| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:19
- Nahlásit
StaHi
néééééééééééééééé, peníííískyyyyyyy hořejí! Už nepečete, už nepečte!
PetraK
Ešus umí zatim jen furt ten RUM
Jako jako umí RUM?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
brut
buď ráda.... až zase půjdeš s Gerdou na Annu Spurnou, tak ti nebude taková zima, když budeš mít od Ešusa rum
To je fakt! Přeškolíme maďara na svatobernarďáka a bude chodit závějeme se sudem a vyvolávat Růůůům! Růůůům! hezká představa, moc hezká . My takhle obšas v zimě na vycházku s Ešusovou manželkou a jejíma páníčkama vyrazíme s batůžkem, termoskou se svářem či grogem a hrníčkama. Brtnik sice vyhrává jak pojízdná almara, ale jak se šikne zahřejvátko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
PetraK
Já mám od narození z bílejch plášťů absolutní paniku (
sem taky yx let nosila bílej plášť a nebojíte se mně, takže to nebude tak zlý ..... ale já se na rozdíl od tebe po doktorech pohybuju od malička, tak už mám stavy paniky za sebou a jen doufám, že nebude hůř
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:22
- Nahlásit
Gerda
Jako jako umí RUM?
no umí, někdy líp, někdy ho musíme přemlouvat, páč to vypadá, jak když to řiká spíš čibaba, než velkej maďar, ale už to několikrát řekl i na veřejnosti a jednou dokonce v hospodě. letos, ale to bylo v létě, tak to jsme ten rum stornovali, v létě mi rum nechutná . Ale fakt to umí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:23
- Nahlásit
PetraK
Do minulý neděle
no jo se stane
isdpch
to je dobře žes to nečetl...
Gerda
zlatá je Trini
voranžová!
ZLATÁ!!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:24
- Nahlásit
PetraK
pani, voni to na dvd us prodavaj, za necely pade asi sest diluch! mozny to casem pujde koupit i cely najednou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:24
- Nahlásit
brut
a nebojíte se mně,
páč sem vás ešče v bílým neviděla. Nemám ráda bílou. Proto sem depešák a furt v černým . Stačí mi když povlíkám bílý prostěradlo a propadám panice . ne fakt, jsem na tohle magor, tím se bavil i dochtor Herčík, když měl dělat Murphymu zákrok a já u toho měla být
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:26
- Nahlásit
PetraK
My takhle obšas v zimě na vycházku s Ešusovou manželkou a jejíma páníčkama vyrazíme s batůžkem, termoskou se svářem či grogem a hrníčkama
my téměř každé Vánoce vyrážíme na celodenní výlet... jen já, chlap a pes ( či psi). V batůžku máme mini vařič, ešus, poblívku v pytlíku, čaj, kafe... vše v mini balení, čekuláku, rohlík a pro psy nějakou dobrůtku ( občas chlap propašuje řízek ).... to je taková paráda jít sněhem na nějakou zříceninu, všude všechno vánočně vyzdobený, klídek, pohodička, spousta vůně..... venku si uvaříme baštu, po cestě slupnem čekuládku a za tmy se vracíme naprosto urvaní, ale spokojení dom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:28
- Nahlásit
sarax
no jo se stane
no ale pak sem zase jako naprostej magor byla já, páč mě to poslalo kamsi , myslím, že Walda kroutí hlavou ještě teď. Ale panička vod gólie mě utěšovala, že to není první čokl, co takhle vyvádí, že minule naprosto stejně dopadl bordelgóliják. Když jsme pak šli ze cvičáku, pustila jsem Ešusa a schválně čekala co to s ním udělá, protože už od nás byli fakt hodně daleko. Pral to za ní, přes celou tu louku vedle cvičáku, já furt čekala, jestli se sám od sebe otočí, kdybych nehvízdla (to ho zas musím pochválit, páč to otočil na pětníku), tak už bydlí u gólie.
StaHi
pani, voni to na dvd us prodavaj
fááákt? Nemáte pani nějakej odkaz?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:29
- Nahlásit
PetraK
Nemám ráda bílou Stačí mi když povlíkám bílý prostěradlo a propadám panice
a proč nemáte doma barevný? teď jsou tak pěkný barvičky
. páč sem vás ešče v bílým neviděla
a ani huž neuvidíte ... mám doživotní stopstaf ...ale pláštík ještě doma mám, tak když budete chtít, tak klídďo předvedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:29
- Nahlásit
brut
ešus, poblívku v pytlíku, čaj, kafe... vše v mini balení,
jooojoooo, my taky takhle vyrážíme- třeba na Řípu, jen teda bez políftky a toho Ešusa nemáme v mini balení , i když - před necelými čtyřmi lety vlastně v mini balení byl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:32
- Nahlásit
brut
ale pláštík ještě doma mám, tak když budete chtít, tak klídďo předvedu
že bych začla trénovat jako s těma paboukama?? Náhodou s těma už mám občas malý úspěchy. Zrovna v neděli jsem jednoho objevila, jak bivakuje v gauči, v úložným prostoru. Volala sem "Pabouk! Pabouk! MůjtybožePABOOOOOOOOOUK! Brtnik zesílil lux na maximum, tak jsem milýho pabouka v tom gauči nechala. Akorát tetkon když tam sedim, sem jak na trní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:33
- Nahlásit
PetraK
poblífka muší bejt... zahřeje a nakopne.... víš, jak si na nás jeden rok nějaký tůristi ukazovali? a jak slintali, když přišli blíž ... navíc s náma jezdila Denča a ta měla zbytek poblífky za odměnu ... teď budeme muset vozit o jednu víc, abych jí rozdělila mezi pséky.... a ešus máme... malej už asi tak 10let
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:36
- Nahlásit
PetraK
Pabouk! MůjtybožePABOOOOOOOOOUK! Brtnik zesílil lux na maximum, tak jsem milýho pabouka v tom gauči nechala. Akorát tetkon když tam sedim, sem jak na trní.
vás pozveme na chatu, tam se vyléčíš hned .... bratránkova manželka pokaždý vygruntuje kadibudku, ale že má pabouky přímo nad hlavou v kuchyni to nevidí
že bych začla trénovat j
dobrá, kvůli léčbě štésu udělám vyjímku a budu před váma běhat v plášti
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:37
- Nahlásit
PetraK
odkaz nemam, ale melo by to byt k dostani v trafikach kazdej ctvrtek (stejne jako predtim cervenej trpaslik-je to ta edice 'kultovni serialy BBC'). ja mam zatim jen 2. DVD (koukam na to a je tam 5 dilu, na tom prvnim jsou snad jen 3..bohuzel ani na obalu nepisou zadnou www adresu, kde by bylo mozno objednat komplet)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:37
- Nahlásit
brut
a ešus máme... malej už asi tak 10let
no voni sou vižlata celkem dlouhověký
my takhle jednou na takovým taky mini vařiči (na PEPo či co) zkoušeli v létě na parkovišti taky uvařit polívku. kdybych se nenaštvala a nečutla do toho, tak tam tu vodu vohřejváme ještě teď. To fakt hodinu dělalo, že už to bude vařit-šly bublinky- a nic. Dostala jsem se do varu dřív než ta voda. tak jsme snědly tvrdý nůdle a jeli pryč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:40
- Nahlásit
brut
dobrá, kvůli léčbě štésu udělám vyjímku a budu před váma běhat v plášti
hlavně nerozevírat, nerozevírat!!! Mohli by si vás splést s exhibošem a doplatila byste na snahu udělat dobrej skutek
vás pozveme na chatu, tam se vyléčíš hned
hele u nás na chalupě dole, ve sklepě jsou takový exempláře, že když tam jdu, tak se nadechnu, vběhnu tam se zavřenejma vočima, zašátrám, popadnu a letím ven. Tam zpravidla zjistím, že jsem vzala něco naprosto jinýho a tak tam musim znova, než se trefim, bolej mě hrozně nohy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:44
- Nahlásit
PetraK
takovým taky mini vařiči (na PEPo či co
to musíte mít benzíňák, co se na něm vaří voda do tří minut, jinak spíš umrznete než by jste si dali tu poblífku ... letos nám na Vodáckým maratonu ukazoval nějakej dědula vařič z roku ancvaj .... než se mu ta troška vody na čaj uvařila, tak mi měli v sobě nejen poblífku, vypitý kafe, ale i uklizeno a vymyto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:44
- Nahlásit
StaHi
dííík, půjdu se kouknout, jestli ta naše trafika taky něco má.
už mám takhle koupený DVD Saw - Brtnik v něm dostane prachy na benzińákovou pilu, páč kupovat ji sama, je blbost, vybere si líp, ale dávat prachy je nesmysl, tak jsem koupila dývko, nacpala pod něj prachy a jsem zvědavá, jak to poluští
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:45
- Nahlásit
isdpch
kam mám přistavit auto
V pátek odpoledne před naši centrálu na Pobřežní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:47
- Nahlásit
StaHi
A co je tohle za seriál?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:49
- Nahlásit
PetraK
hlavně nerozevírat, nerozevírat
..si dám pozor
prachy na benzińákovou pilu
tu jsme kupovali vloni neb ta naše stará odešla do věčných lovišť ... to bylo dohadování, kterou koupit a kterou ne
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:57
- Nahlásit
Gerda
Halo, Halo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
než se mu ta troška vody na čaj uvařila, tak mi měli v sobě nejen poblífku, vypitý kafe, ale i uklizeno a vymyto
asi měl bráchu toho našeho
si dám pozor
to jo dyš nic jinýho, nafouká vám tam a bude vám kejchat pupek
tu jsme kupovali vloni
jsem zvědavá co pořídíme, Brtnik bude velkej chlap s pílou
Gerda
jmenuje se to Haló, haló a je to neskutečná ptákovina
aha StaHi mě předběhla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:06
- Nahlásit
PetraK
asi měl bráchu toho našeho
z NDR ?
to jo dyš nic jinýho, nafouká vám tam a bude vám kejchat pupek
to nééé, si muším dávat pozor... a pak, kdo by chtěl koukat na můj pupek, že ?
jsem zvědavá co pořídíme, Brtnik bude velkej chlap s pílou
no, u nás chtěl bejt velkej chlap můj mladej, ale pro jistou bezpečnost měl smůlu a jen může uklízet pořezané dřevo
Halo, halo jsem někde viděla prodávat... se juknu a kdyžtak sem hodím odkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:11
- Nahlásit
brut
z NDR ?
nene, depak todle byla tuzemácká výroba, ještě to mělo takovej naprosto debilní název jako Vařík či tak nějak. Ovšem s vařením to mělo společnýho pouze to, že to možná někdo někde svařil. Vařit se na tom nedalo
u nás chtěl bejt velkej chlap můj mladej
to bych se taky bála, páč voni jsou to -s prominutím - jelita. Tak radši mít doma naštvaný jelito co skládá dřevo, než bezruký jelito co zkoušelo pílu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:20
- Nahlásit
PetraK
Vařík
.... už ten název vypovídá o kvalitě
Tak radši mít doma naštvaný jelito co skládá dřevo, než bezruký jelito co zkoušelo pílu.
thle nebylo naštvaný jelito, ale na*raný superjelito , ovšem díky tomu mu šla práce pořádně od ruky a měl brzo hotovo
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:23
- Nahlásit
PetraK
nasla jsem stranky ty distribucni firmy.. jsou teda dost divoky , ale kontakt i objednavkovej formular tam je (ale vychazi to postupne, takze jako letosne-vanocni darek to zrejme neklapne)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:23
- Nahlásit
brut
ovšem díky tomu mu šla práce pořádně od ruky a měl brzo hotovo
tuhle metodu na mě praktikovala máma, když jsem byla malá a klepával se gobelín na klepadle před barákem. Věděla, že to nesnáším - ségře to bylo fuk- tak to dycky padlo na mě a já jak měla vzteka, tak jsem z toho vymlátila i ten prach co tam nebyl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:25
- Nahlásit
StaHi
jé díííííííík prostuduju, to nevadí, že to nebude hned celý, však se u toho pobavíme i tak
|