| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:55
- Nahlásit
Fifi
Si buba
řekni něco co eště nevim .No dyš pominu,že jen na Černák pojedem několik hodin tak nefim...počkáme co vostatní,asi budem teda hlasovat a založíme na to samostatný téma,tady f tom mr*niku to zapadne
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
táááák to nebyl dobrej ftip no musíme teda jednat jak a co a kde,čas máme..
No jako provokace to postačilo,vím o ispidichoj orientačním nesmysloj.stačí nasměrovat akci směrem na D11 nebo od Úval,tedy nevím kolik bude účastníků...ale po návštěvě mých hnusně arogatních a majetnických vlkoškách bude účastníků málo maličko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
Erin
ale po návštěvě mých hnusně arogatních a majetnických vlkoškách bude účastníků málo maličko
tssss,já se psů nebojim,JÁ ne a vlkošííí si voblibuju bo sou velký
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:01
- Nahlásit
GerdaPani mnošte ty álojze, voni nám to v tý knajpjě všecko rozebraly ty hyjeny hrabivý )))))))) Helej´dte se pani, neberte méno boží nadarmo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:02
- Nahlásit
Sali
dobře ví, za co byla tak označená, leda by ty SZ psal s jejím podpisem jiný provokatér. Pomsta se dá dělat různě, ale úroveň má jen někdy.
Sice nevím "za co"( SZ mám zkopírované a uložené a kdykoliv mohu zveřejnit ty svoje a není v nich nic jiného,než pravda),ale vím "proč".Moc jsem toho slyšela v přítomnosti svědků( Benda to už psal a ví,o čem je řeč) a někdo by nebyl ani trochu rád,abych to citovala.Ale já na ně fakt peču a k žádné mstě nemám nejmenším důvod,protože se držím hesla,že "nejlepší pomsta je ta,která se nevykoná"
Jinak mne ale napadlo v souvislosti s tou manipulací-když někdo může číst SZ ,tak je může i upravovat,že? A klíďo bych tomu věřila vzhledem k dg. inkriminované osoby.Manipulaci s fakty už prokázal veřejně vícekrát.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:03
- Nahlásit
Hyena
neberte méno boží nadarmo
uš něco víš stran naší záležitosti?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:06
- Nahlásit
Davídková renatauš něco víš stran naší záležitosti?
Ty vo..e dyk je to sameček, jak si tedy můžeš myslet, že by reagoval tak rychle.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:07
- Nahlásit
Hyena
dyk je to sameček
achá... já zapomněla,že ty reagujou akorát na svjetlo a teplo
menuje se Čechová...víš kdo ne?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:10
- Nahlásit
davídková renatajá zapomněla,že ty reagujou akorát na svjetlo a teplo
eště na tekutiny madam, eště na tekutiny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:11
- Nahlásit
Hyena
eště na tekutiny
tělní
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:15
- Nahlásit
davídková renata
tělní
Sem spíš myslela ty, co nejsou lihuprosté, ale plnej měchýř je k reakci dovede vybudit taky, to máte pravdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:18
- Nahlásit
Hyena
ale plnej měchýř je k reakci dovede vybudit taky
tak tu sem zrovna nemyslela
fšicíííí
děcka,varuju vás!!!!!! Jaxe tu zas zejtra béte dohadovat či něco jinýho na 8 stránkách,tak já vám umřu(vjek na to mám ) a nebudete mít po mě žádnej důchot
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
a nebudete mít po mě žádnej důchot
co důchod ale pozůstalost je v jaké výši a deponovaná na účet koho.vydědění nějakého subjektu je notářsky ošetřené??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:28
- Nahlásit
Erin
ošetřené??
tak zatim vošetřili jenom mě...na psychiatrický ambulanci,počítá se to?? Vydědit nehodlám nikoho ba naopak bych ho ráda zatížila nějakým šikovným vjecným břemínkem třá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:32
- Nahlásit
Sali
pokud je v baráku zvíře, který trpí nedostatkem pohybu nebo činnosti, tak je to vždy na zamyšlenou...já nevěřím, že normální, pracovně vytíženej pracák, začne sám od sebe, z pohopouhé prdele utíkat z domu, o tom mě nikdy nepřesvědčíš! Možná kdyby tvůj (už pro něj nemám slov) raději místo se starání o cizí SZ, Rudovo psy a žvásty na internetu, s ní raději něco dělal...ale vono se vždy raději kecá a naváží do druhých, hlavně ti, co nemaj doma zametýno...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:38
- Nahlásit
Erin
ty bláho já tam pojedu skoro 200km a ty nepřeručkuješ matičku měst??
