Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:39
- Nahlásit

Mám tu svarební koláčky- s tvarochem a rozinkou, s japkama, s mákem a s povidlím. Gdo chce? Má někdo svátek dneska?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:42
- Nahlásit

PetraK
Gdo chce? Má někdo svátek dneska?
Neska nemá nikdo svátek, ale můžu je všechny u sebe schovat na zejtra, kdy má svátek březen. Ty makový si nechcte, zbytek pošlete ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:44
- Nahlásit

Gerda
ne pošlu JEN makový, tak bude jistota, že na březen něco zbude . Sem tuhle zjistila, že prej se přes vás ani nevodvážej posílat vánoční cukroví? Je to pravda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:45
- Nahlásit

PetraK
Peču dnes s máteří pečiv hele to mi něco připomnělo:
Pusť troubu.

Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny.

Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.

Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň deti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce.
Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.

Vezmi jinou mísu.
Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.

Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny. Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.
Zavolej veterináři. Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.

Jdi do cukrárny. Přines cukroví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

PetraK
Je to pravda?
Samozřejmě že to neni pravda. Můžete přese mě klidně posílat cukroví, hlavně linecký s marmelátkou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:50
- Nahlásit

Alexa
hele to mi něco připomnělo
heh todle znám, to mě vždycky pobaví. Myslím, ale že tohle bych zvládla spíš než pečení se svojí máteří To je duševní sado-maso. Nechápu, proč jsem takovej vůl a každej rok se tejrám-vždycky si asi dementně myslím, že letos to klapne a vono mě spíš klepne

Hele nemůžete mi todle poslat kurýrem tak na zhruba šestou hodinu?? To mě už začnou vomejvat, tak že bych se zasmála

Gerda
Samozřejmě že to neni pravda

aha. A jak to teda bylo s tim dortem na tý předávačce psůch??

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:00
- Nahlásit

PetraK
A jak to teda bylo s tim dortem na tý předávačce psůch??
rozdával se a my si šli 2x - aji s dědou, janikou a mamkou. Nic nevhodného, jen waldoslaf se smál!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:07
- Nahlásit

Gerda
rozdával se a my si šli 2x

esli ale ta číslofka nebyla vo něco vjetčí?? Řikali tady, že prej to zdlábla všecko ňáká Gerda, ale je fakt, že tam mohlo bejt těch Gerd víc, to jako možný asi je.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

Čau žumponoři, je něco novýho? Něco zásadního novýho? Páč nemám čas, jenom procházím

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:16
- Nahlásit

PetraK
Neni to tak milá pani. A obžerství už nezmiňujte, je to smrtelnej hřích, viděla ste přece Sedum, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:38
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek
Já mám teda od včerejšího večera hnusné neb jsem málem ubezdušila mladou... nějak se asi holka vrací do puberty či co

PetraK
o cukroví mi ani nemluv... včera jsem zjistila, že zřejmě budu péct sama ... naštěstí je cukroví vybrané, věci až na drobnůstky ( třeba namleté ořechy) připravené, tak už zbývá jen zadělat těsta a pak tak dva až tři dny patlat....a navíc nezačínám nikdy dřív jak po desátým

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:44
- Nahlásit

Gerda
viděla ste přece Sedum, ne

viděla - to má bejt jako výhružka?

brut
že zřejmě budu péct sama

radši sama než s mámou sem teď mluvila se ségrou, nějak sem se do toho položila a sem hotová už tetkon z tý představy

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:44
- Nahlásit

Alexa
ad citovaný text: moc dobře vím, proč se nemnožím, a jsem zakládající členka Fanklubu krále Herodesa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:47
- Nahlásit

Sali
a jsem zakládající členka Fanklubu krále Herodesa

nemůžu si vybavit zrovinka ňákou matkovražedkyni. Že bych taky založila klup.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:52
- Nahlásit

PetraK
Sali
Mě jako antikoncepce stačí návštěvy mojí kamarádky s dvěma holkama a druhé kamarádky s holkou a klukem a třetí kamarádky mi stačí vyprávění o puberťačce. A když pak tu malou sběř vidim, jak stojí před školou, hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá, řikám si, že dvě až tři Maryje by měly ke spokojenému životu bohatě stačit.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:56
- Nahlásit

když pak tu malou sběř vidim, jak stojí před školou, hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá, řikám si, že dvě až tři Maryje by měly ke spokojenému životu bohatě stačit.
Gerda
tak nějak, mě skutečně ke spokojenému životu a naplnění rodinných potřeb stačí živoucí osazenstvo našeho domečku na kuří nožce, hlavně to čtyřnohý, toho hypertrofickýho skauta bych někdy nejradši trhla mezi dveřma, kdybych na to měla sílu, ale život s dobrmanama mě naučil prodejchat už úplně všechno.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:57
- Nahlásit

PetraK
to radši nedělej, nebo se ti to vrátí na dětech

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:10
- Nahlásit

Gerda
Mě jako antikoncepce stačí návštěvy mojí kamarádky s dvěma holkama a druhé kamarádky s holkou a klukem a třetí kamarádky mi stačí vyprávění o puberťačce. A když pak tu malou sběř vidim, jak stojí před školou, hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá, řikám si, že dvě až tři Maryje by měly ke spokojenému životu bohatě stačit

hásky ste to pani kolegyně napsala, moc hásky. U mě jako pilulka fungují mí tři synovci a naprosto stačí. Být bezdětná neni tak špatnej džob

Sali
to radši nedělej, nebo se ti to vrátí na dětech

sem se právě pojistila , takže todle nehrozí , nechci aby byl někdo ze mě šílenej tak jako ´já teď (a to byla moje máma ta nej máma a fšicí mi jí záviděli,jak je suprová, ale důchodový věk je evidentně pro někoho hrozná věc :mad

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
A když pak tu malou sběř vidim, jak stojí ....
tak, tak, ale všechno souvisí se vším mě naprosto dostávaj matky, který daj 3letýho prcka mamiňáka do školky protože maj ještě mimino a museli by se doma otravovat se dvěma dětma a ten starší už vyžduje nějakou zábavu a neleží v postlýce jenom. Proč si ty děti proboha pořizujou
Fuj jsem se zase rozčílila

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
radši sama než s mámou
bych ráda pekla s mámou, ale to bych jí musela mít...

Sali
moc dobře vím, proč se nemnožím, a jsem zakládající členka Fanklubu krále Herodesa.
všechno má svoje pro a proti

Gerda
ségra vždycky z legrace říká, že moje děti byly výborná antikoncepce ... pravdou ovšem je, že děti chce a zatím jí to nejde, tohle úsloví má jako obranu před světem

Věřím, že jsou lidi, co nemají potřebu mít děti ( a je vcelku jedno proč), ale zase na druhou stranu mi přijde maličko nenormální si zvířatama ( a je jedno, která to jsou) nahrazovat lidi a děti ..... většinou je totiž někde problém a to přímo v těch daných lidech

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

Jo a ještě jsem zapomněla dodat... že děti jsou z devadesáti procent odrazem rodičů, jejich přístupu ke světu, k lidem atd. ..... protože žádné dítě se jako nevycválaný spratek nerodí
Jinak oprsklé, nafučené, nevycválané spratky znám moooc dobře. Problém je, že oni sami se pak musí naučit žít nejen sami se sebou, ale i z nejbližším okolím a to je právě ten velkej problém

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:18
- Nahlásit

brut
Jo a ještě jsem zapomněla dodat... že děti jsou z devadesáti procent odrazem rodičů, jejich přístupu ke světu, k lidem atd. ..... protože žádné dítě se jako nevycválaný spratek nerodí
Jinak oprsklé, nafučené, nevycválané spratky znám moooc dobře. Problém je, že oni sami se pak musí naučit žít nejen sami se sebou, ale i z nejbližším okolím a to je právě ten velkej problém

Mluvíš mi z duše,Matko!
Zdravíčko žumpařííííííííííí..............

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

brut
jejich přístupu ke světu, k lidem atd. ..... protože žádné dítě se jako nevycválaný spratek nerodí
tak....
PetraK
hele moje malý dítě je za a)sladký a pjekný..za b) povely zvládá..
a starší děti mě sice štvou,ale holka uvaří a tak a mladej udělá co řeknu..mě b ybez nich bylo totiž smutnojá mám svý děti rádaa to že budem jednou starý a tak..mno moje děti viděly jak jsme se staraly s mátí o dědu a pomáhaly a empatie jim nejni cizídoufám že se srovnaj s vším.)

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

PetraK
nemůžu si vybavit zrovinka ňákou matkovražedkyni. Že bych taky založila klup.
A co Sněhurka, to ti nic neříká

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:22
- Nahlásit

jenom na skok
čus všem co nemaj debyli a než se vrátej z vychájdy nakupování,tak jim pes se dostane přes dveře do špajzu,tam vám sežere asi tak půl kila mouky,kus roboranu,a těstoviny
takže dostane vždycky ,když někam půjdu náhubek a končím sním,bo já tohle nechápu,všechno je tu bud zamčené,nebo zadělalné cihlami by semi sem nedostal avono je to furt prt platný
jsem ho zjebla na 3 doby a ni se na mě nepodívá vočíma

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:23
- Nahlásit

Hyena
Sněhurka,
počkej Sněhurka zabila matku:???

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:24
- Nahlásit

Gerda
hulí, mluví jak nejposlednější dlaždič, je to vytlemený a tupě to zírá,
Dyk to se musíte cejtit jako doma, no jen se tady kolem rozhlídněte

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:26
- Nahlásit

brut
přijde maličko nenormální si zvířatama ( a je jedno, která to jsou) nahrazovat lidi a děti ..... většinou je totiž někde problém a to přímo v těch daných lidech
Jo, to je samozřejmě jasný, jednak sem eště nepoznala nikoho, s kym bych chtěla "strávit zbytek života" a nikoho, s kym bych si ty haranty uměla představit. Druhak sem docela sobec a mám ráda svoje pohodlí a ještě nikdy mi ani netikly bio hodiny, nikdy sem nepocejtila touhu po dětech, prostě jedinej pocit, co z nich mám je, že sou strašně protivný.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:26
- Nahlásit

PetraK
dík za vejcuc

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:29
- Nahlásit

brut
protože žádné dítě se jako nevycválaný spratek nerodí
Jinak oprsklé, nafučené, nevycválané spratky znám moooc dobře

No tak to mám asi ten problém, že zatím znám spíš spratkovatý děti, co neposlouchaj, vynucujou si pozornost, nenechaj tě ani chvilku napokoji.

Hyena
Dyk to se musíte cejtit jako doma
přet tou školou? No to ne, to já dycky vemu psa a zdrhááááááááám, aby na mě neloudili eště ňáký cigarety ))

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání