Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:35
- Nahlásit

Sali
na tý druhý od nás.
jako že je na studenejch večeřích????? jejda...

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

brezen2008
paní vy jste psycholog
To néééééééé.
Sali
Já to takhle rozebrat neumím,jediný co chápu,že je to strachová záležitost,ale pro mě je to prostě MAGOR!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

jablunka
gdyž nemá chlupy,tak musí bejt levnější
s otikem bee sranda, to je jednou lozeny

Mucholabka
no hele ja mam s postou jenom spatny zkusenoste, a to jsem jeste neodesilala zivyho tvora ..zkuste se podelit o ty, co dnes (nejspis) vyslu s Hyenou, pokud nevyzbyde, tak holt az na jare (i pak se budu posty bat, ale dyz to jinac nepude, tak to prubnem)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:40
- Nahlásit

jablunka

vy ste tak krásně barevná s těma pejskama, že ste mi připomněla, že vlastně nebyl žádnej krásnej podzim, ale hned chnusná zlovolná zima

Na ty dva otikovce je radost pohledět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

jablunka
ale jsi a hotovo

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

Sali
já nakonec celou tu jeho poradnu pročetla, i když jsem musela občas moooc těžce vydýchávat jisté excesy.
Nezůčastňuju se debat... jestli jsem přispěla tak třema příspěvkama, tak je to moc, ale možná tím víc vidím ten skluz někam mimo realitu a přesvědčení o své neomylnosti a mocenství. Jen mi přijde, že vše, co vzniklo jako dobrý úmysl a snaha opravdu pomáhat jde do kopru a to poměrně rychle.....

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:44
- Nahlásit

davidkova renata

mě to může být relativně úplně jedno, nemusím s tím děním přijít vůbec do styku, můžu naprosto v klidu zastávat ten samej názor, co ten neurolog, k ničemu jejich net nepotřebuju,
a když je potkám, ráda je pozdravím a poptám se jak jde život, realita nejsou jen psi a dohady kolem nich,
mít rád druhý a přát jim úspěch a samý dobrý věci je správné, nejsem tady od toho, abych někomu říkala, co má a nemá dělat, jsou všichni dospělý,
ALE PŘES PRÁH DOMU MI TO DĚNÍ UŽ NEVLEZE !!!!! to říkám narovinu.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

brut
jj, asi my patologové všeho druhu, doktorský i laboratorní, vidíme svět podobně.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
máš moc pěknou pesí dvojku, radost na ně pohledět.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:49
- Nahlásit

Jimmi
ste mi připomněla, že vlastně nebyl žádnej krásnej podzim, ale hned chnusná zlovolná zima
My tady ale měli pjeknej podzim.
Na ty dva otikovce je radost pohledět

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:05
- Nahlásit

Sali
asi my patologové všeho druhu, doktorský i laboratorní, vidíme svět podobně.
no prý nějaký následky ta práce na nás zanechat musí ( jsem nedávno slyšela), tak to bude asi jeden z nich

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:06
- Nahlásit

brut
to je přesně vončo.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:26
- Nahlásit

Pošlete mi někdo taky ten odkaz, ať si spravím náladu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

Sali
k ničemu jejich net nepotřebuju,
no to já taky ne.
mít rád druhý a přát jim úspěch a samý dobrý věci je správné
jo,je,ale málokdo je holt tak uvědomělej aby to dokázal aplikovat.U mě to teda rozhodně neni tim,že bych se užírala něčím úspěchem,to je mi fučík
Ale čéče,nakonec aby kuli blůfoře nemělas doma rodinnej rozvrat..,páč zlovolnej akt a patřičná obrana..no to nevim A zrovna tetkonc dyš by se Pán tchořích šelem pokusil zkrotit mojí paní Divokou .Ti řikám,su pechfógl

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

isdpch
na rozdíl od mého chlapa tam nechodím a nečtu to,
ale to, co mi přišlo mailem, mi stzačilo ke stejnému názoru,
klidně to sem kopnu, nezajímají mě autorský práva totalitních výroků,
klidně ať si mě Ruda žaluje, mě to je jedno,
proptže já to považuju za těžký úlet, takhle myslet a reagovat, a považuju za mozkového nedonošence každého, kdo toto pochroupne,
a zůstane sympatisovat....

28.11.2008 12:07:45
# ----------------------------------------
#
# Ano, je to bezpečnostní opatření. Několik zdejších uživatelů seznamy uživatelů
# zneužívají k rozesílání pomlouvačných informací nově registrovaným uživatelům,
# intrikám a jiným nekalým aktivitám. K tomuto účelu jsem svou psí poradnu
# nezaložil. Mojí prioritou je naučit lidi dělat se psy. Ovšem prioritou některých
# zdejších lidí je mi tuto práci jakkoli znemožnit nebo alespoň znepříjemnit.
# Dokonce jsem se dostal k informacím, že veškeré zdejší hádky jsou předem
# organizované jistou komunitou, kvůli které jsem zmíněné opatření byl nucen
# udělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Ebony
máš sovu
aha tak pozdě asi

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

Ebony
kochej se. Já zvracím.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
nakonec aby kuli blůfoře nemělas doma rodinnej rozvrat
renato, mě už to je úplně jedno, já se vždy dokážu uživit sama a na vlastních nohách ustát cokoliv, nepotřebuju se přetvařovat, abych si udržela chlapa , lízt někomu do rekta jen proto,aby se mnou chtěl zvostat....fakt to nepotřebuju, to bych ze sebe už fakt musela blejt proudem.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:40
- Nahlásit

Sali
škoda zvracet, když je to k smíchu

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
hele, sova hezká, ale stejně mě to nepustí ani přes link

Tinta76
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

isdpch
Nejedlý nebo Fojtík by to nenapsali líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

Sali
no jo,ale co já a revíry???!!!! taky nemáš vůbec smysl pro načasování,to sou snad ty tachyjony bo jinak to neni možný,že zrovna ted
vím co je stát na vlastních nohách,stojím na nich už dost let od rozvodu s agresívním alkoholikem a nemám krom psa a kluka vůbec nikoho.Ale řeknu ti jedno...slovy pana Kronera v Kurvahošigutentag..největší co vymyslíš je svoboda.Když se tak rozhlížim kolem a vidim ty věčně nasraný kámošky a známý co imrvére trpěj v nějakým nefunkčím či jinak patologickým partnerství,páč "voni neuměj bejt sami" je mi zatraceně dobře bo nemusim NIC esi mi rozumíš.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

isdpch
hele já jsem dalejká tvrdit, že to je věc jednostranná, sviňárny a provokace dělají strany obě, protože znám dost dat, vidím do toho docela dost, ale to hlavní, možnost a moc to zlomit, má majitel webu, a ten tu hru spokojeně hraje taky, takže princip akce a reakce jede jak dráha, a paranoia s provokacemi si dávaj pěkně skočnou.
každý z toho může vyskočit ven, zlomit to a už prostě nehrát, jenže to asi není ta pravá zábava, jak už tady někdo psal, je to adrenalínovdej sport, ale to je k blití taky,
pěkně to roztáčíte všichni, někdo pro srandu, někdo z pomsty, a oni tam z evokovaný paranoi, ke který ale maj primárně více než blízko, viz výše, za co se považujou a jak rozhodujou,
říkám bič a pryč, tahle totalita se dá s úšklebkem překročit, a´t si tam zdechnou ve vzájemném přitakávání,
hlavně když někdo nakrmí ty ubytovaný psy.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:47
- Nahlásit

Ebony
ne? ani ta jedna stránka?? tak počki

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
je mi to vemi líto.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

isdpch
hele chceš bejt Fojtík nebo Nejedlý aby nám ty funkce zas někdo nezabral,víš jak to tu chodí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:51
- Nahlásit

Sali
že to je věc jednostranná, sviňárny a provokace dělají strany obě
no máš recht,je to zákon akce a reakce

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
no máš recht,je to zákon akce a reakce
ale já nechci bejt stejná, snížit se k tý hře, která je o něčem úplně jiným, myslela jsem, že juž jsem z toho vyskočila úplně, že je mi to ukradený, neměla jsem se starat o ten link, nasrala jsem se znova a zbytečně,
protže to je realita jen pro ty, co jí žerou....a co z ní neuměl vyskočit pro zainteresovanost osobní či rodinnou, a to já nechci,
partenři mají kamarády, kamarádi jsou jiní, prostě divní pavouci, já s nima ale nemusím nic....a ani už nechci, když to vidím,
nejsem oprávněná druhým cokoli přikazovat, radit, ......ale jen chci, aby TOHLE drželi ode mne co nejdál. Už natrvalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:59
- Nahlásit

a hele dyš se tady teda tak organizuje - nechcete pomoct? Já mám v posudku ze školy, že jsem mimo jiné byla organizátorkou mnoha třídních akcí. Jakejch ovšem, to radši rozebírat nebudu, ale dvojce z chování sem teda unikla. Tak dybyste jako potřebovali organizátora, tak máte funkci vobsazenou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:00
- Nahlásit

Sali
neměla jsem se starat o ten link, nasrala jsem se znova a zbytečně,
no vidíš,a vo tom to přesně je,takhle to máme my...ale taky sme jen lidi a nedokonalý,tak mě to zas až tak úplně nemrzí.
nejsem oprávněná druhým cokoli přikazovat, radit
tak my to taky neberem,taky víme,že nejsme oprávněni,ale jednoduše řečeno čék prostě vystříkne jak švestkovej knedlík

<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání