Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:42
- Nahlásit

brezen2008
šikovná Sindy. Pro Bucku mám velice úspěšně natrénovaný povel ZAB HO, a ona pak vždycky kousne Ferdíka, když ji sere vypadá to velice efektně, tak to Sindu taky nauč.

Všecky váš pokoušem!

jablunka
Člen
- Nahlásit

Ebony
fajn, kam mám zavolat?

Já myslela,jako gdyš bych byla,jako Davítková a Gerda.....vobje f Praze.

Neessi
Člen
- Nahlásit

brut
Mám ráda staré věci, ale spíš komody, kredence atd.
to já taky,zvlášť ty s minulostí,ale už mi jich moc nezůstalo,páč barák žere peníze a tak jsem toho dost prodala.Nakonec-nemá se lpět na věcech,osvobozuje to ducha.Ale tahle skříň patří do velkých prostor typu secesní vila a ne do vesnickýho baráku.

tak tu bych taky chtěla, protože neustále prát mi neba
Mám ji 4.rokem a je to bezva a jako "čistící"program dávám svoje cvičákový hadry,páč jsou tmavý,silonový a chlupy se na ně nechytaj

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:44
- Nahlásit

jablunka
hele, nevymlouvejte se, paní, první bylo tohle bych jí flákla telefounem a jela jí to uvařt
tak šup, ten telefon, já jsem ve vaření ouplá Gerda, to ani nepoznáte, že to nejni vona
PS. Psi se sem vejdou všichni

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:46
- Nahlásit

davidkova renata
nebylo by lepčí Gerdičce tady denně napsat recept a postup práce na nějakej ten žvanec?Si to vytiskne a třá to zmákne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:49
- Nahlásit

Ebony
tak šup, ten telefon, já jsem ve vaření ouplá Gerda, to ani nepoznáte, že to nejni vona
PS. Psi se sem vejdou všichni

Gde že to bydlíš???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:50
- Nahlásit

ufff, vy jste toho namastily

dětičky, domov důchodců a kat Mydlář...

děti vydrží dýl, ale výsledek nejistý

psi jsou s kratší provozní lhůtou, ale zase jsou zdraví prospěšnější

děti můžou sloužit jako zdroj levné pracovní síly, ale jsou nákladný (takový domácí Temelín)

psi jsou bezelstný a milujou bez výhrad, ale zase si s nima nezahraješ "Člověče nezlob se"

díky psům najdeš spoustu přátel, ale i spoustu nepřátel
(zvlášť pokud máš úspěšnou chovku, to se prostě neodpouští)
u dětí je to fuck

se psy zažiješ adrenalin, s dětma taky

díky lásce ke psům tě opustí partner, díky dětem tě opustí ještě rychleji

sportovní kynologií vylepšíš svojí postavu, díky dětem o ní velice rychle přijdeš

s dětmi se rozhodně nenudíš a celkem beztrestně na nich vyzkoušíš kynologický výcvik, což u milovaného psa prostě nelze

se psy se taky nenudíš, ale přijdeš o pověst normálního člověka

díky psům ztratíš zábrany říkat na veřejnosti hovno

díky dětem ztratíš zábrany na veřejnosti říkat parchante

....můžu pokračovat do nekonečna.... prostě bez dětí a psů už si svůj život nedovedu představit
Nic není jednoduchý. Nic.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:52
- Nahlásit

Ebony
já jsem ve vaření ouplá Gerda

To není vada ,jen aby jablunka nedopadla tak,že ti bude vařit celej tejden do mrazáku a popisovat jednotlivý chody: knedlíčková hovězí polévka, svíčková pečeně,........takhle vařila moje babička v Anglii tetě asi 4 měsíce každý rok na zbytek roku do 3 pultových mrazáků Tetě je 78 a dosud se nenaučila vařit

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:54
- Nahlásit

Jimmi
s dětmi se rozhodně nenudíš a celkem beztrestně na nich vyzkoušíš kynologický výcvik, což u milovaného psa prostě nelze

se psy se taky nenudíš, ale přijdeš o pověst normálního člověka

díky psům ztratíš zábrany říkat na veřejnosti hovno

díky dětem ztratíš zábrany na veřejnosti říkat parchante

tyhle poslední se mi líbí nejvíc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:55 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
,jen aby jablunka nedopadla tak,že ti bude vařit celej tejden do mrazáku a popisovat jednotlivý chody
Na tohle sem zvyklá,jen to popisuju "pro lidi" a "pro psy".

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:58
- Nahlásit

Neessi
Tetě je 78 a dosud se nenaučila vařit
myslím, že svou budoucnost vidím jistě

proto já nemůžu mít ty děti, by scíply hlady

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:58
- Nahlásit

Du se svalit,na dnešek sem zase spala jen dvje hodiny,tak se mi snat podaří dneska zabrat.Brou noč.

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

jablunka
hele, náhodou psy si klidně popíšu sama, to už umím dokonale

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:06
- Nahlásit

jablunka
hele, a co tu založit foru "kuchařku"? Každý den jeden podrobný chutný jednoduchý domácí recept a budeme ti tu fšici zavázaný

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:28
- Nahlásit

Dines
bych byla docela i vděčná za kuchařku

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:56
- Nahlásit

brezen2008
To já taky - vařim dokola 5 jídel (z toho ještě 2 z pytlíku a 2 z "polotovarů"), a přítulu už to neba - prej by to chtělo nějakou změnu - fantázii prej

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 07:26
- Nahlásit

Dobré ráno fšem. Taky hlasuju pro kuchařku. Mohlo by se založit nové forum a rozdělilo by se na několik sekcí. Třá - jídla velmi levná. Jídla velmi bezpracná, max. doba přípravy deseti minut (jiná stejně zásadně nevařím ). Jídla levná a bezpracná (to by teprve byla bomba ) . Jídla pro slavnostní příležitosti. Jídla složitá, připravující se déle než hodinu (i když nechápu gdo by se s tím babral, ale budiž... )

Ti kuchyňsky zdatnější by tam psali POLOPATISTICKÉ návody pro nás kuchyňsky poněkud jednodušší . Běda gdo tam napíše nepolopatistický návod, třá "špenát připravíme obvyklým způsobem" Takový jedinec dostane ban a bude vykázán z poradny

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 07:55
- Nahlásit

Dobré ránko všem

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:00
- Nahlásit

Biluška
Tak presne to jsem mela na mysli

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:33
- Nahlásit

Biluška
ale ono je celkem milé, když se tady vede nemoderovaná řeč, jak to komu přijde na mozek, je to takový příspěvkový salát, ale šťavnatý a křupavý,
a já teda nevím kdo se vrací k receptům, spíš jde o inspiraci, a nejpovedenější návrhy na potravinu by se daly kopírovat do nějakého sborníku jen receptů, tady je prdel hlavně ten pokec kolem.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:38
- Nahlásit

Ebony
Dobrý postřehy
Jinak já vařím intuitivně, s laboratorním přístupem typu tohle už je moc, to hrozí autolýzou, a tohle je asi ten správný moment pro bleskovou koagulaci bílkovin na obou stranách flákoty, a nějak mi to vychází, i vícedenní postup nutný pro postoupení chutí mezi jednotlivými ingrediencemi,
a myslím, že pro moje poměry je to víc než dostačující.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:40
- Nahlásit

brezen2008
docela i vděčná za kuchařku
myslím,že jsi včera začala psát první kapitolu na téma Biopříparava zelníků za pomoci kuchyňských živočichů

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:41
- Nahlásit

Sali
Nejsem si jistá, jestli máš tak vytříbený humor, nebo jsi jenom vědecká

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:45
- Nahlásit

davidkova renata
Vaříme f přímým přenosu cz
příště si zavolejte Skype phonem, to pak s dobrým mikrofonem může jeden stát u plotny a povídat si nenuceně o tom, co dělá, aniž by to sebemíń rušilo v chápání/chápání se kuchyňských propriet...no a Ty můžeš ležet na zádech s mokrým hadrem na čele a sklenicí rumu v pazouře, a radit.
Jinak já bych, maje na telefonu v oné situaci Gerdu, se to snažila vertovat do zapečeného mišmaše se sýrem, tím se jednak osrtaní hrozba černé cibule, a druhak voda z květáku se postupně odpaří,a třeťak se do toho dá naflákat takovejch věcí z lednice, že tam ten dokurvenej květák pak už ani nikdo nenajde

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jestli máš tak vytříbený humor, nebo jsi jenom vědecká
mušíš to holt chvíli zkoumat, každej výzkum zabere nějakej čas.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:55
- Nahlásit

dobré ráno všem
Sali
no a budeš se divit,bioodpad ještě nevylezl- takže k snídani nic nebylo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:56
- Nahlásit

