Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:58
- Nahlásit

jablunka

Jak je svjet malej,že?No a máš zdroj rad z první ruky a my všicí vostatní můžem hodit kopyta na stůl

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:59
- Nahlásit

brut
Jestli si nejsi jistá, tak ho zbal a jeď na veterinu, ať ho pořádně prohlídnou....
Gerda
možná bych ho nechala vetem okouknout, aby ti dal něco, po čem se to rychle dohojí - svědí ho to?
Za vetem jedeme zejtra,uš sme vobjednaný,páč ho musím nechat i očkovat,tak uvidíme co nám řekne.A nevypadá to že by ho to svědilo.
Tinta76
Víš co, vono akné je u naháčů celkem běžný, uvidíš sama, jesti se mu někde nějakej bolák udělá, jestli to bude vypadat stejně, když mu to tede nebudeš ničim vošetřovat. Já se vsázim, že jo

tak jo,nechám to bejt a uvidím,ale vet na něj stejně koukne.

Erin
Tak sem to konzultovala s paní ze salusu(chová krysaříky),na tea tree prý vopatrněji,doporučila ještě čisté bambucké máslo a pak ještě s konopím.Pošle mi pro tebe i vzorečky.ještě jako spousta lidí zde doporučila aloe a měsíčkový balsám,ten mám doma z minulé odjednávky.Jak to přijde hodím sovu a domluvíme se na způsobu předání dárešku pro Otíka.

Seš zlatíčko.
Žanek hodil oko a pravil,ku*va vona má doma mravenečníka.Myslel tím fotku třetí v pořadí
Hele,víš že fakt jó!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

jablunka
Za vetem jedeme zejtra,uš sme vobjednaný,páč ho musím nechat i očkovat,tak uvidíme co nám řekne.A nevypadá to že by ho to svědilo.
tak jo,nechám to bejt a uvidím,ale vet na něj stejně koukne.

... bude dobrej a myslím, že za pár dní u vás se z něj stane šílenej závislák ( a z tebe taky.... na večerní zahřívání v posteli)

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:03
- Nahlásit

Tinta76
nakonec je to mexickej barzoj
To je drsný!
brut
ale hlavně máš veliké, laskavé srdíčko
Uš s tím fšichni přestaňte,já se fakt červenám.
Erin
Jak je svjet malej,že?
Fšichni se slejzaj u Davídkový.
No a máš zdroj rad z první ruky a my všicí vostatní můžem hodit kopyta na stůl

Takhle vod vás se mi to líbí taky a navíc si čék může vybrat.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

jablunka
takže faktiš borzaja lysaja psovaja?????
super, aspoň víš, co v tom je za krev a za očekávanej projev,
máš užitkovýho křížence na FAKT VELKEJ TERMOFOR!

ad ty defekty: ani bych nepátrala, od čeho jsou, jen bych to vzala coby sekundárně změněný poranění, desinfekce vodnou betadinou, oplachy řepíkovým odvarem, hojit mastí na hojení poranění z lékárny, klidně betadine mast, nebo cokoliv, co se dává lidem na bércáky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:08
- Nahlásit

Sali
takže faktiš borzaja lysaja psovaja?????
super, aspoň víš, co v tom je za krev a za očekávanej projev,
máš užitkovýho křížence na FAKT VELKEJ TERMOFOR!

Faktiš.A docela mě mrzí,ale chápu to,že to chovatelka nechce zveřejňovat,páč tohle křížení se fakt povedlo.
Řepík a betadinu mám doma furt,tagže du udělat vodvar a máznu to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
a nemohla by bejt Svatej Franta z Asisi za mrtva??

pani vy máte v makovici cvrčka jak vánočku, to by těm čoklům byla asi prt platná, dyby prděla do hlíny, ne? To sou mi vývody todlencto

akorátty projevy nebyly tak zřejmý jako dycky

no tak já nevim, Ešus se projevoval dost zřetelně - jako dycky A neřikejte vo Marůšce, že je lezba

jablunka
tak hlavně, že to je případně prostorově jak pořešit, abyste si furt nemusela votírat propocený čelo jak Blažej při voperaci.

Gerda
Pani, teď sem si četla vaše rejnmení bankovní dobrodružství....jak kdybych to sama zažila, až mě břicho rozbolelo

horor to byl, kam se hrabe Hičkok, páč todle nikdo nenatočí. Jo ešče jednu větičku sem tam řikala: "Co? Já vám vůbec nerozumim vo čem mluvíte!" panebože příště si nasadim tu hroznou čepici co nosim na venčení a bude rovnou jasný, že jednaj s debilem. Tagle byl kapek zmatenej, páč sem přišla z práce rovnou, takže za holčičku, sem klamala tělem. Jak došlo na projevy, byl konec

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:14
- Nahlásit

jablunka
mexickej barzoj..no teda...no jo voni sou hogofogo
ale gratuluju a svetřík někde splašíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:14
- Nahlásit

Gerda
Dostanete štěňátko z pracovního spojení maryje-bažant

to by moch bejt zajímavej lovečák, můžu se nechat zapsat do pořadníku? Ale esli to bude tak složitý jako f tý baňce fčera, tak rači nic.

hárá dýl a na zkoušce sem teda lhala, že tam žádná háravá fena neni

ajajaj, tady si někdo řádně zaprasil bojler!! Lhaní je vočklivá věc, zasviňuje bojler!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:17
- Nahlásit

PetraK
"Co? Já vám vůbec nerozumim vo čem mluvíte!"
já se vječinou snažim ubránit hbitým útokem: "A co si o tom myslíte vy? Co navrhujete?" A jak to začne vysvětlovat, děsně se mračim a pak mu to s vážnou tváří odkejvu, bo stejnak nevim, co po mě chce a co mi nabízí.

jablunka
Mexickej barzoj - rus s jižním temperamentem. Počkej až ti začne hrát na balalajku merenge! ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:18
- Nahlásit

jablunka
Uš s tím fšichni přestaňte,já se fakt červenám

pani a mně to nedá! Vy ste fakt moc hodná!! Celá Svatá Anežka zaživa i s se Svatým mrtvim Frantou z Asissi. Fakt že jo!

(ať si taky užije někdo jinej než Davídkojc, ta si tudle přála abychom uš negratulovali, a mě to nějak přemohlo. Tetkon taky )

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:18
- Nahlásit

PetraK
tady si někdo řádně zaprasil bojler!! Lhaní je vočklivá věc, zasviňuje bojler!
I dyš je to nevědomě? A nemůžete si vzít taky ňákou mexickou plešku a vyčistit mi to?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:20
- Nahlásit

Gerda
děsně se mračim
tudle taktiku sem nasadila rovnou, sem se mračila tak, že asi půl hodiny ze sebe nedostal vůbec nic, než že je to úžasná šance a úžasnej produkt, tak sem se chtěla zeptat, esli, dyš je to tak úžasný, esli to neuděláme jako emeričani, co dycky, dyš je úžasnej konec filmu, tak fšichni stojej a tleskaj, tak esi bychom taky neměli vstát a tleskat.

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

PetraK
ať si taky užije někdo jinej než Davídkojc, t
no jistě...se obávám že Jablonová prostě fakt do toho nebe přijde,ale páč to bude trvcat mrak let,tak pak zapomene proč a bude to v pérdeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:24
- Nahlásit

Gerda
I dyš je to nevědomě? A nemůžete si vzít taky ňákou mexickou plešku a vyčistit mi to?

Jo! I dyš je to nevědomě, i dybyste byla v bezvědomí, máte tetkon tak špinavej bojler, že hrozí naprostý ucpání. Naprostý.

Nestačila by česká pleška? Ta by se tady někde určo schrastit dala, enem nevim- jak to bude čistit? to bude mastnejch fleků z toho, to nevim teda.
nevíte někdo vo ňáký český plešce? Hála už nám nepomůže

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:25
- Nahlásit

sarax
zapomene proč

seš uň sem si to představila, jak tam stojí zmateně u brány, podává Petronelovi svoje svědomí a vůbec neví co tam má dělat

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:29
- Nahlásit

PetraK
tak esi bychom taky neměli vstát a tleskat.
ste blpka pani .-))))))))

Hála už nám nepomůže
eště víc ste blpka ))))))))))))))

sarax
Jablonová prostě fakt do toho nebe přijde
Blbý je, že tam asi bude sama, bo nejvíc lidůch a největší pérdel bude f peklíčku ) Měla by plešku aspoň trochu kopnout, aby nebyla na oblaku opuštěná jen s Petronilem a Bartoškou )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:29
- Nahlásit

Gerda
Mexickej barzoj - rus s jižním temperamentem. Počkej až ti začne hrát na balalajku merenge!

PetraK
pani a mně to nedá! Vy ste fakt moc hodná!!
ale brzo budu asi zlá!
sarax
PetraK
Jablonová prostě fakt do toho nebe přijde,ale páč to bude trvcat mrak let,tak pak zapomene proč a bude to v pérdeli
stojí zmateně u brány, podává Petronelovi svoje svědomí a vůbec neví co tam má dělat
Trupky!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Blbý je, že tam asi bude sama, bo nejvíc lidůch a největší pérdel bude f peklíčku ) Měla by plešku aspoň trochu kopnout, aby nebyla na oblaku opuštěná jen s Petronilem a Bartoškou
Pudu do pekla,i gdybych měla toho Petronela seřezat u tý brány.....ale zase Bartošku znám vosobně a je s ním děsná sranda.

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:31
- Nahlásit

jablunka
najdi si mobil jo???

Gerda
aspoň trochu kopnout, aby nebyla na oblaku opuštěná jen s Petronilem a Bartoškou
to si myslím že by měla,páč nám se dole bude po ní stejskat

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:34
- Nahlásit

jablunka
Pudu do pekla
Muisíme si s sebou vzít hlavně svačinu, abysme tam neměli hlat. Psové dou taky, nebo musej za duhovej most?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:37
- Nahlásit

Gerda
Psové dou taky, nebo musej za duhovej most?
já chci všechny svoje psové s sebou

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:40
- Nahlásit

Právě sem se dozvěděla, že Chucka Norrise jednou kousla kobra.
Po osmi hodinach krutych bolesti chcipla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:50
- Nahlásit

Gerda
eště víc ste blpka

ešče furt mám ale rezervy. To je prt proti Davídkojc,, tý dneska jébat napsala, že je Ekstrablpka!! Mám co dohánět

Mexickej barzoj - rus s jižním temperamentem. Počkej až ti začne hrát na balalajku merenge!

ofšem vy ste žhavej kandidát na vítězství, to se vám upřít nedá

jablunka
ale brzo budu asi zlá!

prtlajs, ste tak hodná, že nemůžete bejt zlá . Maximálně na harantí dyš vás načtvou a to jen na chvilku. A já huž bohužel nejsem harantí, tak to můžu bejt f klidu

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:52
- Nahlásit

jablunka
Trupky!!!!

počkat, fakt ale dobrá představa, Petronel tam masti Avé-mary-jášky, příde Jabloň zmatená jak Goro f Tokiju, tý vole, to bude cambus!!! Doufám, že to pak můj oblíbenec Stach hodí na celuloid , to pude na dračku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:53
- Nahlásit

Gerda
lidůch a největší pérdel bude f peklíčku

budem jí chodit navštěvovat a domluvíme jí, že by mohla občas u nás dole udělat hospitaci ! A na přivítanou jí dáme loknout myslifce a hned pošupajdí k nám. Přece jí tam nenecháme samotnou, nejsme sfině!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:54
- Nahlásit

jablunka
ale zase Bartošku znám vosobně a je s ním děsná sranda

bodejť ne, dyš je sice fševjedoucí, ale neví co se děje. Tak ste na tom naprosto stejně, páč ty taky nevíš proč -co a jak - dyš nevíš proč si v nebi, takže to si pochopitelně musíte padnout do noty

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:56
- Nahlásit

Gerda
Právě sem se dozvěděla, že Chucka Norrise jednou kousla kobra. Po osmi hodinach krutych bolesti chcipla

VÍ VO TOM SALI?
Aby jako byla ve vobraze.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:59
- Nahlásit

PetraK
Přece jí tam nenecháme samotnou, nejsme sfině!
zas by ale mohla trpjet a tim se taky čistí bojler......

VÍ VO TOM SALI?
Aby jako byla ve vobraze.

Proto to sem píšu, jesi vo tom ví.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 12:04
- Nahlásit

Gerda
zas by ale mohla trpjet a tim se taky čistí bojler......

jako že už bychom nemusely shánět Hálu nějakýho? No esli to Jablůnka vezme, tak proč ne. Bylo by to jednodušší, než tahat k bojleru plešouna nějakýho.

Proto to sem píšu, jesi vo tom ví.

Asi ne, bude celá vyděšená, si myslim. Aby nemusela Čukovi platit ňáký vodškodný, nebo tak nějak. Ale mohla by se pokusit hodit to na Kobru jedenáct, třeba sou si podobný?? S Kobrou myslim, ne se Sali

<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání