Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

Sali

To by měli, páč si myslim, že jak sem dement, tak tetkon mám pravdu. Nevidím fakt důvod proč by to měl někdo brát jako prohru. Prohra je , když jsem třeba kretén a třeba nevěrou, nebo jiným blbým chováním se připravím o partnera, který ho mám rád na kterým mi záleží. To je prohra v životě. Ale to, že se s něčím už neztotožňuju a jdu od toho, to není prohra přece, to je vítězství rozumu ne?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

Sali
kteří do toho dali všechno, absolutně všechno, co mohli, aby ten dobrý nápad vyšel, a jsou v tom tak uvázaní citově či provozně, že nemůžou ani zapochybovat, a musej bojovat, i proti takovým, co jim chtějí rozsvítit před očima
víš, nevím, mně vždycky učili, že občas zapochybovat jitří smysly a nutí tě žít v realitě, takže....ano, bojovat, ale s otevřenýma očima, s občasnýma pochybnostma a hlavně s jistou pokorou, kterou tam už bohužel nikde nevidím ani necítím.

musej, protože přiznat debakl = konec všeho, o čem snili.....
omyl, nemusej... protože přiznání omylu je první vlaštovka k nápravě, zpětné vazbě a hlavně k tomu lidství

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

PetraK
hele tohle už je pak asi přísně individuální, a nejsem oprávněná diskutovat jakákoli soukromá data druhých osob, která by byla třeba k pochopení podstaty věci, i toho, proč jsou lidi jací jsou,
jediné můžu říct, že tím to, že se s něčím už neztotožňuju a jdu od toho, to není prohra přece, to je vítězství rozumu ne?
to může řešit jen člověk, který tímto krokem neublíží druhým, na něm navázaným lidem.
Tenhle krok se dá krásně udělat te´d hned ihned z té reality vitruální, a ani nebolí, ale z reality skutečné to bolí hodně a nejen toho, kdo ten krok dělá.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:14
- Nahlásit

brut
máš recht

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

PetraK
Ebony
koukám, že si většinou myslíme to samé ... jen to každá jinak formuluje

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:19
- Nahlásit

Sali
to může řešit jen člověk, který tímto krokem neublíží druhým, na něm navázaným lidem.
Tenhle krok se dá krásně udělat te´d hned ihned z té reality vitruální, a ani nebolí, ale z reality skutečné to bolí hodně a nejen toho, kdo ten krok dělá.

každé "prozření" bolí a zraní někoho v tvém okolí, i když se snažíš vše dělat sebevíc opatrně .... jde jen o to, jak moc to zraní tebe a jak se s tím vypořádáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:21
- Nahlásit

Sali

a tak sámoška, já do toho nevidím, ale však to člověk nemusí dělat tak, aby nějak vyloženě ubližoval. Přece říct - promiň, vážím si Tě, ale končím-jdeme každej trošku jinou cestou..... to pokud ten druhej člověk JE rozumnej, tak ho to nemusí zazdít. Pokud rozumnej není - je to ovšem známka něčeho a tím líp, když já od toho dám ruce pryč, ne?

Tož lidi já mažu dom, v sobotu jdu pochodovat na akci, kde bude asi miliontřistasedmdesát a půl psa, Ešus tam bude mít svou manželku. A vím, že tam bude minimálně jeden pes potížista, jehož panička si to moc nebere. Takže - držte mi palce, ať sem normální a ne magor a mějte se suprově a užijte si volno a vůbec- už je ADVÉÉÉÉÉÉNT čůůs.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:21
- Nahlásit

brut
PetraK
Ebony
třeba si to tady ti praví lidi přečtou.......

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:26
- Nahlásit

No nadarmo se neříká že komu není rady tomu není pomoci, někdo neprozří za celý život a řekla bych že jsou k podobným lidem doslova magnetizovaný.
Já jsem naštěstí tuhletu davovou psychózu nikdy nepoznala a dá bůch to asi jinak nebude, ušetřilo mi to v životě hodně zklamání a bohužel mě už jen hodně málo věcí překvapí, ale něgdo to holt k životu potřebuje.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:26
- Nahlásit

Sali
to nejde, nikdo skutečně není oprávněn vnutit bližnímu svému svou představu jeho blaha
tak jsem to nemyslela, ale jsi oprávněna říci svůj názor a nestát falešně za někým, kdo si váže na krk oprátku a ještě ho k tomu povzbuzovat, protože on si myslí, že jedná jedině správně - o tom přátelství a partnerství není
ty máš občas problém právě v tomhle, říct lidem na rovinu, jak se věci mají, bez zbytečných emocí, bez výčitek svědomí, že jim nějak ubližuješ, vždy ti to nějak dojde, až když už je to v hodně v zadeli...podívej se na J.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:27
- Nahlásit

Bodré odpoledne-teda tady to dneska žije Jeden psíííchológ vedle druhého
Díky za odkaz,aspoň potvrdil mou původní diagnosu přes jeho veškerá maskování symptomů .
Naprosto souhlasím s Ebony-tady není důvod pomáhat( i když mne to něco stálo,to přiznám).

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:29
- Nahlásit

brut

btw -co trombocyty?Nekumulují se,hajzlíci?

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:29
- Nahlásit

ty máš občas problém právě v tomhle, říct lidem na rovinu, jak se věci mají, bez zbytečných emocí, bez výčitek svědomí, že jim nějak ubližuješ, vždy ti to nějak dojde, až když už je to v hodně v zadeli...podívej se na J.
Ebony
ano, máš úplnou pravdu, vždycky jen dlouho naznačuju, a trápím se, že mi nerozuměj....protože nechci ublížit, ono vůbec mě citově vydírat není zas taková dřina, já vím.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:32 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

tady není důvod pomáhat( i když mne to něco stálo,to přiznám).
Neessi
mě to něco stojí dodnes , ten pocit, že jsem svině sobec, když chci žít pro sebe a svou radost, a ne pro druhý a radost jejich....proptže jsem vydíratelná těma psama.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:32
- Nahlásit

Sali
třeba si to tady ti praví lidi přečtou.......
nemyslím...a když už, tak z toho vyvodí naprosto zcestné závěry

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:33
- Nahlásit

Sali
ono vůbec mě citově vydírat není zas taková dřina, já vím.
no právě, i ten tvůj chlap to jistě ví...kdo jinej by s ním takhle vydržel

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:33
- Nahlásit

Sali
vždycky jen dlouho naznačuju

počkej pár let,pak zjistíš,že nějaké naznačování je ztráta času a budeš hnusně upřímná,jako já.Slabí to neunesou a silní to ocení

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:34
- Nahlásit

Ebony

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:35
- Nahlásit

Neessi
btw -co trombocyty?Nekumulují se,hajzlíci?
poctivě chodím, takže sice sem tam nepříjemný pocit mám, ale nepřekračuje únosnou mez.
Spíš momentálně řeším problém, jak přežít zítra ten maturiťák .... od šesti do půlnoci ..... polštářek pod sedínku mám připravenej, ale co ten zbytek netuším

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:36
- Nahlásit

Sali
že jsem svině sobec, když chci žít pro sebe a svou radost
ale vždyť jsi to tady nedávno citovala!
jak je nezbytně nutné být sebou samým, přiznat se k tomu a žít tak, aby to člověku dělalo radost, odhodlat se k tomu, být svůj a žít si pro svou radost, i když se jeden bojí, že pak ztratí přátele, nebo se zportivíé rodičům, za to to nestojí, vymrhat svůj život snahou se zavděčit druhým, aby jednoho měli rádi...a teprv pak, když je člověr spokojený sám se sebou a má se rád, může to dobré ze sebe dávat těm druhým, ale nesmí žít pro druhé a sám sebe odstrčit.
Začínám s tím teď a hned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:37
- Nahlásit

Sali
ono vůbec mě citově vydírat není zas taková dřina, já vím.
myslím, že sílu v sobě máš, jen jsi ještě nedošla tak daleko, aby jsi jí použila a měla jednou pro vždy klid ..... pokud nebudeš chtít, tak vydíratelná nebudeš

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:39
- Nahlásit

Sali
mě to něco stojí dodnes
a to chceš čekat,až "pohár přeteče" ? Zbytečná ztráta času,nervů a prachů.Kdysi jsem si ,jako ty, myslela,že to nějak zkousnu...vydržím,ale když jsem poprvé udělala "tlustou čáru",tak jsem měla tak blažený pocit,že jsem si začala vážit sebe sama a nastavila ostatním takové mantinely,že mám konečně jasno a klid.A jak na mě začne někdo tlačit,vydírat...tak jsem s ním hotová raz dva.Žije se mi lehčeji.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:39 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Ebony
já vím, ale stejně si myslím, že jsem svině sobec, když to tak chci....začít te´d a hned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslím si někde uvnitř, že to přestřelím na stanu druhou...

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:40
- Nahlásit

brut
jak přežít zítra ten maturiťák
tak budeš chodit po Lucerně,no.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:45
- Nahlásit

Neessi
ale když jsem poprvé udělala "tlustou čáru",tak jsem měla tak blažený pocit,že jsem si začala vážit sebe sama a nastavila ostatním takové mantinely,že mám konečně jasno a klid
přesně tak i já

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:46
- Nahlásit

vubec nestiham, jen prubezne hlasim ohledava aloe:
tak holky uz jsou nachystany v krabici a Hyena srozumena s odvozem.. cili vecer budou v hospode! hezky se o ne starejte (hlavne je ted NEZALEJVEJTE! pokud je nebudete mit primo u topeni, tak do jara !!!malicko!!! zalejt fakt maximalne 3x!!! inac vam scipnou.. na jare je oddelte - 1 kytka na 1 kvetinac - uvidite, jak se vam, jako solitery, hnedle zvetsej.... a zas rozmnozej ..inac nejstastnejsi jsou na slunci - i primym - a s vodou setrete i v prubehu roku)

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:46
- Nahlásit

Neessi
chceš čekat,až "pohár přeteče" ?
mám blbej trénink z domova, čekala jsem přes 10 let, než ve třiceti ten pohár přetek, a trhla jsem se od rodičů, a nějak mám do sebe nakopáno, že přestřelím na druhou stranu, že přehodnotím situaci a budu vidět tohle i předčasně to odpálím, víš to jak na mě začne někdo tlačit,vydírat...tak jsem s ním hotová raz dva, že ublížím někomu, kdo to tak vůbec nemyslel....jen pracoval ve zalergizovaným terénu.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:53
- Nahlásit

Sali
já vím, ale stejně si myslím, že jsem svině sobec, když to tak chci....začít te´d a hned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslím si někde uvnitř, že to přestřelím na stanu druhou...
bych řekla, že sama víš, že už je ten pohárek plný, jen zřejmě musíš dostat poslední imuplz ( kapku), aby jsi si udělal tlustou čáru a byla schopná začít žít dle svého

Neessi
Ebony
taky mi trvalo deset let, než jsem se rozhoupala...následky si nesu dál nejen já, ale i ty, kterých se to týkalo nejvíc - děti. Od té doby mám nastavené hranice a přes ně nejede vlak......

Neessi
tak budeš chodit po Lucerně,no.
hlavně, že nemusím tancovat... si představ jak se motám po parketu s berlema

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:57
- Nahlásit

Sali
že ublížím někomu, kdo to tak vůbec nemyslel....jen pracoval ve zalergizovaným terénu.
možná to bude znít blbě...ale nemyslím, že by to ten člověk nevěděl, jen si to nepřipouští ( nebo mu prostě tenhle systém z nějakého důvodu vyhovuje a nechce na něm nic měnit)

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:06
- Nahlásit

StaHi
nebyla by eště jedna Aloe???
asi jí taky nutně potřebuju
brut
my máme ples v únoru ,třídníé je kráva a spletla si únor s prosincem..sem koupila v pondělí šaty mjladý a kalhoty sobě..před vánocema zbytečně
Neessi
A jak na mě začne někdo tlačit,vydírat...tak jsem s ním hotová raz dva.Žije se mi lehčeji.
to je fakt...celkem se nechala dlouho vydírat a manipulovat..naštěstí už nemusímvyselektovala jsem lidi ve svým životě a zvostali ti co za to stojí

<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání