Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:06
- Nahlásit

jablunka
PetraK
nebo to samý můžu udělat já - zeptat se chovatelky vod Žeryčka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:06
- Nahlásit

jablunka
Taxem to teď zkusila......odběhne a nepříde dokud mám cgo v ruce.

Gerda
proč se čuba, co hárá 5. den, nastavuje i fenám
jednak je lezba a dvanak sem ti už řikala,že muší hárat dýl,akorátty projevy nebyly tak zřejmý jako dycky asi...sem to měla s nuný ted to samý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:07
- Nahlásit

jablunka

s*áčim, s*áči to sou!!! Jablůnko - ještě jednou dík, ste pani Svatá Anežka za živa!!!!

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:08
- Nahlásit

jablunka
naši psi taky cigarety nesnášej, já bych to neviděla hned tak negativně ...

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:09
- Nahlásit

Gerda
vy tu karmu čistíte i za jébata
co mám s karmou...?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:10
- Nahlásit

jablunka
tyvoe, taky seš šílenec Otík je boží, je to takovej pavouk sekáč, s těma dlouhejma nohama a čuňou kilomotr před ksichtík...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:10
- Nahlásit

PetraK
ste pani Svatá Anežka za živa!!!!
a nemohla by bejt Svatej Franta z Asisi za mrtva??
jbat
co mám s karmou...?
je to blbý....

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:11
- Nahlásit

Tinta76
jinak mamka jí musí jednou týdně koupat, kvůli čištění kůže, kůže je pak měkčí a líp se z ní dostávaj nečistoty, který se hrozně rády zaněcujou ...
A v čem ji mamka koupe?je to jedno,nebo ne,já tu mám psí šampón s Tea Tree olejem,to by asi šlo.
Gerda
Pani, dyť vy máte strašně vošklivýho pejska! Nutně potřebuje bundičku se vzorem srsti. myslíte, že se tanhle pejsek musí mazat? Měla byste ho na zimu máznout idulonou, aby se na něm nedržel sních.
Tagže rovnou mu mám vobjednat kožich???A z čeho?? Mazat musíme,právě dostávám školení,tak doufám,že mi to k něčemu bude.
Jo a není tam s Mauglím,tohle je ten starší,Matěj.A pucek mu z misky zatím ujídat nebude,páč Otík si ji hlídá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:12
- Nahlásit

PetraK
Pani, teď sem si četla vaše rejnmení bankovní dobrodružství....jak kdybych to sama zažila, až mě břicho rozbolelo )))

jablunka
odběhne a nepříde dokud mám cgo v ruce
myslíš, že ho, plešounka malýho, pálili cigárama? Už ti zdejší doktorky řekly, co si myslej o těch bebíčkách, co tvůj přírodní skinhed má?

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:14
- Nahlásit

jablunka
A v čem ji mamka koupe?je to jedno,nebo ne,já tu mám psí šampón s Tea Tree olejem,to by asi šlo.
Myslim, že nic spešl na koupání nepoužívá, ale zjistim ti to Myslim, ale, že ten šampón snad vadit nebude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:16
- Nahlásit

jablunka
Tagže rovnou mu mám vobjednat kožich???A z čeho??
No aby se cejtil líp, tak možná třá z bizona? Nebo ňákýho jinýho sebevědomýho a nebespečnýho zvířete....bůvol????? Nosorožec? Krokodýl?.....ne, bizon bude nejlepčejší.

Jo a není tam s Mauglím,tohle je ten starší,Matěj
M jako M, neva, je to Mauglí senior Jablunek.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:18
- Nahlásit

PetraK
máš prostor na to je oddělit? kdyby bylo nejhůř.
Jasně,jinak bych si nemohla dovolit mít čubu a psy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:23
- Nahlásit

Gerda
myslíš, že ho, plešounka malýho, pálili cigárama?
Já nevím,hodně mi to tak připadá,ale Tintička si myslí,že by to tak bejt nemuselo.:confused
:Nebo ňákýho jinýho sebevědomýho a nebespečnýho zvířete...
tagže z Jezefce.

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:25
- Nahlásit

jablunka
hele kde všude tyhle rány/jizvy má?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:25
- Nahlásit

Dobré ráno, i když bych si ho dneska zrovna odpustila neb jsem se hned po ránu tak rozčílila, že mi málem prdla céfka

jablunka
ti nevím, mně to jako od cigár nepřijde ... spíš jako akné nebo nějaký podobný hnus. A že reaguje na cíga nic znamenat nemusí.... Alu je taky nenávidí a přitom bývalý majitel nekouří
Zkus ho umýt, místa mu otřít pro zatím jen řepíkem ( udělej slabší odvar a tím mu to omyj) a pak doléčit buď teetrea nebo aloí ... jako krém bych určitě používala něco s bylinkou... měsíček, aloe nebo něco podobného

PetraK
jj, jak se člověk jednou dostane do banky, tak se nestačí divit

davidkova renata
se omlouvám, že jsem neposlala mejl, ale ta moje krůta malá vše zblbla a tak se ozvu dneska

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:27
- Nahlásit

Gerda
Denynka se svého času nastavovala i kočkám, které nesnášela ... takže je Maruška zřejmě v nejlepšíma hledá si ženicha, aby mohla mít spoustu potomků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:28
- Nahlásit

brut
se omlouvám, že jsem neposlala mejl
to mi neva,pošli to cukroví mail mi dítě asi jíst nebude

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:33 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Gerda
nastavuje i fenám???????????? Neni ňáká divná?

Gerdi,tolik let po válce a ty nevíš,že hormony a chtíč zatemňují mozky?A je úplně jedno ešlivá de vo ženskou,chlapa nebo fenu...třá i veverku.Se zeptej mamky,jak ten roztouženej veverčák skočil na nýný,ale splet si stranu.....jo jo láska to sou samý voběti

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:37
- Nahlásit

brut
aby mohla mít spoustu potomků
Dostanete štěňátko z pracovního spojení maryje-bažant ))))

Zkus ho umýt, místa mu otřít pro zatím jen řepíkem ( udělej slabší odvar a tím mu to omyj) a pak doléčit buď teetrea nebo aloí ... jako krém bych určitě používala něco s bylinkou... měsíček, aloe nebo něco podobného
Tohle se mi zdá jako moc dobrej nápat, ono týtrý se dělá i ve formě mastičky - zkusim jí někde u nás sehnat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:39
- Nahlásit

Erin
let po válce a ty nevíš,že hormony a chtíč zatemňují mozky?A je úplně jedno ešlivá de vo ženskou,chlapa nebo fenu...třá i veverku.
Neee, mě vůbec nepřekvapuje, že nastavuje fenám, to vona hárafky miluje, chce si vždycky namlouvat jakoukoli háravou fenu, je z nich celá paf, ale překvapuje mě, že je to čtvrtej nebo pátej den. No, tak asi hárá dýl a na zkoušce sem teda lhala, že tam žádná háravá fena neni

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
to mi neva,pošli to cukroví
neboj, do Vánoc bude

mail mi dítě asi jíst nebude
nééé? zase by jsi ušetřila ...

Gerda
Dostanete štěňátko z pracovního spojení maryje-bažant
a bude k jídlu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

Tinta76
hele kde všude tyhle rány/jizvy má?
Tyhle rány jen na hrudníku,ale jizvy má po celém těle.Ale ty jsou jiné.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

jablunka
Tyhle rány jen na hrudníku
si psala, že je Otík z maringotky... ví bůh v čem vůbec spal a kde se válel ..... jestli to má z cigár, tak to musíš vyléčit stejně jako nějaký vřídky. Jestli si nejsi jistá, tak ho zbal a jeď na veterinu, ať ho pořádně prohlídnou....

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

jablunka
brut
ví bůh v čem vůbec spal a kde se válel
a mohl na tom ít alergickou reakci, která se ještě nestihla zahojit. Jablunko, možná bych ho nechala vetem okouknout, aby ti dal něco, po čem se to rychle dohojí - svědí ho to?

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

jablunka
Dejza to má na holý kůži nejvíc na hrudníku a na stehnech, a pak kde jí roste trošku "srsti" - na krku a na hřbetě. Víš co, vono akné je u naháčů celkem běžný, uvidíš sama, jesti se mu někde nějakej bolák udělá, jestli to bude vypadat stejně, když mu to tede nebudeš ničim vošetřovat. Já se vsázim, že jo

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
je to blbý....

nene!

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

jablunka

Tak sem to konzultovala s paní ze salusu(chová krysaříky),na tea tree prý vopatrněji,doporučila ještě čisté bambucké máslo a pak ještě s konopím.Pošle mi pro tebe i vzorečky.ještě jako spousta lidí zde doporučila aloe a měsíčkový balsám,ten mám doma z minulé odjednávky.Jak to přijde hodím sovu a domluvíme se na způsobu předání dárešku pro Otíka.

ještě ti musím,říct,jak jsi sem večer hodila fotky ,tak Žanek hodil oko a pravil,ku*va vona má doma mravenečníka.Myslel tím fotku třetí v pořadí

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:53
- Nahlásit

Fšicíííííí

Tagže schodou náhod a okolností si nás našla kamarátka vod chovatelky Otíka.Mrkla sem k Davídkový a bylo to.No a nakonec sme se dopátrali,že Oťas je vopravdu její štěně a majitelé se vykašlali na to ji informovat.A pozor!!!!!Vopravdu je to naháč barzojovitý!Maminka barzoj,tatínek mexický naháč......nechtěnné spojení a proto nebudu prozrazovat ména.Ale voba maj PP,tagže já mám doma štěně po PP rodičích.

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

jablunka
no tyvole! a nakonec je to mexickej barzoj

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

jablunka
Vopravdu je to naháč barzojovitý
naprosto dokonalý název plemene

Maminka barzoj,tatínek mexický naháč......nechtěnné spojení a proto nebudu prozrazovat ména.Ale voba maj PP,tagže já mám doma štěně po PP rodičích.
to máš , ale hlavně máš veliké, laskavé srdíčko

<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání