Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:02
- Nahlásit

to all : mějte se!

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:03
- Nahlásit

jbat

tady si z nás někdo utahoval,že?

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

jablunka
To sou Bendové?????
veeelmi tak vypadají...mno tže RD má dvoníka ..hmmm
by mě zajímalo esli si účtujou voba stejněD

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:06
- Nahlásit

jbat
myslím, že vedeš 1:0 ....ale lítající fotka je fakt super

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:15
- Nahlásit

jbat
jébate jébate, kolik budeš muset učinit dobrých skutkůch, abys ty karmy trošku vočistila ))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

Gerda

se dříf udře, než to pročistí . Sem si řikala, že pokud takhle "prozřela", tak předtím notně pozřela

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

jbat
to se ti (nebo vám?) celkem povedlo

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

PetraK
sím tě, dá se klikr nahradit něčim, co si můžu udělat sama doma?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

PetraK
Sem si řikala, že pokud takhle "prozřela", tak předtím notně pozřela
Je strašně rozežraná, to je velká pravda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

Tinta76

hele někde jsem četla, že se to dá udělat z víčka na zavařovačku, ale sem nepochopila jak vůbec. Zkoušela jsem to, ale nešlo mi to. Nebo- kdybys měla někde hračkářství a prodávali tam takový ty dětský žabky (nemyslím ty na klíček), je to takový plechový udělátko a cvaká to. K čemu to mělo dětem sloužit to nevím - asi k tomu, aby dělaly bordel , ale často prý v hračkářství vědí, co člověk myslí. Jinak se to dá objednat přes net, případně bych mohla poprosit ohaří známou, ale jak to dopravit k vám do Lužek pani to nevím. Nestojí to moc, je to tak za pajsku - ten obyč. Já mám obyč a úplně stačí. Kosťovi třeba klikám na hubu, abych to Ešusovi rozlišila, ale to je v místnosti, tam to stačí- venku by to moc použít nešlo, nebylo by to tak slyšet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

Gerda
Je strašně rozežraná, to je velká pravda.

tak f tom případku bacha, až se zase bude servírovat dort nějakej, aby na nás zbylo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

PetraK
Jébatovi to samozřejmě zapřeme, to je jasná věc. To mě tak ale napadá, že mám taky hlat. Problém je, že mám u sebe jen 28 Kč, zapomněla sem si vyzvednout z bankomatu. U nás tu nidke karty neberou, budu jíst housku. ach jo.

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:55
- Nahlásit

PetraK
aha, no já bych si ho klíďo i koupila, ale máme teď tak nahnutej rozpočet, že aji pajcka utracená za blbost je dost nebezpečná proto zjišťuju, esi se to dá vyrobit

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
budu jíst housku

houstka taky neni špatná- vemte si, dyš máte žaludeční vobtíž, jak je člověk za blbou houstku vděčnej. Tak si myslete, že máte žaludeční vobtíž a bude vděčná za houstku. A je to.
Dybyste chtěla svatební koláček, mám. A taky buráky a taky preclíky a taky tyčinky.

Tinta76
že aji pajcka utracená za blbost je dost nebezpečná proto zjišťuju, esi se to dá vyrobit
tomu rozumím - tak buďto zkusït nějak zpracovat to víčko, ale fakt nevím jak. Nebo kdyby byl doma někdo šikovnej a zkusil si pohrát s kouskem plíšku nějak. Jde o to, aby ten zvuk byl pořád stejnej. Může to bejt třeba klepnutí, nebo hvízdnutí- ale to se mi ne vždycky povede stejný , prostě něco co vždycky VŽDYCKY BUDE ZNÍT STEJNĚ, pak je fuk, jestli klikáte nebo praštíte do bubnu, jen ten klikr je skladnější . Ta žabka v hračkářství koštuje tak dvacku tuším. A nebo se poptat ve svým okolí, jestli někdo nebere Eukanunbu, k tomu tuším svýho času klikr nedávno dávali, a ne každej to používá.Jinak- kdyby se našla cesta, jak to k vám dostat, obstarám ho, ale jak to dostat z Prahé k vám? Obstarala bych to jako dárek, za všechny ty psi o který se snažíte postarat. Nenajde se cesta?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:12
- Nahlásit

Tinta76
Chceš klikr? Pošli mi adresu do mejlu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:13
- Nahlásit

Mucholabka
myslíš, že pošta něco tak malýho vezme? Mě nedávno vyhodili, když jsem posílala klíče. teda chtěla poslat, páč prej to je malý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:15
- Nahlásit

PetraK
normálně do obálky s bublinkama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:16
- Nahlásit

Mucholabka
normálně do obálky s bublinkama.

Nojo! mám fakt blok nevim na co tu hlavu mám
Sem to měla v takový malý krabičce - ty klíče - a baba mi vynadala, že nemám nějaký potřebný rozměry , tak ať si to strčím do trenek

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:18
- Nahlásit

PetraK
A nebo se poptat ve svým okolí, jestli někdo nebere Eukanunbu, k tomu tuším svýho času klikr nedávno dávali, a ne každej to používá.
Žeryček dostal štěněcí balíček vod eukanuby i s klikrem, jenže vona ta blbost jaksi nekliká!

Mucholabka
Chceš klikr? Pošli mi adresu do mejlu.
tyvoe, až tak? ... dyš já ale nechci aby to někoho něco stálo

brut
Člen
- Nahlásit

Gerda
nás tu nidke karty neberou, budu jíst housku. ach jo.
si představ, že jsem ve středu ráno nastoupila do špitálu...k obědu jsem měla vývar s nudlema a pak už nic, jen večer klystýr , ve čtvrtek jsem byla na sále a pak v opojení oblbovákama, ale večer jsem už měla hrozný hlad... dostala jsem kapačku, no a v pátek ráno byla snídaně... 10 piškotů a bílý kafe .... tak jsem hlásila, že suchý piškoty nejím a že chci něco jinýho, povolili mně 1 housku, to ti byla dobrůtka
Tak buď ráda za housku

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

PetraK
takový malý krabičce
od sirek? jaks tam napsala adresu? Uko Ješita-miniatury.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:19
- Nahlásit

PetraK
myslíš, že pošta něco tak malýho vezme? Mě nedávno vyhodili, když jsem posílala klíče. teda chtěla poslat, páč prej to je malý
To je pěkná hovadina,mě včera přišel poštou doporučeně Rymadyl v malý lahvičce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:20
- Nahlásit

Tinta76
To neřeš.

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:22
- Nahlásit

Mucholabka
od sirek? jaks tam napsala adresu? Uko Ješita-miniatury.

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:24
- Nahlásit

Mucholabka
To neřeš.

no třá by se mi poved zprovoznit ten vod tý eukanuby, ale technicky se na to moc necejtim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

Tinta76
Já mám právě od Eukanuby, a funguje.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Mucholabka
d sirek? jaks tam napsala adresu? Uko Ješita-miniatury.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:28
- Nahlásit

brut
se nebojte, pani, už žeru třetí a jak mi chutná )))))

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:35
- Nahlásit

ty woe co je to tu za bord*l. Clovek chce trochu postrasit rozjety cokly aby videly jak to chodi v psi polepsovne a jakej je to pocit kdyz se k nim snese klobouk od krovi a kousne je do nosu a uz se vo tom medialne vi.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:35
- Nahlásit

Tinta76
ale technicky se na to moc necejtim
mno ten z toho balíčku::???en ale normálka teda funguje
hele škoda že s náma nechodíš do hospody..ti ti se najednou někdo rozmyslí a objedná si večer do hospy kliker..a pak máme fšichni klikr a NIKDO neklikáme

<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání