| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:02
- Nahlásit
čék prostě vystříkne jak švestkovej knedlík
davidkova renata
to přesně se mi stalo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:03
- Nahlásit
isdpch
no vzhlkedem k věku a tělesné i duševní konstituci já budu spíš ten Nejedlý
rozumim
dožaduje se mého příjezdu, si myslí, že je to v tej Prahe ňákej holubník bo co.
se asi pos*ala ne???? Esi si jí poslal na procházku po Karlíně,můžem zrušit i tu hospodu bo nevim esi brutální znásilnění a vozbrojená loupeš je důvot k náfštěvje restaurace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:04
- Nahlásit
Hele uvědomujeme si vůbec, že to je hezký duševní masochismus?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:04
- Nahlásit
Sali
to přesně se mi stalo.
no to já přesně chápu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:09
- Nahlásit
isdpch
co víš
to je fakt.Ale esi jí navíc vokradou,tak všechen ten pozytývní dojem bude f pr*eli,víš jak je lakomá
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:10
- Nahlásit
isdpch
A jejda vy máte svrab, to vám teda po zkušenostech s timto nezávidim.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:11
- Nahlásit
cus lidi koukam ze na blue to zase jede sice nevim o co de ale musi byt velky hlavne ze je alespon nejaky nepritel rezimu na koho se muze hodit pripadny neuspech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:11
- Nahlásit
AlenaD
vy máte svrab,
už dou jen na kontrolu,měli by bejt už dýl dobrý
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:13
- Nahlásit
Sali
ty to moc žereš, i když to chápu, ty máš doma Tchoře
Ale myslím, že podstatný rozdíl tady je, tady je z toho akorát prča, což si myslím, že je takový adekvátní postoj, kdežto tam se holt lidi nemumí přenést přes svojí nadutost a povýšenectví...a to jsem říkala od začátku, že mi vadí...ta nehorázná povýšenost, neomylnost a sebestřednost, to je mor...jinak jsou mi fakt ukradený, taky je k životu nepotřebuju, sic si pan modrý evidentně myslí, že ano tak já opravdu NE!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, jo to znám, byl to běch na dlouhou trať
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:15
- Nahlásit
PetraK
je to tak, ten neurolog měl absolutní pravdu, když mě říkal, že na net chodí pro přenos pěkných zážitků a milého emočního vyladění, a že nechápe důvody lidí, co se tam chodí vytočit,
on že pejskaří pro radost, a s věci neradostnými mu stačí kontakt v pracovním procesu, nepotřebuje se jimi ještě bavit v době volna a oddechu, a odpojil se už v momentě zániku starého Erbákovo fora, jemu stačilo, že mu Ruda dobře vybral štěně, že mu pomohl umístit zachráněnýho vostrýho vofčouna k policajtům, a recipročně on zas podpoří projekt, aby se takhle dalo pomoct i druhejm, ale ničím tohoto totalitního zrna si nebude kazit náladu, a ani se ho to netýká, na Vlčárech se byl podívat, když tak podpořit krmení pro ty psy , a myslím, že ani nezná adresu novýho webu, k ničemu to nepotřebuje....
a to je asi cesta.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:17
- Nahlásit
Ebony
mě je z toho spíš do breku, protože všechny ty lidi - hlavní aktéry- znám....a nic z toho bejt nemuselo.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:22
- Nahlásit
Sali
nemuselo, kdyby si jeden nemyslel, že je bůh...tím to myslím začalo a teď už je na tom tolik hoven, že už to podstatný, pomoc psům, smrdí zdálky...
Je fakt, že já bych kdysi pomohla, nemám ho ráda, to jistě, ale kvůli těm psům bych pomohla, kdyby byl slušný, ale teď ne, jdu si svou cestou a nepujdu s lidma, co nic a nikoho neocení, jen sebe...pomáhat můžu a pomáhám jinde, to mi stačí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:23
- Nahlásit
Sali
je to tak, ten neurolog měl absolutní pravdu, když mě říkal, že na net chodí pro přenos pěkných zážitků a milého emočního vyladění, a že nechápe důvody lidí, co se tam chodí vytočit,
on že pejskaří pro radost, a s věci neradostnými mu stačí kontakt v pracovním procesu, nepotřebuje se jimi ještě bavit v době volna a oddechu, a odpojil se už v momentě zániku starého Erbákovo fora, jemu stačilo, že mu Ruda dobře vybral štěně, že mu pomohl umístit zachráněnýho vostrýho vofčouna k policajtům, a recipročně on zas podpoří projekt, aby se takhle dalo pomoct i druhejm, ale ničím tohoto totalitního zrna si nebude kazit náladu
to je moudrej pán, je vidět, že je machr přes nerf člověk se musí umět odstřihnout, aby se zbytečně nenatento. Dyš je takovej march přes nerf- nemoch by se mnou něco udělat, abych nebyla takovej magor??
