Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:18
- Nahlásit

Tchor
Myslim ze by jsi asi hodne rychle utekla.
to asi těžko, já jsem zvyklá makat ale nebudu svou energii vydávat na příživníky

Mimochodem ty zrovna mas co rikat o tom kdo zije na cizi ucet.
ale, pověz mi o tom něco, to mě zajímá, co o tom ty víš a kde jsi k tomu přišel? já si svoje psy živím ze svého, všechny do jednoho, a můj muž mě má velmi rád, a žijeme spolu velmi spokojeným a láskyplným životem, to tě sere? to víš hochu, takovej je život, že chlap se stará o svou ženu
Ale holt ubohost se dá projevit různě

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:22
- Nahlásit

Neessi
jo, jen s nima navíc ještě něco dělám, což u RD rozhodně nehrozí, nechat jen vylítat psy na pozemku, to by se mi žilo, fakt, že jo

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:24
- Nahlásit

davidkova renata
pani, přestane Otík někdy vypadat jak hajzlovej pavouk?????:dycky dyš se číhnu na foto,vypane mi na mysli ta scéna z Vetřelce .,ani za to nemůžu
Biluška

Asi nepřestane,ale toho vetřelce ste mi vzala z huby,páč gdyž se malinko rozdovádí a šponuje votevřenou tlaminu,vypadá jak to chapadlo z Vetřelce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
páč gdyž se malinko rozdovádí a šponuje votevřenou tlaminu,vypadá jak to chapadlo z Vetřelce.
pani,budte vopatrná! Von ten Vetřelec taky zpočátku vypadal rostomile a neškodně Třá ho sem poslali z Planety smradlavých levých ponožek nebo nějaký jiný...na misi jako

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:33
- Nahlásit

Neessi
tak mu zkus otevřít oči, víš určitě, jak.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:33
- Nahlásit

davidkova renata
pani,budte vopatrná! Von ten Vetřelec taky zpočátku vypadal rostomile a neškodně Třá ho sem poslali z Planety smradlavých levých ponožek nebo nějaký jiný...na misi jako

Že bych jako první prokázala,že jinde život taky existuje.

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:34
- Nahlásit

Tchor
kolikrat tady neni ani noha na pomoc. Jsou zhruba 4 lidi co dokazo ohlidat a obstarat taen psinec
No tak tady není ani jedna, jsem sama, kdo dokáže ohlídat a obstarat těch řádově čtyřičet zvířat, co tu mám, leč přijde mi to tak v pořádku, neb JÁ jsem si je nabrala, takže je to můj boj.
Takže si seď u pičítače, já jdu na každovečerní obchůzku - hodit králíkům chleba, udělat krmení pro krůty, nasypat husám a kachnám, zavřít slepice, přinést seno ovcím a koze, uvařit rýži psům a kočkám,.....
Pak si uvařím čaj a kouknu, co moudrého se kde napsalo, abych načerpala inspiraci

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:36
- Nahlásit

davidkova renata
super, vidíš, že to jde, jen si říct, co ccheš.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:37
- Nahlásit

Tchor
Opravdu tu neminim resit osobni veci ale sama vis co jsem napsal a proc.
ne nevím, a zajímá mě, proč tady píšeš, cos psal, osobně mě skoro neznáš ani nikoho z mých blízkých a vůbec nechápu, co to mělo znamenat a kde jsi to vzal, pokud jsi tedy nechtěl na mě jen tak virtuálně flusnout

Jsou zhruba 4 lidi co dokazo ohlidat a obstarat ten psinec
my jsme na to dva, no a co, a dokonce tu bývám části roku na všechno sama, barák, 2ha pozemek a 16 psů, a "silnice se v zimě neudržuje" taky jsem se měsíc brodila v zimě závějema 2km do nejbližší obce pro jídlo, ale to je nic, že, to přeci umí jen Ruda, starat se o psy

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:37
- Nahlásit

Ebony
narozdil od tebe jsem se tady o to cely uz parkrat staral takze dobre vim jaka je tu prace. Ruda krome toho ma denne cca 4-5 lidi na konzultace. jeho prace se psama se opravdu nezklada jen z venceni na pozemku, osobne si myslim ze k polovine momentalniho osazeni horniho psince by nikdo z vas nevlez ani do kotce.

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:42
- Nahlásit

davidkova renata
je videt posun

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:43
- Nahlásit

Nikita
Tchoř sedí na pičítači na Vlčárech, vidíš ajpinu, ne?
tady na kuří nožce jsem jen já a jeho maminka, a hlásíme zplanýrovanej barák, vykydaný horní Augiášův chlív, z vyřazenýho koberce z bytu mojí máti (pravá vlna, takže škoda vyhodit) nadělaný a vypraný kotcový předložky psům a rohožky do psích průlezů, psy utavený a mrtvý, nakrmený a spokojený
a my si po tý rychtě ugrilovaly banány s medem a rumem,
a jdu hodit záda.
Prdel si bohužel neumím udělat ani z plastelíny, jak mě kdysi Ruda doporučoval, ani ze sebe...takže takhle realisticky by to bylo a dost.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:46
- Nahlásit

Tchor
hele, já ti tady nebudu vypisovat kolik já mám práce, tobě ne...ty nic neuznáš, jen tady budeš brečet, jak moc práce má Ruda, to už fakt hraničí s nerozumem, takže nikdo nic nedělá, jen vy se můžete na Vlčárech udřít, fakt vtipný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:46
- Nahlásit

Tchor
je videt posun
si piš ,posunula sem se pomocí traverzy ,akorát to chtělo to správný nasrání z mý strany ,vona je tvárná a poslušná,ale já na to celou dobu v zásadě kašlala,tak co by se vzrušovala..
jablunka
,že jinde život taky existuje.
to egzistuje bo mám dojem ,že 90% lidí je z jiný planety

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:47
- Nahlásit

Sali
IP jsem nezkoumala, ale že sedí někde u nějakého pičítače je zcela evidentní. Já jdu na výše zmíněné činnosti, přes den jsem už jednou krmila, balila a uklízela ohradních na ovce, prala atd., cestou do chlíva si z mrazáku vyhodím štangli tlačenky, MŇAM! Ta bude zítra, dneska si křápnu pár domácích koko-vajíček na pánev se škvarkama, k tomu dám ten čaj, taky s rumem!

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:47
- Nahlásit

Ebony
ne nevím, a zajímá mě, proč tady píšeš, cos psal, osobně mě skoro neznáš ani nikoho z mých blízkých a vůbec nechápu, co to mělo znamenat a kde jsi to vzal, pokud jsi tedy nechtěl na mě jen tak virtuálně flusnout

O me ti vadi kdzy neco naznacim (mimochodem vim o tom mozna vic nez si myslis). A kdyz se tady pouzivaji smysleny pomluvy o Rudovy ktereho taky temer neznate (minimalne cast z vas ho vzivote nevidela), kdzy posuzujete nase souziti s Rozarkou a kdyz delate zavery z chybnych informaci tak je vse v poradku? Bud se drz toho co pises hlavne u sebe a pak nemuzes psat co pises, nebo se nerozciluj kdyz se napadenej ozve.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:48
- Nahlásit

to těžko, když není moderátor

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:50
- Nahlásit

Ebony
to těžko, když není moderátor
Když jsme u těch moderátorských práv - statečně mazat vlastní příspěvky mohou taky jen moderátoři?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:54
- Nahlásit

dobrý večer
tak jsem dnes navštívila frí s desenským,vzala jsem sindy a elis a užívali si,kdyby nebyla zima i policajti na nás byli zavolaní )
a pak jsem popadla dastíka a šli lítat za luckou

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:55
- Nahlásit

Tchor
mimochodem vim o tom mozna vic nez si myslis
odkud?

smysleny pomluvy o Rudovy ktereho taky temer neznate
kde je používám?

kdzy posuzujete nase souziti s Rozarkou a kdyz delate zavery z chybnych informaci
z informací, které sama poskytla, kdo je o mě poskytl tobě, buď to řekni na rovinu, když tedy o mně víš, víc, než si myslím, nebo řekni proč lžeš, protože nikoho, kdo se mnou žije, a kdo by ti mohl jedinej poskytnou nějaké informace, neznáš...

a buď budeš chlap a odpovíš, nebo se jdi vycpat, ale pak se do mě laskavě nenavážej, protože na to nemáš, na ty tvoje tajnosti ti kašlu, ty všechno vís, všude jsi byl dvakrát, ale raději to nepovíš, aby náhodou nevylezlo, že víš prd...to už tady bylo

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:55
- Nahlásit

Nikita
Když jsme u těch moderátorských práv - statečně mazat vlastní příspěvky mohou taky jen moderátoři?

Ano smazal jsem to protoze mi ujely nervy a neni potreba pouzivat stejne podpasovky jako proti strana.

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:57
- Nahlásit

Ebony
Vychazim z informaci ktery ty jsi osobne poskytla ruzne po webu taky si umim spojit par veci dohromady.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:58
- Nahlásit

Tchor
ale, Dušínovi ujely nervy?! to asi nebude ten správnej Dušín

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:59
- Nahlásit

nejsem Dusin jen se nesnazim nekomu umyslne skodit. Jinak koncim mam ted jinou praci nez se bavit o nicem.

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:01
- Nahlásit

Ebony
ty všechno vís, všude jsi byl dvakrát, ale raději to nepovíš, aby náhodou nevylezlo, že víš prd...
A potřetí se tam chystá a od všeho má klíče - hele na tohle mám interní označení "Brouk Pytlík".

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

Tchor
já jsem ti po webu poskytla informace, že jsem příživník ? nebo jsi si to asi špatně vydedukoval

takže dámy, když mi manžel koupí barák a pozemek pro psy, a přiznám se, teď i dodávku na psy, občas mi koupí mobil, počítač, dokonce i pravidelně kytku k narozeninám a vánocům
jsem příživník?!

psy si krmím sama, naftu si platím sama, i výstavy a vše kolem psů apod. tak by mě zajímalo, co jsem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:04
- Nahlásit

Sali natluč breznovi2008 do hlavy(-mailu) že Dastymu by šla úžasně poslušnost, ten má takovou radost ze života, že to ani neni možný!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:15
- Nahlásit

Ebony
tak by mě zajímalo, co jsem

no, Božena Němcová už to někde napsala, vložila to do úst paní kněžně, když ta se dívala z okna po babičce...tuším že to znělo
"šťastná to žena"...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
heled,však jsme si to všechno už dneska řekli

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:19
- Nahlásit

brezen2008
užívali si,kdyby nebyla zima i policajti na nás byli zavolaní )
jo policajti???? ono nestačí mít z OVS vyřízený papíry k nechovatelskem a netržním svodům zvířat????? podle echa,co jsem jim dávala s novelou Zákona na ochranu zvířat, si vše vyřizovali, i Řád ochrany zvířat na slezině zvané free sobota
a ono to nestačí?????
tohle jsou ty reálný klacky pod nohy v reálu, žádný dohady na webu, zda se používá rétorika RP nebo RD....

<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání