| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:12
- Nahlásit
Sali
vole co já vím, kam se ti voli trefěj, když dělaj ty amatérský dekapitace....
No to neni amatérský, tam se ta hlava má řezat....mezi třetim a čtvrtym. Tam je někde aku bod Velký kladivo, kde se protíná pár drach....malinko víc se dovim zas o víkendu. Ale toliko vim, že hlava se odděluje mezi třetim a čtvrtym. Třá je to tam nějaký volnější, nebo je tam větší škvírka....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No evidentně nejen Sali , ale i Gerda, když se tak hezky rozepsala s tím popiskem těch uříznutejch hlaviček
Gerda
Tak první tři obratle....
to je hnusnej způsob jak se dostat ke svarebním koláčkům
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:14
- Nahlásit
Gerda
Velký kladivo
to vemu já na vás, esli s tim hned nepřestanete a majznu vás i Sali najednou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:16
- Nahlásit
Třá je to tam nějaký volnější, nebo je tam větší škvírka....
Gerda
žádná větší škvírka tam neni. Volnější to tam neni taky, a chci tě vidět, jak hledáš, kde je rozhraní C3-C4 bez RTG
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Sali
Ty bys asi skončila s játrama navždy
hlavně asi brzo skončim s váma, esli nepřestanete!!!!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Mám knihu Z trůnu na popraviště, píšou tam, jak se maryji Stuartovně mezi třetí a čtvrtej netrefili a tak sekali navíckrát. A taky měla chuděra paruku, tak jak pak tu hlavu zvedli, aby se jako vidělo, vyklouzla jim z tý paruky a už se kutálela mezi čumící lit. A taky tam psali, proč chodili šlechtičny čumět na popravy vobješením. Páč dyš vobješovali chlapa, prej měl ééérekci. Asi ňákej reflex.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:17
- Nahlásit
Sali
jak hledáš, kde je rozhraní C3-C4 bez RTG
No nenahmátneš??????????? Kolikátej te ten největší hrbol? To je to kladivo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:18
- Nahlásit
PetraK
klid, to asi Gerda myslí, že když východní násilník přistoupí k dekapitaci, tak to vezme nějakdy pod bradou, a tak nějak mu to na C3-4 vyjde samo....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:19
- Nahlásit
Gerda
největší hrbol je teda šestka nebo sedmička, jak to kdo má.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:20
- Nahlásit
Sali
Jsi tady? Potřebuju lékařskou radu. Co u psa znamená SMP dieta? Jsem to právě našla na letáčku od Hydry co už zase ztratila borderku Je tam napsané "nálezce žádáme, aby psa nekrmili a ihned odevzdali. Pes má SMP dietu a může dostat záchvat" - ne doslova takhle, ale v tomto smyslu. Dohadujem se o tom s kámoškou a vzhledem k tomu, že je to Hydra tak nám z toho jasně vychází "sado-maso-potraviny". Čili, že místo žrádla ji má nálezce zmlátit, aby nedostala záchvat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:22
- Nahlásit
jinak já tam nelezu krz nějaký pofiderní kladivo, ale vibrační pilkou, a zadem, přes obratlový oblouky, a tak, abych si nezničila míchu, neb kvůli ní tam lezu a vyndavám jí celou, a zásadou je, že u toho nesmí hlava upadnout, což by při použití kladiva majzlíku na kosti asi upadla.
Čili vaše starosti na mojí hlavu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:23
- Nahlásit
Gerda
A taky tam psali, proč chodili šlechtičny čumět na popravy vobješením. Páč dyš vobješovali chlapa, prej měl ééérekci. Asi ňákej reflex.
timdle to nevyžehlíte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:24
- Nahlásit
Sali
když východní násilník přistoupí k dekapitaci, tak to vezme nějakdy pod bradou
no třá když seš vrchní poprafčí, musíš to vědět, bo se ti to musí povést, jinak jdeš za tim popravenym. Když testuješ meče, většinou to sekáš vestoje, tam možnost oměřovat nemáš. Dyš stínáš číňana a ten má copánek, vesměs on klečí a za ten cop se mu natahuje krk. Tam už vyměřit můžeš. Je fakt, že se asi netrefíš přesně vždycky mezi 3-4. Důležitý je fiknout to na jeden sek. Jinak máš vostudu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:25
- Nahlásit
Tak si tady hezky dekapitujte a věšejte, já du dom, jinak se z toho poblíjů stejně jako Ešůs dneska ráno.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:26
- Nahlásit
Biluška
Skim milk powder diet
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tak je vidět, že s vám do školních škamen neusedal evidentně jen syn obvoďačky, ale i Kata Mydláře
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sali
já tam nelezu krz nějaký pofiderní kladivo
to je jen bod, ten je maličkej, přes ten se tam lízt nedá )))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:27
- Nahlásit
Gerda
no já nevím, říkám, umím jen vydlubat míchu z kanálu, a je to na půl hodiny práce. Šla bych asi za tím popraveným velmi rychle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:29
- Nahlásit
PetraK
Ale ne, tim se zabejval chlapík, šermíř. Pak mi pouštěl instruktážní vídea - ne o sekání hlaf, ale o aku bodech na těle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:31
- Nahlásit
Gerda
jo, tak jsem se těm černej čtvercům podivovala.... dala bych to tam na "plnou hubu" a bylo by
PetraK
máš pravdu, Kukačka z Křemílka byla pořádně nas*atá
Sali
zažila jsem v Praze pitevního sanitáře, bejvalýho kuchaře pomocnýho či co, chlastal francovku, byl odpudivej, skončil na ústavu ještě ve zkušebce, ale utkvěl mi v paměti
francofku chlastali všichni... vodka byla drahá a nad francofkou v regále se na rozdíl od vodky nikdo nepodivoval
Sme tam měli jednoho mladýho kluka, ještě nebyl tak moc omlácenej pochybnýma ftipama a ten jednou chudák málem umřel na infarkt, když se mu z rakve zvedl nebožtík ( samo oblečenej) ,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:32
- Nahlásit
Sali
Skim milk powder diet
Dík. Takže to fakt existuje? A o co vlastně gou? To jako nesmí mlíko, nebo co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:33
- Nahlásit
Sali
Mi silne pripominas bratra. Taky rad popisuje svou praci, nejlepe s pomoci videoinstruktaze.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:36
- Nahlásit
Sali
Já vždycky z těch vůní smaženejch jater dostala hlad, Ty bys asi skončila s játrama navždy.
myslím, že Petra by skončila navždy se vším a nejen s játrama ...... sem byla párkrát na kukandu na operačním sále a musím říct, že zlatá patolka, tam to tak hezky smrdí na rozdíl od sálu
Gerda
No to neni amatérský, tam se ta hlava má řezat....mezi třetim a čtvrtym. Tam je někde aku bod Velký kladivo, kde se protíná pár drach....malinko víc se dovim zas o víkendu. Ale toliko vim, že hlava se odděluje mezi třetim a čtvrtym. Třá je to tam nějaký volnější, nebo je tam větší škvírka....
... si nikdy neviděla kostru nebo kostlivce? Bych chtěla vidět, jak někdo hledá větší škvírku mezi obratlema
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:36
- Nahlásit
Biluška
já se ve výživářství nevyznám, vím jen, že se natohle téma něco publikovalo, kvůlivá cholesterolu či co, vygůgli si to, ale bude to v anglině, varuju.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:38
- Nahlásit
Bych chtěla vidět, jak někdo hledá větší škvírku mezi obratlema
brut
jasně, dá se to jen v případě, že už jí tam někdo udělal předem, třeba autonehoda. To je pak i pěkně vodskočený bokem, to Gerda nepřehlídne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:38
- Nahlásit
Sali
žádná větší škvírka tam neni. Volnější to tam neni taky, a chci tě vidět, jak hledáš, kde je rozhraní C3-C4 bez RTG
díky
Gerda
Mám knihu Z trůnu na popraviště, píšou tam, jak se maryji Stuartovně mezi třetí a čtvrtej netrefili a tak sekali navíckrát. A taky měla chuděra paruku, tak jak pak tu hlavu zvedli, aby se jako vidělo, vyklouzla jim z tý paruky a už se kutálela mezi čumící lit. A taky tam psali, proč chodili šlechtičny čumět na popravy vobješením. Páč dyš vobješovali chlapa, prej měl ééérekci. Asi ňákej reflex.
oni tam zapomněli napsat, že slečna gilotina byla hodně závislá na poloze těla a na tom, kdo ji spouštěl.... pokud vím, tak bylo úplně jedno, kde se trefili, hlavně, že hlavička skončila v košíku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:39
- Nahlásit
Fifi
Taky rad popisuje svou praci, nejlepe s pomoci videoinstruktaze.
bratr je ajťák?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:39
- Nahlásit
Sali
Ne, reze nervy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:41
- Nahlásit
bylo úplně jedno, kde se trefili
brut
bylo, když se vezme kinetická energie toho padajícího nože se závažím, tak to musí jít i krz tělo obratle jako krz houno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:42
- Nahlásit
Sali
já se ve výživářství nevyznám, vím jen, že se natohle téma něco publikovalo, kvůlivá cholesterolu či co, vygůgli si to, ale bude to v anglině, varuju.
V anglině je mi to platný jak hadovi noha . Počkám si na můdr, estli bude vědět ona, nebo se příležitostně zeptám někdy na veterině, abych si doplnila vzdělání
|