:34
- Nahlásit
Gerda
soutěž o nejlepší cukrovíčko.
Doufám,že ses nedelegovala?????????????????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
navíc skončim něgdy kolem 16 h a to už bude skoro tma,tak já nevim..
f poho, půjdu péct ty cukrdlata a třeba se slezeme ten další víkend v nedělu - budu zas u Waldy od dvou a pak, když bude počásko to vezmu zas přes Filajku. Musim vám totiž taky vrátit tu knihu, sem z toho celá nesvá
TU VÁNOČKU PROPÍCHNĚTĚ ŠPEJLEMA. Dělá to tak máma. Ale i tak jí to ujede a je nas*atá. Takže se letos rozhodla, že když to je stejně šejdrem, tak udělá rovnou mazanec, ale aby to nebylo tak velikonoční udělá ho jako bochnik chleba. Dyk to skoro vypadá jako vánočka. Sem jí k tomu navedla já, kupodivu to odsouhlasila . tak si nechte vode mě poradit. Radit já umim.
Sali
nevím, ale povídali si se psam přes pletivo naprosto běžně,
ale to jo, tam mají částečně tu volbu - když nebudou chtít přijít, tak nepřijdou (ale furt z mýho pohledu ještě malý, furt malý ), taky se na nás přišli číhnout a bylo to v pohodě. Já jen- prostě ta zvířata by měla mít všechna velkej prostor a možnost soukrkomíčka
Gerda
A od zítra do půlky února sme
proč až do půlky ounora? U vás bouchaj tak dlouho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
vy se budete bavit bádáním a já abysem to vodřela
Nevim, co bude zábavnýho na tom, až bude sali zjišťovat, proč ten modrej čék tuhej křečí, s vytřeštěnejma vočmama s rozšířenou zornicí, poblitej, s pěnou u huby vlastně umřel....Ty buď ráda, že to neuvidíš. Já taky ne, bo jak začne modrat, zkusim hnet jinou bylinu někde jinde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:36
- Nahlásit
Biluška
Do vánočky se prý maj napíchat špejle
a co to jako řeší????????????????? klidně do ní píchnu gtřá vidličku(to už znám ),ale jak to pomůže to nevim teda
koupená je hnusná.Ta moje teda taky ,ale zas mě vyjde dráž a to se vyplatí,Bobe
|