Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:55
- Nahlásit

Fifi
Si buba
řekni něco co eště nevim.No dyš pominu,že jen na Černák pojedem několik hodin tak nefim...počkáme co vostatní,asi budem teda hlasovat a založíme na to samostatný téma,tady f tom mr*niku to zapadne

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

davidkova renata

táááák to nebyl dobrej ftip no musíme teda jednat jak a co a kde,čas máme..

No jako provokace to postačilo,vím o ispidichoj orientačním nesmysloj.stačí nasměrovat akci směrem na D11 nebo od Úval,tedy nevím kolik bude účastníků...ale po návštěvě mých hnusně arogatních a majetnických vlkoškách bude účastníků málo maličko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:59
- Nahlásit

Erin
ale po návštěvě mých hnusně arogatních a majetnických vlkoškách bude účastníků málo maličko
tssss,já se psů nebojim,JÁ ne a vlkošííí si voblibuju bo sou velký

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:01
- Nahlásit

GerdaPani mnošte ty álojze, voni nám to v tý knajpjě všecko rozebraly ty hyjeny hrabivý )))))))) Helej´dte se pani, neberte méno boží nadarmo

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Sali
dobře ví, za co byla tak označená, leda by ty SZ psal s jejím podpisem jiný provokatér. Pomsta se dá dělat různě, ale úroveň má jen někdy.

Sice nevím "za co"( SZ mám zkopírované a uložené a kdykoliv mohu zveřejnit ty svoje a není v nich nic jiného,než pravda),ale vím "proč".Moc jsem toho slyšela v přítomnosti svědků( Benda to už psal a ví,o čem je řeč) a někdo by nebyl ani trochu rád,abych to citovala.Ale já na ně fakt peču a k žádné mstě nemám nejmenším důvod,protože se držím hesla,že "nejlepší pomsta je ta,která se nevykoná"
Jinak mne ale napadlo v souvislosti s tou manipulací-když někdo může číst SZ ,tak je může i upravovat,že? A klíďo bych tomu věřila vzhledem k dg. inkriminované osoby.Manipulaci s fakty už prokázal veřejně vícekrát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

Hyena
neberte méno boží nadarmo

uš něco víš stran naší záležitosti?

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:06
- Nahlásit

Davídková renatauš něco víš stran naší záležitosti?
Ty vo..e dyk je to sameček, jak si tedy můžeš myslet, že by reagoval tak rychle.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

Hyena
dyk je to sameček
achá... já zapomněla,že ty reagujou akorát na svjetlo a teplo
menuje se Čechová...víš kdo ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:10
- Nahlásit

davídková renatajá zapomněla,že ty reagujou akorát na svjetlo a teplo
eště na tekutiny madam, eště na tekutiny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:11
- Nahlásit

Hyena
eště na tekutiny
tělní

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:15
- Nahlásit

davídková renata
tělní
Sem spíš myslela ty, co nejsou lihuprosté, ale plnej měchýř je k reakci dovede vybudit taky, to máte pravdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:18
- Nahlásit

Hyena
ale plnej měchýř je k reakci dovede vybudit taky
tak tu sem zrovna nemyslela

fšicíííí
děcka,varuju vás!!!!!! Jaxe tu zas zejtra béte dohadovat či něco jinýho na 8 stránkách,tak já vám umřu(vjek na to mám ) a nebudete mít po mě žádnej důchot

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata

a nebudete mít po mě žádnej důchot

co důchod ale pozůstalost je v jaké výši a deponovaná na účet koho.vydědění nějakého subjektu je notářsky ošetřené??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:28
- Nahlásit

Erin
ošetřené??
tak zatim vošetřili jenom mě...na psychiatrický ambulanci,počítá se to?? Vydědit nehodlám nikoho ba naopak bych ho ráda zatížila nějakým šikovným vjecným břemínkem třá

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:32
- Nahlásit

Sali
pokud je v baráku zvíře, který trpí nedostatkem pohybu nebo činnosti, tak je to vždy na zamyšlenou...já nevěřím, že normální, pracovně vytíženej pracák, začne sám od sebe, z pohopouhé prdele utíkat z domu, o tom mě nikdy nepřesvědčíš! Možná kdyby tvůj (už pro něj nemám slov) raději místo se starání o cizí SZ, Rudovo psy a žvásty na internetu, s ní raději něco dělal...ale vono se vždy raději kecá a naváží do druhých, hlavně ti, co nemaj doma zametýno...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:38
- Nahlásit

Erin
ty bláho já tam pojedu skoro 200km a ty nepřeručkuješ matičku měst??
mno, 200kiláků do Práglu fakt nemám, ale kousek jo

Fifi
A nechceta dat scuka v Chlumci n.C.?
néééé, tam se nedostanu

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:48
- Nahlásit

čus žumpaři a grafomani
konečně jsem to tu přelousklala, ale už si toho většinu zas nepamatuju
já cí taky na vánoční vycházku, vemu Matesa, doufám že mi ho žádnej z těch vašich nevychovanejch čoklů nezašlápne a Alexu s traverzou

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:16
- Nahlásit

davídková renata
Vydědit nehodlám nikoho ba naopak bych ho ráda zatížila nějakým šikovným vjecným břemínkem třá
Esli se tam počítá i Nynýna, tak tu si beru dobrovolně. Pořídím jí Hyeně jako partnerku pro bezpečný sex

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:24
- Nahlásit

Sali

Zřejmě jsi v životě nezažila inteligentní a vynalézavé zvíře, a sama taky neoplýváš zmíněnými vlasdtnotmi, když se snížíš k této argumentaci.

právě že zažila a proto jsi mi ty i ten tvůj "gentleman přizdisráč co maže svoje emociální blitky"k smíchu.
Evidentně oba nevíte o čem je život a odpovědnost.

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:25
- Nahlásit

Hyena
Nynýna, tak tu si beru dobrovolně. Pořídím jí Hyeně jako partnerku pro bezpečný sex

fuj! ještě že to tady Nyný nečte,ale pro jistotu jí zejtra pošlu SMSku

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:43
- Nahlásit

Erin
ale pozůstalost je v jaké výši a deponovaná na účet koho.vydědění nějakého subjektu je notářsky ošetřené??
Bez obaf sestro, tohle už mám dávno podchycené . Pochopitelně v můj prospěch . Ale nebudu lakomá a podělím se, abych měla čistou karmu

davidkova renata
tak já vám umřu(vjek na to mám ) a nebudete mít po mě žádnej důchot
Si upadla ne? Klidně si umři, mě je to jedno, ale počítej s tím, že na hrop ti dám leda tak kytky z krepáku páč včil nekvete vůbec žádný plevel Vsadím se, že ani Pentas nic kvetoucího nemá

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 03:15
- Nahlásit

Biluška
mam jednu podivnou pichlatou kvetinu, ktera kvete upa furt... (v zime drobet min, ale kvete)... a znam takovejch vic ..a taky sou kytky, co kvetou jenom v zime

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:24
- Nahlásit

Ebony
víš, že ad Bobule s Tebou plně souhlasím už dávno.
Jinak to nemá cenu se dál v věci vyjadřovat.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:25
- Nahlásit

davidkova renata
neboj, už není co dodat.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:27
- Nahlásit

Neessi
pokud opravdu zneužili tvé jméno, je to ovšem velmi nepříjemná věc.
Ale je to realita JEN virtuální či lokální, a myslím, že do každodenního života zasáhnout nemůže, leda zkaženou náladou.

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:28
- Nahlásit

Dobrý den celý den

co to tady zase řešíte

PetraK
tady máš toho pásofce, ovšem jako vopravdovej pásovec vypadá jenom zeshora

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 06:30
- Nahlásit

Dobré bodré ráno přeji
Jen doufám že den bude lepší než noc a noc lepší než den

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 07:37
- Nahlásit

Dobré ráno všem přeju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:36
- Nahlásit

čuuus,mušim rychle než mě zas votpojej
Tinta76
tyjo,pásovec je gůůt a jak pěkně ryje.Sem nevim proč myslela,že je zbarvenej jak NO
Hyena
Esli se tam počítá i Nynýna
ta se právě nepočítá,prodám jí teda policajtům za těžký love jak tu řikaly holky Zbydou takový menší dloužky Berete?
Biluška
včil nekvete vůbec žádný plevel
necííí plevel! co z toho,ale dejte mi tam ten monitor!!!!! jak tzu včera někdo dával tu šikovnou fotečku..asi StaHi zas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:37
- Nahlásit

Dines
Jen doufám že den bude lepší než noc a noc lepší než den
ty vole,to je na mě moc složitý,zkus to zjednodušit
Alexa
vemu Matesa
gdo to je????

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání