Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

Jimmi
Taky to nehodlám komentovat!

Pro ženu narozenou : 31.10. 1971
Narodila jste se v roce 1825 jako žena někde na území dnešního severozápadu USA, kde jste pracovala jako řemeslník, mechanik nebo opravář. Byla jste osobnost s ohnivou energií, rasantní, s vyvinutou sebekontrolou. Byla jste vedoucím nebo odpovědným pracovníkem, i pokud Vaše práce spočívala např. jen v zametání podlah.

Její poslání v tomto životě :
Jste na zemi proto, abyste se naučila trpělivosti a pochopení druhých lidí a abyste se pokusila čelit všem životním problémům s radostným srdcem. Svou vyrovnaností a duševním klidem byste také měla pomáhat ostatním.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

LIDI mi ta stránka nechce najet, nezjistim tak co sem byla v předchozím životě, esli stejnej vůl jako dneska, nebo ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:06
- Nahlásit

Alexa

bude oblačno až polojasno, ojediněle déšť se sněhem nebo mrznoucí mrholení.Denní teploty -1 až 4°C

děkuju moc. A nešlo by něco udělat s tim deštěm? Sníh neva, ale tu vodu, esli by to nešlo přesunout na jinej den, nebo do jinýho místa. Děkuju

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:06
- Nahlásit

PetraK
http://www.oslikuv.net/minulezivoty/

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:08
- Nahlásit

PetraK
A nešlo by něco udělat s tim deštěm?

jasně že šlo, ale to by asi Gerda nesouhlasila

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:09
- Nahlásit

eh, huž se mi to voteuřelo a:

tak huž chápu, proč sem grafoman a drásám tu knížku

Narodila jste se v roce 1575 jako žena někde na území dnešního Mexika, kde jste pracovala jako spisovatel, dramatik, humorista nebo kejklíř. Byla jste člověkem se schopnostmi k vědecké práci a matematickými vlohami. Okolní svět Vás chápal jen s obtížemi, ale vážil si Vás pro Vaše duchovní kvality a moudrost.

Jste na zemi proto, abyste se naučila trpělivosti a pochopení druhých lidí a abyste se pokusila čelit všem životním problémům s radostným srdcem. Svou vyrovnaností a duševním klidem byste také měla pomáhat ostatním.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:09
- Nahlásit

jablunka

něco na tom je viď?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:10
- Nahlásit

Jimmi
jasně že šlo, ale to by asi Gerda nesouhlasila

tak možná kdybych vyměnila déšť za vánici, že s tím by souhlasila, v neděli na pláni byla celá radostná, když nás to zasypalo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:11
- Nahlásit

PetraK
tymáš kus z mé předpovědi a kus z Jablunčiny...si podvodnice

Alexa
Člen
- Nahlásit

tak koukám, že jsem nejdýl na světě, páč jsem se narodila už v roce 800!
PetraK
nešlo by něco udělat s tim deštěm
Krásné slunečné počasí by mělo vydržet do neděle. Speciálně v Uhříněvsi řekl Vladimír Seifert z Českého hydrometeorologického ústavu v Praze.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka

jablůnko ten úkol tady máme tetkon stejnej, jenom nevim, kde já pomatenec mám vzít klid a vyrovnanost. Takže tentokrát to taky nevyjde, budu se tady na zemi asi točit furt dokolečka jak hajzl při povodni

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:12
- Nahlásit

Jimmi
něco na tom je viď?
Až to malinko zamrazí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:13
- Nahlásit

Jimmi
si podvodnice

to tam sice nepsali, ale možný to je, co já vim

Alexa
Krásné slunečné počasí by mělo vydržet do neděle. Speciálně v Uhříněvsi řekl Vladimír Seifert z Českého hydrometeorologického ústavu v Praze.

že panu Seifertovi MOC, MOC děkuju. Kdyby něco potřeboval - třeba abych mu pomohla svým klidem a vyrovnaností, tak že ráda vypomůžu

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:14
- Nahlásit

Jimmi
PetraK
tymáš kus z mé předpovědi a kus z Jablunčiny...si podvodnice

Teď na to koukám,f poctatě já a Jimmi dohromady sme PetraK.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:15
- Nahlásit

jablunka
Teď na to koukám,f poctatě já a Jimmi dohromady sme PetraK

takže tim se vysvětluje, proč sem takovej magor. WALDOOOOOOOOOOOOOOOOO - já za to nemůžu, že sem takovej cvok, to všechno Jimmijová s Jablůkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:16
- Nahlásit

PetraK
jablunka
Mám poslání:
Na světě je bohužel stále ještě mnoho osamocených, opuštěných a nemocných lidí. Vaším posláním je pomáhat těm, kteří mají méně šťastný osud než Vy.

Tak se ňák pomalu začínám vzdávat tý naděje na půlmegáč, dyš teď budu zakládat tu nemocnici...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:16
- Nahlásit

strafim šecky
zejména pro zdravotníky, co nemaj mít psy, tu mám jeden tematickej plakátek... navrhuju vytisknout a pověsit na zeď, pacienty určitě potěší...!

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:17
- Nahlásit

jablunka
,f poctatě já a Jimmi dohromady sme PetraK
ale ta schíza už se tu řešila dávno a dávno před mnoha stránkama, tak to dnes už ani nikohop nepřekvapí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:19
- Nahlásit

Gerda
dyš teď budu zakládat tu nemocnici

až pojedu na Litáfku pro kamení, mám vzít nějakej základní kámen???

wami
fuj - jak se mám tetkon jako navobědvat? Mi to vyrajbovalo želůdek

wami
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:19
- Nahlásit

můj minulej živůtek
koukám, že se historie (téměř) opakuje... vysvětluje to mou lásku k Irsku, a zejména bych zdůraznila tu část o genialitě, která se zajisté táhne mou karmou dodnes!

Narodila jste se v roce 1200 jako muž někde na území dnešního Irska, kde jste pracovala jako námořník, kuchař nebo tesař. Byla jste člověkem božského nadání, záhadná, obdařená genialitou, schopná vyznat se ve starodávných knihách o psychologii. Mohla jste mít schopnosti kouzelníka nebo sluhy temných sil.

Musíte vyvinout a podpořit city lásky, štěstí, nadšení a elánu. Dále pak tyto city šířit a přenášet na všechny, kteří Vás obklopují.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:20
- Nahlásit

PetraK
mám vzít nějakej základní kámen???
základní náhrobní, kdybych nesehnala lékaře )

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

PetraK
takže tim se vysvětluje, proč sem takovej magor.
Gdepák,tohle na nás nehodíš.
Gerda
dyš teď budu zakládat tu nemocnici...

taxi tam hnet povjes ten tématyckej plakátek vot wami.
Alexa
ale ta schíza už se tu řešila dávno a dávno
jenže to do ní eště nemontovali mě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

PetraK
jak se mám tetkon jako navobědvat? Mi to vyrajbovalo želůdek
To je jednoduchý - raduj se z toho, že neškodí v Praze. Středočeši takovou kliku nemaj.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:22
- Nahlásit

wami
zejména bych zdůraznila tu část o genialitě, která se zajisté táhne mou karmou dodnes!
mno, to mají samozřejmě pravdu, ale já bych zdůraznila ten konec Musíte vyvinout a podpořit city lásky, štěstí, nadšení a elánu.

PetraK
Jimmi
se mi ale zdá, že tak nějak mají pravdu a jsem z toho trochu nesvá

wami
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:23
- Nahlásit

PetraK
fuj - jak se mám tetkon jako navobědvat? Mi to vyrajbovalo želůdek
no, s chutí, žaludek má čisto a jasno, tak to se tam toho vejde...

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:28
- Nahlásit

Minulé životy

Když už zkoumáte své minulé životy, vemte v potaz také toto:

"Indovia podľa svojho náboženstva veria, že pokiaľ muž nežije sporiadaným a asketickým životom, bude v budúcom živote ženou.

Drahí kolegovia, buďme preto k ženám tolerantní:

veď je to vlastne normálny chlap vo výkone trestu."

wami
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:29
- Nahlásit

brut
já bych zdůraznila ten konec Musíte vyvinout a podpořit city lásky, štěstí, nadšení a elánu.
hele já vyvíjím jak divá, ale... no, někdy to prostě holt chce i odezvu...
ale věřím, že jednou konečně už zas budu jak dřív... a budu vyvíjet a podporovat a nepotřebovat to od jinejch...

nicméně musím přiznat, že mi to přišlo celkem trefný, obojí... i když - kdo by se bránil zmínkám o božském nadání a genialitě, že...

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:32
- Nahlásit

Dámy a pánové, velevážení žumpaři. Slavnostně se vám oznamuje, že Nýnátko bylo dneska na ultrazvuku Onen vševědoucí přístroj nám sdělil, že má v sobě tři kindervajíčka Ovšem nevíme jestli je některé z nich Akcie , budem se muset překvapit

Jdu zjistit co jsem byla v minulém životě, posledně mi vyšla jakási cirkusová tanečnice, či co, třá to teď bude něco echtovnějšího

brut
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:33
- Nahlásit

wami
ale věřím, že jednou konečně už zas budu jak dřív...
bych řekla, že si nejdřív zase musíš začít věřit a pak půjde vše skoro samo .... a potřeba od jinejch je u každého nejen u tebe
i když - kdo by se bránil zmínkám o božském nadání a genialitě, že...
si myslím, že maj pravdu, jen ty to nechceš vidět

Strejda

Drahí kolegovia, buďme preto k ženám tolerantní:

veď je to vlastne normálny chlap vo výkone trestu."

tak bacha, aby jsi pak nebyl to samý

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:40
- Nahlásit

Biluška
Nýnátko bylo dneska na ultrazvuku
Nýnátko je šeltie?

<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání