| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:49
- Nahlásit
jablunka
klidně,ale email máš?
PETRAK - jakej máš ty meila?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:50
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy máte pěkný barevný pejsky, ani neni vidět, že je ten jeden plešatej )))))
Že jo,ale lidi sou fšímavý a dneska se mě dokonce jeden soused zeptal,esli si ho holíme sami.A prej to musej bejt drahý psi,ale ten druhej gdyž nemá chlupy,tak musí bejt levnější.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:51
- Nahlásit
Gerda
Hodlám se tim celym řídit
ano ano, zní to značně funkčně a hlavně optimisticky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:53
- Nahlásit
jablunka
žíš! jim to sekne s Tedíkem!! hele jak si vedou spolu tidle dva?
To sou bomba fotky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:54
- Nahlásit
jablunka
esli si ho holíme sami.A prej to musej bejt drahý psi,ale ten druhej gdyž nemá chlupy,tak musí bejt levnější
tak to je náářez
brezen2008
Vždyť můj emil přeci máš , ale to neva, huž jsem Ti poslala svýho emila na tvýho emila, stačí to hodit do odpovědi. dík
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:55
- Nahlásit
máte to tam,obrázek si udělejte sami
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:56
- Nahlásit
Typická fotka pejskaře, panička je bezhlavá, ale psi celí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:56
- Nahlásit
Sali
myslím, že se u něj začíná objevovat nějaká duševní porucha, jinak si jeho jednání neumím vysvětlit....a tím, že má okolo sebe celé stádo přikyvovačů a přisluhovačů, tak mu spíš škodí než pomáhají
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:58
- Nahlásit
PetraK
jim to sekne s Tedíkem!! hele jak si vedou spolu tidle dva?
Sou to kluci čananý.S Tedíkem naprosto v pohodě,on ho Tedouš chladí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:58
- Nahlásit
brezen2008
už to došlo, ale nejsem z toho moudrá, možná to není celý?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:59
- Nahlásit
jablunka
dneska se mě dokonce jeden soused zeptal,esli si ho holíme sami.A prej to musej bejt drahý psi,ale ten druhej gdyž nemá chlupy,tak musí bejt levnější
Teda pani, to je geniální! )))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:59
- Nahlásit
brezen2008
Poslala bys mi prosím taky odkaz?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:02
- Nahlásit
jablunka
Sou to kluci čananý.S Tedíkem naprosto v pohodě,on ho Tedouš chladí
ostatně kdo jinej by mu měl říct, ať neblázní, že tady je všechno v pohodě a až vypozoruje pořádně vo-co -go, tak bude f klíkdu, když ne ten, kterej to stejný má za sebou. Víš, co? Si řikám, že to musí být naprostej balzám na nervy těch "přišlíků", když pak fakt s konečnou platností zjistí, že to z čeho byli vyplesklí je něco moc prima a hlavně napořád. Proto říkám - a se klidně zas načtvěte pani -že ste ta Svatá Anežka za živa (ostatně hodlám používat oficiální zkratku SAzz, páč je to moc dlouhej titůl ). A můžete se durdit klidně až do zejtra .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:02
- Nahlásit
Sali
aha, mám přečteno, hele Ruda se už fakt asi pomát, a jediný, co můžu říct, je bič a pryč od něj a od celýho toho úletu tam,
jak na lidi vleze paranoia, kamarádčoft stranou, surgical medical help zajistím dle potřeby, ale psychiatra si pan modrý šaman musí sehnat sám.
ty jo,tak to klobouk dolu ,nečekala bych,že to takhle napíšeš...bohužel mě ta paranoia napadla okamžitě též.Čéče nakonec z nás eště budou kámošky ,kdo by to před 2 lety řek
tak už odtud koukej vypadnout, nech je tam zapáchat v tom necvičení a nicnedělání, a namakej s tím drajvovým šedem za mnou na cvičákm, ajť ho nemušíš tahat na povrázku, by ti neuplách, asi co nejdál od lidůch, co si myslej, že výcvik psům škodí, bo je nerví.
jasně,pro mě je to akorát takovej druh adrenalinovýho sportu S provázkem je potíž,stejně jako se šňůrkou ,furt to ztrácim,budu to m muset řešit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:05
- Nahlásit
nějaká duševní porucha
celé stádo přikyvovačů a přisluhovačů, tak mu spíš škodí než pomáhají
brut
tohle všechno už tady jednou bylo, minimálně jednou, já se zařekla, i jsem to Rudovi říkala, že v životě se nehodlám někdy objevit na jeho webu, neb praktiky, jak on to na svém webové území vede, jsou pro mne neakceptovatelné.
Nechci vidět věci černobíle, chci být co nejvíc tolerantní, ale sama za sebe chci s lidmi z Vlčár komunikovat jen na bázi respektu k jejich kvalitám, neb naše cíle,a propstředky k jejich realisacím, se už příliš rozešly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:05
- Nahlásit
brezen2008
máte to tam,obrázek si udělejte sami
už jo, už to došlo a obrázek teda je celkem zajímavej.
No co nadělám, je to tady samej kompot.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:07
- Nahlásit
PetraK
je to tady samej kompot.
nejrači mám jahodovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
nejrači mám jahodovej
ste měla fčera zajít k nám. Dělala jsem ovesnou kašenku s jahodovým komplotem . Mooc dobrá věc, moooc dobrá. A hlavně - jednodůůůchááááááá a jednohrncová záležitost. Člověk jen stojí chvíli u šporheltu a míchá v kaserólu. A u toho může třeba telefonovat a nebo cvičit s čoklem povel Šílená veverka
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:09
- Nahlásit
Neessi
Aloe je "dospělá =účinná" ve 3 letech,esli máš jen ty mrňavé "ocásky",tak bych je těď nepřesazovala a počkala do února
nektery tak nejak trilety budou, nektery drobet mladsi (uplne maly ocasky to uz nejsou.. ale jsou mensi tim, jak jsou pohromade - po oddeleni rychle zmohutnej), takze bych je taky radej ted nerozsazovala.
Ale mam reseni..
alojari
dnes muzu vyslat 3 kvetinace - 2 maly po 3 rostlinkach (tyhle jsou tak dvoulety) a 1 vetsi s ca 6ti rostlinkama (ty uz maj dost mozna ty kyzeny 3 roky). no a vy byste si je mohli setrne rozebrat po kvetinacich a oddelite si je na jare sami. sice se tak zatim podeli jen 3 lidijove, ale nejni vsem dnum konec. mam i dalsi rostliny, ale budu do nich zasahovat prave taky az na jare.
Hyena
cislo jsem odeslala. dnes jsem tu tak do 22h, potom jedu taky na sraz do Praglu, ale jinam ..cili dik za nabidku odvozu, ale cz-pesacky hospy se zucastnit nestihnu. Kyticky ale jet muzou, nachystam je do nejaky krabice, by se dobre vezly. na fore se budu prubezne objevovat celej den, na tidlifounu jsem porad, tak mi prosim nejak potvrd, ze dnes tu akci spachame.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
Čéče nakonec z nás eště budou kámošky,kdo by to před 2 lety řek
vzpomínáš si taky, jak jste po mě šli? ale já mám pořád ten samej názor, prostě
Nechci vidět věci černobíle, chci být co nejvíc tolerantní, ale sama za sebe chci s lidmi z Vlčár komunikovat jen na bázi respektu k jejich kvalitám, neb naše cíle,a propstředky k jejich realisacím, se už příliš rozešly. už dávno, a rozcházejí se čím dál, tím víc. I tu toleranci omezím, mantinel mám přesně tam, kde by to interferovalo s mým chtěním.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:15
- Nahlásit
StaHi
Mě by se to hodilo poštou, kdyžtak se podělíme s Biluší, nějak...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:16
- Nahlásit
brut
myslím, že se u něj začíná objevovat nějaká duševní porucha, jinak si jeho jednání neumím vysvětlit....
ten chlap je normálně paranoidní!
Mucholabka
panička je bezhlavá, ale psi celí
Ono lepší.
Gerda
Teda pani, to je geniální!
no pán rozhodně na génija vypadá.
PetraK
Si řikám, že to musí být naprostej balzám na nervy těch "přišlíků", když pak fakt s konečnou platností zjistí, že to z čeho byli vyplesklí je něco moc prima a hlavně napořád.
No u Teda už je to hodně znát,z bojánka je dost kontaktní zvířátko,dokonce už si dojde pro pohlazení i k cizímu a to považuju za největší úspěch,tak doufám,že to s ˇOtíkem bude stejný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:20
- Nahlásit
jablunka
paní vy jste psycholog,taky sebetete dušičku auděláte sní normálního psa
vám fandím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:23
- Nahlásit
Sali
vzpomínáš si taky, jak jste po mě šli
samosebou ,mám docela geniální pamět na věci co kdy kde komu kdo řek ,pro některý lidi je to destruktivní bo sem schopná jim to v zásadě citovat,případně to dohledat ,zatimco oni sami dááávno ani netušej,co blekotali
Už jsem to vysvětlovala..prostě sme prošli vývojem co asi každej kdo je dneska v žumpě.Si například jasně vzpomínám!! ,jak chvdí psal RD eště na starým Erbáku,že si váží jeho práce a že se mu líbí,že si neplive pod nohy či jak to přesně bylo.Hodně moc lidí ho zpočátku obdivuje a myslí,si,jak je to všecko super.Časem asi dojdou k tomu co my.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:25
- Nahlásit
jablunka
já bych neřekla, že je normálně paranoidní, já bych řekla, že to je sekundárně, že to je následek toho dělám si kdy chci co chci a jak chci, ale okolí na to taky něja reaguje, a jen skutečně velmi vysoké sebevědomí se tomu dokáže shovívavě posmát, bez následně evokovaného paranoidního úletu. Paranoia je vlastně strach, a tady je ten strach určitým způsobem oprávněnej. Sebeobranná reakce, na reakce lidí na svý akce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:28
- Nahlásit
Hodně moc lidí ho zpočátku obdivuje a myslí,si,jak je to všecko super.Časem asi dojdou k tomu co my.
davidkova renata
nebo dojdou k tomu, co zvládne jen jistý zenový neurolog, taky rakovničák, že si váží té práce se psama, co nikdo jinej by nedělal, a že je rád, že někdo takový se o ty psy postará, a proto by měl mít zajištěný help v případě potřebnosti fyzické, a co se kde žvaní na netu, to není ta realita, v které nedušová medicína operuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:30
- Nahlásit
Sali
Paranoia je vlastně strach, a tady je ten strach určitým způsobem oprávněnej. Sebeobranná reakce, na reakce lidí na svý akce.
škoda,velká škoda...co lidí by za nim stálo a co lidí by si získal úplně snadno,kdyby furt neměl pocit,že si je musí udržet tim,že bude NEJLEPŠÍ.Kdyby úpa normálně dokázal říct...todle asi nejde,todle se mi nepovedlo,todle sem nějak nezlád..prostě normální člověk.Přece nikdo není dokonalej a v tenhle okamžik by vůůůbec nikoho nenapadlo mu to omlátit o hubu jako se mu to stává ted.Škoda,že to neví..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
to je přesně ono, ale to je asi opravdu o jiných kvalitách v mozku.
Mimochodem Tchoř už je taky na tý druhý straně mostu, na tý druhý od nás.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Sali
nebo dojdou k tomu, co zvládne jen jistý zenový neurolog
no to je ale vyšší dífčí,na to moc lidí nemá,zenovej neurolog má asi poněkud jinčí dispozice než běžnej čék..vyplývaj už z jeho zálibě v zenu a spol.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:34
- Nahlásit
v tenhle okamžik by vůůůbec nikoho nenapadlo mu to omlátit o hubu jako se mu to stává ted.Škoda,že to neví..
ono to neví víc lidí, zjm. můj chlap, který si myslí, že vše je oprávněné, neb to omlacování o hubu JE zlovolný akt, a obrana je přiměřená.
Studený večeře, to je holt věc.
|