| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:03
- Nahlásit
sarax
ale rozhodně po přechodu
dneska sem šla po něm dokonce 2x a zatim nic
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
tak jsem dastyho narvala zelím a uvidíme zítra
|
Hyena
Člen |
- Nahlásit
sarax
počkej Sněhurka zabila matku:???
Sem asi blbě pochpila ten první příspěvek, myslela jsem, že chce zakládat klup Matek-vražedkyň a tam by byla zlá královna VIP. Ele ono, kdo ví, jak to bylo i s tou Sněhurkou, všude píšou jenom to, že vlastní matku už neměla, ale jak o ní přišla, o tom se raději nikdo nezmiňuje
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
ALE PANI!! VY STE JINEJ PŘÍPAD!!
No přípat sem každopádně!
hnet mám tu svou rači. Dneska sem si na vás pani právě vzpomněla, když jsem hledala důvod, nebejt z tý představy tak načtvatá
Tohle vždycky říkám kamarádům a známejm,gdyš si stěžujou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:05
- Nahlásit
jablunka
Tak dostal vodíto a bylo
To je to, co sem psala- TY PROSTĚ BEJT MÁMA MUSÍŠ!! To jináč nejde
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:06
- Nahlásit
Hyena
Ele ono, kdo ví, jak to bylo i s tou Sněhurkou, všude píšou jenom to, že vlastní matku už neměla, ale jak o ní přišla, o tom se raději nikdo nezmiňuje
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:06
- Nahlásit
přet tou školou? No to ne, to já dycky vemu psa a zdrhááááááááám, aby na mě neloudili eště ňáký cigarety ))
To ne, ale tohlo "hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá" by vám tady mělo sakra znít povědomě, zvláště poránu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:07
- Nahlásit
Můžu výcvikovou fsufku? Je ZPU1 počítaná do základních zkoušek k ZZO a ZOP? Mě přijde ta zkouška už těžká, hlavně stran toho volitelnýho cviku, ale nevim, tak se jen ptám.
brut
Sama říká, že v životě se necítila tak zle, jak teď.
No, tohle je taky cesta, pořídit si rodinu proto, abys nebyla ve stáří sama. Ale taky se ti ty haranti můžou vymknout...viděla sem pár takovejch prima povedenejch kousků, když sem brigádničila na LDN (abych si očistila karmu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:07
- Nahlásit
jablunka
Tohle vždycky říkám kamarádům a známejm,gdyš si stěžujou
no já se snažím si vždycky u špatnejch věcí říkat si, že hele, támhlento je mnohem horší.... a tak. Ale, ne vždycky to ukočíruju. Dokázala jsem odmávnout ukradenejch 13 tisíc na přestavbu bytu v momentě, kdy jsme tím pádem neměli ani na housky, s tím, že furt lepší,než kdyby někoho z nás kvůli nim zmlátili. Ztrátu matroše ošéfovat dokážu. U citů mi to tak nejde , ale snaha byla, fakt jsem si vzpomněla.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem dastyho narvala zelím a uvidíme zítra
proboha proč?????????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
PetraK
o tom, že člověka mrzí, že tak prima člověk je tetkon takovej životní protiva a neuděláš nic, kdybys ses pokrájela
třá budem taky takový
Mucholabka
kde mají děcka přijít k tomu fstahu, když rodiče jsou často mimo?
mno já psala že v rodinách kde je vzath normální
PetraK
sem šla po něm dokonce 2x a zatim nic
na ten správnej máš moooře času
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:09
- Nahlásit
Sali
bo to byla hladká mouka
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Sali
že z momentu na moment musím opustit vše, co dělám/chci dělat, a začít žít roli matky....
Kdysi jsem z toho taky měla děsný strach. Měla jsem pocit, že ve chvíli kdy se mi narodí dítě tak končím s pejskařinou, s vandrama, se vším.. budu akorát stát u plotny, žehlit plíny a říkat "tohle, že je velké A? To je hnus a né A" . Paradoxně to bylo naprosto jinak. NIKDY jsem neměla víc času na své koníčky než na mateřské. Fakt nikdy. Miminko spokojeně spinkalo na cvičáku v kočárku, batole se spokojeně rochnilo v bahně a já pilovala náběhy na slalom . Jsem moderní matka co razí heslo "jedině šťastná máma má šťastné děti". Starší holka už má deset let a já nevidím sebemenší změnu svého života před porodem a po porodu. Doma je pořád stejný binec, pořád nevařím, nepeču a neperu protože na to nemám čas . Akorát teda to "velké A" nastalo, to holt zabírá trošku času a nervů .
Nejvíc mě na harantech štve, že se taky hodlají věnovat kynologii a usurpují si pro sebe nejnadějnější psy
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
caute lidi!tak jsem byla na te veterine,musim pochvalit hajana,ani nepip!!!!vse ustal a ma to uz dobry,dostal sirup metacan na ctyri dny,morce rvalo jak krava,pry bodejt,kdyz ma kozni nador,takze jde ve ctvrtek pod kudlu a udela mi to skoro zadara,takze hajan tam jde na kontrolu,morce pod nuz,ale mela jsem obavu,ze to bude horsi,uf,to jsem si oddychla!jinak vam preju vsem moc pekny den
|
brut
Člen |
- Nahlásit
jablunka
no vidíš to,mě to voznámili f 17 a za rok bylo první a ve dvaceti druhý.jenže poctivje sem si z každýho těhu vodležela štyry měsíce.A na další sem si počkala deset let a mnoho předčasně zkončených těhotenství.Sem za děti vděčná
já po druhém věděla, že riziko třetího je obrovské... nechala jsem pauzu a když jsem pak chtěla, tak jsem dostala na výběr... buď mimino a nebýt nebo dotáhnout dvě děti do dospělosti. Tak jsem zvážila všechna pro a proti, probrečela několik měsíců, podstoupila hafo nepříjemnejch vyšetření a pak z těžkým srdcem představu třetího ( či čtvrtého) zapomněla
PetraK
Být teta to umím a myslím dobře /páč kluci za mnou kolikrát přijdou i s průšvihem/, ale být máma to neumím, to vím.
když umíš být tetou, tak budeš umět být i mámou
sarax
a teda ještě něco obecně..myslím že v rodinách gde je pes a majitel je normální pejskař a ne kretén maj ty děti lepší vztah k čemukoliv živýmu..
přesně tak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:10
- Nahlásit
nemethova5
Dnes nemakáš? Že bys mi konečně vočíhla Ferdíka.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:10
- Nahlásit
bo to byla hladká mouka
a myslíš, že s žaludečníma š´távama z toho ve psu vzniknou zelníky, a zejtra to budeš zpod ocasu házet rovnou na plech????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:11
- Nahlásit
Biluška
To mě o teĎ víkendu tchán zakázal vozit budoucí děcko na cvičák-takže děcko mrsknu dědovi, půjdu na cvičák sama a on mu doma bude předčítat Leninovy spisy, jak slíbil
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
Biluška
NIKDY jsem neměla víc času na své koníčky než na mateřské. Fakt nikdy. Miminko spokojeně spinkalo na cvičáku v kočárku, batole se spokojeně rochnilo v bahně
konečně někdo kdo to má taky tak a nemyslí že kecám..proto si klidně péořídím další..aspon abych stihla vychovat štěně že jo
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Hyena
hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá" by vám tady mělo sakra znít povědomě, zvláště poránu
Prosim vás, nepodsouvejte mi tu stále ňákej můj ranní nedecentní vzhled )))) Navíc hulim až dopoledne, ráno ne. Ráno somrujou cigára děti ze základky.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Sali
no mě nic lepšího nenapalo,jako je to dost blbý že jsem u to dala?
když jsem myslela že mu to ta mouka hladká aby mu tam něco neslepila
jako jsem stím něco z vorala?????????????
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Biluška
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
No, tohle je taky cesta, pořídit si rodinu proto, abys nebyla ve stáří sama
tak přesně tohle udělala naše známá. A musím říct, že to mi přijde jako hustej důvod pro dítě, když bez něj vydržela do 40!! To je takový sobectví, že to jsem neviděla. Dodnes jsem to nepobrala. To je hrozně nefér vůči tomu dítěti.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Gerda
No, tohle je taky cesta, pořídit si rodinu proto, abys nebyla ve stáří sama. Ale taky se ti ty haranti můžou vymknout...viděla sem pár takovejch prima povedenejch kousků, když sem brigádničila na LDN (abych si očistila karmu)
vymknout se ti může naprosto všechno... i ten pes. Pokud by člověk koukal na svět tímhle způsobem, tak by jsme ještě byli někde na stromech ( což by nebylo asi na škodu, vzhledem ke způsobům, jakým jednáme s přírodou a hazardujeme s planetou... to je ale o něčem jiném)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Sali
a myslíš, že s žaludečníma š´távama z toho ve psu vzniknou zelníky, a zejtra to budeš zpod ocasu házet rovnou na plech????
Depka se pomalu rozpouští :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Tak co s tou ZPU1? Poradí mi tu něgdo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:14
- Nahlásit
jako jsem stím něco z vorala?????????????
brezen2008
no, pokud nemáš výběh na dvůr a dlouhou hadici, tak asi jo, zejtra uvidíš sama, možná už dneska v noci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:14
- Nahlásit
brut
nikoho, kdo by se o ní postaral ( myslím tím pravidelné návštěvy, doprovod k doktorovi atd), komu by mohla říct, že je smutná atd.
teda že se do toho vměšuju, nezvolila jsi zrovínka dobrý příklad. Pominu případy, kdy dospělý děťátko rodiče šikanuje, okrádá apod., ale dost mi to připomnělo jednu mojí kamarádku, která už 15 let žije s děsným debilem a na otázku proč s ním stále je odpovídá, přece nebudu ve stáří sama (má 3 děti, každý v jiné části světa)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:15
- Nahlásit
Mucholabka
multivitamínový zelníky (s Roboranem)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:16
- Nahlásit