mno, 200kiláků do Práglu fakt nemám, ale kousek jo
Fifi
A nechceta dat scuka v Chlumci n.C.?
néééé, tam se nedostanu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:48
- Nahlásit
čus žumpaři a grafomani
konečně jsem to tu přelousklala, ale už si toho většinu zas nepamatuju
já cí taky na vánoční vycházku, vemu Matesa, doufám že mi ho žádnej z těch vašich nevychovanejch čoklů nezašlápne a Alexu s traverzou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:16
- Nahlásit
davídková renata
Vydědit nehodlám nikoho ba naopak bych ho ráda zatížila nějakým šikovným vjecným břemínkem třá
Esli se tam počítá i Nynýna, tak tu si beru dobrovolně. Pořídím jí Hyeně jako partnerku pro bezpečný sex
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
Sali
Zřejmě jsi v životě nezažila inteligentní a vynalézavé zvíře, a sama taky neoplýváš zmíněnými vlasdtnotmi, když se snížíš k této argumentaci.
právě že zažila a proto jsi mi ty i ten tvůj "gentleman přizdisráč co maže svoje emociální blitky"k smíchu.
Evidentně oba nevíte o čem je život a odpovědnost.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:25
- Nahlásit
Hyena
Nynýna, tak tu si beru dobrovolně. Pořídím jí Hyeně jako partnerku pro bezpečný sex
fuj! ještě že to tady Nyný nečte,ale pro jistotu jí zejtra pošlu SMSku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:43
- Nahlásit
Erin
ale pozůstalost je v jaké výši a deponovaná na účet koho.vydědění nějakého subjektu je notářsky ošetřené??
Bez obaf sestro, tohle už mám dávno podchycené . Pochopitelně v můj prospěch . Ale nebudu lakomá a podělím se, abych měla čistou karmu
davidkova renata
tak já vám umřu(vjek na to mám ) a nebudete mít po mě žádnej důchot
Si upadla ne? Klidně si umři, mě je to jedno, ale počítej s tím, že na hrop ti dám leda tak kytky z krepáku páč včil nekvete vůbec žádný plevel Vsadím se, že ani Pentas nic kvetoucího nemá
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 03:15
- Nahlásit
Biluška
mam jednu podivnou pichlatou kvetinu, ktera kvete upa furt... (v zime drobet min, ale kvete)... a znam takovejch vic ..a taky sou kytky, co kvetou jenom v zime
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:24
- Nahlásit
Ebony
víš, že ad Bobule s Tebou plně souhlasím už dávno.
Jinak to nemá cenu se dál v věci vyjadřovat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:25
- Nahlásit
davidkova renata
neboj, už není co dodat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:27
- Nahlásit
Neessi
pokud opravdu zneužili tvé jméno, je to ovšem velmi nepříjemná věc.
Ale je to realita JEN virtuální či lokální, a myslím, že do každodenního života zasáhnout nemůže, leda zkaženou náladou.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:28
- Nahlásit
Dobrý den celý den
co to tady zase řešíte
PetraK
tady máš toho pásofce, ovšem jako vopravdovej pásovec vypadá jenom zeshora
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:30
- Nahlásit
Dobré bodré ráno přeji
Jen doufám že den bude lepší než noc a noc lepší než den
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 07:37
- Nahlásit
Dobré ráno všem přeju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:36
- Nahlásit
čuuus,mušim rychle než mě zas votpojej
Tinta76
tyjo,pásovec je gůůt a jak pěkně ryje .Sem nevim proč myslela,že je zbarvenej jak NO
Hyena
Esli se tam počítá i Nynýna
ta se právě nepočítá,prodám jí teda policajtům za těžký love jak tu řikaly holky Zbydou takový menší dloužky Berete?
Biluška
včil nekvete vůbec žádný plevel
necííí plevel! co z toho,ale dejte mi tam ten monitor!!!!! jak tzu včera někdo dával tu šikovnou fotečku..asi StaHi zas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:37
- Nahlásit
Dines
Jen doufám že den bude lepší než noc a noc lepší než den
ty vole,to je na mě moc složitý ,zkus to zjednodušit
Alexa
vemu Matesa
gdo to je????
|