| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:32
- Nahlásit
Biluška
Jo to máš pravdu, asi to bude zrovna v tý svobodě a možnosti rozhodnutí.
PetraK
Matka Kukačka
))))) vy ste trupka všech trupek pani )))))) Taková byla naše babička. Schválně chodila, aby bylo vidět, že je naštvaná ))))
PetraK
mám se po ňákým povohlídnout? Moje bývalá spolužačka jezdí s trambají
Ste hodná, už sem se lekla, že nabídnete tu kamarádku, bo to bych musela zdvořile odmítnout ))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:36
- Nahlásit
AlenaD
No von temperament je jedna věc, ale když ti potom harant vybílí byt, krade peníze a ještě tě dá k soudu tak to ustojí potom málokdo.
to jo...ale z mé zkušenosti socky a práce s náhradníma rodičema vím, že to není vždycky jen o dítěti, ale i tom ustání a 90% lidí ( těch, co vracej děti či popisujou tyhle potíže) to prostě z nějakého důvodu neustojí.
Jak jsi psala o vzorné rodině ... Mám dobrou známou, slušná funkční rodina, manžel tři vysoký, mají jedinýho kluka pro kterýho dělali první poslední, věnovala se mu velmi a kluk se nevyved, s bídou se vyučil, do prváku nastupoval pomalu v osmumnácti a problémy velký. , tak do toho nikdy pořádně nevidíš.... a jen tak mimochodem mají jedinýho kluka pro kterýho dělali první poslední, věnovala se mu velmi , tohle je právě jedna z cest, kdy se vše může zvrtnout v přesně pravý opak, který rodiče čekaj. Ono někdy míň je víc....
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Gerda
já jsem žila vod malička s babčou - takže první kino jsem viděla v 18
a když babča umřela tak jsem ,první pivo pila ve 20,prvního chlapa ve 20 a nic mi neuteklo,si myslím
a ty děti neplánuji nikdy
to raději 4 NO
každej to máme jinak
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Na ty cizí ať slezou,že za ně si sednout nepudu a na ty svoje,ať slezou,že si je zabiju sama.
spolužačce takhle maminka ve vzteku přerazila vo ruku vařečku. Zlomila jí palec. A eště jí vynadala, že kdyby tam tu pazouru nestrkala, mohla jen dostat nářez na prdel a nemusela mít na léto sádru )) Taky ta holka vůbec nezlobila, jen sme domů ze školy přinesly od syna lékařky nový výrazy - individum a jebat. No a druhej den právě ve škole bylo vidět, kdo to doma vyzkoušel říct.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:38
- Nahlásit
Benda
hula venku je teplo a to je zima. Budeme v teple stavet snehulaky
Gerda
podtrhla bych si tim děctví
vydim to podobne
PetraK
no já se snažím si vždycky u špatnejch věcí říkat si, že hele, támhlento je mnohem horší.... a tak
ve vecech pracovnich mi dost pomaha tahle Strejdova mantra
Myslíte, že máte špatnou práci?
no a jinak se tez hlasim mezi bezmantinelove sigry ..zdravim zumpany a gratuliruju jablunce :up fotecky bozi!
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Taky ta holka vůbec nezlobila, jen sme domů ze školy přinesly od syna lékařky nový výrazy - individum a jebat. No a druhej den právě ve škole bylo vidět, kdo to doma vyzkoušel říct.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
brut
mají jedinýho kluka pro kterýho dělali první poslední, věnovala se mu velmi , tohle je právě jedna z cest, kdy se vše může zvrtnout v přesně pravý opak, který rodiče čekaj. Ono někdy míň je víc....
bereš mi slova z úst, tedy z klávesnice, prostě fšeho s Mírou, čím víc se s nima čék s..re tím jsou to větší hajzlíci.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:41
- Nahlásit
PetraK
Matka Kukačka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:44
- Nahlásit
jablunka
Ale tak to není,ufetovat sme se mohli i my
no ty jo, jak jsem byla takovej malej zločinec, tak tohle šlo tak nějak mimo mě. Je pravda, že jsem sice jednu dobu "chodila" s klukem kterej nějakej takovej náběh na tyhle "zajímavosti" měl, ale páč tam kapek zdravýho rozumu u mě přeci jen bylo, tak jsem to rychle utla.myslím ale, že to nebylo tak moc dostupný jako dneska je. Todle byl jedinej člověk v mým okolí o kterým jsem věděla že je jaksi chemicky založenej. Zato těch co chodili pařit bylo kolem mě mnógo, mnógo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
Gerda
vy ste trupka všech trupek pani
a dostanu za to ňáký vocenění?? A ne že se bude něgdo cenit, na to prdím
Schválně chodila, aby bylo vidět, že je naštvaná
No!!" a nigdo jí to nežral
Ste hodná, už sem se lekla, že nabídnete tu kamarádku, bo to bych musela zdvořile odmítnout
no tak to by mě taky ani nenapadlo, že chcete vlčit hnedkajc tagle zhurta
StaHi,
Myslíte, že máte špatnou práci?
, jo asi si to budu muset vytisknout , ačkoliv já si na práci rozhodně nestěžuju, tagle hodnýho šéfa už nikdá mít nebudu A NAVRCH JE MLADEJ A POHLEDNEJ.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
jablunka
A co bití? Jak seš na tom s teorií bití? Já myslim, že děti se maj bít, dokud je přepereš. Jedna facka lepší než dlouhý vysvětlování, při kterym ztratíš trpělivost a seřežeš ho eště víc než předtim.
Tohle je i moje teorie,ofšem praxe se občas vymyká.
Za á) sem děsně uječená matka za bé)vopčas mám ruku rychlejší neš myšlenku a za cé)při nějaký podobný akci dělám vostudu na celou vesnici.
že bych se viděla? Ale občas používám i metodu Gerdiny matky... mlčím a nemluvím
Biluška
Hele, můj otec je velmi silný kuřák
můj otec byl velmi silný kuřák a mamka taky...a ni jeden už není.... žily jsme se ségrou v zakouřeným bytě a poslouchaly, jak táta po ránu děsně chcrchle. Nekouřím ani já ani ségra..... harantí viděli dědu, jak se dusí, vykašlává krev a pak jak před očima odchází tam někaam jinam... nekouří ani jeden a mají k tomu odpor. Zrovna tak jsem mladou seznámila s holkama anorektičkama a bulimičkama... viděla, zažila vo co de a není s ní žádný problém. Možná jsem trochu krutá, ale myslím, že hodně dělá přímá ukázka a nejlépe, když toho dotyčného /dotyčnou člověk zná.
S těma drogama... si pamatuju jeden "koktejl", který se na diskoškách dal sehnat... prášky s vodkou a vše obarvený džusem nebo třeba čuchání toluenu či jiných lahůdek. A co teprve, když k nám přivezli kluka, co se předávkoval ( načuchal se nějakého čikuli či jakého svinstva)... holt to už nevydejchal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:50
- Nahlásit
Gerda
- individum a jebat. No a druhej den právě ve škole bylo vidět, kdo to doma vyzkoušel říct
NO! ale zase ste byli lékařsky zdělaný, to taky neni k zahození, to za ňákou vobjeť stojí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:52
- Nahlásit
jablunka
asi už moc pamatujeme ...
Matka Kukačka je super název ..... mladej se tu řehtá, prý to zná, občas se prý taky stávám Kukačkou, když se uprostřed věty sebere a odejde... jen k tomu jsem ještě nas*anou fůriíí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:54
- Nahlásit
brut
mlčím a nemluvím
strašný strašný, děsnej trest, fakt je lepší mnoho facek než to nemluvení.
Možná jsem trochu krutá, ale myslím, že hodně dělá přímá ukázka a nejlépe, když toho dotyčného /dotyčnou člověk zná.
No, to si myslim taky. Zároveň s tim mě napadá, proč se přes ty nový spoty ministerstva dopravy dávají černý čtverce, aby nebylo vidět, jak je ten spot realistickej. Za sebe bych řekla, že by to mělo bejt takhle vidět. Super facku přes oči sem viděla v telce, když přes spot nemyslíš zaplatíš dali černej čtverec a hned potom ve zprávách ukazovali nezačtvercovaný uřezaný hlavy vzbouřenejch vězňů někde v jižní americe.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:55
- Nahlásit
brut
mladej se tu řehtá, prý to zná, občas se prý taky stávám Kukačkou, když se uprostřed věty sebere a odejde... jen k tomu jsem ještě nas*anou fůriíí
No dyť! Ta Kukačka MUSÍ bejt nas/atá! Copak nevíš, jak nas/atá je ta vod Křemílka a Vochomůrky? Ta má děsnej gezicht
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:57
- Nahlásit
Gerda
nezačtvercovaný uřezaný hlavy vzbouřenejch vězňů někde v jižní americe.
uš mi ten tvarochovej koláček ani moc nechutná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:57
- Nahlásit
PetraK
NO! ale zase ste byli lékařsky zdělaný, to taky neni k zahození, to za ňákou vobjeť stojí
Teď si přectaf, kdyby v tý škole seděl Salin potenciální syn. No to by ta třída byla mlácená furt ))) Náš spolužák byl jen syn obvoďačky a přesto sme doma dostali na držku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:59
- Nahlásit
Gerda
já vím, proč se nemnožím.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:01
- Nahlásit
uš mi ten tvarochovej koláček ani moc nechutná
PetraK
copak, něco ti připomněl? tvarohovej koláček, to se nějak nechytám, ledy by byl hodně vojetej dobarvenou marmeládou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:02
- Nahlásit
Gerda
Náš spolužák byl jen syn obvoďačky a přesto sme doma dostali na držku
To mi připomnělo mýho spolužáka ze střední , byl syn gynekológa, takže f tomdle oboru byl fakt jako honěnej. A tak nepoužíval standardní nadávky jako "Ty jánevimco!", ale hezky odborně, takže když jsme byli na brigádě sázet stromky a on byl ve sprše zrovna v momentě, kdy přestala týct voda a von byl doslova a do písmene namydlenej, tak naše prófa utrpěla nervovej šok, páč ze sprchy se krom lomození a zoufalýho třískání do potrubí ozývaly nadávky ve stylu "Prošlápnutej tý jo to vlastně tady nemůžu napsat asi i když je to odobrný. Ale je to škoda, páč ta kombinace byla bezchybná a profesorka vypadala nějakou dobu jako sádrovej trpaslik
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:04
- Nahlásit
Sali
copak, něco ti připomněl?
to ne, ale mám citlivej žaludek a velkou představivost, takže jsem to co popisovala Gerda viděla dost v reálu a zrovna sem měla v ruce ten koláček. Tak jestli někdo nechce???
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:05
- Nahlásit
PetraK
zažila jsem v Praze pitevního sanitáře, bejvalýho kuchaře pomocnýho či co, chlastal francovku, byl odpudivej, skončil na ústavu ještě ve zkušebce, ale utkvěl mi v paměti, jak se nad žaludečním obsahem do krve hádal, že to natrávený hovězí je přední kližka, a ne zadní hovězina podle mne ( podle tý hrubý trabekulace), že do guláše nikdo zadní přece nedá, že to je hrubovláknitá kližka....kde je mu asi konec, asi se uchalstal tou francovkou...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:06
- Nahlásit
PetraK
Třá Sali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:07
- Nahlásit
PetraK
mám citlivej žaludek a velkou představivost, takže jsem to co popisovala Gerda viděla dost v reálu
No vono to bylo docela rozrastrovaný, takže nebylo vidět, jestli má ta hlava i krk, nebo ne. Ale bežně se hlavy řežou s kouskem krku, ne? Tak první tři obratle....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Francofka je na mazání.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
ale mám citlivej žaludek a velkou představivost
PetraK
tak to bu´d ráda, že nemusíš stát na operačním sále, kde dělají laparoskopický žlučníkovyndačky, a bipolárem pálej při vyndavání lůžka žlučníku jaterní tkáň. Já vždycky z těch vůní smaženejch jater dostala hlad, Ty bys asi skončila s játrama navždy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:09
- Nahlásit
bežně se hlavy řežou s kouskem krku, ne? Tak první tři obratle....
vole co já vím, kam se ti voli trefěj, když dělaj ty amatérský dekapitace....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:09
- Nahlásit
Sali
kde dělají laparoskopický žlučníkovyndačky, a bipolárem pálej při vyndavání lůžka žlučníku jaterní tkáň. Já vždycky z těch vůní smaženejch jater dostala hlad,
teda asi bych taky nemohla bejt dochtor
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:10
- Nahlásit
Sali
bipolárem pálej při vyndavání lůžka žlučníku jaterní tkáň
Naše pani dochtor měla v oblibě vypalování děložního čípku. To taky dost čoudí. Ale k jídlu to moc neevokuje.
Lucie Kratochvílová
Francofka je na mazání
no dyť právě )))) Aji frankofka je na namazání.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:12
- Nahlásit
Aji frankofka je na namazání.
já teda radši merlot.
|