Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:39
- Nahlásit

brut
Jak si tančila na plese svůj berlí tanec? Pochvala od můdr přišla přet nebo po plese?

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:46
- Nahlásit

Neessi

No zapoměla jsem zmínít internetový verbální útok od Tchoře vedený z Vlčárů pod taktofkou kloboučníka....nestihla jsem to zkopírovat...ale Tchoř tě nazval velmi zlou a manipulační osobou...nicméně jako pravej Mirek Dušín(chybí mi blijící smaijlík)svůj diskuzní příspěvek po úleku co napsal zase smáznul ...moderátor to asi může!!!chovat se jak prase a pak dělat anděla.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:51
- Nahlásit

Gerda
Jak si tančila na plese svůj berlí tanec? Pochvala od můdr přišla přet nebo po plese?
pochvala přišla po plese neb jsem byla tůze hodná a berlový tanec přenechala jiným.... .... děsně klouzala podlaha, takže by to nebyl tanec, ale válení sudů

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:25
- Nahlásit

Erin hele kratce a vazne, kdo na vlcarech neplati nebo nemaka je ne prilis zadouci ale muze byt tolerovan pokud drzi hubu a krok. Ty woe ( to neni na tebe) co ja slysel hlasek urazlivych az vysmesnych i na lidi co ma dnes za zadkem nebo spis nad zadkem a v mnohem mensi mire pochvalnych na lidi ktere dnes banuje. Z toho bych blil, a ze spousty dalsich veci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:29
- Nahlásit

Gerda
eště je vyplá zejtra, takže se rozproudí ve střéédu.
To je vážně na tři dny vypnou od proudu? Uprostřed zimy? Místní nemocnice potřebuje zvednout porodnost, nebo co?

Benda
Nerozčiluj se draku, rupne ti céfka a budeš tahat nohu

Tinta76
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:36
- Nahlásit

Je tu ještě PetraK???

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:53
- Nahlásit

Benda

co ja slysel hlasek urazlivych az vysmesnych i na lidi co ma dnes za zadkem

Já vím,že o mě krásně mluví,stejně jako o sali nebo o tobě nebo dáše fišerové...ale to je jeho boj.jakmile člověk řekl odlišný názor,zpochybnil tachyony(což je jen zlodějna nic jinýho)tak byl ee blééé

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:55
- Nahlásit

svůj diskuzní příspěvek po úleku co napsal zase smáznul
Erin
ona paní kolegyně Radotínská velmi dobře ví, za co byla tak označená, leda by ty SZ psal s jejím podpisem jiný provokatér. Pomsta se dá dělat různě, ale úroveň má jen někdy.
Chápu, že ve vrcholné nasranosti může člověk použít munici ještě horší, než hnůj, kterým byl poházen, ale pak bude ještě dlouho tím hnojem páchnout taky, pokud opravdu nebylo její jméno zneužito, pak by to byla opravdu velmi politováníhodná situace.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:56
- Nahlásit

uš mě rosproudili,ale neudělali dobře bo z toho neskutečnýho bordelu tady mi prdly zbylý céfky
ste zlí,sobecký,závistíví a neuznalí koprofilové jaxi můžete dovolit namastit 8 stránek???????!!!!!!!!Dyš tu nejsem???!!!! a zejtra taky nebudu bo nás zasejc votpojej... ,možná nějakej příkas shora

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:58
- Nahlásit

Erin
Já vím,že o mě krásně mluví,stejně jako o sali nebo o tobě nebo dáše fišerové...ale to je jeho boj
tak nějak, jeho boj, můžu se jen usmát, co mi kdo může z obou stran....leda se pokusit rozdělit Tchoře a mě, ale to je taky pudová záležitost, buď to pude nebo to nepude.
Takže tak.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:00
- Nahlásit

davidkova renata
jaxi můžete dovolit namastit 8 stránek???????!!!!!!!!
na minulý stránce máš vejcuc, tak se tím balastem ani nemusíš prokousávat .... ale jbat se po tobě ptala, ba přímo tě volala, prý se s ní skoro nikdo neba

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:09
- Nahlásit

Erin o tobe ale mluvil hezky kdyz to teklo o to vic me prekvapilo to co bylo potom, hele o me nejde sem neco dal neco vzal a sel dal. Mezitim se nejak "realizoval na netu" asi jsem to potreboval nebo nevim. Poznal bezva lidi coz je to nejvetsi plus. Ale jak muze o nekom rict ze ma psy zkurv*ny a umi ho*no a po case toho cloveka mit pomalu za rovnocenyho partnera. Nic jdu si psat hezke veci a zase na to seru, jen u tebe konkretne je to docela husta prasarna pana prospechuchtiveho zmetka.

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:11
- Nahlásit

Sali

Sali,možná máš pocit jisté vyjímečnosti..neberu ti ho.Ale partnerské soužití máš v slušně řečeno v troskách,neumíš zabezpečit,aby ti neutekla fena a nezpůsobila újmu sobě nebo někomu jinému.A jako bonus máš doma přizdisráče ,který si svůj názor hozený do webprostoru z úleku zase rychle smázne.

nevím,čím se Neesi provinila,ale mám jasné důkazy,že se na bluefoře normálně monitorovaly SZ,tak prosím neuč starýho vorla lítat na to jsi ještě opravdu malé pískle,byť jako havran z patolky,ale lidsky s bídou pískle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:14
- Nahlásit

Erin
starýho vorla
čau vorle,přijedeš na vánoční vycházku teda?? a mohla bys s sebou přivízt třá nějaký jíííídlooooo bo seš hoodně dobrá kuchařka narozdíl vod nás vostatních Akurát jablůůnka dělá mocinky čananej štrůůdl to jo!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
seš hoodně dobrá kuchařka narozdíl vod nás vostatních Akurát jablůůnka dělá mocinky čananej štrůůdl to jo!
si mi připomněla... kolik chceš těch hnízd? Budu se muset začít duševně připravovat na pečení, tak ať jsem v obraze. Jo a do kila je cca 80ks cukroví, ale záleží na velikosti, náplni ( nebo ne náplni) atd.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:20
- Nahlásit

brut
aha..no hele tak teda to kilčo jaxme se dohodly a já nevim...ty domky pro sršně,no hele tak myslim,že 30-40 bohatě stačí,pošli pak cenu a návrh kdy a jaxi to předat..NE PŘES GERDU ALE !!!!!

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:20
- Nahlásit

davidkova renata

Starej vorel jasně pravil,že mršina se bude porcovat ve východních čechách a ne v práglu...dyk je to trapnej stereopyp.Nebo aspoň něgde na vokraji matičky...nejlépe směrem na hradeckou dálnici...tak přemýšlej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:23
- Nahlásit

davidkova renatapani,ja vas zdravim,koukam,ze furt v te robote?cekam kde jste,moooc doky za meila,jako pes teda fakt hodne dooobrej!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:26
- Nahlásit

Erin
tak přemýšlej
aha...tak nic,no..
nemethova5
nešel prout!!!! a zejtra nepé zas.Čokl je fajn,je mu rok a pěkně se vybarvil,myslim,že bude šikovnej,hezky spolupracuje a je pějně fsteklej! Fanda je moc fajn,ale mít ho někdo kdo to s takovejma čoklama umí pořádně,byla by to celkem bomba

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
...ty domky pro sršně,no hele tak myslim,že 30-40 bohatě stačí,pošli pak cenu a návrh kdy a jaxi to předat..NE PŘES GERDU ALE !!!!!
dobrá, do 40 sršních domků a kilčo cukroví...sovu pošlu zítra, předám já osobně nebo moje holka ... Gerda by ti to slupla ještě dřív než by k tobě dojela

Erin
Nebo aspoň něgde na vokraji matičky...nejlépe směrem na hradeckou dálnici...tak přemýšlej
přes celou Prahu? Brrrr, hnusný cestování MHDéčkem

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:37
- Nahlásit

davidkova renata

tak přemýšlej
aha...tak nic,no.

Jak níííc šmarja pano,tak povolej vodbordelníky na trasy,třá ispidicha.Já necu do práglu..samej smog a dopravní infarkty..tak hoď jinej večerník..třá kousek za prágl směrem na HK a naberu i Jablu s Otíkem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:38
- Nahlásit

davidkova renatano a takovyho ja presne potrebuju,neni ta chovka daleko,kousek od olomouce,asi tam zavolam a poptam se,hele pani,ja vim kde maji srsni hnizda,jestli chcete,tak vam par poslu i se srsnama!jak to,ze vam nejde proud,hele a co mobil,co karta?mas nejakou?hajan je o trosku lepsi,zitra jdu a to bude peklo v dvojim provedeni hajan s kikinou versus vet!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:38
- Nahlásit

brut
Gerda by ti to slupla ještě dřív než by k tobě dojela
dík za pochopení

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

brut

ty bláho já tam pojedu skoro 200km a ty nepřeručkuješ matičku měst??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:42
- Nahlásit

Erin
tak povolej vodbordelníky na trasy,třá ispidicha

táááák to nebyl dobrej ftipno musíme teda jednat jak a co a kde,čas máme..
nemethova5
je to prej v Kerkonoších,má to super pořešený,štěnda čistý v pilinách,žádnej bordel,výběh asi 100h když vodevře vrata bo sou to hory.Prej fakt dobrý zacházení,Fanda si tohodle všímá.
Prou nepude bo vopravujou v baráku nějaký vedení a vyměnujou rozvody.Kartu nemám
sršně nechcu a zejtra držim palec,snad to bé lepčí

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:45
- Nahlásit

Erin
Já necu do práglu..samej smog a dopravní infarkty..tak hoď jinej večerník..třá kousek za prágl směrem na HK a naberu i Jablu s Otíkem.
A nechceta dat scuka v Chlumci n.C.? Naka trasa krasava kolem pisaku by se i nasla, nevim, co vic cekate..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:47
- Nahlásit

Fifi
v Chlumci n.C
to víš!! A dopadnem jak ty sedlácííííí

Sali
Člen
- Nahlásit

Erin
neumíš zabezpečit,aby ti neutekla fena a nezpůsobila újmu sobě nebo někomu jinému
podívej, neznáš situaci, tak se k tomu radikálně nevyjadřuj,
nesnížím se k tomu, abych argumentovala tím, že MOJE FENY NEUTÍKAJÍ...ale pokud je v baráku zvíře, který s ejednoho dne rozhodne, a taky dokáže, rozhodit cihlový zdi a střechy postavený naším předchůdcem, pak výměna všeho, co je proniknutelné, chvíli trvá.
Zřejmě jsi v životě nezažila inteligentní a vynalézavé zvíře, a sama taky neoplýváš zmíněnými vlasdtnotmi, když se snížíš k této argumentaci.

Neessi
Člen
- Nahlásit

Erin
ale Tchoř tě nazval velmi zlou a manipulační osobou...nicméně jako pravej Mirek Dušín(chybí mi blijící smaijlík)svůj diskuzní příspěvek po úleku co napsal zase smáznul ...moderátor to asi může!!!chovat se jak prase a pak dělat anděla.

To víš,lidi ,co vědí hodně ,jsou vždycky nebezpečný,pak je nejlepší jim plácnout nálepku těch zlých pro jistotu,že když něco ze svých informací pustí na veřejnost,aby se jim moc nevěřilo.To je taková manipulátorská pojistka.Chudák Tchoř,nalít tamnímu systému a slova mu vložená prostě bude opakovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
A dopadnem jak ty sedlácííííí
Si buba, po dalnici je to z Cernaku kousek, prostredi krasave, zadny bahno matlavy. A to stejne dopadnem, tak coz, jsem jen navrhla, mela by to Jablunka kousek, prazaci by hnuli zadeli a ja bych se s dovolenim taky pridala.

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání