Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:37
- Nahlásit

Mucholabka
Já mám právě od Eukanuby, a funguje.
já mám právě od Eukanuby, a nefunguje
ale tak ho třá blbě mačkám, nebo na špatnym místě táta řikal, že to vopravil, ale mě to zase neklikalo, ještě se teda pokusim s tim něco udělat, jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

Mucholabka
od sirek? jaks tam napsala adresu? Uko Ješita-miniatury.

: D
no tý jo skorem , je fakt že ten balíček nebyl moc velkej

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

sarax
mno ten z toho balíčku::???en ale normálka teda funguje
mno tak ten z toho tvýho balíčku asi jo

hele škoda že s náma nechodíš do hospody..ti ti se najednou někdo rozmyslí a objedná si večer do hospy kliker..a pak máme fšichni klikr a NIKDO neklikáme
tak se mi zdá, že je to někdy dobře, že bydlim tak daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

Benda
a uz se vo tom medialne vi.

ste tetkon slavnej taťka , no! Kolik berete vod hodiny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:43
- Nahlásit

jablunka
To je pěkná hovadina,mě včera přišel poštou doporučeně Rymadyl v malý lahvičce.

aha, takže pani byla jen líná číst malý písmenka asi

brut
k obědu jsem měla vývar s nudlema a pak už nic, jen večer klystýr

tak to je dost blbá večeře, proto zásadně do tohodle podniku na jídlo nechodim.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:43
- Nahlásit

PetraK
Strážník Crabtree: „Bodré podoledne!“
René: „Vám taky!“
Crabtree: „Pan Leklej mě sdílel, kde vás nahlízdnu, Roný. Přišel plaz od Michelle …“
René: „A jaký je to plaz?“
Crabtree: „Je to o odrazu Spadlé matrony s velkýma melounkama!“
René čte vzkaz: „Ze staré pekárny, co stojí za rohem, prokopem dnes v noci tunel do kobky Herr Flicka a ukradneme obraz.“
René: „No jo, no jo, ona si zřejmě myslí, že mám krtka ve vaně a taky razící štít ve skříni! Ona je cvok!“
Crabtree: „Pan Leklej je přece vzrušený trezorník! Je vypravený, že to podělá a má na to i všechny šprajce …“
Edith: „Ale Herr Flick a von Smalhausen budou večer v kobce!“
Crabtree: „Vy je vypakujete!“
Edith: „Jak?“
Crabtree: „Animálně je obtelefonujete a sdílíte, že se večer v kovárně přehrává tajná kráva. Ta kráva bude pelešná, ale odkdáká je to pryč z kubky!“
Edith: „A, ta myslela na všechno.“
René: „To mě uklidnilo …“
Crabtree: „Michelle na vás bude šukat na plácku v půlce jedináctý.“
René: „Nevzpomínám si, že bych v životě šukal … někde na plácku.“

Gerda
pani, upekla sem vam dorta, housky nechte na jindy:

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:47
- Nahlásit

Tinta76
ten z toho tvýho balíčku asi jo
a šoupátkem dole jsi asi hejbala co???
StaHi
sím já mám moc dětí a taky maj housky..můžou dostat po dortíku????

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

Tinta76
no já bych si ho klíďo i koupila
Taky jsem podlehl dovedné argumentaci PetryK a koupil klikr. Jsme ve fázi "Pes se seznamuje s klikrem" a už máme první výsledky. Když se ozve kliknutí, tak přijdou kočky a loudí pamlsky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

StaHi
Crabtree: „Animálně je obtelefonujete a sdílíte, že se večer v kovárně přehrává tajná kráva. Ta kráva bude pelešná, ale odkdáká je to pryč z kubky!“
Edith: „A, ta myslela na všechno.“
René: „To mě uklidnilo …“
Crabtree: „Michelle na vás bude šukat na plácku v půlce jedináctý.“
René: „Nevzpomínám si, že bych v životě šukal … někde na plácku.“

StaHíííííííííííííííííííííí díky, jsem si poplakala - KDE JSI TO VZALAAAA?

Ofšem ten dort, ten je, ten je ekscelentní!!!

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:49
- Nahlásit

sarax
a šoupátkem dole jsi asi hejbala co???
šoupátkem????? tam fakt něco takovýho je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

Strejda
Když se ozve kliknutí, tak přijdou kočky a loudí pamlsky.

D: . U nás je to zas andulka, kdo podlehl klikru, jak položím na stůl jeho kufříček, už tam mastí a drapne to do zobáku a hází to do prostoru. Teď jen musím vymyslet, jak mu vysvětlit, že mrskat to prostorem není přesně to co se po něm chce

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:51
- Nahlásit

Strejda
Taky jsem podlehl dovedné argumentaci PetryK a koupil klikr. Jsme ve fázi "Pes se seznamuje s klikrem" a už máme první výsledky. Když se ozve kliknutí, tak přijdou kočky a loudí pamlsky.
no i z tohoto důvodu bych byla radši, aby za to nikdo nemusel nic platit

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:52
- Nahlásit

Strejda
Když se ozve kliknutí, tak přijdou kočky a loudí pamlsky.

mno my na kliknutí chodíme ale tímn to zhaslo ...páč venku ho nevnímá

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:52
- Nahlásit

Gerda
se nebojte, pani, už žeru třetí a jak mi chutná )))))
tááák je to správně, to je pašák

PetraK
tak to je dost blbá večeře, proto zásadně do tohodle podniku na jídlo nechodim.
no, ale zase můžete mít zadáčo ferrari jako přibližovadlo .... to víte, nějak ušetřit musej

Strejda
koupil klikr. Jsme ve fázi "Pes se seznamuje s klikrem" a už máme první výsledky. Když se ozve kliknutí, tak přijdou kočky a loudí pamlsky.
u nás se ozvou harantí s tím, že zase něco chci a děsně je votravuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:53
- Nahlásit

StaHi
pani, upekla sem vam dorta, housky nechte na jindy
Vy jediná mi rozumíte! To je tou fefrmincovou čekulátkou! Díky pani, ste nejhodnější čék a budete mít víc svátkůch!

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:53
- Nahlásit

PetraK
Teď jen musím vymyslet, jak mu vysvětlit, že mrskat to prostorem není přesně to co se po něm chce
Jistý Jiřík rozumí zvířecí řeči. Ale ten kvůli tomu jedl nějakého hada. Ale poradit by mohl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

sarax
mno my na kliknutí chodíme ale tímn to zhaslo ...páč venku ho nevnímá

no u nás to bylo taky tak, tak jsem s tím začla od znova - naklikala jsem Ešusa doma a pak jsem naklikávání -bez povelu, jen klik+dobrota dělala i venku, ale chce to něco, něco extrovního, co ten pes jinak nedostane (což u nás masokrmičů je kapánek problémek ), takže jsem zařadila párečky a vyhlásila doma embargo na to, že mu někdo něco takovýho dá jen tak. Takže jsem naklikávala takhle i venku. Minulou hodinu jsem to vzala i na cvičák a byla to paráda. Teda předminulou hodinu, tu minulou tady zmiňovat nebudu, to jsem klikr vytáhla až na konci hodiny, páč byl rozrajbovanej z tý gólie.

Strejda
Jistý Jiřík rozumí zvířecí řeči

já jsem tady viděla enem Jíříkovo, ale ten sem už asi nechodí,páč tady dlouho nebylo do něj nic. JE TU NĚKDE ŇÁKEJ JIŘIK????

brut
no, ale zase můžete mít zadáčo ferrari jako přibližovadlo

eh, tak jak jsem líná tak f tomdle případku, bych oželele přibližovadlo, kdybych se vyhla týdle "večeři" . Ste pani statečná, že jste to fšecko vydržela

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:03
- Nahlásit

PetraK
(což u nás masokrmičů je kapánek problémek
nazývej věci pravejma jménama jo..taky dávám maso a Trini se může stejně přetrhnout at jí dám granule nebo maso..žere fšecko
a prostě venku ho nevnímá nebo nechce..ale je fakt že sem zjistila žře ho nepotřebuju tže doma místo řvaní na psa klikám a venku chválím per huba a celkem dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:03
- Nahlásit

PetraK
JE TU NĚKDE ŇÁKEJ JIŘIK????
Náš korektor je Jiřík....rozumí si jedině s Bertíkem a Olivou, který k němu choděj škemrat o jídlo. Jo a Bertík už umí řikat - bombon a Aj laf ju. Bohuzel to je to jediný, co to ubohý zvíře umí. Někdy ani nerozumí svoje jméno. Může být bikolorní bígl úplně blbej?

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:05
- Nahlásit

sarax
dyz ja ovocny dolary neumim ale k svatku sem vam upekla stofarda:

PetraK
v googlu ..hledala jsem ten vycet moznych provineni (jak se Rene jde v jednom z poslednich dilu udat ..pamatuju si akurat "zaslinění') ..ale nenasla

brut
u nás se ozvou harantí

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

PetraK
Ste pani statečná, že jste to fšecko vydržela
ale nejsem.... jen jsem věděla, že mi nic jinýho nezbývá jestli chci mít konečně klid a být alespoň v téhle části fit

bych oželele přibližovadlo, kdybych se vyhla týdle "večeři"
sem taky přibližovadlo dostala až v sobotu

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

StaHi
ale k svatku sem vam upekla stofarda:
mno skoro to sedí
ovocny dolary neumim
můžete péct klidně pravý..se nebudu zlobit

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

StaHi
k svatku sem vam upekla stofarda
to je celá Trini! Taky je voranžová! Co vaše zhmožděniny? Už se hejbete úplně?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

StaHi
u nás se ozvou harantí

co je na tom k smíchu v dnešní době technických vymožeností? ... jak myslíš, že je svolávám, když něco potřebuju? ... když není po ruce klikr, tak použiju mobil, prozvoním a oni krásně, nas*aně přijdou zjistit, co zase votravuju

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:12
- Nahlásit

Gerda
Taky je voranžová!

zlatá pani...zlatá je Trini!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

sarax
nazývej věci pravejma jménama jo..taky dávám maso a Trini se může stejně přetrhnout at jí dám granule nebo maso..žere fšecko

to jooo, Ešus je taky bezedná popelnice, kolikrát třeba cvičíme na sušenej chleba, ale u nás to bylo třeba takhle - byl povel, Ešus provedl, já tudíž klikla a čekala jsem, že se pes přerazí - jako ti ukázkoví klikaři - jak bude z kliknutí nadšenej. A prt a prt. Cvik byl, v tom problém nebyl, ale nebylo to epes nadšení z toho kliknutí. Tak jsem se radila s KaTachyon a začla tedy od znovu a s něčím spešl, sůpr důpr, co jinak prostě nedám. A zabralo to kupodivu i v tom rušném prostředí. Ne tedy v rušném prostředí seksi gólií, páč ta byla asi něco jako psí supermanka, ale na předchozí hodině, kde byla doháravší fenka, Ešus a další dvě fenky, tak cvičil hezky a klikr vnímal. Byla jsem z toho celá unešená. Jak nám to hásky jde
. Do minulý neděle

Gerda
tak esli by mi teda Vás Jiřik nepomohl, jak to Kosťovi vysvětlit.

Bertík už umí řikat - bombon a Aj laf ju.
hm, Ešus umí zatim jen furt ten RUM! Zrovna včera se mu to povedlo excelentně a před sousedkou Dál jsme se ale nedostali. Myslíte, že se někdy naučí vobjednávat i něco jinýho?

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:17
- Nahlásit

sarax
můžete péct klidně pravý
prvni pokus se ne uplne zdaril, ale zkousim to dal

Gerda
jojo, uz jenom hraju vsema barvama

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:18
- Nahlásit

PetraK
RUM! Zrovna včera se mu to povedlo excelentně a před sousedkou Dál jsme se ale nedostali. Myslíte, že se někdy naučí vobjednávat i něco jinýho?
buď ráda.... až zase půjdeš s Gerdou na Annu Spurnou, tak ti nebude taková zima, když budeš mít od Ešusa rum

Gerda
Člen
- Nahlásit

isdpch
kam mám přistavit auto
Vzal bys rači jablunku s pleškou, nebo mě s kardyjakem? Řešíme, kerej pes je vošklivější, bo jablunky adamita je fakt strašně vošklivej.

sarax
zlatá je Trini
voranžová!

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
(jak se Rene jde v jednom z poslednich dilu udat ..pamatuju si akurat "zaslinění')

bože já to musím někde sehnat, kdyby to tak měli někde na DVD! To by byl dárek!

brut
ale nejsem.... jen jsem věděla, že mi nic jinýho nezbývá jestli chci mít konečně klid a být alespoň v téhle části fit

já vím, ale obdivuju vás - tak jako vůbec. Já mám od narození z bílejch plášťů absolutní paniku (Můdr promine), už jsem se s tím fakt narodila,takže to co popisujete to je pro mě utrpení mladýho Vertra, bojim, bojim. Zasloužíte medajlu.

<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání