Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 14:59
- Nahlásit

PetraK
Jo, zejtra. Podle plánu přijedu v jedenáct na hlavák. Od půl dvanácté se školím. Asi tak hodinku. Pak je hodinka pauza na oběd. Nějak od půl druhé skládám zkoušky, zase tak na hodinku. Pak do půl čtvrté čekám,aby mi řekli jestli jsem to uďála, nebo ne. Jestli nestíháš odpoledne tak se třá můžeš stavit za mnou a čekat na to vyhlásání se mnou, ni?

Mar
chcu fotku, CHCU!
Taky ci, ale nemám foťákus a nikdo s foťákusem se tady zrovna nenachomýtl

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

Mucholabka
má v tlamě dlahu z nějakýho bílýho matryjálu
Jak má dlahu v tlamě? Vyfoť to.....chuďátko malý! Eště že je to picbum, vylíže se rychle!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

kachna_
Zkusím poprosit Davídkovou,nebo někoho aby ho u tebe vyzvedl a dovezl na tu Pobřežní. Davídkovááááá, gde sííííí. Dědoooo Isdipich, gde sííííííí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
Pak do půl čtvrté čekám,aby mi řekli jestli jsem to uďála, nebo ne. Jestli nestíháš odpoledne tak se třá můžeš stavit za mnou a čekat na to vyhlásání se mnou, ni?

já sem právě v práci a pak hnedkoň jedeme. Se to takhle naprosto blbě sešlo, ale my se k ségře jindy už nedostaneme a Brtník tam bude dodělávat instalaci a zateplování dveří , páč to jinej ségře jako samomatce neudělá . Tak to mě fakt štve, sem se těšila, že se všicí sejdou a bude čurina . Mám fakt pech. Nevim proč vůbec v tý Prahé bydlim, když tu furt nejsem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

Biluška
Metrem a tramvají je to z Barrandova na Karlín cca půl hodiny

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

Buldoka tam nemáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:12
- Nahlásit

kachna_
Tramvají sama nejedu, bysem se ztratila Zkusím sehnat Renatu, Března, nebo Isdpcha, nebo tak někoho. Když bude nejhůř tak tam holt dojedu

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:44
- Nahlásit

Mucholabka
Taky se f tom ztrácím.......co je se štěnětem a proč k tobě má přijít něgdo z KVS?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

No to me po.er... Kde jsou Igracci, dreveny kostky, Clovece nezlob se a Mikado??
Pleosaurus rules!!! a ta cena a velikost..
Ovsem Lucky je super trenazer, toho bych doporucila misto zivyho stenatecka do spousty rodin! a ty povely, ktery zvlada..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:52
- Nahlásit

jablunka
jo tys tu fčera nebyla. Štěně má zlomenou čelist, bo mu mamina dala něžný výchovný pohlavek.
KVS jde na psa od sousedky, páč mi došla trpělivost a odhodlala jsem se.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:55
- Nahlásit

Mucholabka
Drzim psovi palce. Nedavno probehlo neco podobnyho jinde, a dobre to dopadlo. Tak snad...

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:16
- Nahlásit

Mucholabka
Štěně má zlomenou čelist, bo mu mamina dala něžný výchovný pohlavek.
A japak to s ním vypadá?
Co je to za psa a co se s ním děje?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:17
- Nahlásit

kachna_
Prosím tě, mailni mi na sebe telefon. Kdybysme se někde hledali.
Můžeš mi půjčit na Pickwicka nějakou přenosku? Nejlépe plastovou, ty dřevěné jsou děsně těžké Pošlu ji pak zpátky poštou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:17
- Nahlásit

Fifi
Nedavno probehlo neco podobnyho jinde,
To je hnus,velebnosti du blejt!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:36
- Nahlásit

jablunka
Jak to s ním vypadá tak nějak nevím, na první pohled dobře, ale uvidíme, jak se zahojí, kousla zrovna to, které chci pro sebe. Takže si asi nechám dvě feny a ještě se rozhodnu, kterou si nechám.
Pes je v kotci sice s boudou, ale střecha boudy je z linolea a to se poněkud odloupalo, talže bouda jakoby nebyla, dostává žrát jednou týdně omáčky a po zbytek týdne ho krmím já, a už jsem se nasrala, v létě pil buď vodu co mu napršela, nebo co jsem mu tam nalila přes plot stojíc na vratké židli já. Kromě toho vrstva hoven, ta je docela drsná. Je hubený a bledý a jestli se nic nebude dít, tak zmrzne. Napsala jsem majitelům na kotec dopis a vyzvedli si ho za 4 dny-stopy ve sněhu nebyly. Na základě dopisu mu vyvezli hovna, ale druhé ultimátum v tom dopise se týkalo boudy, tu mu nezajistili, tak jsem volala MP, ti nic nezmůžou pokud někoho nepokouše, tak jsem se spojila s veterinou, snad to vyjde! Kdyžtak se tam snad aspoň něco uhraje na očkování.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:42
- Nahlásit

Mucholabka
kousla zrovna to, které chci pro sebe.
Ona ho kousla???
S tím psem je to drsný,ale vyvezli hovna,daj mu tam nějaký žrádlo a bouda tam je.........moc s nějakým úspěchem nepočítej.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:47
- Nahlásit

jablunka
jj, kousla. Kdyby kousla Ferdíka, tak se mu nic nestane, ale tohle stvořeníčko to holt zlomí. Kvůli kusu žvance, zrovna takové zvídavé štěně, 4 týdny to má, a jak hezky lozilo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:49
- Nahlásit

Mucholabka
jj, kousla. Kdyby kousla Ferdíka, tak se mu nic nestane, ale tohle stvořeníčko to holt zlomí. Kvůli kusu žvance, zrovna takové zvídavé štěně, 4 týdny to má, a jak hezky lozilo.
Tak to nasere!A budeš ho dávat k čubě z5,nebo už radši ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:59
- Nahlásit

jablunka
jj, čubina v pohodě, ona by kojila i zebru. Ona je jinak hodná, jenom prostě zkrat-žřádlooooo. Akorát teď je štěndo zatím mimo, dospává a ti ho ostatní zmetečci ji začali škubat a tahat za uši. Až se zorientuje, jde za nima zpátky, ať se holka rozvíjí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:12
- Nahlásit

Mucholabka
Akorát teď je štěndo zatím mimo, dospává a ti ho ostatní zmetečci ji začali škubat a tahat za uši. Až se zorientuje, jde za nima zpátky, ať se holka rozvíjí.
tak hlavně ať je v pohodě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:12
- Nahlásit

Právje sem zjistila, že dnes máme kurz vití adventních vjenců. To bude super, minulej rok sme se popálili vo ty pistole s lepidlem, vjence vypadaly dost ftipně, tak snad letos to bude stejně super. Letos už nejedu autem, tak bude gročánek a jiné zimní pochutiny. Zítra vám ho vyfotim, jak sem uvila krásnej vjeneček!

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:16
- Nahlásit

tak teď na odpoledních novinách ,bylo jak daší degen,uvázal gordona pod sušák sena a to byla jeho veškerá péče

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:16
- Nahlásit

Já mám novej foťáááák Panasonic lumix DMC FZ8

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:17
- Nahlásit

Erin
Cu.ak!!! Si ho vemte, koupim si dalsiho!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:18
- Nahlásit

Erin
kazíš mi radost

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:21
- Nahlásit

Erin
taky sem koukala na hovado!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:23
- Nahlásit

kachna_
Jé, my máme doma tři lumixy a brácha má taky jeden. FZ 8 má právě brácha

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:31
- Nahlásit

Fifi

Si ho vemte, koupim si dalsiho!!!

Sem měla po dlouhý době totální tmu před vočima,měl štěstí ten pokus vo chlapa,že nebyl na můj dosah.
Co my jsme za společnost(zvracející smajlík!!)

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:34
- Nahlásit

kachna_
Mám uloženo, můžeš smáznout

Erin
neřikej mi to, neříkej mi to Schválně nekoukám na zprávy, aby mi nerupali céfky

<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání