Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2016 . 2017 . 2018 . 2019 . 2020 . 2021 . 2022 . 2023 . 2024 . 2025 . 2026 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:50
- Nahlásit

Nebo jsi mela uraz hlavy?
Psíček
asi tak, zaťukala jsem si prstem na čelo, a rozsvítilo se mi, že každý svého štěstí strůjcem, a každý na to, co vlastně chce, a za co je považován, k čemu používán atd. musí přijít sám,
a pro mě je cesta toho kolegy "zenového neurologa", čili život je příliš krátký na to, aby ho člověk trávil i ve volném čase věcmi, které stresují, stačí mě práce, a pak už si čistě sobecky vyberu kolem sebe prostředí pro volný čas, které mě udělá dobře a potěší mě, což rozhodně není Tvoje řešení situace, Psíčku.

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:54 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Môj milovaný na toto téma prehlásil, že ľudí serie, že niekto sa hrá a robí to, čo ho baví a ešte ho to živí a my normálni ľudia sa musíme živiť nenávidenou prácou. A zjavne sa mu to darí. Tak nech za to pyká a platí dane ako my ostatní (aj keby sme najradšej tie dane platiť nechceli ani my ale niesme takí odvážni či šikovní či nedbalí)
A teda ak ho aj podporujeme, tak aspoň nejaké zadosťučinenie by sme chceli, potľapkať po pleci, spolurozhodovacie právo či tak niečo. To je to naše ľudské.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:00
- Nahlásit

no já ho spíš vidím jako zneuživánou(samozřejmě bez sexuálního kontextu) naivku
Psíček
může být, v tom se asi shodnem, ale jedno ti řeknu, když vidím JAK se dává naplno v dobré víře do toho, čemu pomáhá, tak je mi jedno, co to je, vidím tu přímou formu a tu upřímnou zapálenost pro věc, bez jakéhokoli zisku, prostě z přesvědčení, a musím ho obdivovat a musím si ho za to vážit, ač si myslím, že dřív nebo později najde sám svojí cestu odlišnou od toho, co vidí te´d.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:06
- Nahlásit

gabi

ľudí serie, že niekto sa hrá a robí to, čo ho baví a ešte ho to živí a my normálni ľudia sa musíme živiť nenávidenou prácou. A zjavne sa mu to darí. Tak nech za to pyká a platí dane ako my ostatní (aj keby sme najradšej tie dane platiť nechceli ani my ale niesme takí odvážni či šikovní či nedbalí)

ale to je závist, to je přesně to, co mi na černobílém myšlení lidí děsivě vadí, s čím odmítám souhlasit, a co tady čouhá z motivace většiny lidí, uražená ješitnost a závist...
a to je to, s čím nesouhlasím, a proč chci od toho co nejdál, pryč od myšlení davu, pryč od lidský zloby, protože si myslím, že platí to přej, a bude ti přáno, dej, a bude ti dáno, exprimuj zlobu, a zloba se ti vrátí,
a jediná cesta je z toho vyskočit a nehrát s nima.
Vem to třeba tak, že jsem věřící, a že tohle chci dodržet, protože cítím, jak vše, co dělám, moduluje sféru kolem mě, a zloba vyvolá jen zlobu, závist jen závist, a jen pohoda v duši vyvolá pohodu v druhých....a tam patří to, že zavřu dveře a tiše odejdu z prostoru, kde je mi blbě, a bohužel už i z mnoha vás. Sorry.

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:14
- Nahlásit

....a tam patří to, že zavřu dveře a tiše odejdu z prostoru, kde je mi blbě

Aáále, to ti bude čoskoro blbo úplne všade kde sú ľudia.

Ak to predýchaš, zsitíš že sme v podstate všetci dobrí a všetko je to viac menej o nedorozumení.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:14
- Nahlásit

no to je k posrání!!!

Já tady měla DORT! a teď jsou tady jenom žvásty, který nikoho nezajímaj, grafomanský rozbory něčeho, co se grafomansky rozebíralo minule. A stejně nahovno jako minule.

Davítková!!!! kde je tvoje zaprděná a útulná žumpa??????!!!

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:15 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Davítková!!!! kde je tvoje zaprděná a útulná žumpa??????!!!
Žumpa došla, chceš čaj?

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

Jimmi
je to fprrrrdeli.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

gabi
Ak to predýchaš
Co přesně "predýcháváš" aby jsi zjistila, že všichni jsou vpodstatě dobří? Teď před Vánocema jako prodavačka nutně potřebuju složení a návod!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:17
- Nahlásit

taky bych tohle poslala do jiné témy, třá - Desenský, opět a navždy...

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:17
- Nahlásit

Jimmi

Á už viem čo ma vytočilo natoľko že som sa pridala. Tá tvoja torta. Ja som nedostala tortu ani nepamätám a mám deficit cukru a nikto ma nemá rááád

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:19
- Nahlásit

A teda ak ho aj podporujeme, tak aspoň nejaké zadosťučinenie by sme chceli, potľapkať po pleci, spolurozhodovacie právo či tak niečo. To je to naše ľudské.
gabi
co vím, tak zůstali tam lidé, kteří nic z tohoto nechcou, a je jim tam dobře, tak jim přej pokoj v duši, každý má právo na svý sebeurčení,
a když se vysereš na lidi, zvostanou ti psí, pro který to hlavně je, těch se nikdo neptá, kam by šli jinam, co by jinýho dělali...

jablunka
Člen
- Nahlásit

Brýýýýýý ráááááno fšem...............

Normálně my tu máme 12 stupňů a sluníčko,fakt jak na jaře.
Gerda
Díky za dortíček a přáníčko a samo,že se s Jimmi podělíme.

gabi
Člen
- Nahlásit

Co přesně "predýcháváš" aby jsi zjistila, že všichni jsou vpodstatě dobří?

Čistý nefalšovaný smrdutý mestký vzduch děvenko. Tak tak.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:20
- Nahlásit

kachna_
složení: nějaký správný bejlí, návod" "vaříme s konopím".
nebo seruprám, ten je taky dost dobrej, už mastím směr lékárna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:21
- Nahlásit

Brý pindělí - jak se daří?

opět nebylo v mých silách všechno přelouskat, takže vím jen o tom, že se tady chystala revoluce a měnilo se povlečení, dál jsem to už nezvládla. Jo a ještě Jablůnčinýho Adamitu jsem zmákla - Jablůnko - ty fotky!!! Lidi vy jste fakt naprosto ouchvatný!! Von je tááák ščastnej!! Ešče, že tu nejsou ty kýčovitý srdíčkový smajlíci, dala bych vám jich sem celej pytel- ať si užijete . Fakt se tu usmívám jako debííl.

No a co ta revoluce, jak to dopadlo? Svrhli ste Leninu?

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

gabi
mám deficit cukru a nikto ma nemá rááád
si přece silná osobnost, nepotřebuješ pro svý uspokojení druhý, tak naklusej směr Lídl a udělej si sladkou radost, budeš záviset na druhých, až ti něco sladkýho jedlýho utrousej?? do tý doby zhebneš na hypoglykemii, takže osud do svejch pracek a via cukr!

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

Vyziapať sa doma kôli kravinám na rodinu a na ostatných sa potom už len nepríčetne usmievať ...

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

Fšicíííííííííí
Si dopisuju s chovatelkou Otíka a páč má hodně nahatejch,tak sem jí poprosila o to,aby se koukla na ty jizvy a zhodnotila je.Tohle je votpovjeď.

a jizvy tak jak vypadaj urcite nejsou od Akne, nikdy Akne nemeli, krome toho mam ted fenu Peruana kterou jsem prevzala s Nemecka a ta ma doopravdu Akne a to vypada uplne jinak.
Tak Vam jeste jednou dekuji za vse co jste pro meho kluka udelala, posilam mu velkou pusu a urcite e me kdykoliv ozvete.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

Vyziapať sa doma kôli kravinám na rodinu a na ostatných sa potom už len nepríčetne usmievať ...
hele dělej s tou hypoglykémií něco!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:25
- Nahlásit

jablunka
ale to víš, že to jsou potraumatický změny, sekundárně změněý, ale s léčbou to nic nemění, odléčit zánět a ono se to zhojí samo.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:25
- Nahlásit

PetraK
ahooooj, bože konečně někdo normálně žumpoidní!!!! honem nahoď nějaký neutrální téma!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

Sali
to jsou potraumatický změny, sekundárně změněý, ale s léčbou to nic nemění, odléčit zánět a ono se to zhojí samo.
Jasně,tomu rozumím.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

jablunka
jizvy tak jak vypadaj urcite nejsou od Akne, nikdy Akne nemeli
A už jsi zjistila od čeho to je? Ono to potom zapadlo, já ty bláboly na 10 stránkách číst nemůžu.

Dort si dáme, já sladký NUTNĚ potřebuju!

gabi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:28
- Nahlásit

Sali
Aj ja som len človek a závidím že som zase nestihla frééčko a Sindy a tvojho Tchoríka naživo. Veď závisť je to, žo nás sprevádza celé ľudské dejiny a posúva nás vpred. Takže na nej vlastne nieje nič zlé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:28
- Nahlásit

jbat
PetraK
neutrální je to, že nám věnovali na status dvě mísy chlebíčkůch. našětstí sem si vybojovala místo před oběma, jednu sem si rovnou postavila přet sebe a pak jí blahoskloně posunula doprostřed stou, bo naproti si sed ředitel. Ten taky dost žere. NIKDO si z naší mísy neodvážil vzít. Tak sem po báječný snídani. jo a kromě toho, mám novej koberec. Jen sem si blbě zapamatovala rozměry pokoje, takže mi na jedné straně 15cm přebývá a na druhém rozměru mi 10 chybí. Neva, už sem to vyřešila, stejnak to toho nastavenýho místa postavim postel ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:29
- Nahlásit

Jimmi
Dort si dáme, já sladký NUTNĚ potřebuju

máš dost? že bys kousek poslala do Olomouce....? pošlu ti za to tvarůžky!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

gabi
Tchořík nebyl na fríčku, tahá jim tam elektriku, celý se to musí prostorově elektrifikovat, bez toho to nejde.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:32
- Nahlásit

Gerda
na jedný straně uřízni, na druhý přišij, a budeš mít "prostorovej pečverk ".

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:33
- Nahlásit

Novej foťák - zároveň se omlouvám všem, co umí fotit . Hasky má ten zoufalej výraz, protože jí Mája vzala chvíli před tim tim plyšovym morčetem přes hlvu

<< 1 ... 2016 . 2017 . 2018 . 2019 . 2020 . 2021 . 2022 . 2023 . 2024 . 2025 . 2026 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání