Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

Alexa
hezky se aklimatizoval
Jo,to mu šlo perfektně.
hele paní už vám někdo napsal že máte zlaté srdíčko?

a co ty jizvy?
Já už to neřeším,omejváme betadinou a mažeme úžasným krémem od Erin a pomalinku se to hojí.Ale i vet je přesvědčenej,že to není od akné.
brezen2008
ty psy jsou v těžký pohodě u tebe
To doufám.
Mucholabka
Tedík je hezčí.
Je to jen o zvyku.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

Alexa
že teta teď lituje že neměla děti, ale přeci když ty děti máš tak nikdy nemáš jistotu, že se o tebe postaraj (to samý partner). jsem to zase zmotala
no ale zas máš třá o jedno a 5 dětí větší šanci že nebudeš sama..já nemyslím že se postarají nebo jinak nepořizovala jsem si je proto...ale snad když budou slušný lidi mě aspon navštíví v domově,kam jsem jim řekla že mě maj dát do toho jak tam můžu se psem
Gerda
cos ZPU??? je to taková zkoušecí zkouška

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

Hyena
už máte to BH? My se chystáme na ZZO k waldoj na jaře. jestli někdy zvládnem BH, bude to asi megaúspěch ))

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

jablunka
to jsou boží fotky, ty chrtovitý jsou jak z Arachnofobie
vypadaj celkem v pěkný pohodičce.

viděla jsem čoveče te´d fotky jinýho druhu, podobně neuvěřitelný, Happina čévéčková a Bobule maligní vedle sebe naskládaný a proložený kotětem u Hanky Bučkový v posteli....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

Gerda
nevím,jestli je to pravda,už na to prdím,ale prej je BH lehčí než ZZO
ale co je tom pravdy,nevím

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

Gerda
Pani, neni ten váš adamitní vetřelec ňákej velkej a nohatej?
Žádnej drobek to teda není,ale umí se pjekně smotat.
Že voni už s Tedikoj uzavřeli postelovou chrtí koalici )))))
To jo a nikoho mezi sebe nepustěj.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

brezen2008
prej je BH lehčí než ZZO
mno ti nevím v ZZO je sice aport ale zas vodítko..při BH je dost bez vodítka..záleží jak to má kdo zmáklý

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

ptám se, jestli se počítá do základních zkoušek, skrzevá debatu na blue foře.
Gerda
když to takhle bereš, tak do základu je vše pod IPO III/ZVV2
tak to hlavně neřeš a neškatulkuj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

sarax
jo takle to je díkys

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

Sali
ty chrtovitý jsou jak z Arachnofobie
Opravdu sou takový pavoukoidní,asi si tu svoji arachnofobii tímhle léčím.

gabi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

brezen2008

Sindy nieje chrt tak nemôže byť vychrtlá predsa Ja som ju uz davno nevidela. Nemas nejaku fotku spredu a s profilu?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

jablunka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

jablunka
no maj se u tebe dobře

já ted scháním postel pro psy anebo kanape,to je jedno,maj sice pelechy,ale to není vončo

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

brezen2008
ale prej je BH lehčí než ZZO
Čoveče to si nemyslim, ZZO děláš na vodítku, aport je tam velice velkoryse pojatej, BH je bez vodítka, pes tě pěkně sleduje, je tam odložení v sedě...tušim...a eště si musíš pamatovat kroky ))

Sali
tak to hlavně neřeš a neškatulkuj.
Jen se na to ptám, co jsou základní zkoušky...bo sem myslela, že je to ZZO a ZOP.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

brezen2008
zkus Annonci, to ji je nabídka nábytku v ní, že jeden kouká....kupuju takhle "psí pelechy" taky, dobrmani chtěj křesla, zavinout se do uzavřenýho prostoru.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

gabi
udělám fotečky,nějak příští tejden,bude i čas dám sem konečně ty fotky,tak ti pak odkaz pošlu
jako promin jestli to nějak blbě vyznělo
jako zhubla to je fakt,ale řebra jí vidět nejsou a žere to samí co vostatní + ráno chleba se sádlem

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

Gerda
už máte to BH? My se chystáme na ZZO k waldoj na jaře.
No já si na jaře položím na sebe kalendář vod hajter, pak ten vod čoklů a bohužel i ten vod pracovního procesu. No a pokud výsledný průnik rozdejchám, tak budu schopan říct na co a s kým půjdu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

Hyena
No já si na jaře položím na sebe kalendář vod hajter, pak ten vod čoklů a bohužel i ten vod pracovního procesu
A taky tam někam vsuňte Hyenin hárací kalendář )))))

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

Gerda
ono to je dle zkušebáku, v náro´dáku se to dělí na masové a výběrové zkoušky, a masovky jsou prostě základ. Počítá se tam vlastně i všestranná dvojka, a ze speciálek jedničky. Všestranná trojka a spešl dvojky jsou výběrový, a dlouhou dobu byly přístupný jen psům s PP.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

tagže vy prostě béte psát cokolif,hlavně dyš drásáte,že jo?
za chvíli du zesejc pa,akorát se krátce vyjádřim k harantům co se roděj čistý jak lilium ,přátele,nevim,nevim....asi je to jako u čoklů,naroděj s nějakou genetickou výbavou a výsledek se dle mne dá ovlivnit výchovou jen částečně.Co slušnejch lidí má doma zmetka a co třá ti lidumilové,co si osvojili z útulku cigáně? Tak jako neřikám,že úpa dycky,leč není málo případů kdy cikáně vychované s láskou a péčí a ve vší slušnosti se vymklo kontrole a následovalo volání svého rodu se všemi negativy co z toho plynou? Nesázela bych až tak úpa na výchovu...znám i pár dětí ze stejnýho vrhu,kdy jeden je slušnost sama a bratr z krimu nevyleze..proč teda?Výchovu i zacházení měli stejné

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

No já si na jaře položím na sebe kalendář vod hajter, pak ten vod čoklů a bohužel i ten vod pracovního procesu. No a pokud výsledný průnik rozdejchám
já si proložím kalendář vod čoklů a vod prací, a nerozdejchám to ani omylem, zas další rok budou čokli jen společenský.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

Sali
no koukám ti všude,nejlépe Praha
jako si někdo řekne,naco jim kupovat nebo schánět postel ,jenže když mám postel,tak proš né dastík a spol
no křeslo bych sem i dala,jenže jenda by to psům nedal,prej je to zbytečné )
no ale taky tu časem přibyde )),anebo kresílinko pro elišku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

Sali
masovky jsou prostě základ. Počítá se tam vlastně i všestranná dvojka, a ze speciálek jedničky
no ale ZVV2 teda neni moc jednoduchá si myslim teda...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:14
- Nahlásit

Sali
Jo, těch zkoušek a řádů je hodně, radši si o tom nejdřív někde něco zjistim ))

davidkova renata
Už si vodnesla klíče trupko? ))

Výchovu i zacházení měli stejné
No já bych se časem bála i kámošů, co si harant najde, stejnak ty s tim díťou můžeš pracovat leda tak do šesti let, než jde do školy a tam už ho tvarujou kámoši a partičky a tak. A pak se musíš megasnažit, abys furt byla ten nejlepčejší rodič, kerej stojí za víc než kámoši. Možná jako se štěndou. Co do toho vrazíš na začátku se ti zřejmě vrátí v dospělosti.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
a co na ní není dost masovýho? Asi ta stopa, cizí hodinovka je už ten zlom od čerstvýho dál, poslušnost a obrana jsou nepoměrně lehčí než ta stopa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:16
- Nahlásit

Gerda
Už si vodnesla klíče trupko?
,dííík
No já bych se časem bála i kámošů, co si harant najde, stejnak ty s tim díťou můžeš pracovat leda tak do šesti let, než jde do školy a tam už ho tvarujou kámoši a partičky a tak
no dobře,ale pokud je tedy dobře vychován,neměl by podlehnout ne? Maje vlastnosti morálně volní

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:17
- Nahlásit

brezen2008
není,víš jak já jsem vděčná když odejde na 2 - 3 dny do práce

no to já vim, ale kdyby byl doma.... tak by si dal tu Dast
íkovi zelňáky

jablunka

tý vago! Dva vetřelci f posteli!! to je kráááásáááá a ofšem ta rohlíková fotka- ten Otíkův výraz!!!!

sarax
do toho jak tam můžu se psem

KEREJ TO JE??? TAM CHCI TAKY!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:19
- Nahlásit

Může ZVV2 udělat pes, co neaportí? Kdyby zbytek měl taky s nějakým bodíčkem +-?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:24
- Nahlásit

PetraK
jo takle,no uštřím no to je fat,ale stejně já mu nevařím,bo nevím stejně co,ovoce a zeleninu nejí,tlusté maso taky...
takže koupím hranolky a udělám mu to a 2kg sní na posezení

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Co do toho vrazíš na začátku se ti zřejmě vrátí v dospělosti.

to určo + zájmovou činost, jako s tím čoklem. Já jsem dělala od malička závodně atletiku, pak ještě volejbal - dvoufázový tréninky- člověk nemá moc času na to dělat krávoviny-a že bych je asi jinak dělala Ale musí to bejt zájmová činnost, která toho spratečka bere - hnát mě do lidušky hrát na garmošku, jako mojí kámošku, tak tetkon minimálně vylupuju sámošky

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání