| Autor |
Zpráva |
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:58
- Nahlásit
zatim mám jen dva psy a dvě práce
davidkova renata
páč nemáš klobouk
Benda
propracovany navrh, sem mel jasnou predstavu o odezve divaku
mám velikou představivost...každý den hodinu sestřihy?
To bych si i nahrála
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:59
- Nahlásit
Cesmina
copak budu nabízet svoje psy?
ty maj nevyčíslenou hodnotu
davidkova renata
no,ale takovej velkej kloubouk nemá nikdo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:00
- Nahlásit
Ebony
Bordžínka vydá za pět plus zbytek
:smirk ani,co to poudáte,vždyť má jen 46,5 kg ,je fakt že dneska srazila figuranta k zemi ,ale zase když ji chtěl prohodit,tak měla zadní nožky až 3 cm nad zemí. Jen v tý maketě je problém,když jde na vyštěkání,tak se staví na zadní a fluše figurantoj do ksichtu ,ten pak prt vidí a furt si stírá sliny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:01
- Nahlásit
Kačaba
3 psy a 3 práce - z toho 2 brígády
takže Ebony má 16 psů a 16 prací
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brezen2008
,ale takovej velkej kloubouk nemá nikdo
taxi vem zatim tendle
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
brezen2008
3 na 3
takže Ebony má 16 psů a 16 prací
časem si přidám další zaměstnání jen co se rozdejchám
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
Kačaba to je jasny to by byla teprf kynologicka skola jel by do rodiny s problemovym psem, chodil by do prace (tahle pasaz je nasr*la nejvic) staral by se o bezne veci v rodine a ve volnem case by vencil a resil psa v beznem provozu. Sem to myslel dobre ani nevim proc se to nejalo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
já bych jako bůh - takže svatozář
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:11
- Nahlásit
Benda
no ale mě stejně mě řekni,vždyt musí platit zdravotku a daně,néééé ????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Benda
chodil by do prace (tahle pasaz je nasr*la nejvic
mi řekni proč...? ,dyk to my normálně děláme ,ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
Mám jednu práci, jednu brigádu s přimhouřením oka dvě. Znamená to, že musim dát pryč jednoho psa ?
Mája má úžasnou novou hračku typ Kong - silen blok ze 120ky
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:35
- Nahlásit
davidkova renata a nejen my ale o to nejde. Jde o uplatneni rad a porad v beznem provozu. Navic by mohl aspon chvilku psat na net od ustredniho topeni.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:38
- Nahlásit
tak dobrou,jsem vymrzlá,tak se jdu zahřát ke psům do postele
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:44
- Nahlásit
brezen2008 Brou brou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:58
- Nahlásit
Benda
Je to sqělý nápad, hned bych do toho šla Hodila bych Rudínkovi na krk svoje reparátory co s nima beztak neumím, haranty, barák i s kouzelnýma trupkama a všechny pošahaný klienty co volají v pět ráno, aby se mě zeptali jak dlouho ještě bude trvat světová ekonomická krize Jako bonus by třikrát týdně jezdil na canisterapii a pokaždé milionkrát řekl "ne paní Boháčková, nesmíte dát pejskovi čokoládu. Vy taky ne paní Horáčková a nemyslete si, že vás nevidím"
Já bych místo toho koukala na kamerový systém jestli mi někdo nekrmí zlé zabijáky na horním psinci, psala bysem na net, že nemám čas si s nima psát a opalovala bysem se, páč na Vlčárech je věčné léto . Sem tam bysem taky někoho seřvala, že zase dovezl koblihy gdyž mám chuť na štrůdl a že to odnesou moji psi
Čím víc o tom přemýšlím, tím víc se mi to líbí Jdu do toho hned
kachna_
Dělají se kongy v jiné barvě než černé? Bysem potřebovala nějakou pískací hračku (ani by nutně nemusela být pískací, ale aby to mělo nějaký tvar - třá ryba, myš, pes...prostě něco), bylo to barevné a přitom to mělo pevnost a nerozkousatelnost kongu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:09
- Nahlásit
Biluška
Dělají se kongy v jiné barvě než černé?
Ty silenbloky - myslim že né, i když u škodovky bych se tomu nedivila.
My kongy vůbec nevedeme, tak nevím. Nerozkousatelné máme jen kosti od ferplastu, koukni do Zvěrokruhu, ten má tuším celkem rozsáhlý kongový sortiment
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:32
- Nahlásit
kachna_
Sem právě všude našla jenom ty černé granáty. V jednom ústavu kam jezdím na kanysku mají chovance, který všechno rozkouše. Ten kluk nemůže mít ani peřinu, žádné hračky, většinou sní i oblečení co má na sobě.... Posledně ženské napadlo koupit mu hračky pro psy, že mu jako vydrží a nerozkouše to. Samozřejmě to rozkousal. Tak jsem jim poradila kongy, když to vydrží pitům tak by třá mohlo i jemu. Jenže o škaredé černé granáty celkem nemá zájem.... takhle kdyby se dělali ty normoš pískací hračky v pevnosti kongu. Kdyby se ti v obchodě něco takového objevilo tak dej vědět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:44
- Nahlásit
Biluška
Hodila bych Rudínkovi na krk svoje reparátory co s nima beztak neumím, haranty, barák i s kouzelnýma trupkama a všechny pošahaný klienty co volají v pět ráno, aby se mě zeptali jak dlouho ještě bude trvat světová ekonomická krize Jako bonus by třikrát týdně jezdil na canisterapii a pokaždé milionkrát řekl "ne paní Boháčková, nesmíte dát pejskovi čokoládu. Vy taky ne paní Horáčková a nemyslete si, že vás nevidím"
Já bych místo toho koukala na kamerový systém jestli mi někdo nekrmí zlé zabijáky na horním psinci, psala bysem na net, že nemám čas si s nima psát a opalovala bysem se, páč na Vlčárech je věčné léto . Sem tam bysem taky někoho seřvala, že zase dovezl koblihy gdyž mám chuť na štrůdl a že to odnesou moji psi
ty seš blpka a nezapomen eště na malokrálíka a egzekutory
Benda
Navic by mohl aspon chvilku psat na net od ustredniho topeni.
a ty seš taky blpka
brou noc,soudruzi
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:55
- Nahlásit
Biluška
já mám růžovej svítící a světle modrej kong
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 23:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
ad hračky-velmi trvanlivé i pro pity jsou bavlněné uzel největší velikost, pro toho člověka asi bude třeba ostříhat konce. Ad barvy, ty nejsilnější kongy jsou černé, a ty mi pit rozkousal tak jako tak. Jsou i barevné pro štěňata. I frisbee červené od Kong dost vydrží, nicméně jedno frisbíčko teď dlí na střeše. A pneumatika je dobrá věc, akorát je černá. A taky veliké hovězí stehenní kosti, ale to by ošky asi neustály.
Jinak jsem slyšela o bommer ball, podle mne může ýt dobré, pity prý nerozkousatelnost a jejich veliskost docela dráždí a věřím tomu, jen jsem ještě neobjednala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 23:33
- Nahlásit
Kačaba Jéžiš to je kulíšek-jj vidim tu tlamičku opravenou(fotka),
se omlouvám nestihla jsem co se stalo,ale přejeme s naší smečkou Agniezsce ať se vše zhojí a urovná a nic nebolí a tlamička zase funguje.
Ježiš děkuji.
Teď mi tlape do klávesnice a strašně hryže, tak snad se zadaří.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 00:31
- Nahlásit
Mucholabka
Agniezsce
Už podle ména je ta hoka silná.Já vím,že ty si hodně vekej pragmatik,ale tady je to jasně osudem daný.
Anežka je tvoje,a dalších 10 až 15 let ti bé dělat radost.Jde jen o to,abys to ustála ty.
Pokud holka ustojí tenhle handicap,zvládne hodně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 00:31
- Nahlásit
Tak dámy, hlásím, že jsem už skoro hodinu doma.
Ples jsem přežila ve zdraví, ale přišla jsem o obě uši neb jsem seděla kousek od repráků Holka je spokojená, vystoupení měli pěkné a musím říct, že i odsýpalo
Víc napíšu zítra, jdu chrnět a léčit si ouška
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 03:48
- Nahlásit
Biluška
http://www.baron.cz/pes/hracky-pro-psy/kaucukove-k ong/i-0
se mrkni tady..i když nám jako fakt pevnej vydržel míček od Gappayů...barevnej...se š'ňůrkou
a dobrou za chvíli jdu venčit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:04
- Nahlásit
Všem dík za rady ohledně kongů. POkud se vyrábí barevné tak je to super. Vyřídím to oškám, budou mít pro kluka dárek na Vánoce
Barevné uzly, kosti a tak nemají šanci. Viděla jsem jak si serval botu (velkou, masivní, koženou polobotku) a sežral ji. Doslova. Nechal podrážku Než přiběhli chlapi - ošetřovatelé tak ji měl sežranou Je to takovej malej Hanibal..., no o moc menší není. Je mu teprve -náct, až z něho vyroste chlap tak tam přestanu jezdit, páč už teď se ho bojím
Jinak dobré ráno fšem, jdu hledat agi-tunel. V noci tu byl orkán a tunel mi někam uletěl Doufám, že ho má na zahradě Semetrika, to bych si zase něco vyslechla
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:11
- Nahlásit
jsem teda líná studovat vet.vyhlášky,ale to může vyžadovat kdejaký Ferda z Kotěhulek a nemusí být pod žádnou organisaci?Neessi
samozřejmě, když se pořádá jakákoli soukromá pejskařská akce s větším počtem zvířat,
tuším, že chtěli víc než 15 účastníků tehdá tam, kde domlouvali povolení Dne Halit Paša....
Je to přesně definovaný, na webu SVS / MZE, oni jsou nějak propojený,
tam najdeš přesný návod JAK žádat o povolení akce s účastí většího počtu zvířat, i šmíráky na ten který druh žádosti, rozdíl je mezi trhem, veřejným vystoupením/předváděčkou/závodem, nebo svodem/výstavou,
a žádá se na obecním úřadě a na místní pobočce veterinární správy.
U akcí s výcvikem už je díky velkým zastřešujícícm organisacím předem schválený Řád ochrany zvířat při akci, a prostě ho převezmeš.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:15
- Nahlásit
jinak děvčata, děkuju vám za velmi výstižný pohled z pozice XX ve vazbě na vše, co k životu ve formátu XX patří, a není automatické a nárokové,
myslím, že pro některé chlapy to může být dost poučné čtení.
Pokud to ovšem nevezmou jako výblitek samičího egocentrismu, který je odsouzeníhodný, a o kterým nehodlají vůbec uvažovat.
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:38
- Nahlásit
kachna_
Mám jednu práci, jednu brigádu s přimhouřením oka dvě. Znamená to, že musim dát pryč jednoho psa ?
to v žádném případku
silen blok ze 120ky to mě nenapadlo,že by šlo
Biluška
Je to sqělý nápad, hned bych do toho šla
tak si zas můžu čistit monitora
a ty Kongy jsem viděla různobarevné...některé se jmenujou hračky z kaučuku
a pěkné ráno fšem přeju
na trupky jedu kolem poledne tak si užívám klídku a taje tu dotáh asi jižní vítr.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
dobré ráno
všem - co bolí břicho,kdo má venku hnusně,kdo má pozici XX,kdo dnes budou stopovat......
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
davidkova renata
dali by se vybrat příspěfky nejen do klobouku? Mohla by to být i helmička?
brezen2008
.. i Tobě,jak je u vás? Jdeš na stopy?
|