....a nic z toho bejt nemuselo
no jo. Ale je. A změníš to? He? No nezměnííš, nezměníš. Tož si z toho urob čurinu, páč člověk má spoustu jinech momentů, kdy musí bulet.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:26
- Nahlásit
PetraK
není to psychiatr, jen neurolog a rehabili´ták, uměl by pomoct čoveku s lehkou mozkovou dysfunkcí, ale ne magorovi krz čokly, to považuje za normál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:29
- Nahlásit
Sali
lehkou mozkovou dysfunkcí
a dyš svou těžkou moskovou dysfunkci převlíknu za tu lehkou, tak to veme?? Sem totiž naprostej dysčlověk (sem tutově dyslektik, dysnumerik, dysharmonik, filharmonik, dysfunkčnik, dysnaprostofšecko), tak že by jako udělal čáry-máry-ruchadlo a patřila bych k tý většině, těch normálních. Voni to ty menšiny maj totiž děsně složitý
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Tož si z toho urob čurinu, páč člověk má spoustu jinech momentů, kdy musí bulet.
když si z toho urobím čurinu dle svýho gusta, jakože pěkná svině jsem, a uměla bych to, bavit se tím,
tak ublížím mnoha lidem, kterým ublížit nechci, neb prostě nechci...nechci ubližovat.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Sali
víš, v tomhle souhlasím s Ebony... ono člověku opravdu nezbývá nic jiného než se tomu všemu zasmát. Páč jinak by brečel nad dobrým nápadem, který díky samolibosti, všejájovství mizí v propadlišti marastu, zmaru a naprosté lidské blbosti. ..... jinak slovy pohádky" mizí v propadlišti dějin" .
Nebreč, myslím, že máš svých starostí a problémů dost, takže potřebuješ všechnu sílu pro jejich řešení a ne ji plýtvat na věci, které stejně nezměníš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Sali
když si z toho urobím čurinu dle svýho gusta,
ale ne, šak nemusíš ubližovat, čurinu si z toho můžeš urobit pro sebe.Nevím, jak moc to teda zasahuje do tvýho života, páč to asi bude o něčem jiným, než u ostatních, pochopitelně, ale tak co se týká těch okolopochlebujících, tak co- to jsou asi převážně "puta-puta-nááá" /píšu záměrně převážně, protože se tam asi určo najdou i normální lidi,nevím, nechodím tam. Nejdřív to bylo proto, že nemám ráda zbožnění kohokoliv a teď proto, že to je masakr, tak co se zalamovat, že jo?/ A že ten člověk si řeže větev pod sebou? No jo a co s tím naděláš? když to převedu na jinej příklad - bude-li tvoje dítě chtít chodit s pankáčem, zatímco ty seš skín jak vyšitej, tak co pořídíš? Kulovaný a to je Ti člověk blízkej. Ten nejbližší. A u člověka cizího už je to dabl kulovaný. Tož neřešme a nepřepínejme
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:39
- Nahlásit
brut
ono člověku opravdu nezbývá nic jiného než se tomu všemu zasmát. Páč jinak by brečel nad dobrým nápadem, který díky samolibosti, všejájovství mizí v propadlišti marastu, zmaru a naprosté lidské blbosti. .
víš, je v tom příliš mnoho jinak fajných lidí, kteří do toho dali všechno, absolutně všechno, co mohli, aby ten dobrý nápad vyšel, a jsou v tom tak uvázaní citově či provozně, že nemůžou ani zapochybovat, a musej bojovat, i proti takovým, co jim chtějí rozsvítit před očima...musej, protože přiznat debakl = konec všeho, o čem snili.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
Sali
že nechápe důvody lidí, co se tam chodí vytočit,
no jo,ale já sem v práci sama a nikdo mě tam nevytáčí ,tak gde jinde se mám vytočit??
AlenaD
byl to běch na dlouhou trať
tak to bé isdpch rát...von je povoláním hypochondr
PetraK
sem tutově dyslektik, dysnumerik, dysharmonik, filharmonik, dysfunkčnik
moje děcko pro to má zjednodušenej výras...dysdebil
no nic,přátelé,byl to plodný pátek ,du venčit na šňůrce drajvovou Nyný ,pak du dřít a večír máme přísně utajenou konspirativní schůzku v hospodě u Holečků s ostatními agenty
Tož práci čest a republiku si rozvracet nedáme
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
bude-li tvoje dítě chtít chodit s pankáčem, zatímco ty seš skín jak vyšitej, tak co pořídíš? Kulovaný a to je Ti člověk blízkej. Ten nejbližší
vyměň ve výroku to fiktivní dítě za partnera, a bingo. Víš, na čem zhruba jsem.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:45
- Nahlásit
takž se všicí mějte.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:47
- Nahlásit
Sali
musej, protože přiznat debakl = konec všeho, o čem snili.....
Stejně je to nejrozumnější, co můžou udělat - přiznat debakl, mávnout rukou nad penězma, pověstí... Vlastní zkušenost - snaha dva roky zachraňovat časopis vedený duševně chorou majitelkou.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:51
- Nahlásit
Sali
že nemůžou ani zapochybovat, a musej bojovat, i proti takovým, co jim chtějí rozsvítit před očima...musej, protože přiznat debakl = konec všeho, o čem snili.....
to není pravda, a ty to moc dobře víš, to jsou jen ukolébavky těch slabých, co nemají sílu si přiznat, že šlápli vedle, a pokud jsem slabá, tak si sama sebe nevážím a nedokážu mít ten potřebný nadhled na život a na své skutky, já bych tedy nemohla snít takový šílený sny, to je jak s lidma ze sekt, a tam je víc než jasné, že jediná pomoc je právě to odstřihnutí, to rozsvícení, jinak je to cesta do pekla a odtud není zpět - a pokud mi na někom záleží, neměl bych ho do toho pekla pustit...jinak jsem falešný kamarád
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:52
- Nahlásit
davidkova renata
tak gde jinde se mám vytočit
zkuste jít do lesa, nemusíte ani na posed, stačí číhat na listu, přisajte se na někoho a pak se nechte vytočit - jako to dělaj klíšťata. Třá vám to pomůže?
dysdebil
a já bych to viděla spíš na maxdebil
přísně utajenou konspirativní schůzku v hospodě u Holečků s ostatními agenty
hele pozdravujte tam, sem fakt načtvaná, že nejsem zrovna v Prahé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:53
- Nahlásit
Sali
vyměň ve výroku to fiktivní dítě za partnera, a bingo. Víš, na čem zhruba jsem.
no jo, já vim, ale prostě nenaděláš nic, do tý doby, než to dítě/partner dojde k názoru, že pankáči nejsou asi to pravý vořechový, že líp mu bude mezi skínama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Sali
víš, je v tom příliš mnoho jinak fajných lidí, kteří do toho dali všechno, absolutně všechno, co mohli, aby ten dobrý nápad vyšel, a jsou v tom tak uvázaní citově či provozně, že nemůžou ani zapochybovat, a musej bojovat, i proti takovým, co jim chtějí rozsvítit před očima...musej, protože přiznat debakl = konec všeho, o čem snili.....
no jo, ale to přece není jejich vina, že to nevyšlo, ne? Tak proč by měli přiznávat debakl. Jejich debakl to rozhodně přeci není. A člověk přece může udělat chybu- se splést. A splést se v jiným člověku není nic složitýho -dyk koukněte kolik je rozvodů třeba. A pak taky lidi s kterýma je člověk v kontaktu v životě, se časem prostě mění. A můžou oni- ty co by to považovali za svůj debakl -za to, že se někdo změnil? Nemůžou,tak proč by to měli být oni, kdo budou tlouct hlavou o zeď? Prostě - teď je to o něčem jiným, v tomhle už se angažovat nechci, tak nebudu, prt a konečná. Jdu od válu a nemusím si nic vyčítat. Páč není co si vyčítat, když jsem neudělal nic špatnýho - naopak, pro spoustu zvířat jsem udělal hodně dobrejch věcí. Nebylo by lepší se na to koukat takhle ?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:59
- Nahlásit
pokud mi na někom záleží, neměl bych ho do toho pekla pustit...jinak jsem falešný kamarád
to nejde, nikdo skutečně není oprávněn vnutit bližnímu svému svou představu jeho blaha....názor jsem dávno řekla, ale jsou v tom ještě ty energie, a je to celkově o něčem, co se vymyká běžnému pojetí hodnotového systému.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:00
- Nahlásit
PetraK
třeba si to i přečtou....
|