| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:23
- Nahlásit
Mno, jinak co u nás...
jsem byla s Agniezskou dneska na kontrole a platit. Asi se sama nenacucá a ještě odpoledne byla trošinku obluzená. Ale jinak žere jak kůň. Platila jsem to všechno. Vet říkal, že mi to chtěl dát za 500, ale že spotřeboval plomb jako na osm normálních zubů, takže za pětset to nepůjde, a úplně mu ta cena trhala srdce, fakt mně bylo clekem jedno, kolik si řekne, jsem to fakt nějak nechtěla počítat. Sfiňka malá ožívá, na stole u veta vrtěla ocasem a teď mě kouše do noh, když ji drbu, tak vrčí a je strááášně vzteklá.
Jinak vet povídal, že je to pokus, že vrtat by to technicky vůbec nešlo, tak omotal zuby nějakýma drátkama, aji mi to kreslil, a na to naplácal plomby a vypadá to slušně. A že by se s tím nikdo jiný asi tak nepiplal a psa rovnou uspal. A tomu věřím, fakt na tom makali pozdě do večera. Taky při kontrole říkal, že při té hrůze jak to vypadalo ve středu, to vypadá slušně.
No seděl pak u kompa a snažil se ten účet osekat kde se dá, a ještě mi hodil do tašky stříkačku, jako to je fakt vzácný přístup!
Jsem to zkusila i vyfotit, kdyby to někoho zajímalo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
Erin
Kousek naší zvířeny:
ty sou kuááááááásnýýýýýýý,ale ten akiťák má ebrietku,co?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:30
- Nahlásit
Mucholabka
Tak snad to dobře dopadne, Agnieszka je boží
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:52
- Nahlásit
Mucholabka
paráda, tak se držte, snad to bude dobrý.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:53
- Nahlásit
davidkova renata
Erin
párek s hořčicí....nějak už mě přešel humor.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:58
- Nahlásit
Sali
nějak už mě přešel humor
tak to neřeš,stejně jim(chlapům)funguje jen jedna hemisféra
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 21:03
- Nahlásit
Sali
počkej a ten párek vařil gdo??Jestli tchoř,jak je srap a jestli ty tak si svjetice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 21:20
- Nahlásit
Ebony
má první verze po přečtení tchořova blafu byla něco mezi ty vole a kretén... pak jsem si řekla, že to možná bude číst i někdo slušnej a začala provozovat dýchací cvičení.
Sali
párek s hořčicí....nějak už mě přešel humor.
no ták, holka, klíííd .... myslím, že Ebony napsala Tchořovi jasně, co si lidi myslí a pokud on je alespoň trošku soudnej, tak si to přebere.
Ovšem párek s hořčicí by u mně po tomhle výstupu fakt neměl... já bych totiž nedělal jídlo žádný
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 22:51
- Nahlásit
tak co jste vymysleli v hospodě? )
koho jste pomlouvali,kolik měla biluška psů.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 00:35
- Nahlásit
brezen2008
kolik měla biluška psů.....
neměla žádnýho..jen tašku a aaaaloe
koho jste pomlouvali
sme si ujasnili nějaký věci..a pak sme řešili věci ohledně světovýho míru a tak.....
jinak to bylo fajn...barbaři odjeli doprovodila jsem Bilušku na HLavák..Gerda čekala u auta páč parkovala v zoně a já sem byla cestou zpátky hrdina...eště že tam byli policajti se psem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 07:20 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
brut
by u mně po tomhle výstupu fakt neměl... já bych totiž nedělal jídlo žádný
Je vidět,že jsi ještě mladá holka To se právě musí udělat přesně navopak slavnostnější večeři při svíčkách,vínečko. ...,aby pochopil,kde má lepší bydlo ,když bude dobře vyšlapovat ,ale jakmile spustí o Vlčárech,tak rychle uklidit ze stolu a sebrat příbor!
Mně je v tomhle bodě Sali taky trochu líto,zvlášť když psala o tom svém"bloku",že se bojí někomu ublížit a o to víc tím trpí,ale věřím tomu,že jako chytrá ženská,příjde na metodu,jak ten problém vyřešit-jen to musí všechno uzrát.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 07:23
- Nahlásit
sarax
a pak sme řešili věci ohledně světovýho míru a tak.....
to jsem si oddychla ,že konečně ta správná squadra lidí to začala řešit
ale na Hlavák vstoupit v nočních hodinách ? Jedině s Bordžínkou!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 07:33
- Nahlásit
dobré ráno všem
sarax
neměla žádnýho..jen tašku a aaaaloe
to není možné
tak to je supér že jste si něco i ujasnili,doufám že jste si všechno zapsali a bude tu dnes :
Zápis z jednání výboru dne 28.11.2008 naleznete ZDE, přílohu ZDE.
tak tady je sice zima,ale neprší,tak odpol půjde dastík vyhledávat Lucku + pořádná vychajda
a holky možná půjdou se podívat na fríčko,ale čekám na sms
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 07:34 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
jinak Bodré ránko fšeeeeem-rychle musím nachystat kuře s nádifkou na oběd(nádifka= jablka,ořechy,brusinky,sýr,petržel a cherry) do římského hrnce,který jsem už namočila v 6 h do studené vody ,abych až příjdu ze stop a ze cvičáku jen zapnula troubu a nedostala držkovou,že v jednu odpoledne je v kuchyni jen uklizeno Polífku jsem uvařila rači už večer.
Venku děsně fučí,to zas bude stopa Jdu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 07:49
- Nahlásit
Neessi
a to si chlap neumí uvařit sám?
si ten můj včera dělal vajíčka s cibulkou a knedlíkem a já pak mu usmažila kuřecí řízky s bramborem,bo je dva dny pryč
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 08:18
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=Fqyg0wujPbM&feature =related
))))))))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 08:42
- Nahlásit
Neessi
podívej, ono je to trochu jinak, protže Ruda s Hankou jsou Lá´dovo skuteční přátelé, a Hanka jei dobrá přítelkyně moje, vidím do toho v tý reálný komponentě, a v tom reálným životě ať si na svém dělají co chtějí a co jim situace legislativní, finanční a lidská vůbec dovolí, to je skutečně none of my bussines,
už dávno jsem jim řekla, říkám to každému, stejně jako jsem to tady řekla třeba Bilušce, co si myslím o kupení a zachraňování psů vůbec za každou cenu, taky jim v tom fyzicky už nepomáhám, ač mi tady pár jejich psů v začátcích pobylo na ozdravném pobytu, ale to je moje věc, že na to nemám ani chu´t, ani svatozář, ani trpělivost, ani náladu, ani prostor, že já chci něco jinýho, a to si ohlídám ve vztahu ke všem, ukončila jsem i spolupráci s velmi dobrou známou a dobrmnaní chovatelkou, když její přístup k problematice přešel přes moje mantinely, a její zvířata u mě začaly dělat bodel ve zvířatech našich.
Tohle si ohlídám, i když právě u toho mám ten blok, že jsem svině a sobec.
Problém byl ale v tom netu, kde ač to nečtu, a sleduju jen střípky, tak i podle reakcí jiných lidí vidím, že nic se od doby, kdy jsem Rudu za jeho formu vládnutí na jeho stránkách poslala kamsi, nezměnilo,
a ač te´d už přesně vím, KOMU byly ty citované řádky o lidech interferujících s azylovým projektem určeny, i JAK vypadá to skutečné reálné vměšování se těch nasraných do chodu psírny,
tak nezměním svůj názor na totalitní vedení vebu, které vyvolává u dost lidí ten adrenalinový sport dělání bordelu, a na fakt, že bojovat proti tomu jazykem dob Rudého práva a pana Nejedlého je úlet, svědčící o sekundárním kopání kolem sebe.
Proto říkám, že Láďa, pokud se bude hájit tím, že ON tu hru nehraje, a jen tam moderuje občas a v dobré víře, že otupí hroty, vlastně tiše souhlasí s tou formou. Je to ale jeho věc, pokud si to obhájí sám před sebou.....a věřím, že per hubam si to pro sebe u nich nenechá, že tohle je ta cesta do těch pekel, byť i s parádní dlažbou z dobrých úmyslů.
Zažila jsem něco podobného tady u mě v špitále, kdy přesně dle hesla, že cesta do pekel je dlážděná dobrejma úmyslama, zlomilo vedení špitálu krk mladému nadějnému a skutečně hodnému říďovi, kterého na přesně stejné bázi reakcí na jeho nezkušené velitelské akce zahnali lidi do kouta, na úplně přesně stejné bázi nasrání si lidi, tadyteda jinak, šáh jim na peníze, na výhody, vyměnil pozice.....a výsledek - kontroly snad odevšad, policie, hygiena, přepadovky, udání stíhalo udání, on věděl, kdo za tím stojí, koho nasraly jeho nepopulární opatření, provedená bohužel s taktem řeznického psa, ale seděl v trychtejři a jel zadkem napřed, z nezkušenosti se spojil s lidma, pro který forma byla taky jen obtěžující konvence,
a pak na poslední poradě seděl na židli, sbalenej do sebe, a hovořil tím samým jazykem, jako ten citovaný příspěvek, totálně paranoidní, zahnanej do kouta, chtěl mocí osekávat hlavičky vzpoury, co vylejzaly z toho podhoubí,, ale k ničemu to nevedlo, tak se začal mstít lidem kolem sebe, že nedá vánoční odměny, aby lidi viděli, že sympatisovat s opozicí je bude bolet........a pak špitál od kraje koupila soukromá firma a milosrdně tu agonii skončila.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 08:51
- Nahlásit
brut
myslím, že Ebony napsala Tchořovi jasně, co si lidi myslí a pokud on je alespoň trošku soudnej, tak si to přebere.
myslím, že ne, myslím, že tady jde o hodnotový systém, a vpodstatě nic z toho, co lidem vadí, a čím argumentujete, můj chlap neuznává, jeho nezajímá forma, jeho zajímá jen ten dobrej úmysl, a lidi takto uvažující v obecně platnejch konvencích on vůbec nebere jako partnery pro diskusi, takže tudy cesta nevede, štěkáte na naprosto nesprávnej strom.
Jemu nemá cenu cokoliv říkat, protže ty argumenty, běžné pro člověka v právním státě, prostě neuznává...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 09:40
- Nahlásit
Dobré ráno fšem
Domů jsem dorazila o půl páté, než jsem fofrem vyvenčila (v podstatě byla hodina kdy normálně vstáváme ), seznámila velkopsy s malokrálíkem a vyložila aloje tak bylo pět Cesta byla relativně v pohodě, akorát chlápek co s náma seděl v kupéčku si zul boty a děsně mu smrděly fusekle Ale fakt děsně Tohle by mělo spadat do kategorie biologických zbraní. K dovršení všeho si pak začal stěžovat, že je tady děsná zima a smrad . Dokonce to řekl průvodčí a dožadoval se nápravy . Mě to bylo celkem jedno páč vlivem toho smradu jsem upadla do komatu někde ve Vršovicích. Králík taky . V Holomócu sme měli další malinký problém, páč jsme nemohli najít Amálku Normálně jsem zapoměla kam jsem ji zaparkovala, tušila jsem jenom zhruba směr . Ale po menším pátrání sme se našli
Psi jsou s malokrálíkem naprosto v pohodě, takže žádné vraždy se konat nebudou . Když se k němu teda nedostane Gozérka, nebo Aris, ti v pohodě nejsou Orince a Lilátku jsem to teda musela vysvětlit traverzou, ale pochopili to Nýnátko ho prohlásilo za "moje" a chtělo si ho vzít do postýlky, že s ním bude spinkat. Když jsem jí to nedovolila tak si alespoň ustlala vedle klece a hlídá ho. Vrčí na všechny ostatní psy a říká jim "děte si najít svojeho králíka, tenhle je můj"
Takže děkuji
Kachně za dovoz a obstarání malokrálíka Pickwicka
Hyeně za dovoz aloje
Stahi za aloji
Isdpchovi a Janice za noční prohlídku Prahy a Hradu z dálky, jakož i za nalezení v Karlíně, dovoz, kafe a veškerou organizaci
Kolegyni Renatě za zajištění velmi útulného místa pro schůzky kágébé,efbíaj a síajej
Gerdičce za odvoz noční Prahou na hlovní nádraží. Mimochodem, musím Gerdičku pochválit, je sqělá řidička, páč ani jednou nenabourala a projela strašlivým provozem Eště ke všemu jí to komplikoval jakýsi pablb co úplně bubě zaparkoval za panem Knédlem a zavazel
Sarax za doprovod na noční hlovní nádraží, páč jinak bych se toho tartovýho, zlýho vlčáka děsně bála
fšem co tam byli za velmi příjemnou společnost a krásný večer
fšem co tam nebyliza hlídání žumpy před podvratými a rozvracečskými živly
Kurňa, to je jak na obalu emerické brakové literatury , takže ještě na závěr poděkuju Mášenkovi co doma hlídal psy i děti. Dětem a psům za to, že nedělali zbytečné bligule a Českým drahám za to, že neměli zpoždění větší než 30 min a tudíž jsem všechno stihla
Teď nevím, jestli bych ještě neměla připsat "tuhle knihu věnuju Stacy a Dianě". Vůbec netuším kdo je Stacy a Diana, ale jsou to nejčastější jména když někdo věnuje nějakou emerickou brakovou literaturu Tak já jim to pro jistotu taky věnuju, aby nebylo ňáké fópá
A jdu zase spát, děcka i Mášenek vypadli k babičce, zalezem s vlkama do postele a vstanem až na oběd (doufám, že ho přiveze Mášenek od babičky, estli na mě zapomene tak bude mít taky nousex )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 09:50
- Nahlásit
Biluška to je výborný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 09:57
- Nahlásit
Neessi
Je vidět,že jsi ještě mladá holka To se právě musí udělat přesně navopakslavnostnější večeři při svíčkách,vínečko....,aby pochopil,kde má lepší bydlo,když bude dobře vyšlapovat,ale jakmile spustí o Vlčárech,tak rychle uklidit ze stolua sebrat příbor!
nene... já jsem reagovala jen na první Tchořův výlev.... to, jestli je schopen nebo neschopen zvládnout vše okolo Vlčár, je jen a jen jeho problém, který sice má na hrbu i Sali, ale řešit to fakt musí spolu. Jen by mně moc vadila forma, kterou Tchoř použil a byla bych pořádně nas*aná, protože evidentně nečetl vše ..a když jo, tak nepořádně.
sarax
Neessi
co máte proti nočnímu Hlaváku? Z něj pravidelně odjíždím, když jdu s pražskou smečkou do hospody.... proto taky vždycky prosím, aby mi hlásili, kdo hraje v ten den fotbal nebo hokej, abych zase nemusela procházet kordonem těžkooděnců popř. se nepřipletla do nějaké bitky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 10:22
- Nahlásit
Dobré sobotní ránko
Sali
vpodstatě nic z toho, co lidem vadí, a čím argumentujete, můj chlap neuznává, jeho nezajímá forma, jeho zajímá jen ten dobrej úmysl, a lidi takto uvažující v obecně platnejch konvencích on vůbec nebere jako partnery pro diskusi, takže tudy cesta nevede, štěkáte na naprosto nesprávnej strom.
počkej, chceš mi říct, že není schopen uznat, že je někde nějaký problém, který se stupňuje a ten dobrý úmysl vede do pekla?
Jsem schopná pochopit jeho kamarádství, podporu a v podstatě i obhajobu Rudy, ale nejsem schopná rozumně pochopit tohle. Vždyť dělá tím pádem Vlčárům medvědí službu.....
Sali, copak fakt neexistuje způsob, jak mu vysvětlit, co si lidi myslej a kde vidí problém tak, aby to pochopil, bral a byl schopnej nějak pozitivně reagovat v prospěch Vlčár?
Jemu nemá cenu cokoliv říkat, protže ty argumenty, běžné pro člověka v právním státě, prostě neuznává...
je mi líto, že pak se nedá prohlásit nic jiného, že tím pádem se podílí na totálním zazdění dobrých úmyslů a toho pozitivního, skvělýho, co fungovalo a co se sype jak domeček z karet.
Holt každý má své svědomí nastavené jinak .....
Ještě se vrátím k řediteli u vás ve špitále....ano, ten příměr sedí jak zadek na nočníku... jen s tím rozdílem, že u vás to nakonec vše vyřešila firma, ale Vlčáry to může ( a dle všech náznaků, se to brzy stane) stát nejen tu poslední pomoc, ale i vše pozitivní, co do tohoto "projektu" lidi kdy přinesli
No nic, myslím, že jsem řekla vše, co jsem říct chtěla
Biluška
krásný popis a poděkování... huš můžeš být amerikánská pisatelka ...se vším všady
Teda dámy, se mi blíží pobyt v Lucerně a začínám mít z toho depku ..... naštěstí včéra večír mladá přišla s tím, že nebudu muset jít domů až okolo půlnoci, ale už v jedenáct
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 11:32
- Nahlásit
Biluška
nádhera...budeš už brzo bohatá a slavná a pak nemusíš dělat pojistky a tak
jinak musím říct že sem se zas mooooc pobavila pjeknejma historkama že zdravím Mášenka a čoklové si půjčím brzo
brut
je mi líto, že pak se nedá prohlásit nic jiného, že tím pádem se podílí na totálním zazdění dobrých úmyslů a toho pozitivního, skvělýho, co fungovalo a co se sype jak domeček z karet.
Holt každý má své svědomí nastavené jinak .....
hele možná úplně mimo se nacpu do hovoru..ale já myslím že Tchoř to fakt dělá se svým čistým svědomím...prostě Mirek Dušín co dělá to čemu věří a kamarádství má cenu zlata..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 11:47
- Nahlásit
sarax
ale já myslím že Tchoř to fakt dělá se svým čistým svědomím...prostě Mirek Dušín co dělá to čemu věří a kamarádství má cenu zlata..
Myslím si něco podobnýho,ale chvilkama pochybuju o jeho zdravém rozumu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 11:49
- Nahlásit
sarax
...prostě Mirek Dušín co dělá to čemu věří a kamarádství má cenu zlata..
No dobře, ale když bude Mirek Dušín pomáhat třá masovému vrahovi? Je omluvou, že to dělá z kamarádství a čistoty duše?
čoklové si půjčím brzo
Za účelem destrukce bytu a značeného opotřebení veškerého majetku? Moji pejskové moc rádi pomůžou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 11:52
- Nahlásit
brut
Vlčáry to může ( a dle všech náznaků, se to brzy stane) stát nejen tu poslední pomoc, ale i vše pozitivní, co do tohoto "projektu" lidi kdy přinesli
to nevím, spíš podle toho, co jen slyším, se jen vystřídala garnitura, jsou tam na to teď lidi, kterým to vyhovuje.
podívej já to investigativně nesleduju, to spíš vy víte víc, neb sledujete web,
prostě si myslím, že jen probíhá přirozená selekce lidí kolem, ti, který to nasralo, si tady společně nadávají, ti, kterým to vyhovuje, jsou tam.
Možná všechno dopadne pro projekt a psy v něm jen dobře, s novejma lidma líp, než s těma, co forma komunikace vypudila,
ale asi to nejlíp tady popsala svým přístupem Ebony, každý kdo chce pomoct těm psům, si to musí ochutnant, a buď to vezme tak jak to tam je, nebo jde od toho, jiná cesta není.
Je to soukromá aktivita, není to ZKO, kde se dá hlasovat o nedůvěře výboru....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 11:54
- Nahlásit
Tchoř to fakt dělá se svým čistým svědomím...prostě Mirek Dušín co dělá to čemu věří a kamarádství má cenu zlata..
holky je to tak, já se z toho poseru, ale je to tak, ráno tam právě odjel se svejma psama na celej víkend, na ten elektrikářskej help, tak jsem zvědavá, s jakou se vrátí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:00
- Nahlásit
Biluška
Je omluvou, že to dělá z kamarádství a čistoty duše?
mno holka tak tohle je extrém..se bavím vo tomhle konkrétním případě...kdy si já tohle o Tchořovi myslím..prostě si emyslím že je svině...jen naivní a fakt myslím že vo takovejch kamarádech se nám může někdy jen zdát..škoda že je na konci jeho řetězce zrovna Ruda..ale zas to tak má....
jablunka
ale chvilkama pochybuju o jeho zdravém rozumu.
mno hele já totiž eště myslím že Tchoř a debata psaná na netu je děsivá kombinace..myslím že v reálu by se člověk domluvil líp
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:11
- Nahlásit
prostě si emyslím že je svině...jen naivní a fakt myslím že vo takovejch kamarádech se nám může někdy jen zdát..
tak nějak, já už léta řeším dilema,
zda přesně dle vnímání civilisovaných lidí/rozuměj prospěchářských sviní je to neskutečně rafinovaně vyčůranej člověk, co s andělskou argumentací manipuluje lidi a svět kolem sebe ve svůj prospěch,
či zda dle zdravého selského rozumu a pozorování voko-mozek to je prostě další vtělení Mirka Dušína, co vše, co říká, taky skutečně přesně tak vidí, cítí a vnímá, a nelže, neb to vůbec neumí...
a zjišťuju na mnohých kasuistikách, že to druhé je správně, že vo takovejchhle kamarádech se fakt může běžnýmu civilisovanýmu čoveku, zvyklýmu na marast toho právního státu, kde každej, kdo může, moduluje pravidla, opravdu jen zdát....
jinak v reálu je to podobný, plamenný kázání z plnýho přesvědčení.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:19
- Nahlásit
Sali
já už léta řeším dilema
zjišťuju na mnohých kasuistikách, že to druhé je správně
A není to jedno? Výsledek pro Tebe je stejný, ne? Jestli se mnou někdo voře z vychcanosti nebo z přesvědčení o tom, jak páchá dobro, je mi ve finále jedno, neb výsledkem je to, že je se mnou voráno, což se mi nelíbí...
|