| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:23
- Nahlásit
sarax
dík, pak se mi to vokázalo taky- velmi vhodný házedlo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:24
- Nahlásit
brut
tak snad už vše půjde jen a jen k lepšímu
ne SNAD, alébrž URČITĚ! a ani to nečti, prdne ti fšechno- i silonky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:25
- Nahlásit
sarax
PetraK
A až doházíš a bude to eště teplý, dáš to do peřin a než půjdeš spát, budeš mít krásně vyhřátej pelech.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:26
- Nahlásit
PetraK
viď? pečlivě jsem vybírala... páč opravdu - třá konkrétně ta Eta letěla úpa jinam, než měla...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:27
- Nahlásit
jbat tak moment jsme na kynologickym foru a urazet psa se tady nema. Porusujes registracni pravidla a to na ukor toho aby si naucila sveho psa najit napachovany klacek v prostoru 1m2 Gerda na jakym moste za branou zadnej neni
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:28
- Nahlásit
Já jsem někde udělala chybku, jak mám odstranit,aby si (když sejí nechce přijít) mája počkala, až se vydám proti ní, že jí doženu a potrestám a pak se ke mně radostně vydala. Resp. jak to odbourat?
Vydám-li se opačným směrem, asi bude dál čmuchat, zatím jsem to nezkoušela, napadlo mě to až teď při psaní.
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Pani mnošte ty álojze, voni nám to v tý knajpjě všecko rozebraly ty hyjeny hrabivý
a na mně taky nezbyla? ani jedno álojí miminko?
a gdo si dovolil to vytunelovat??!!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Benda
tak moment jsme na kynologickym foru a urazet psa se tady nema
neurážím psa, ale popisuji ostatním stavbu těla toho tvého zázraku...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:31
- Nahlásit
jbat
co to je "kaďák"?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:36 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
jbat ten zazrak muze bejt 2km daleko a dokaze si me najit zatimco jini kratkonohy umelci na vice nez 20m nenajdou nic.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:36
- Nahlásit
sem zpatky z pocty, fakt mi dali penize! asi se brzo stane neco priserne tragickyho (..a uz sou tu prvni vlastofky..doslo mi kafe )
Gerda
Pani mnošte ty álojze, voni nám to v tý knajpjě všecko rozebraly ty hyjeny hrabivý
smankote kolik vas tam bylo? vo mnozeni nemejte obavu, pani..na jare dozasobim vsechny... a na pres rok uz budete shanet adoptivni rodiny pro alojze sami!
jinak k tomu kvetaku: nejjednodusi je povarit brambory, na posl. 5 minut tam dosoupnout kvetaka (ja pridavam este strouzek cesneka), posypat balkanem (idealne s trochou muskatovyho orisku) a polejt maslem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:40
- Nahlásit
Jimmi
a na mně taky nezbyla? ani jedno álojí miminko?
Asi ho máš u saraksový, bo ta sebrala kvjětináček řka: Na jaře dám jabloni. A tobě asi taky, ale to neřikala...
StaHi
No voni jak byli álojzové tak seskupený f těch květináčkách, tak si je rozebrali asi tři lidi. Tak na jaro si zabírám tříletku, aby hnet fungovala, jo?
To s tim kvjětákem dělat nebudu, bo nemám žádnej balkán, ani muškát a nechce se mi loupat brambory...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:43
- Nahlásit
Jimmi
Zadel...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:44
- Nahlásit
du dom, nevim, co tu eště dělám.
mějte se.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:46
- Nahlásit
jinak k tomu kvetaku: nejjednodusi je povarit brambory, na posl. 5 minut tam dosoupnout kvetaka (ja pridavam este strouzek cesneka), posypat balkanem (idealne s trochou muskatovyho orisku) a polejt maslem
jééém já slintááám, ale úplně hrozně, já to úplně cejtim mňam
du schánět květák, dýl jak do večera to bez květáku nevydržim
jbat
jo tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:48
- Nahlásit
Jimmi
du schánět květák, dýl jak do večera to bez květáku nevydržim
nechcete ten můj? Bestak nevim, co s nim....navíc smrdí, dyš se vaří!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
janika
ahoj!
|
Erin
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Nápodobně a eště sem zbírala na cestě čerstvje vyvezený popelnice,páč nám je to vodkoulelo.
Buď ráda,že je nečórl soused.
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a to je vod vas zase hezky, ze ste je ted nebudili ze zimniho spanku (oddelovanim)
jo?
jo
kvetaka zkuste taky na jare, to sou neloupaci brambory
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:54
- Nahlásit
Erin
Buď ráda,že je nečórl soused.
To nestich,ale ty dvje svoje bude zbírat aš na poli,páč je má plastový a lechčí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:54
- Nahlásit
Čus žumpice -co je novýho? Nemíním číst fšechno,bo nestíhám.Esli šlo vo něco poctatnýho,tak dejte vědět a hlavně už nepište tolik příspjefků,kdo se f tom má najít!Jdu krmit (fšechnu havěť) a až se vrátím ať je tu krátký,výstižný,přehledný vejcuc !
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:03
- Nahlásit
Neessi
No zpočátku byl Tchoř Sali zapuzen,pak zasejc přijat pod duchnu,bo je to celej Mirek Dušín,Benda má hlada a neví co sním.Davítkovic Lenina opět ulehla v mauzoleu a má boží klit,Biluši čokli posrali fšecko a tak se zubním kartáčkem pulíruje eště teď co se dá z h*ven vočistit.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:05
- Nahlásit
Erin
aha,takže se vlastně nic nového nestalo -ale už fakt musím ven,děsně tam funí.Du.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:13
- Nahlásit
venku funi v bubnech duni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:14
- Nahlásit
Dobrý večer fšem žumpicím. Jenom procházím, eště mám moc práce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:21
- Nahlásit
Biluška
Já tu zas sedim jako na trní, bo ve dvě sme měli něco odevzdat, ale teď to klient začal eště měnit.
jo a lenina má vyplej prout, takže se nemůže napojit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:24
- Nahlásit
Gerda
ale teď to klient začal eště měnit
Klijenti jsou děsný magoři, já to říkam furt
lenina má vyplej prout, takže se nemůže napojit.
Chuděrka lenina a gdy ji naproudujou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:26
- Nahlásit
Biluška
Klijenti jsou děsný magoři
myslim, že některý to dělaj schválně.
gdy ji naproudujou?
eště je vyplá zejtra, takže se rozproudí ve střéédu.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:27
- Nahlásit
Gerda
jo a lenina má vyplej prout, takže se nemůže napojit.
no a je to jasný...v mauzoleu mají tu vochranu před vlnama..takže Lenina je fákt, ale dovopravdicky balzamovaná (skalára)chichit..nic nepotěší jako neštěstí druhého
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:31
- Nahlásit
PetraK
ne SNAD, alébrž URČITĚ!
pravdu díš
ani to nečti, prdne ti fšechno- i silonky.
sem přečetla a koukám, že se objevuje zase stará dobrá žumpa se vším marastem a smrádkem ... i když chvíleme mi ty silonky málem prdly
|