| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:20
- Nahlásit
jbat
no, ad probírané téma: ber lidi takový, jaký jsou, nedělej si obrázek předčasně, abys nejdřív nejásala , a pak neproklínala svou důvěřivost, Ruda je skutečně těžkej svéráz, hodně umí, ale je taky hodně divnej pavouk, má totiž svůj vlastní hodnotový systém, a s něčím se dá souhlasit, něčemu se dá zatleskat, něco je na pěst, jako u každýho,
hlavně to nechce se nějak emočně zainteresovat, a pak bejt na sebe naštvaná...něco jako vývoj, kterým tady prošla většina zúčastněných.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:21
- Nahlásit
Gerda
Hlavně aby vám nebylo nastydnuto, nesmíte chodit bosky. Bosatá noha nemá vůbec přijít na podlahu.
chytrá horákyně, taky chodila bosatá a ešče k tomu voblečená tak jako Adámek vod Jablůnky a nic se jí nestalo. Dyž pominu to, že si vzala chlapa, kterej musel bejt nutně padlej na hlavu, dyš si dobrovolně vzal exhibicionistku co chodí bosa, páč to nemoch bejt normální člověk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:22
- Nahlásit
jablunka
Jasně,nechtěl urazit
to nééé...... on doslovně řekl: "bláznivá bude, ale se zlatým a velkým srdcem"
,gdyby to bylo za světla,tak snad chlapa i ukecám na vás,ale takhle pochybuju.
naprosto rozumím a chápu, že by to pro vás byla nejen časová ztráta, ale i zajížďka ... však není všem dnům konec a něco určitě vymyslíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:22
- Nahlásit
PetraK
chytrá horákyně, taky chodila bosatá a ešče k tomu voblečená tak jako Adámek vod Jablůnky
To byla chytrá Horáková, taky pak nastydla a umřela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:24
- Nahlásit
Gerda
To byla chytrá Horáková
myslíš naši sousedku co se převlíká za Dalajlámu a chodí v oranžovým lajntuchu vyhazovat smetí k popelnicím? Tak ta ale ešče neumřela. To dřív umřu já z toho jejího vohozu, páč má i stejný brejle a tak vypadá jak Dalajláma f paruce co de se smetim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:25
- Nahlásit
Sali
hlavně to nechce se nějak emočně zainteresovat, a pak bejt na sebe naštvaná
s tím citovým zainteresováním máš pravdu, ale je to těžký, když vidíš, jak se chlap rozněžní nad štěňátkem... city bych tady tedy radši nerozebírala...
a ten vývoj? troufám si říct, že můj vývoj ve věci názor na psychologa je trochu odlišný. a hodně ovlivněný tímto víkendem...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:29
- Nahlásit
dobrý den pořátelé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:31
- Nahlásit
brezen2008
ahojky, tak jak se líbily fotky, vybrala jsi nějakou tu Eliščinu?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Sali
navíc je to jediný chlap, u kterého jsem ochotná tolerovat klobouk na hlavě i v místnosti. třeba při snídani.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:33
- Nahlásit
Sali
hlavně to nechce se nějak emočně zainteresovat, a pak bejt na sebe naštvaná...něco jako vývoj, kterým tady prošla většina zúčastněných.
Přesně,tak,jak do toho člověk vloží emoce ,pak to zklamání bolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:34
- Nahlásit
brezen2008
brej den pani - co smečka? KOukala jsem , že jste koupila klikr už. Tak pomalu můžete začít naklikávat, v tom není žádná věda - házky misku s dobrotama, psa a klikr, sedněte si na zem - ale chce je to mít oddělený, kliknete-dáte dobrotu, kliknete-dáte dobrotu, kliknete-dáte dobrotu a takhle hezky dokolečka, třeba dvacetkrát. Pak pauzička a znova třeba odpolko. Pár dní za sebou. pak zkuste bez čehokoliv kliknout a uvidíte, jestli Dastík reaguje a řítí se k vám. Pak totéž venku, hezky někde v klidu, bez rušivejch elementůch.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:39
- Nahlásit
jbat
navíc je to jediný chlap, u kterého jsem ochotná tolerovat klobouk na hlavě i v místnosti. třeba při snídani.
hmmm myslím že tě potkalo fakt co většinu tady..mno neboj mi ti ten čas dáme..ale jak píše Erin pak to bolí víc..teda spíš mě bolelo že jsem neviděla viditelný věci a byla ochotná se do krve příz
Gerda
Dáš stofárdovi kabátek a všecko bude fajn.
mno dobře ale zima bude hlavně mě S
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:40
- Nahlásit
sarax
Dáme asi zase tu kamenici, ne? Je to blízko a líbilo se nám tam, že jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:41
- Nahlásit
sarax
hmmm myslím že tě potkalo fakt co většinu tady..
a tak to myslím, že ne. teda doufám...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:48
- Nahlásit
jbat
mno já ti nevím no :
ale se obávám že co se týče tohohle tak jo
Gerda
a líbilo se nám tam, že jo?
to jo..ale..šly jsme přes potok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:49
- Nahlásit
jbat
ty woe kolik znáš psích psychologů? já jednoho.
Cák já můžu vědít gdo je dneska psí psícholok? Třá ten titul mohl někdo vyfasovat, když se tady rozdávají svátky, stránkozeniny a nevím co fšechno ještě
Takže jako fakt největší modrej psí psícholok jo? A vážně tam sněžilo? Takže tam není léto?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:51
- Nahlásit
jbat
tím citovým zainteresováním máš pravdu, ale je to těžký, když vidíš, jak se chlap rozněžní nad štěňátkem... city bych tady tedy radši nerozebírala...
Když mi necháš patřičný obnos v pokladničce tak se budu rozněžňovat třá i nad mládětem šneka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:51
- Nahlásit
Biluška
sněžilo, léto tam asi teda nekončí ani sněhem...
hele hodím vám sem psychologovu fotku, ale je taková... typická, nebo jak bych to řekla...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:53
- Nahlásit
jbat
házej, házej. Chtěla jsem jí věšet prádlo, ale to počká, ci typického psícholoka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:53
- Nahlásit
Takže teda snídaně se psím psychologem...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:55 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
a ještě jedna víkendová. letím, mějte se tu fajn!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:56
- Nahlásit
jbat
ahojda,mám je uložené a až bude na pc,tak to tam dá
PetraK
no už jsem zkusila ráno,ale tedy nic moc,ale zato sindy reaguje dobře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:57
- Nahlásit
jbat
Nemáš ňákou kde je vidět víc psícholoka? Na téhle prdlačku vidím, krom toho oschlýho salámu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:58
- Nahlásit
Biluška
mrkni na rajče, jbat5.
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
jbat
srandičky jo..a kde je ta druhá fotka??!!!!!
jo už jí vidíím
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jbat
TY woe, ten pes lítá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:59