| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:54
- Nahlásit
jablunka
Dělám to stejně,akorát místo stužek je zabalený v hedvábným papíru
to sme ale stejný blpky,co? Já si vzpomínám,když jsem byla malá,tak před vánoci jsem pátrala ve skříni po dárcích a máma jen otevřela skříň,hned podle těch mašlí poznala,že jsem tam byla.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:59
- Nahlásit
jablunka
sem v něm pekla 2X.Je to výborná věcička.
já už ho mám asi 100 let,ale nejlepší v něm je hovězí pečeně-jen je s tím děsný sr*ní,páč se musí maso nejdřív klasicky obšlehnout,aby se zatáhlo a pak šoupnout do studenýho hrnce.Takže nádobího jak vo svatbě!Sice se v tom dělá skoro 2 hodiny,ale nemá to chybu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:00
- Nahlásit
Tak mi odjela Agáta. Monika se Standou si ji odvezli.
MI to až teď dochází škoda, ale aspoň mám čas na svoje psiska. Ferdík si s ní dal poslední zápas v bahně, teď zas bude otravovat Bucku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:01
- Nahlásit
",když se pokusil mi objasnit who is who
Neessi
já vím, moc dobře vím, a asi díky tomu i ty víš, jakou roli má přidělenou Tchoř....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:02
- Nahlásit
Mucholabka
super!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
Jestli dušínuje i doma, tak bych mu toho Dušína i věřila. Jestli jen pro druhé tak to asi Dušín není ...
i doma.....je.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:11
- Nahlásit
Neessi
jablunka
damaškový povlečení sem dala pryč... se psama a kočkou krajně nepraktický a zabírá místo na nějaké normální strakaté .... jinak mám i světlé s drobnýma kytičkama, které se dobře pere a nevadí mu chlupy
Dneska k obědu bylo kuře na zelí s bramborem ... pečené v troubě v klasickém pekáčku. Nezbylo vůbec nic
jablunka
Otík naprosto super .... s Othelem a malým v kombinaci ještě lepší
Neessi
Bordžínka je moc šikovná
Tak dámy, jdu se pomalu připravovat na ples. Mladá už odjela, má účes Popelky a je z něj strašně nervozní Snad se mi podaří udělat nějakou slušnou fotku. Tak držte palce, ať přežiju a nejsem nucená křepčit na parketě.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:13
- Nahlásit
Mucholabka
á Brut bude mít další lásku ... jako by mu nestačila Arwenka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:15
- Nahlásit
brut
Jé, vy se znáte? Ta malá ti ho unavííííí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:34
- Nahlásit
Sali
i ty víš, jakou roli má přidělenou Tchoř....
bohužel ano,škoda že neexistuje jazyk,kterým by se to dalo Tchořovi objasnit.Jestli umí šachy,tak by tu hru šlo i přehrát!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:36
- Nahlásit
brut
Tak držte palce, ať přežiju a nejsem nucená křepčit na parketě.....
Pro jistotu si dej na berle třpytivé ozdůbky,ať jsi in Ale po zítří musíš na kontrolu,tak to nepřežeň!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:41
- Nahlásit
brut
no, užij si plesu, a když tak nemocnice Rakovník je připravena k řešení čehokoli
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:43
- Nahlásit
Neessi
bohužel ano,škoda že neexistuje jazyk,kterým by se to dalo Tchořovi objasnit
neexistuje, protože u něj je to otázka důvěry/víry, a dokud sám nezjistí, že věci jsou jinak, než je vidí on, neuvěří nikomu a ničemu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:45
- Nahlásit
Neessi
to sme ale stejný blpky,co?
Naprostý.
Já si vzpomínám,když jsem byla malá,tak před vánoci jsem pátrala ve skříni po dárcích a máma jen otevřela skříň,hned podle těch mašlí poznala,že jsem tam byla.
Na tohle maj mámy(u mě babička) tak nějak čuch a všímej si,že nejsme jiný.
nejlepší v něm je hovězí pečeně-jen je s tím děsný sr*ní,páč se musí maso nejdřív klasicky obšlehnout,aby se zatáhlo a pak šoupnout do studenýho hrnce.Takže nádobího jak vo svatbě!Sice se v tom dělá skoro 2 hodiny,ale nemá to chybu.
Úplně sem si na to udělala chuť.
brut
damaškový povlečení sem dala pryč... se psama a kočkou krajně nepraktický a zabírá místo na nějaké normální strakaté .... jinak mám i světlé s drobnýma kytičkama, které se dobře pere a nevadí mu chlupy
Je to šílený,ale už i širokou rodinu sem nakazila tím,že když mi náhodou ňáký chtěj koupit,tak hledaj co nejbarevnější a nejstrakatější.
Otík naprosto super .... s Othelem a malým v kombinaci ještě lepší
Jj,klukůmto spolu sluší.
Tak držte palce, ať přežiju a nejsem nucená křepčit na parketě.....
To zvládneš.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:50
- Nahlásit
Neessi
tehdy se ta hra hrála s více lidmi, jak jistě víš,
jenže všichni zúčastnění ten úlet hlavnímu aktérovi odpustili,
a dál ho berou jako kamaráda, s tím, že každý má právo na osobní selhání, když tlaky jsou příliš velké,
což je taky známka solidního dušínovství.
Já si jich za to vážím, že dovedou nadřadit osobní záležitosti vyššímu dobru, takže to neřeším taky,
jen jsem opravdu ráda, že mezi Svinařovem a Vlčárami je takový lán cesty.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:53
- Nahlásit
jablunka
to zvíře má tak neskutečně pěknou hlavičku, s tím čírem a s tím tvarem hlavy, něco mezi chrtem a dobrmanem, že bych ho chtěla vidět naživo,
kde vlastně bydlíte?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:58
- Nahlásit
Neessi
Pro jistotu si dej na berle třpytivé ozdůbky,ať jsi in
to snad ani nemusím... mladá měla plný vlasy třpytek a sypalo se to z ní jak z nebe, takže se všichni blyštíme, až zrak přechází
Ale po zítří musíš na kontrolu,tak to nepřežeň!!!
neboj, podprdélník je zbalen, prášky taky, auto zpět zajištěno a postel odestlaná.... zítra mám plánován odpočinek a nicnedělání v polosedě
Sali
nemocnice Rakovník je připravena k řešení čehokoli
díky, díky ... se snad raději přijedu podívat jako zdravá
Mucholabka
holky bydlí nedaleko od nás a občas společně venčíme ... jukni k nám na stránky, a ve fotkách uvidíš Arwenku společně s Brutem, Aluškou ....
Ta malá ti ho unavííííí
když vydrží Alu, tak i malou
jablunka
i širokou rodinu sem nakazila tím,že když mi náhodou ňáký chtěj koupit,tak hledaj co nejbarevnější a nejstrakatější.
tzn. co nejpraktičtější
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:01
- Nahlásit
jablunka
sem ještě zapomněla napsat, že švagříci jsou tenhle týden v Chrudimi .... tak snad pojedou ještě jednou ( myslím do Vánoc), aby jsme se k nim mohli vnutit a konečně dorazit k vám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
Sali
to zvíře má tak neskutečně pěknou hlavičku, s tím čírem a s tím tvarem hlavy, něco mezi chrtem a dobrmanem, že bych ho chtěla vidět naživo,
přesně,je hodně zvláštní,jak si z obou rodičů vzal to nejlepší.
kde vlastně bydlíte?
Dáááááleko.......až v Bylanech u Chrudimi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:05
- Nahlásit
brut
sem ještě zapomněla napsat, že švagříci jsou tenhle týden v Chrudimi .... tak snad pojedou ještě jednou ( myslím do Vánoc), aby jsme se k nim mohli vnutit a konečně dorazit k vám
Že by konečně přišel ten čas...........
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:26
- Nahlásit
Sali
jak jistě víš,
jenže všichni zúčastnění ten úlet hlavnímu aktérovi odpustili
těch úletů bude ještě víc,ale nechci předbíhat reálný stav.Mně je to v podstatě fuk.Komu není rady,tomu nepomůžeš.
že mezi Svinařovem a Vlčárami je takový lán cesty.
Takže tobě to stěhování vlastně trochu udělalo radost
btw.
nemocnice Rakovník je připravena k řešení čehokoli
Je tam ještě na gyndě Semerád ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:53
- Nahlásit
jablunka
sarax
no ono je to trochu jinak, Sali brečí, co já jí znám, a Nikita jí zná ještě déle....akorát na jiným fóru a přesně jak v tomhle kontextu teď, nakonec to skončí tichou obhajobou tchoře, a že je vlastně vše v pořádku a v podstatě to funguje...a já zas jen zaskřípu zubama, a tiše si nadám, že jsem se zas do toho sr.la, protože výsledek je po stopadesátývosmý stejnej
a tak je to pořád dokola,
Sali
myslím, že ne, myslím, že tady jde o hodnotový systém, a vpodstatě nic z toho, co lidem vadí, a čím argumentujete, můj chlap neuznává, jeho nezajímá forma, jeho zajímá jen ten dobrej úmysl, a lidi takto uvažující v obecně platnejch konvencích on vůbec nebere jako partnery pro diskusi, takže tudy cesta nevede, štěkáte na naprosto nesprávnej strom.
to štěkáme, ale ne kvůli tomu, že je takovej dobrák, on je jen krásně navnaděnej na život, jaký Ruda má, na život bez starostí s pivkem v ruce si na pozemečku lehce korigovat svojí smečku. Proto už se svýma psema nic nedělá, protože to je práce, a práce bolí že, ona ta psí psychologie není zas tak fyzicky náročná a to jeho naturelu těžce vyhovuje, obvzláště když se do toho zakomponujou ty dobrý úmysly. Ale holt to někdo taky musí zasponzorovat, tak co nevyužít jednu trochu lehce ovladatelnou paní doktorku a je vystaráno...ale to si nikdy nepřiznáš, ačkoliv to moc dobře víš...víme to všichni, kdo tě trochu znají, a můžeš se vztekat jak chceš...já už na to kašlu...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:59
- Nahlásit
Neessi
semerádt už odešel, z osobních důvodů.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:06
- Nahlásit
Ebony
už se svýma psema nic nedělá, protože to je práce, a práce bolí že, ona ta psí psychologie není zas tak fyzicky náročná a to jeho naturelu těžce vyhovuje, obvzláště když se do toho zakomponujou ty dobrý úmysly. Ale holt to někdo taky musí zasponzorovat, tak co nevyužít jednu trochu lehce ovladatelnou paní doktorku a je vystaráno
blbej vtip je v tom, že, a klidně to taky na rovinu napíšu, že přesně tohle jsem si nejen přiznala, ale i to natvrdo dotyčnému zpresentovala, a nastavila ty mantinely spolusprávcovství.
Rozchodilo se to, a funguje to, s tím problémem, že vážně už doma kolem svých psů beru akorát sebe.
Dál se v tom hrabat nehodlám, každý máme svoje zvířata a své patro, své cíle a své zájmy, sponsoruju jen rekonstrukci společného baráku, práci k tomu doplňuje chlap.
Ve volném čase ať si dělá kde chce co chce, do mých psů mi nešahá a do mých cílů taky ne.
myslím, že to je rozumné řešení, máme společný majetek, a hlavně se i přes názovoré rozpory máme rádi.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:07
- Nahlásit
Ebony
Uz jsem myslel ze tady reagovat nebudu, ale zkus si sem na Vlcary tu praci tady udelat alespon na par dni. Myslim ze by jsi asi hodne rychle utekla.
Mimochodem ty zrovna mas co rikat o tom kdo zije na cizi ucet.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:08
- Nahlásit
Sali
semerádt už odešel, z osobních důvodů.
už ani nestíhám sledovat kolikáté to bylo místo,ale co byl u nás .....darmo mluvit.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:11
- Nahlásit
sarax
nemyslím že je zžrovna s nhí voráno,páč si myslím že by se tolik vorat nenechala
No já ji znám i osobně... Jsou lidi, co se virtuálně nezdají, ale v reále se sebou nechají vorat fest.
Ebony
nakonec to skončí tichou obhajobou tchoře, a že je vlastně vše v pořádku
Ne tichou, ale hlasitou, názorově nepohodlní jsou označeni za rozvraceče a vše jede při starém.
Sali: Kdybych se to neobtěžovala číst, tak nepíšu, neboj. Ale každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán, to je taky známá pravda
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:13
- Nahlásit
Tchor
zkus si sem na Vlcary tu praci tady udelat alespon na par dni. Myslim ze by jsi asi hodne rychle utekla
Já vím, že to nebylo na mne, ale taky si opravdu neumím představit denně lítat kolem několika desítek zvířat, zajišťovat jim provoz, ustájení, atd. atd. atd., akorát to je jistě "něco jinýho", neb si holt nepísknu, aby mi někdo přijel a oběhal to, já si na to i jezdím vydělávat vlastníma rukama a hlavou...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:17
- Nahlásit
Tchor
sice to nebylo na mne,ale kolik je teď psů na Vlčárech? Já jen že Ebony jich má 16,tak snad se vrtět umí a pochybuji,že by utekla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus drásalové
ste normální?????????
brut
ty rolky vypadaj moooooc dobře,doufám,že mi je i přihodíš a nejen že mi je vokážeš na vobrásku
jablůnka
pani, přestane Otík někdy vypadat jak hajzlovej pavouk?????:confused ycky dyš se číhnu na foto,vypane mi na mysli ta scéna z Vetřelce .,ani za to nemůžu
Biluška
co malokrálík,jakej měl pohřep? Taky heskej jako Psíček?
Sali
tááák info..sem to na Břevnově probrala s Janou co bych jako udělala.Vona to trochen vobrátila,takže sme šli normálně na kruhovku,aby se krapet vyčerpala Nástup tam byl teda ve stejným duchu jako dycinky Dostala 2krát kousnout a při nástupu do řady na konec se mi povedlo,že mě i chvílema vnímala a dokonce měla íííípo pohled - Pak bylo zadržení,bylo tam asi 6 psů v řadě,musela ležet ...s přišlápnutým vodítkem teda .Když odkousala,dostala stahováček proklatě vysoko a zatimco bránili eště dva psi,chodily sme po place ..chůze u nohy,obraty u nohy,sedni,lehni fstan atd..Chytla pár škubanců,ale upozornuju tě,že celkem slušně po chvíli íííípila ,normál voční kontakt a vnímala.vobčas dostala drbanec,ale myslim,že dobrý!!! A to sem eště měla asi jen 5 pamlsků bo sem si je zapomněla v batohu Počkej příště,vemu maso a uvidíš Vono to pude ,akorát sem teda byla úpa zpocená až na prdeli bo to byla docela makačka Až se mi to bude zdát jakž takž,přesunu se na revíry ,nikam nechvátám
A nepište už sakra,nemám čas tu furt dřepjet
|