| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:33
- Nahlásit
jablunka
A už jsi zjistila od čeho to je?
No to asi nikdy nezjistím na sto procent,ale každej gdo to viděl(a fakt to bylo hodně lidí),řekl to co už tu padlo.
Takhle dopadnem fšichni
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:34
- Nahlásit
Sali
Čit, pššt! nekaz mi to. fríčko nefríčko, mám rada prázdniny u Rudy aj keď sa ťahá elektrika či drevo na oheň. Hlavne keď sa môžu za odmenu drbat a česat a kecat zo psami.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
Takhle dopadnem fšichni
Sakra dajte ten kvetináč nabok, veď zacláňa vo výhľade.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
gabi
Sakra dajte ten kvetináč nabok, veď zacláňa vo výhľade.
To bylo první co mě napadlo.......kterej blb ty kytky postavil tak blbje!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
jablunka
myslíš, že ta mrtvola má periskop????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:46
- Nahlásit
PetraK
Davítková
já už budu hodná, ale prosím, vraťte mi žumpu....
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já neměla žádnou snídani a sem vorvaná jak rybízovej keř po sklizni - včerejší pochodování bylo tak nějak náročný, páč jednak tam měl Ešůs svou zákonitou pitbulskou manželku, furt jí jel po cecíkách a po zadní části těla druhak všem sděloval, že TO JE JEHO BÁBA!!! JEN JEHO BÁBA!! a treťjak tam byl pes, jehož celoživotní zájmovou činností je vyvolávat rvačky, což jaksi jeho majitelům uniká, čokla furt pouštěj na flexině- bez náhubku a do chumlu čoklů a ještě nejlépe v hospodě, kde se každý normální rozesadí tak, aby čokli byli v pohodě . Byla jsem jediná, kdo se ozýval, i když všem ostaním šli na nerf taky, jenže oni jsou to mentálové z konce světa, takže průvan v hlavě a nepoberou nic myslím, že tohle bylo moje poslední Mikulášský pochodování za jelenama Jsem z toho fakt votrávená. A navíc jsme dneska v noci zas museli volat policajty, páč ty s*áči zas dělali bordel Gde se rychle naučím kungfu a kge mi z Ešusa udělaj krvelačnou bestyjy, která zabíjí lidi.GDE???
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Už mi je to jasné. Pozerať sa dá, ale písať už len zpod kytičiek. Hlboká pravda sa dá nájsť aj v kravinách.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:47
- Nahlásit
kachna_
CO se vomlováš? Dyk je to pjeknej vobrásek!! Nevomlouvej se nebo se vytočim ešče víc než sem tetkon
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:47
- Nahlásit
PetraK
nikde, nejlepší je fakt nelízt, tam kde to není vončo. Jinak je pozdě bycha honiti.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
gabi
jasně.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
a treťjak tam byl pes, jehož celoživotní zájmovou činností je vyvolávat rvačky,
Kto tam bez môjho vedomia zobral nášho Šmudlíka a ešte ho vodí bez koša a na flexine?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:50
- Nahlásit
Gerda
na jedné straně 15cm přebývá a na druhém rozměru mi 10 chybí
tak votočte ten pokoj na druhou stranu, pak to snad pásne . Ale nic si z toho osobo nedělejte, já mám taky problémy s mírou a váhama (míru teda neznám žádnýho, váhu už rači léta nehlídám, páč bych taky mohla propadnout do depréze :cry . Ale když jdu něco péct, nebo dělat s centimetrem, volám šéfa místního ústavu pro míry a váhy, což je Brtnik, aby mi to překontroloval. Páč když jsem pekla bábofku, nějak jsem neodhadla ty dílky na váze a bylo tam několikanásobně víc cukru než bylo záhodno a když jsem dělala butku pro ptáčky (bacha-butky sou moje specijalita), tak mi nepasovaly stěny. od tý doby nic nebuduju a nepeču.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:52
- Nahlásit
Sali
myslíš, že ta mrtvola má periskop????
Fakt netuším.
gabi
Pozerať sa dá, ale písať už len zpod kytičiek. Hlboká pravda sa dá nájsť aj v kravinách.
Tý jo,to je fakt........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:53
- Nahlásit
dnes má svátek Jimmi/Jablunka
blahoželáme fšem zúčastneným a prajeme im všetko to dobré!!
Esli je to špatně, tak mě, prosím oprafte.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:54
- Nahlásit
Hele hele, co mi poslala Arwen
http://schnauzermalinois.rajce.idnes.cz/agatka_30. 11.2008/
Sfině žíhaná, že já si ji nenechala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:54
- Nahlásit
Sali
ne musim se naučit kungfu nebo jak se to jmenuje a pak jim rozemelu ty jejich uchlastaný držky. A z Ešusa udělám takovýho šmejdskýho zabijáka, že se nepostačej divit. Todle jsem naplánovala v půl druhý v noci dneska, poté, co odjeli poliši. Ještě, že voni jsou aspoň ochotný. Tentokrát to ale nevyšlo, páč byli na výjezdu a nestačili přijet dříf, než ti s*áči zmizli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
jablunka
čůs pani, nevim esli ste to zaregistrovala, že jsem vám to psala - ale ty fotky z víkendu, ty noční mazlicí - joj na to se tak krásně čučí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:58
- Nahlásit
PetraK
čůs pani, nevim esli ste to zaregistrovala, že jsem vám to psala - ale ty fotky z víkendu, ty noční mazlicí - joj na to se tak krásně čučí
Jasně,že zaregistrovala,jen sem zapoměla reagovat.
F každým přípatku díky za pochvalu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:00
- Nahlásit
Sali
na jedný straně uřízni, na druhý přišij, a budeš mít "prostorovej pečverk ".
já jen vodřízla to, co přebejvalo a dala to tam, kde to chybělo. Slepovat to nebudu, stejnak na tom bude spát pes, bo to bude pod postelí a eště na tom bude mít deku.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
spíš jim doporuč, ať hryžou na postroji, a´t jí neoddělaj krční páteř, půlroční štěně nenasvalený, to bych na řetízku neriskovala.
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
jablunka
posílám sovu...snad doletí, je poslední dobou nějaká scíplá
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Davítková
pocem, se mnou se tady nigdo neba!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:01
- Nahlásit
PetraK
A navíc jsme dneska v noci zas museli volat policajty, páč ty s*áči zas dělali bordel
Sem momentálně stracená .Gdo dělal ten burtel???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:03
- Nahlásit
jablunka
Jasně,že zaregistrovala,jen sem zapoměla reagovat
to je fůůůk, já to kvůlivá tomu nepsala, jen jsem chtěla, abyste vědíla, že ste oceňovaná , páč navíc fčera jsem o vás, Tedíkovi a Adamitovi furt Brtníkovi meldovala (asi mu povyrostla možná i hlava z toho ) , tak vám muselo zatr zvonit f uších
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:03
- Nahlásit
Jimmi
Taky mám vopčas pocit,že se sovy proměnily v medvjedy a ulehly k zimnímu spánku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:06
- Nahlásit
jablunka
.Gdo dělal ten burtel???
ale u nás f paneláku šmejdi nějaký - nedávno je Brtnik honil i s polišema. Dvakrát a dvakrát úspěšně část z nich dostali. Tentorkát to nevyšlo. Jsem totálně nevyspalá, takže tu máme sice dneska v práci návštěvu, ale já vypadám, jak tejden stará mrtvola
a ten fčerejší pochod mě taky zdvihnul mandle , páč jak mám ošéfovat svýho psa, když se kolem pohybuje debilní provokatér s retardérama místo páníčků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:10
- Nahlásit
janika
Cus lidi, co je tu novyho?
Nic podstatnýho, jen o víkendu prej dělali ňákou revolůšn zas a asi zvrhli Davídkojc. Ačkoliv to nemuseli kvůli tomu dělat revolůšn, páč vona je zvrhlá i tak dost
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
jak mám ošéfovat svýho psa, když se kolem pohybuje debilní provokatér s retardérama místo páníčků
PetraK
na to není jednoznačná odpově´d, protože jedno řešení spočívá v tom, ze se odtud prostě uhneš.
proto mám ráda akce tréninkové, výcvikářské, kde si každý svýho psa chrání před podobnejma zážitkama, a nesnaží se tam lidi násilím složit pofiderní smečku ze všeho, co se na place sleze.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:15
- Nahlásit
janika
Slysela jsem, ze modrej ma paranoiu.
jo, to ale nejni novinka...
|