| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:22
- Nahlásit
sarax
.prostě si emyslím že je svině...jen naivní a fakt myslím že vo takovejch kamarádech se nám může někdy jen zdát..škoda že je na konci jeho řetězce zrovna Ruda
Jj,taky to tak vidím.
Sali
zjišťuju na mnohých kasuistikách, že to druhé je správně, že vo takovejchhle kamarádech se fakt může běžnýmu civilisovanýmu čoveku, zvyklýmu na marast toho právního státu, kde každej, kdo může, moduluje pravidla, opravdu jen zdát....
jinak v reálu je to podobný, plamenný kázání z plnýho přesvědčení.
Vůbec ti nezávidím,protože bohužel vím o čem mluvíš.
Kdysi jsme totiž měli taky podobného kamaráda,jen se to netýkalo psů,ale jiných aktivit.Můj chlap byl přesvědčenej,že nenajde nikdy většího kamaráda a já v téhle trojce byla problém,protože jsem mu nevěřila.Došlo to tak daleko,že se nás snažil naprosto okatě rozejít.Bylo mi jasné,že zádná ultimata nebudou k ničemu a jen jsem urychlila běh naplánovaných věcí,prodala jsem byt,koupila dům v prdelákově a chlapa nenutila ke stěhování.Bylo to jen na něm,já v tom měla jasno.Chlap šel nakonec s náma a z kamaráda se vyklubal pěknej hajzl.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:28
- Nahlásit
Nikita
není to stený, v případě prvním by šel už před lety,
jako s tím bych si hlavu nelámala,
ale tady je to jako nakopnout štěně. Mám skutečně výčitky svědomí, že neumím být tak nezištně lidsky dobrá jak on, a mít radost a uspokojení jen z toho, že žiju pro druhý. I když to napodobit nejde, je to odvislé i od hodnotového systému chlapa...a konec konců tenhle Tchoří altruismus je jistá forma egocentrismu, dělá si co chce a jak chce, sice hlavně pro druhé, ale primárně pro své uspokojení. Není to samičí péče o zodpovědnostní úsek svěřený do péče, je to samčí realisace se dle své okamžité volby, odvislá jen od osobních chtění.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:30
- Nahlásit
sarax
se necpeš ... asi máš pravdu v tom, že Tchoř je prostě Mirek Dušín co dělá to čemu věří a kamarádství má cenu zlata.., možná i ta komunikace po netu pro něj není to pravé ořechové a líp by se domluvil s člověkem přímo ( což zřejmě bude pravdou, vzhledem k trochu těžkopádnějšímu psanému stylu). ....a souhlasím s prostě si emyslím že je svině...jen naivní a fakt myslím že vo takovejch kamarádech se nám může někdy jen zdát..škoda že je na konci jeho řetězce zrovna Ruda..ale zas to tak má.... ( o tom, že by byl svi*ě jsem ani chvíli neuvažovala, spíš trošku víc zaslepenej a možná trochu víc naivní)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:32
- Nahlásit
jablunka
Vůbec ti nezávidím,protože bohužel vím o čem mluvíš.
taky to přesně vím, a taky vím, že to samé, co radí "progresivní kamarádky" mě, radila druhá strana i Tchořovi, mám echo, že doporučení znělo, co nejrychleji se té arogantní sobecké doktorky zbavit, a věnovat se hlasu svého nitra...
Taky to neřeším, nemá to cenu, to musí on sám, i já sama.
Dote´d jsem to ustáli, a už to je kus z5.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Sali
není to stený
Skutečně ne? Níže to ale popisuješ dost logicky.
Jestli se mnou někdo voře a ví o tom, že mi to vadí, ale dělat to bude zas a znova, neb ON je přesvědčen o tom, že je to správně, tak to sorry, ale tohle nikam nevede a čím dřív, tím líp.
Já to tak udělala a jsem za to ráda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:34
- Nahlásit
sarax
OT... odkud máte lednici a mrazák? se mám zeptat ( bílé zboží nebo něco jiného?)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:37 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
nemethova
tady je jedna fotečka malého australáka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:40
- Nahlásit
Nikita
hele to je těžký, všechno je mozaika, a všechno je ve vývoji,
mám řešení, jak to umanévrovat, aby obě strany byly spokojené,
ale podmínkou je paralelní existence, a uspokojování si svých individualistických a altruistických potřeb až poté, co se naplní práce pro společný provoz,
a už to i tak funguje, od konce léta to tak pěkně funguje,
jen se nesmíme zabřednout do debat o tom, co má a nemá smysl.
Jsme hlavně spolusprávci našeho domečku na kuří nožce...a pak teprv individuality se svými osobními zájmy.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:44
- Nahlásit
Sali
od konce léta to tak pěkně funguje
Jestli to pěkně funguje, tak proč tu už dva dny nebo jak dlouho brečíš?
Tohle si fakt musí každý sám. Každý máme jinak pevné nervy, jiný rozměr svatozáře a jinak tolerantní žaludek...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:48
- Nahlásit
Davídkojc a spol. ...sem našla na netu několik vánočních ( a nejen vánočních) dobrot... tu slintám ... tak se s váma podělím, aby jste z toho slintání taky něco měly
http://revue.idnes.cz/vanoce/vanoce_recept.asp?c=A 081128_143353_vanoce_recept_ves
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:56
- Nahlásit
Mucholabka
Muchoušku jak já jsem myslela na malou Agnieszku. Je vidět, že se opravdu s toho dostává, je to takové odolné štěně. No a musím moc pochválit pana veta, že má tak úžasný přístup. Je fakt borec na konec. No a ty fotky fakt potěší.
Posíláme maličké kuličce pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:58
- Nahlásit
jablunka
Jablunko super pejsci, super oblečky, no a v neposlední řadě super Mašér.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:12
- Nahlásit
Sali
taky vím, že to samé, co radí "progresivní kamarádky" mě, radila druhá strana i Tchořovi, mám echo, že doporučení znělo, co nejrychleji se té arogantní sobecké doktorky zbavit, a věnovat se hlasu svého nitra...
Taky to neřeším, nemá to cenu, to musí on sám, i já sama.
Dote´d jsem to ustáli, a už to je kus z5.
Asi tak,ono nemá cenu něco lámat a u někoho to asi ani nejde.
Nikita
estli to pěkně funguje, tak proč tu už dva dny nebo jak dlouho brečíš?
nemám pocit,že by Sali brečela a to,že si tady trochu vyleje srdíčo???Kdo z nás to tu občas neudělá.Někdo do toho halt umí dát víc ironie a nadsázky,ona prostě ne.
Darina1
Jablunko super pejsci, super oblečky, no a v neposlední řadě super Mašér.
Díky moc za chválu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:15
- Nahlásit
jablunka
No děvče vlastně není zač spíš děkujeme tobě, že jsou ještě takový lidičky na světě.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:28
- Nahlásit
Nikita
jestli sis všimla, nebo se obtěžovala to pročíst, tak A)rozhodně nebrečím, a B) řešila se realita virtuální, únosnost či neúnosnost moderátorství v totalitně laděným webu, a vzniklá spoluúčast na té formě totality, a samo z toho včera večer vypadlo, jak vlastně můžem být s Tchořem spolu ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:28
- Nahlásit
brut
elektropartnet.cz nebo s pomlčkou..to nevím...nic neobjednávat sou to kreténi..ale po měsíci mám fční lednici
Nikita
hele teda mě možná Sali opraví,pokud mě vnímá ale nemyslím že je zžrovna s nhí voráno,páč si myslím že by se tolik vorat nenechala..nepůsobí tak...a taky nemyslím že "brečí"zvláště né kvůli chlapoj...ví jaký mají možnosti a proč s kým kdo je...páč on sice i v reálu bude plamenně obhajovat Růdu,ale zas myslím že sou věco ci se doma denně neřeší nebo ne??
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:35
- Nahlásit
on sice i v reálu bude plamenně obhajovat Růdu,ale zas myslím že sou věco ci se doma denně neřeší nebo ne??
sarax
trefila jsi to,
když se řeší provoz a to spolusprávcovství, a ostatní je soukromá věc každýho z nás, je vše OK.
Neříkám, že to spolusprávcovství je prdél, právě uklízím s Láďovo maminkou "tchořovnu", a notujeme si, jak blbě se onehdá vybral plemeník, byl to "tupej takyexteriérák",
ale jinak vše funguje, neb se nastavily pravidla hry, a troufám si říct, že doma od jisté doby JE osvícený matriarchální absolutismus.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:42
- Nahlásit
Takhle se o půlnoci přišel pomazlit Otík,když byl vzbuzen Trezkou vracející se ze zábavy.
a trochu hrátek
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:46
- Nahlásit
jablunka
šmarjá to je boží pavouk....no je vidět, že se u vás ujmul, a vypadá vpoho.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:47
- Nahlásit
jablunka
jinak koukám, že všechny kynologické domácnosti mají společné znaky pestrobarevných povlečení, a omyvatelných táflování na zdech...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:50
- Nahlásit
Sali
a taky vím, že to samé, co radí "progresivní kamarádky" mě, radila druhá strana i Tchořovi, mám echo, že doporučení znělo, co nejrychleji se té arogantní sobecké doktorky zbavit, a věnovat se hlasu svého nitra...
Tak tady jsi možná kápla na to důležité-důvody,proč mu druhá strana radila to co radila jsou naprosto evidentní= neohraničená pomoc kdykoliv bez vlivu někoho(tebe) s racionálním myšlením.Takže vychcanost.To není o přátelství,to je zneužívání Tchoře. A o tomto "problému" asi Tchoř nemíní přemýšlet,proč mu to asi radili? Ale je vidět,že má aspoň trochu pud sebezáchovy když ty jejich rady neposlouchal.
Jinak už jsem ze cvičáku doma,stopy byly v chumelenici a musím konstatovat,že tak perfektní stopu jsem v tom počasí nečekala.Naprosto suprový lomy,zalehávání předmětů.....dneska by to bylo za 95b(ZVV1)Všichni zúčastnění jen protáhli držky .poslušnost jsem vynechala a šly jsme rovnou do obran,škoda že dneska nikdo nefotil,páč Bordžínka při hladkým dostala figuranta(grabštejňáka) na břicho.S čubou na rukávu zakopl o krtinec,tak mu čubina svlíkla rukáv a udělala vítězné kolo kolem cvičáku .Dneska byla fakt perfektní-aspoň nějaká radost ze života.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:59
- Nahlásit
Neessi
myslím, že k přemýšlení pro různé lidi tady už bylo řečeno dost.
na cvičák jdu zítra, dneska vegetím po pracovním týdnu dřiny.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:02
- Nahlásit
Neessi
jinak vzpomínáš si, jak jsi tam přišla coby nový přispěvatel, a hned se na základě infa tamních lidí pustila do mých charakteristik, a měla dá se říct podobný názor, jako ti, co Tchořovi radili se mě zbavit?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:04
- Nahlásit
Sali
všechny kynologické domácnosti mají společné znaky pestrobarevných povlečení, a omyvatelných táflování na zdech...
Mám krásné,bílé ,damaškové povlečení......už pár let sem ho nepovlíkla,snad jen pro návštěvu.
To obložení sme už párkrát chtěli sundat,ale je to tak praktický,že asi ještě chvíli zvostane.
Neessi
Bordžínka při hladkým dostala figuranta(grabštejňáka) na břicho.S čubou na rukávu zakopl o krtinec,tak mu čubina svlíkla rukáv a udělala vítězné kolo kolem cvičáku
mám to před vočima a v hlavě mi k tomu zní melodije z Rockyho.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:24
- Nahlásit
zda přesně dle vnímání civilisovaných lidí/rozuměj prospěchářských sviní je to neskutečně rafinovaně vyčůranej člověk, co s andělskou argumentací manipuluje lidi a svět kolem sebe ve svůj prospěch,
či zda dle zdravého selského rozumu a pozorování voko-mozek to je prostě další vtělení Mirka Dušína, co vše, co říká, taky skutečně přesně tak vidí, cítí a vnímá, a nelže, neb to vůbec neumí...
Sali
Jestli dušínuje i doma, tak bych mu toho Dušína i věřila. Jestli jen pro druhé tak to asi Dušín není ...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:40
- Nahlásit
Sali
jinak vzpomínáš si, jak jsi tam přišla coby
Až moc dobře a kaju se za to,že jsem na tebe nahlížela přes jejich pohled a názory na tebe.I když plurál tady není na místě-nikoliv "jejich" ale "jeho",když se pokusil mi objasnit who is who.Těch "neoblíbených"měl docela dost a docela mne překvapilo,že tak otevřeně mluví i před dalšími dvěma svědky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:46
- Nahlásit
jablunka
Mám krásné,bílé ,damaškové povlečení......už pár let sem ho nepovlíkla
Nápodobně.Dokonce ho mám svázané růžovýma stužkama tak,jak to dělávala moje máma.Vždycky ho 1 x za dva roky vyndám ze skříně,vyperu,vymandluju,zavážu a uložím,aby tam v ohybech nebyly ty nažloutlé pruhy.Naposled jsem ho pro návštěvu povlíkla před 2 lety
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:49
- Nahlásit
jinak musím říct,že to kuře (recept jsme psala hned ráno na minulé straně) s ořechy v římském hrnci je fakt božská mana
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:52
- Nahlásit
Neessi
.Dokonce ho mám svázané růžovýma stužkama tak,jak to dělávala moje máma.Vždycky ho 1 x za dva roky vyndám ze skříně,vyperu,vymandluju,zavážu a uložím,aby tam v ohybech nebyly ty nažloutlé pruhy.
Dělám to stejně,akorát místo stužek je zabalený v hedvábným papíru.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:54
- Nahlásit
Neessi
v římském hrnci
Já ho do minulýho tejdne neměla,ale minulou sobotu ho mužskej vyhrál v tombole na pracovní akci a už sem v něm pekla 2X.Je to výborná věcička.
|