| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:07
- Nahlásit
KACHNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
proč nejsi na founu dyš ti volám stran malokrálíka????
hele je to složitý nevim gde je barandof ani kady se tam jede ,mooožná bysem nějak dopol. v blíže neurčeném čase stavila pro toho hlodafce,ale vůbec nevim jak Písni sem nějaký info ,ráno kouknu asi kolem 9 a dyštak cinknu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:15
- Nahlásit
Brut
Sali
díky .... tak to je na cestě do Vlašimi, si myslím Na Vlašim né, tady odbočuješ dřív. Je to jako by si chtěla jet na Tábor. (Benešov, Votice, Tábor)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:16
- Nahlásit
AlenaD
Tož teda kriplkáru budem řešit operativně pozdějc. Já to stejně vidím tak, že mě od té zkoušky vylejou a pojedu tam ještě jednou (možná i víckrát)
Dobrou noc fšem. Gdo je zítra v Práglu a chce se potkat tak to řešte operativně s Davídkovou, ona podá podrobné info o mém výskytu . Budu v Karlíně dokaváď mě někdo nevyzvedne a neodvede jinam, páč já netrefím ani do trafiky za rohem
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:19
- Nahlásit
Ináč stran dovozu květin do Prahy od hotelu Sen se nabízím. Jezdím pravidelně okolo. Limit dovozu je co se vejde do malého soboního auta. A když už jsme u toho, mohu také poprosit o jednu sazeničku Aloe
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:30
- Nahlásit
Biluška
Dotaz stran malokrálíka. Do kolika se hodláš zdržet v Prahe? Cca po půl osmé, když mi pojede MHD bych totiž mohla dovézt malokrálíka do blíže určené hospody a mírně tím usnadnila Davítkojc život.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:31
- Nahlásit
Hyena
stihneš to zítra? Jsme se právě domluvili na akci "hospoda". Kolem sedmé (a později) někde U Holečků.. mě se neptejte kde to je, to ví Renata a Isdpch. Je to tam jak jsme byli minule když jsem s sebou měla Lilátko, Texíka a Hesinku . Kdybys to tam stíhala tak prosím hodně moc alojí s sebou. Předem kuji
Fšichní Pražáci a okolopražáci
Zítra kolem sedmej sraz f té hospodě. Bližší info shánějte u Renaty, páč já budu mimo net, foun a nejspíš i mimo sebe . Mezi čtvrtou a sedmou bysem ráda viděla Pražskej hrad,nebo nějakou jinou pamětihodnost a kdyby mi chtěl někdo dělat doprovod tak bysem byla ráda, páč jinak se určitě ztratím Info o doprovodu prosím sem, Renata mi je předá páč spolu budem v tajném spojení skrzevá mýdlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:32
- Nahlásit
kachna_
Budu v hospodě, budu čekat na malokrálíka i na ostatní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
páč spolu budem v tajném spojení skrzevá mýdlo
sakra. zase vedle - ještě tam patřil tenhle smajlík
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 22:28
- Nahlásit
co je nového,kromě toho že nestlihnu zejtra bilušku kvuli práci?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 22:39
- Nahlásit
Mucholabka
něco do zahrady, co cucá vodu. Krom vrby.
Chceš trávu, které říkám bambus? Je vysoká tak 2,5 m, zítra ti ji můžu vyfotit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 22:51
- Nahlásit
Biluška
Bližší info shánějte u Renaty, páč já budu mimo net,
tož at Davídkojc hodí info...já mám cosi do 8 n hodin u nás,ale pak bych klidně i jela..a třá i vzala Gerdu s sebou???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 23:22
- Nahlásit
isdpch
doufám že info najdu a optámse tý Gerdy esli by večír šla pokud budete někde ještě v půl
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 01:18
- Nahlásit
Sali
bingo
Hyena
a je to poreseny
alojaci
momentalne tu mam tak 6 skoro dospelych - pubescentnich aloi..ty by mely prezit rozsazeni i ted (jsou v kvetinacich tak po trech.. jako jen bych je oddelila, at si kazdej zasadi sam..pac ja mam ted hlinu pod snehem).. pak mam hafec malejch, ale ty by ted tuty sciply.. jsem tu prakticky furt (delam z domova). Cili tech ca 6 ks muzu vydat hned jak budou mit cas dovozci, dalsi lidi dozasobim prubezne nebee to problem, ony se fakt mnozej jak fstekly
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 05:34
- Nahlásit
StaHi
6 skoro dospelych - pubescentnich aloi
Aloe je "dospělá =účinná" ve 3 letech,esli máš jen ty mrňavé "ocásky",tak bych je těď nepřesazovala a počkala do února
jinak bodré ráno fšeeeeeem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 06:14
- Nahlásit
DObrý ránko všem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 07:16
- Nahlásit
Dobré ráno všem, kteří usnuli v tramvaji.
I těm, kdo míří do Phy a nespí. A jejich kamarádům.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:02
- Nahlásit
Hyena
je to na kraji Senohrab, někde jak jsou i Pyšely, D1 vede podél, je to mezi Benešovem a Prahou.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:05
- Nahlásit
brezen2008
co je nového,kromě toho že nestlihnu zejtra bilušku kvuli práci?
že ani já ani Tchoř nestihneme hospodu kvůli práci taky, kdybychom tam náhodou chtěli jet, jakože stejně na reálný sleziny lidí z diskusí nemáme čas.
Ale ono po netu si myslím, že to stačí, to je ideální, pracuju u toho a eště kecám v deseti lidma krz celý čechy, kd ejinde by na to člověk čas vzal.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:06
- Nahlásit
Pak akorát to, že na víkend jsem doma sama, a na cvičáku ve Strašecím budu v neděli nastoprdo, pokud mi neumře pes nebo auto,
a že ta čuba vlkošeda, co jsem jí předestírala Davídkoj jako metodický fotky, je mistryně republiky v TART obranařině.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:17
- Nahlásit
sarax
..já mám cosi do 8 n hodin u nás,ale pak bych klidně i jela
Tak to by si mi mohla vzít tu áloji,gdyby je něgdo dovez.
Brý zmrzlý ráno fšem.......
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:21 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Sali
Hyena
je to na kraji Senohrab, někde jak jsou i Pyšely, D1 vede podél, je to mezi Benešovem a Prahou
Je to na severním okraji Senohrab, ale ne na D1, ale na přípojce z D1 do Benešova, na kopci po levé straně, přímo u silnice, asi kilometr za Mirošovicema, to jest odbočkou přípojky z D1.
Pyšely jsou kus dál a vpravo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:24
- Nahlásit
jablunka
co dělá plešouní pankáč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:26
- Nahlásit
Dobré ráno všem Álojářům i NeÁlojářům
Neessi
Aloe je "dospělá =účinná" ve 3 letech,esli máš jen ty mrňavé "ocásky",tak bych je těď nepřesazovala a počkala do února
díky za info - nedávno jsem dostala dva takový pupíky álojovitý, nevím teda kolik jim je, ale začnu je "rvát" až teda za tři roky, páč nepoznám jak starý jsou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:29
- Nahlásit
Sali
co dělá plešouní pankáč?
Rychle se otrkává,dneska ráno mi strčil hlavu pod peřinu a štípnul mě do břicha,abych prej vstávla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:33
- Nahlásit
jablunka
hlavu pod peřinu a štípnul mě do břicha,abych prej vstávla
takže nejen pojízdnej termofór, ale i budík, takovej dva f jednom
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:38
- Nahlásit
PetraK
takže nejen pojízdnej termofór, ale i budík, takovej dva f jednom
Asi tak!
Včera už se pokoušel hrát si s Brůsem a othelo je z něj totálně hotovej.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
Čauky,
dneska by to šlo. Akorát až po cestě zpátky, bo na poledne budu zdrhat před zácpou tak, abych kolem benešova ještě projela plynule a ne proskákala na jedničku. Zpátky pojedu večír, cca na 19 h. Tak že Sta Hi, jestli to pořešíme dneska, tak mi prosím pošli svůj mobil na e.mail hyenacabrakova@centrum.cz a já ti cinknu cca 30 min před tím než dojedu na místo. Samozřejmě tě také můžu rovnou nabrat a hodit do Prahy na tu slezinu.
Ad hospa- stavila bych se tam jenom případně s těmi kytkami, páč jsem měla tenhle týden docela hutnej a jsem vorvaná jak jetel.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:55
- Nahlásit
dobré ráno štábe,takle to nazval R. Desenský ,já ne
jak se máte
jablunka
krása )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:56
- Nahlásit
jablunka
Jablůnko- vy ste naprosto bombová rodina- nechcete mě adoptovat? Prosim,prosim
Hyena
a jsem vorvaná jak jetel.
jetel tetkon už neni vorvanej, ale pomrzlej. Seš taky pomrzlá?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:58
- Nahlásit
heledte jde někdo zítra tady vocut na to fríčko? do prahy?
|