Sali
Jo jo, ale v práci nemam tolik času nicméně je mi to sympatický.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:57
- Nahlásit

čus kuchtííícííí
tak jaká? Čekám gdy se dogestí hlavní protagonista gerda,ale tušim že měla divokou noc,páč esi sežrala fšechen ten kvjeták,má patrně vyřešenou Mařčinu reakci na petardy
Biluška
jídla velmi levná. Jídla velmi bezpracná, max. doba přípravy deseti mi
to úpa stačí,bych se nepouštěla do dalších zbytečnejch podrobností.Můžete hodit první recept bo ty vaše sou pověstný
Sali
Jinak já bych, maje na telefonu v oné situaci Gerdu, se to snažila vertovat do zapečeného mišmaše se sýrem, tím se jednak osrtaní hrozba černé cibule, a druhak voda z květáku se postupně odpaří,a třeťak se do toho dá naflákat takovejch věcí z lednice, že tam ten dokurvenej květák pak už ani nikdo nenajde

tak jednak gerdička nemá doma net,tagže si nemůžem skajpovat ani ajsíkjůjovat a dvanak se na ní muší pomalu jaxe ukázalo..a pak je taky těžký jí řikat dej tam to a to dyš vona ti na fšecko řekne To ale nemám
No nic, pozejtří dáme ty vovocný knedliky,skáknu si dneska ke kámošce pro recept na Neurol či Seruprám

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:57
- Nahlásit

brezen2008
Já měla dneska k snídani mrkvovou šťávu
Tendle víkend se asi neuvidíme, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:58
- Nahlásit

Sali
ale ono je celkem milé, když se tady vede nemoderovaná řeč, jak to komu přijde na mozek, je to takový příspěvkový salát, ale šťavnatý a křupavý,
Pár týdnů zpátky jsi vedla velmi vědeckou diskuzi s Davídkovou a všem ostatním jsi nadávala, ať tu nepřekáží s kecama o ničem . Netrpíš náhodou syndromem Jekyll a Hyde?

Dines
Posílám ti jednu inspiraci. Osvědčené, levné, bezpracné, dobré...

1. Jdeš do Kauflandu, najdeš regál s masem a vybereš balíček nadepsaný "maso na čínu". Taky můžeš jít do masny, koupit maso a nakrájet to, ale nechápu proč když ho můžu koupit už nakrájené
2. Jdeš o regál dál a mezi polívkama v sáčku najdeš "minutka - čína". Výrobce Vitana. Cena nějak kolem 30,-
3. Pokud nemáte doma strašlivou averzi vůči sojovému masu tak koupíš ještě "sojové nudličky na čínu". Cena asi 10,- .
4. Doma zapneš všechny čtyři plotýnky. Na jednu prskneš sojové maso ve vodě a přivedeš k varu. Až začne vařit tak ho vyleješ do cedníku, necháš protéct studenou vodou (jinak se opaříš) a pak z něho vymačkáš přebytečnou vodu. Normálně jak z houby. Není to nutné, můžeš ho nechat nasáklé vodou, ale to potom chutná děsně.
2. Na plotýnku číslo dvě dáš vařit rýži
3. Plotýnka č. tři - maso. Na pánvičku dáš trošku oleje a na ten vyklopíš maso. Sem tam trošičku zamícháš, jinak se s tím netřeba dřít Až je maso bílé, místo červené tak to trošku ztlumíš a necháš to tam cirka tak deset minut. Semo tamo míchej, nebo se to připálí
4. Plotýnka čtyři - ten maglajz ze sáčku. Rozmýcháš to ve vodě dle návodu a prskneš to vařit. Dej to do většího hrnce, aby se ti tam na konci vešlo to maso . Semo tamo zase zamíchej, děsně rádo se to připaluje
5. Až je uvařený maglajs tak do toho hoď maso z pánvičky (bacha na olej, jak to tam vyklopíš celý tak je to děsně mastný. Já si radši dám tu práci a vybírám kousíčky masa z oleje). Taky tam přihoď tu soju. To je velmi efektní, páč je toho rázem děsně moc .
POkud se podařilo nepřipálit rýži podáváme s rýži, pokud se připálila jíme k tomu chleba
Celková doba přípravy asi deset minut. Nákup se v to nepočítá

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání