| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:02
- Nahlásit
Jimmi
budeme tě týýýrat hlááádýýýý
CO sem komu provedla! CO? Ale jo holky, aspoň zhubnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:04
- Nahlásit
brut
..se přece stydí říct, že druhýho psa chce...
mno, obávám se, že zas tak stydlivej nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:07
- Nahlásit
PetraK
obávám se, že zas tak stydlivej nebude
to nevíš, pokud mu nedáš výsledek přečíst s dobře položenou otázkou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:19 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
vám sem dám fotky toho labrouše, třá někomu padne do voka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:56
- Nahlásit
Bojim bojim. Jsem krmila štěnda a Bucka jedno něžně usměrnila výchovným pohlavkem a hnula mu s čelistí. Je na veterině a bojím se, páč je to zrovna to co jsem si vybrala a předevčírem mi prochcalo postel Ach jo, kdeže jsem to psala že to jsou drahé štěňata?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
Mucholabka
Jak mu s ní hnula? Má to zlomený? Nebo vykloubený?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
Sem po obědě, dnes to nebyla houska, pozval nás kolega, bylo maso A to dokonce moje první dnešní jídlo. Ai v noci žádný nebylo. To nechápu. Vona mě teď Maryje taky nebudí, asi má vlastní starosti se svym háráním. Zajímavý je, že když hárá, neleze mi do postele. Fakt že ne. Sem samozřejmě dost ráda, ale nemusim to hlídat, prostě neleze.
Mucholabka
hnula mu s čelistí.
chuďátko - vybrala sis nakonec čokoládový, nebo modrý?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:06 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
No to já nevím jak, má ji nakřivo, musela jsem do práce, nechtěli mi dát ani půl dne volno protože mají moc práce; a navíc tam byla mladá doktorka která měla strach něco dělat s takovým malým psíkem, tak jsem ho tam nechala a budou mi volat až přijede služebně starší kolega. Jestli mu to sdrátujou, jsem zvědavá jak bude kousat, až vyroste.
Zatím jen dostalo něco proti bolesti a ještě nějaké další injekce a na rtg stejně musí počkat, páč bude v narkóze a vono bylo zrovna najedené.
Gerda
Hnědýho.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:26
- Nahlásit
Mucholabka
to je ale smůla a takový hezoučký štěndo
Gerda
copak asi dělá Jablunka.... a co naháček, jestlipak má už kožíšek?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:27
- Nahlásit
bodre azurove odpuldne!
toz tagle:
Narodila jste se v roce 400 jako muž někde na území dnešního Tibetu, kde jste pracovala jako námořník, kuchař nebo tesař. Byla jste člověkem božského nadání záhadná, obdařená genialitou, schopná vyznat se ve starodávných knihách o psychologii. Mohla jste mít schopnosti kouzelníka nebo sluhy temných sil.
poslání v tomto životě :
Všude kolem Vás žijí stydliví, nesmělí, osamocení a nejistí lidé. Vaším úkolem je překonat vlastní podobné stavy a snažit se o to i u druhých.
zatim jsem nejstarsi, co?
Strejda
normálny chlap vo výkone trestu
jablunka a Mucholabka
drzim palec!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:34
- Nahlásit
Mám vyšilovat a zavolat tam?
PetraK
S tím kafem, právě že mi kafe začalo dělat špatně od žaludku a hned po něm zvracím, tak mám asi vředa, určitě i ve spojitosti s mým životním stylem kdy mám strašně moc aktivit a je na mě spousta požadavků, skutečně zbavím se Agáty a dám si voraz od dalších podobných psův, budu si chodit se svojima pejsáčkama na cvičáček a budeme kousat kůžičku, udělám si řidičák ať nemusím furt jezdit tramvají a mám víc času, přestanu utrácet za cipoviny pro psy a koupím si něco na sebe a zajdu si k doktorce, už to se mnou není možné. Čaj mi dělá dobře a i probudí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:40
- Nahlásit
Mucholabka
Jojo, čekulátkový štěňátko je krásný! Líbí se mi na něm, že nemá moc bílýho v ksichtě a vůbec po těle. Tahle tmavší by mu mohla zůstat.
Jimmi
copak asi dělá Jablunka.... a co naháček, jestlipak má už kožíšek?
tyyjo, už asi jo. Za chvíli sou doma a napíšou. Adámek bude zahalen. Myslíš, že se takovej čokl musí mazat krémem i na zimu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:43
- Nahlásit
Biluška
Pyknyk stále žije, je super, včera ho Michal dokonce i pohladil. žere z ruky, je kontaktní - furt otravuje, že chce pohladit. Do ruky ho nebereme, protože nemám tenhle týden čas ani na svoje potvory, domů se dostávám nejdřív v sedm, osm.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:44
- Nahlásit
Mucholabka
híml, to je smůla s tím štěndem - já bych určo volala -mám netrpělivost v srdci , jak píše Zweig
Tak na kafe rozhodně zapomeň, dělej si čajíčky frotíčky - takže třeba i zelenej, nebo bílej možná. Máš fuck, jestli tě povzbudí kofein nebo thein. Brtník přestal pít před časem kávičku a když si dělám kafe já, dělám mu čaj s mlíkem, že aby hubu vošidil a měl co pít, když sedíme a krafeme na zahradě.
Gerda
myslíš, že Jablůnka už bude doma? A ví se, jestli huž ho má?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:44
- Nahlásit
Gerda
Jj, ta barva zůstane, trochu do zlatova.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
Všude kolem Vás žijí stydliví, nesmělí, osamocení a nejistí lidé. Vaším úkolem je překonat vlastní podobné stavy a snažit se o to i u druhých.
pani máte to stejný jako můj Brtnik!! Tak nejenže máme společný rodiče - vy ste nakonec můj manžel!!!!! nevadí vám, že mám v sobě navrch ešče Jimmijovou a Jablůnku?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:48
- Nahlásit
PetraK
Tož jsem teda volala, štěndo si na to prý nechá už i šáhnout a je hodné. Za půl hodiny začnou dělat rtg a nemám volat, že se mi ozvou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:51
- Nahlásit
Mucholabka
ty jo, tak pak dej vědít, hele teď jsem si vzpomněla na kámoše, kterýmu druhej kámoš při blbnutí hnul žubama - normálně se mu kejvaly. celej přede, taková to byla (nechtíc) hyba loktem do huby. Byl celej vyděšenej, tak jsem mu řekla, ať to nechá bejt, že se to usadí - rada odborníka . ať neplaší, že to nic neni , že to prostě pruží a časem přestane - ale vono se to fakt usadilo . jen jsem hlídala, aby furt nezkoušel, jestli se to kejve nebo už sedí. Tak třeba tohle taky nějaký způsobem půjde pořešit. Držím prdíkovi palce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:52
- Nahlásit
Mucholabka
Tak na kafe rozhodně zapomeň, dělej si čajíčky frotíčky - takže třeba i zelenej, nebo bílej možná
jestli je ti blbě po kafi, čaje si fakt dělej radši slabý, zelenej odvodňuje taky hodně, jako kafe, zkus ovocný, slabý, to by ti nemuselo ze žaludkem dělat velký potíže. Zkus si na nakopávání dělat ráno rochu ovocný šťávy, ne jako džus, jen vymačkat pomeranč. Poránu by to mohlo zabrat. Jinak jako náhražku za kafe můžeš pít meltu, je dobrá, kafe připomíná a blbě po ní nebejvá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:55
- Nahlásit
PetraK
na kámoše, kterýmu druhej kámoš při blbnutí hnul žubama - normálně se mu kejvaly.
Známá na bruslích bez helmy ztratila všechny zuby. Neubrzdila a nakouřila to do kovovýho sloupu mostu, než přijela sanitka, posbírala všechny tesáky a podařilo se jí všechyn zasadit zpět. Už skoro rok chodí s rovnátkama a vypadá to, že nově nandaný zuby budou držet i ve stejnym tvaru jako před nehodou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:56
- Nahlásit
Mucholabka
U kterého veta je? Budu držet palce. Je to mimi, má to gumové kosti, všechno se spraví rychle. Vem si, že naší Bon-Bon srostla zlomenina během týdne.
kachna_
už se na Pickwicka moc těším Má ještě ty boží uši co lítají nahoru a dolů, nebo už mu spadli? Ti zítra písnu a doladíme detaily ohledně setkání.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:57
- Nahlásit
PetraK
pani máte to stejný jako můj Brtnik!! Tak nejenže máme společný rodiče - vy ste nakonec můj manžel!!!!!
uz me to ani neprekvapuje, ale stourat se v tom radsi moc nebudem
nevadí vám, že mám v sobě navrch ešče Jimmijovou a Jablůnku? f poho, tydle dve uz se v tom nasem schizoidnim davu hrave ztratej ..cetla jsem povidku o schizofrenni spolecnosti, kde byli lidi rozkastovany podle poctu osobnostnich odstepku.. cim vic tim vejs.. a 'jednoduchy' byli min jak dobytek (sledujete, jak makam na tom poslani?)
pani, este mi dneska napadlo v trafice.. v souvislosti s tim dvd darkem pro Brtnika.. nebyl by prihodnejsi 'Texasky masakr motorovou pilou'? ..taky ho zrovna prodavaj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:58
- Nahlásit
Biluška
Spadly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
kachna_
Spadly
Škoda Ty lítací uši jsou na celým králíkovi to nejhezčí . No nic, doufám že je má alespoň pořádně dlouhý, naučím ho vytírat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
Mucholabka
drž se, i kdyby to bylo prasklý, udělaj osteosyntézu a bude to OK, na plnochrupost u bezpapíráků se nekouká, kdyby náhodou to nepřežil nějakej zubní základ, že...
ad žaludek: omeprazol a vysadit všechno kyselý a kyselinotvorný, a to te´d hned ihned, nebo budeš mít stresovej vřed.
ad lifestyle: gratuluju k závěru, který už jsme u nás doma s vztekem, ale z nezbytnosti, učinili koncem léta.
Chodím si se svejma pinzetkama a je mi dobře, asi.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:06
- Nahlásit
Biluška
U Dolanského v Hlučíně.
Jsme úplně vedle a špatně pracuju, bóže, teď dostanu zjeba.
Gerda
Známá na bruslích bez helmy ztratila všechny zuby. Neubrzdila a nakouřila to do kovovýho sloupu mostu, než přijela sanitka, posbírala všechny tesáky a podařilo se jí všechyn zasadit zpět
Tak to je drsný. Buca je kráva, ona má silnou hubu, neví co a jak a už si taky vybila dva zuby, dylyna. Se něžně ožene a je to na vraždu, ale já už si modřiny zvykla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:08
- Nahlásit
na plnochrupost u bezpapíráků se nekouká, kdyby náhodou to nepřežil nějakej zubní základ, že...
Sali
Já s tím chtěla jezdit na pitbullshow vada skusu nevadí, ale nějaké zuby by to mít mělo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:12 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Mucholabka
Jsme úplně vedle a špatně pracuju
se divim, ze muzes vubec neco delat... ja bych byla total paralyzovana strachy.. drzim palec moc moc at ten rtg dopadne dobre!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:15
- Nahlásit
Mucholabka
BYch ti doporučila Rašku. Lilátko dal tenkrát dohromady přímo špičkově. Je na ortopedii specializovaný.
Jak mu to proboha udělala, koza jedna?
Si vzpomínám na první štěńata Kazbundy. Tenkrát ještě nebyla moje, patřila jednomu šílenýmu týpkovi a já ji chodila jenom cvičit. Nechal ji nakrýt násilím při prvním hárání. Porodila jedenáct štěňat, při minimální péči, málem zdechla ona i štěńata. Tajně jsem ji krmila polívkama co tahala máti ze závodní jídelny. Když na to ten degen přišel tak řval jak tajfun, že on si svého psa krmí sám Kazbunda taky tenkrát nějak šikovně ťafla štěně a udělala mu něco s krční páteří. Chodilo s hlavou nakřivo. Tenkrát vet. péče byla na nulové úrovni. Štěně jsem tajně pašovala k máti do špitálu, tam mu udělali rentgen a známý chirurg se snažil vyřešit co s tím krkem má. Nakonec se stejně na nic nepřišlo, ale štěně se asi za měsíc srovnalo a začalo nosit hlavu rovně samo. Když šli pryč tak mu padala hlava jenom při únavě. Prostě jsou gumový. Díkybohu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:25
- Nahlásit
Biluška
jj, znám i dalšího ortopeda v Ově, kdyby něco. No uvidíme, teď už nic nezmůžu. Normálně štěňata jedly, a najednou zvenku Buca ně a jééééé, žráááááádlo, nehledě na to že zrovna sežrala svoji porci štěndo kousla. Blbější než Ferdík, ten se štěňat bojí, lehá si před nima a když si s nima chce hrát, tak si lehne na bok, kňučí a máchá nohama. Buca, ta na ně normálně šlape. A pak se diví, když řvou.
řval jak tajfun, že on si svého psa krmí sám
tak to je další věc, která mě trápí. Asi už jsem o tom psovi psala, na hranici mojeho pozemku je kotec se psem, něco ovčoidního, možná mix NO a BOM, nedostává žrát, pokud ano, tak polívku s knedlíkem nebo plesnivou omáčku, bylí v kupě hoven a na boudě nemá střechu. Jednou už jsem s babou kvůli tomu psovi chytla. Ale vůbec je tam jinak nevídám. Normálně ho přes kotec krmím, protože je strašně hodný a kňučí, když mě vidí. Akorát ty mrazy, to už je o život, napsala jsem dopis, připnula na kotec v sobotu, a hádej kdy si ho vyzvedli? Včera večer. Dnes ráno měl aspoň vysbíraných těch padesát kilo hoven co tam měl za celé léto. Bouda zatím nic-jsem v tom dopise babě vyhrožovala KVS, MP apod. Na MP jsem volala a ty to nesere, jako obyvkle až bude volně pobíhat a někoho ohrožovat, jsem se ptala jako jestli ho tam mám nechat zdechnout, tak týpek že prý neví co mám dělat, ať si zavolám na KVS. jsem mu řekla, že než KVS něco podnikne, pes zmrzne, ale bylo mu to jedno...a já mám strach o svoje psy, nenechám si je otrávit něbo něco-je to holt těžký, ale nemůžu do nekonečna drahýma granulema a masem krmit cizího psa.
|