Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:01
- Nahlásit

Gerda

Maryje zřejmě nehárá pouze třetí den

To teda nevím. V neděli jsem jen tak ze sportu testoval Maryjin kotec Inďákem a žádnej velkej zájem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:08
- Nahlásit

Gerda
kačerov jako zastávka, takže se na kačerově

tak to je štěstí, že k tomu ještě nepřifařili taky Václavák, Staromák a nevzali to šmahem všechno

Walda
V neděli jsem jen tak ze sportu testoval Maryjin kotec Inďákem a žádnej velkej zájem

tak u nás zájem tedy byl, ale vycházejmež z faktu, že Ešus je ouchyl, takže to neni až tak směroplatný

Tinta76
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:12
- Nahlásit

PetraK
Gerda
Večer si dokonce přišel lehnout k nám do pelíšku ťutínek. Tak jenom doufám, že to nebude mít "jednou dole jednou nahoře".

Vo víkendu vám ho vyfotim, pásofce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:21
- Nahlásit

Tinta76
Večer si dokonce přišel lehnout k nám do pelíšku ťutínek

Tak jenom doufám, že to nebude mít "jednou dole jednou nahoře".
to je bohužel i možný,ale pokud to nahoře bé převažovat...
Slepej pásovec...tyvado to je kombinace

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:23
- Nahlásit

Tinta76
jooooooooooooooooooooo! bude pásovec, budééééééé!! ale já ho huvidím až v nedělu večír a to huž to tady bude zapadaný. Pani, pani prosim vás! Nemůžete to sem dát a v neděli večíř? Že jako adventní dárek bych to měla

ťutínek

to je pipiná! Bude líp, huvidíte pani.

Já dneska jela se sídlištním sousedem, byl celej smutnej, jde na operaci a musí dát Bessinku tak na týden do psího hotelu, protože mu jí nemá kdo hlídat. tak doufám, že to Besska ustojí - je z útulku, ale je to jeden z nejkrásnějších pesanů jaký znám - je to takovej zmenšenej vlk . Jakoby malá vlkošedka, ale jako kdyby tam byl nějaký skandivánec, nebo tak něco. Je hrozně zvláštní. Škoda, že jsem mu nemohla nabídnout hlídání

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:26
- Nahlásit

Dobré ráno fšem teplomilcům
uš vim proč nemám ráda zimu a zjistila jsem to tady: http://www.oslikuv.net/minulezivoty/hledej.php

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:31
- Nahlásit

Alexa
uš vim proč nemám ráda zimu a zjistila jsem to tady
Já nejsem zbjehlá v zeměpise.......jak bejvá na severozápadě USA???

Tinta76
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
Slepej pásovec...tyvado to je kombinace
jsem fčera zjistila, že má ty rohovky zakalený jenom zepředu, ze strany mu normálně vidim krásný voči, takže podle mýho názoru mu aspoň zbylo periferní vidění, nic moc sice, ale aspoň něco

PetraK
pani, esi ho vyfotim v sobotu dopoledne, tak se k těm fotkám dostanu stejně až v neděli navečír, takže to tu nezapadne, nebojte

chudinka Bessinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:39
- Nahlásit

Tinta76

takže to tu nezapadne, nebojte

tak to je dobře, páč todle si nemůžu nechat ujíti. V neděli budem pochodíkovat s obří smečkou a pak ve společnosti večeříkovat, takže nevím, kdy dovalim dom, takže bych to určo nenašla, takhle to bude snadný

No Bessky je mi líto, bojím se, aby si nevzpomněla na útulek a nebála se, že jí tam páník nechá. Škoda, že jsem to nevěděla dřív než dneska, zkusila bych aspoň jestli to doma neprojde. Je to moc milý stvoření a nad to je opravdu nádherná. Je to takovej ten pes co má spoustu věcí v očích, nebo jak to říct.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

jablunka
jak bejvá na severozápadě USA
Oblasti mírného oceánského podnebí- západní a severozápadní Evropa (Britské ostrovy), severozápad USA, jižní Chile, Tasmánie a jih Nového Zélandu. Mírná chladná léta i teplé zimy (nevelké teplotní rozdíly mezi létem a zimou) a dostatkem srážek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:46
- Nahlásit

Alexa

ešče, dyš tak děláte do toho počasí pani, tak jak bude v neděli v Uhříněvsi???? Dyš budu pochodovat, ať vim, jak se vybavit, a nedopadnu jako Gerda dneska ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

PetraK
Dyš budu pochodovat, ať vim, jak se vybavit
Druhou vrstvu by sis mohla vzít do batohu.....a jít jen s jednou. Ale jestli seš zimomřivá, mohl by se ti ten batoh docela pronýst, zejména, kdybys v něm měla i svačinu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:51
- Nahlásit

Alexa
Mírná chladná léta i teplé zimy (nevelké teplotní rozdíly mezi létem a zimou) a dostatkem srážek.
Čéče ono to skorem sedí,jen mám ráda zimu jako vopravdovou zimu.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:53
- Nahlásit

Gerda
batoh docela pronýst klidně si přeci může vzít tašku s kolečkama ne? a nějaký psisko to utáhne, no a to potom může zabalit i nějakou tu čekulátku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:54
- Nahlásit

Alexa
uš vim proč nemám ráda zimu a zjistila jsem to tady
Tak mě to tam řeklo, proč zimu ráda mám ))) dokonce to vysvětluje i tu zopcofku: Narodila jste se v roce 1500 jako žena někde na území současné severní polární oblasti, kde jste pracovala jako dramatik, režisér, muzikant nebo potulný pěvec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

Gerda

kdybys v něm měla i svačinu

svačina tam určo bude, taky termoska s grogem a určo tuna chleba pro jeleny. Loni nám vyšlo naprosto epes-rádes počasí,jsem zvědavá, jak to bude letos. Brtník loni pochodoval s hexnšůsem čudinka, tak doufám, že letos vyrazíme bez něj-bez hexnšůsa teda , jen ve třech

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

Gerda
jablunka

miluji podzim...potom jaro, pak dlouho nic, zima a na konci je upocené léto eé (léto se dá přežít maximálně u vody)

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:57
- Nahlásit

Jimmi
i nějakou tu čekulátku!

žíš! Díky, na tu bych zapomněla. Ale musim enem kousek, po pochodování na mě bude čekat pečený kolínko ááách, vůbec se netěšim . V sobotu jdem se ségrou a čoklama do lesa na dříví, v neděli pochodování, to se mi zas bude chtít do práce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:59 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

To je naprostý výsměch :

Narodila jste se v roce 1150 jako muž někde na území dnešní severní Indie, kde jste pracovala jako tanečník, zpěvák nebo herec. Byla jste člověkem se schopnostmi k vědecké práci a matematickými vlohami. Okolní svět Vás chápal jen s obtížemi, ale vážil si Vás pro Vaše duchovní kvality a moudrost.
poslání v tomto životě :
Vaším posláním je naučit se lásce a věřit ve stvořitele vesmíru. Myslete, učte se, přemýšlejte, rozvíjejte vnitřní moudrost.

NECHCI ŽÁDNÉ KOMENTÁŘE!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:59
- Nahlásit

Jimmi
na konci je upocené léto eé

no je fakt, že poslední roky je to léto hnusný teda. Sucho a vědro do padnutí. Za MEJCH mladejch let, ešče v létě taky pršelo. Hodně často vždycky přes noc a pak bylo hásky. Zima je stejně gutová, je sníh, ticho, bílo, čisto a čokl chytá sněhový koule.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:00
- Nahlásit

PetraK
bez hexnšůsa teda , jen ve třech
bez hexnšůsa s ešůsem

Jimmi
(léto se dá přežít maximálně u vody)
nebo v klimatizovaný místnosti, odkud vyjdeš jen navečer do zahradní hospůdky a vracíš se už v normální teplotě ještě nebo už za světla. Ta tma mi na zimě vadí, jinak mráz mám moc ráda.

kachna_
Člen
- Nahlásit

Gerda
Tak mě to tam řeklo, proč zimu ráda mám
Kdybys pracovala jako potulnej pěvec na území severní polární oblasti, tak by to podle mě vysvětlovalo spíš to, že bys zimu ráda neměla

PetraK
Člen
- Nahlásit

Jimmi
přemýšlejte,

to by pro mě nebylo

to je to co tady před časem dělala Neessi???

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

Jimmi
miluji podzim...potom jaro
I já a zimu mám taky ráda.
na konci je upocené léto eé (léto se dá přežít maximálně u vody)
Léto se dá přezít jen v kamený hospdě s půllitrem vorosenýho.

Ženckýýýýýýýýýý,ať uš je půl čtvrtý,začarujte to něgdo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:02
- Nahlásit

Jinak mně to ohlásilo chybu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:03
- Nahlásit

kachna_
potulnej pěvec na území severní polární oblasti
třá tam byl úspěšnej....

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda
bez hexnšůsa s ešůsem

Ta tma mi na zimě vadí

normálně by mi nevadila- páč si můžu vo to víc pálit svíčky a naučila jsem to už i Brtnika, takže je z něj tetkon svíčkovej dědek - přídu dom, lucernička ve vokně se svíčkou svítí, aromatická konvička v předsíni se svíčkou svítí, obří svíčka na okně v kuchyni svítí, záclony hořej (jako třeba f úterý )

ale ta tma mi vadí, že nemůžu pořádně s Ešusem ven. Teda můžu, ale tak jako jen do toho sídliště, plnýho bóbiků

brut
Člen
- Nahlásit

Dobré ránko dámy a pánové

Alexa
tak mně vyšlo, že jsem
Narodila jste se v roce 1550 jako muž někde na území dnešního Turecka, kde jste pracovala jako farmář, chovatel dobytka, tkadlec nebo krejčí. Byla jste člověkem, který rád cestoval a zkoumal Zemi neúnavnýma nohama, za každého počasí a za jakýchkoli okolností.
Její poslání v tomto životě :
Vaším posláním je naučit se rozhodnosti a houževnatosti. Každá zkouška a neštěstí se musí sklonit před tvrdostí Vašeho ducha.

No a apk jsem zkusila numerologii a to je něco podobného i s těma různejma chybama, který mám.... takže super

Alexa
Člen
- Nahlásit

PetraK
jak bude v neděli v Uhříněvsi
bude oblačno až polojasno, ojediněle déšť se sněhem nebo mrznoucí mrholení.Denní teploty -1 až 4°C.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

kachna_
Jinak mně to ohlásilo chybu...
mě taky, zkus se vrátit na úvodní stránku tý knihy životů, pak mi to už fungovalo.

<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání