| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:17
- Nahlásit
sarax
třá budem taky takový
obávám se, že se to dědí Brtník má v tomto momentě povolení mě odstřelit
na ten správnej máš moooře času
kdybys napsal Máchovo jezero času, bylo by to výstižnější nemethova5
ustal a ma to uz dobry
huráá
brut
když umíš být tetou, tak budeš umět být i mámou
heh, to už asi nestihnu , ale máma a teta jsou dvě naprosto rozdílný věci. Znám se nejlíp se všech a myslím, že konkurzem na matku bych rozhodně neprošla, von ten život často ví, jak to narýsovat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:18
- Nahlásit
Sali
brezen2008
Koukám, že bude mít jenda k véče knedlíky se zelím...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
on není doma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
Mucholabkajak chces,ale hajana musim nechat na vratnici,nema se pretezovat zatim
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:20 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
A Sindy múku nežerie? U nás podozrievam zo všetkých takýchto vylomenín Belu. Viem si živo predstaviť ako ho Sindy nahovorila, alebo mu aspoň nasypala múku na hlavu aby to bolo na neho. A ona zatial vyjedla keksy a rezeň z chladničky. Ale to si v tom strese ani nepostrehla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:20
- Nahlásit
brezen2008
on není doma
esi to ale neni škoda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
tak přesně tohle udělala naše známá. A musím říct, že to mi přijde jako hustej důvod pro dítě, když bez něj vydržela do 40!! To je takový sobectví, že to jsem neviděla. Dodnes jsem to nepobrala. To je hrozně nefér vůči tomu dítěti.
taky znám pár takovejch... ale u většiny je problém někde jinde....
Biluška
přesně tak... jen já k tomu ještě vařila, pekla, prala
Nemyslím, že by pořízení dětí narušilo veškeré aktivity matek a otců. Jde více méně o to, jak si to doma uzpůsobí a co si určí jako priority.
Mám velmi akční kamarády... oba jezdí i závody na kolech, lyžují, lezou po skalách, sjíždějí divokou vodu, mimo to ještě hraje kamarád hokej a jeho manželka dělá nějaké kungfu či co to dělá. Obě děti jsou od malička všude s nima, všechno dělají taktéž v rámci svých zájmů a navíc ještě mají svoje sporty navíc. Jak říkají , když se chce, tak to jde
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
nemethova5
No to bych si prosila nechat Hajana na vrátnici páč Ferdík prý Hajánka nerad, říkal mi tajně. Tak já dojdu, můžu tak nějak normálně-kolem osmi?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
gabi
né,ta když dasty něco najde,tak nikdy u sindy nic nenajdu,ale venku by sežrala všechno hajzlík jeden
PetraK
není,víš jak já jsem vděčná když odejde na 2 - 3 dny do práce
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
brezen2008
no a co bys příště poradila?
jako nic jako nic anebo něco?
nic, prostě se nažral ve spíži, mě se to dějě furt.....akorát pozorovat, kdyby se mu udělalo blbě, a chvátat s ním ven, a kdyby se nedejbože nafouk a nemoh vyblejt, tak kvapem na veterinu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
Sali
ok,díkys
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Alexa
nezvolila jsi zrovínka dobrý příklad. Pominu případy, kdy dospělý děťátko rodiče šikanuje, okrádá apod., ale dost mi to připomnělo jednu mojí kamarádku, která už 15 let žije s děsným debilem a na otázku proč s ním stále je odpovídá, přece nebudu ve stáří sama (má 3 děti, každý v jiné části světa)
ale vždyť je to něco podobnýho... s tím rozdílem, že má děti a neví, jestli budou někdy ochotní se o ní postarat... jen na rozdíl od tvé kamarádky měla moje teta, mimo těžké nemoci strejdy, pohodové manželství
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:25
- Nahlásit
brezen2008
když dasty něco najde,tak nikdy u sindy nic nenajdu
Neni blbá, nenechá sa načapať keď má čas zahladiť stopy
Sa mi to zdalo, alebo je Sindy nejaká vychudnutá?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
gabi
Neni blbá, nenechá sa načapať keď má čas zahladiť stopy
si mi připomněla naše čoklíky, když sežrali to naložený maso.... Brut měl mastnou tlamu, Bali taky, jen Denča ne .. ta se prozradila až později, když kousek masíčka měla zahrabaný v pelechu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:31
- Nahlásit
gabi
jako vychrtlááááááááá?????????
zhubla,ale vychrtlá neníííííííííííííííí
ježiši to vypadá jako když tejrám dastyho a ted už i sindy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:36
- Nahlásit
brezen2008
prosimtě co vyšiluješ? Klíd! nejsou vychrtlí, už né
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
Mucholabkajo,muzes
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:40
- Nahlásit
nemethova5
Bezva, budu tam.
brezen2008
No jo, když je nekrmíš a děláš zelňáky, tak čemu se divíš?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
brut
tak jsem to myslela, pochopila jsem, že teta teď lituje že neměla děti, ale přeci když ty děti máš tak nikdy nemáš jistotu, že se o tebe postaraj (to samý partner). jsem to zase zmotala. Chci tím říct, že jestli chci dítě pro to dítě, tak dobrý a myslím, že většina zdejších děvčat, který je ještě nemaj na to časem přijde, ale pořizovat si dítě kvůli tomu aby se o mě někdo postaral nebo proto že všichni maj děti tak já je musím mít taky mi přijde dost zcestný.
Pohoda s miminem na cvičáku a s batoletem byla, ještě tak cca 1stupeň Zš, ale čím byl kluk starší tím víc byl na zabití. Naivně jsem si říkala, že jak bude starší bude se s ním aspoň dát mluvit. No přiznám dá se s ním občas mluvit, ale někdy je stále na zabití
A to mu bylo 19
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:42
- Nahlásit
Nemethova- hlavně si u toho morčete dohlídni, aby mělo jen inhalační narkozu. Oni občas někde šoupnou i.v. a pak se tahla zvířátka neprobírají.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:45
- Nahlásit
zase vám sem hodím pár fotek.
Už si lehnou Otík a Tedík vedle sebe a nehrotí to,Brůs si rači zaleze pod postel.Bůca má smůlu,ta je teď vězněná a Bobina je těžce chladí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:46
- Nahlásit
Gerda
Tak co s tou ZPU1? Poradí mi tu něgdo?
Gerdičko a když ti tady někdo napíše, že ZPU1 patří k základním zkouškám, tak ti přijde lehčí? Prost buď budeš mít chuť jí s Mariíí dělat a nebo ne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:46
- Nahlásit
Mucholabka
jenže von ráno normál dostal najíst,jako každej den ráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
Alexa
Pohoda s miminem na cvičáku a s batoletem byla, ještě tak cca 1stupeň Zš, ale čím byl kluk starší tím víc byl na zabití. Naivně jsem si říkala, že jak bude starší bude se s ním aspoň dát mluvit. No přiznám dá se s ním občas mluvit, ale někdy je stále na zabití
A to mu bylo 19
Já měla zase dost hektický dětství s prvním klukem,byl těžce nemocnej a vůbec to tenkrát stálo za prdlačku,ale sama se musím pochválit,že sem z něj vychoval fajn človíčka a doma je paradoxně teď častějc i když pracuje ve městě,než když byl na škole a pokecáme perfektně.A je stejně starej jak tvůj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
jablunka
hezky se aklimatizoval, hele paní už vám někdo napsal že máte zlaté srdíčko? a co ty jizvy?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:51
- Nahlásit
jablunka
ty psy jsou v těžký pohodě u tebe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:51
- Nahlásit
jablunka
Tedík je hezčí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:53
- Nahlásit
Hyena
když ti tady někdo napíše, že ZPU1 patří k základním zkouškám, tak ti přijde lehčí?
Pani, to mě špatně chápete, nemůžu s Maryjí dělat zpu1, ptám se, jestli se počítá do základních zkoušek, skrzevá debatu na blue foře.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
Gerda
Pani, to mě špatně chápete, nemůžu s Maryjí dělat zpu1
Tak to jooo, a já si říkala, že vás hecnu a že mě budete dělat společnost, dyž jsem nestihla Baico a Davídkovou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
jablunka
Pani, neni ten váš adamitní vetřelec ňákej velkej a nohatej? Že voni už s Tedikoj uzavřeli postelovou chrtí koalici )))))
|