Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:35
- Nahlásit

Si ho vemte, koupim si dalsiho!!!
To jako říkal?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:41
- Nahlásit

Mucholabka
To jako říkal?

_Jo,arogantní hovado.!

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:45
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka

No třepající se gordon,déšť,srst v plsti,klepal se a arogantní debil co lhal,že je tam jen dva dny a "tak si ho vemte,si koupím novýho,ten si zvykne"

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:54
- Nahlásit

jablunka
dobrdan pani, jak se ma Otik Vicious Jablunek? doufam, ze se vas ten 'degenek' nejak nedotk ja takhle nezne oslovuju i ty svoje karikaturky esi dotk, tak se moc omluvuju
hlasim se jako dodavatel aloe vera (dospelych, kvalitnich rostlin.. a zadarmo! ).. jsem velkopestitel (furt se mnozej a ja je neumim vyhazovat ). dejte vedit, mate-li zajem.. jen musime nejako poresit dopravu (bydlim kus od Phy)

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:54
- Nahlásit

Erin
A vzali ho? Aspoň? Třá dá tomu zmetkovi přes hubu někdo kdo bydlí poblíž Odkud vlastně je?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:55
- Nahlásit

StaHi
Můžu se taky hlásit jako zájemce o Aloji? I když nemám nahatýho degenka? Bysem měla zájem, raději o moc plevele, páč u mě přežijí jen ti nejodolnější jedinci

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

StaHi
dobrdan pani, jak se ma Otik Vicious Jablunek? doufam, ze se vas ten 'degenek' nejak nedotk
Otík se má fajn,právě slintá nad háravou Bůcou.A degenek se mě fakt nedotkl,páč jim vopčas dávám horší ména.
hlasim se jako dodavatel aloe vera (dospelych, kvalitnich rostlin.. a zadarmo! ).. jsem velkopestitel (furt se mnozej a ja je neumim vyhazovat )
Né že bych je nebrala,nebo nepotřebovala,ale mě chcípne i umělá kytka,já to s tím zeleným nějak neumím.Ale aš pojedeme do Práglu,nebo někam poblíž,vozvu se a třá mi chvilku vydrží.každopádně díky

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:06
- Nahlásit

StaHi
Pani, taky bych prosila jeden álojs, degen by se u nás našel, nebo jesi stačí jen rejnmen, tak mám snat nárok, ne? ))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:10
- Nahlásit

jablunka
ona ta aloe vydrzi fakt hodne.
aš pojedeme do Práglu,nebo někam poblíž,vozvu se
ok

Biluška
muzes ale upozornuju predem, ze zejtra s ni u Hiltonu nebudu ) nejak to predani ale vymyslime (muzu dojet do praglu.. vlakem teda.. ale zitra fakt nestiham) ..a aloe je vicemene plevel, sice hodne sikovnej, ale podle toho jak se mnozi... no k MOC se dostanes fakt rychle

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:14
- Nahlásit

Gerda
dobra

....pripadni dalsi zajemci asi az na jare, bych mohla aloe rozsadit, bo fsecky zas nedam )

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:15
- Nahlásit

StaHi
Kdybys chtěla výměnou květinu, pak Pardálka namnožila něco, co kvete červeně a už si nepamatuju, co to je. Taková odolná květina....a myslim, že na jaře bude chuděra rozdávat, jak se jí to pomnožilo )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:16
- Nahlásit

StaHi
Jak si daleko od prahéééé?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:20
- Nahlásit

StaHi
Já chci taky áloj, mi zdechnul aji kaktus na okně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:21
- Nahlásit

StaHi
.pripadni dalsi zajemci asi az na jare, bych mohla aloe rozsadit, bo fsecky zas nedam
sis na sebe upletla bič.

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:32
- Nahlásit

Gerda
Kdybys chtěla výměnou květinu
zis to neeee! mam toho moc!
Jak si daleko od prahéééé?
po dalnici asi 30km, jihovychodne.. hotel Sen (blee!) tu mame treba

Mucholabka
pisu si. (mmch, mi zas letos na okne kaktus poprve vykvet! tenhle jsem si ukradla ve skolni druzine, a to uz je drahno let)

vsichni aloechtivi
koukam, ze jsem nalezla mocny odbytiste, takze budu nadale mnozit (aloe!!!) beze strachu, ze me ty kytky vystehujou. jen ta logistika bude asi zajimava, ja jsem bezautovy neridic.

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:33
- Nahlásit

jablunka
erin

Napadá někoho ještě něco?
No pes je to krásnej a sympatickej. Už jsem tady loni v listopadu radila někomu na rozbolavělé konce uší třezalkový olej a prý to pomohlo. Na naše uši psí to ve velkých mrazech taky působí velmi dobře.
S Dežem zdravíme oba a přejeme dobré zdraví a hodně kW do postele.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:43
- Nahlásit

Lola1
Už jsem tady loni v listopadu radila někomu na rozbolavělé konce uší třezalkový olej a prý to pomohlo
To vím,používala jsem ho u Bůcy na krvácející uši,ale na celý tělo se mi to nezdá.
S Dežem zdravíme oba a přejeme dobré zdraví a hodně kW do postele.

Moc a moc děkujeme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:47
- Nahlásit

StaHi
POšli ji poštou. Jestli to vydrží jakékoliv zacházení tak tohle zvládne taky. Nacpi ji do krabice, oblož zmuchlanýma novinama ať to neumrzne a je to

Když už je tady ta květinová burza tak já daruju "dračinec". Bližší určení toho plevele po mě nechtějte, víc o něm fakt nevím . Ale taky se to děsně množí a vypadá to docela hezky. Je to veliký, takový hodně dekorační a přežije to absolutně jakoukoliv péči Je to prakticky jediný co mi tady roste. Krom kopřiv na zahradě teda

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:02
- Nahlásit

Já bych potřebovala něco do zahrady, co cucá vodu. Krom vrby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:07
- Nahlásit

Mucholabka
Meruňka. A ořech. Z kytek nevím, většinou řeším spíš opačný problém - aby mi to neuschlo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:11
- Nahlásit

Biluška
Ořech jsem dostala od mamky, napůl zdechnul a napůl ho sežrali psi, vždycky jak jdou kolem, tak si urvou větvičku, on je totiž blízko jejich "doskočiště". Uvidím na jaře, jestli se vzpamatuje.
Meruňka asi zmrzne, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:28
- Nahlásit

Mucholabka
Briza. Hodne briz. Olse. A studnu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:47
- Nahlásit

Fifi
No von tam protíká potok. Ale to neva, já to stejně brzo prodám-jestli to někdo koupí-to teď tak podpálit je nejlepší řešení.

Jé, vet mi volal a ptal se na stav, to je fajn.
A to ještě ani nedostal zaplaceno.

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 19:50
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to je dobrej vet - taky mam podobnýho - co si nechá zaplatit až když ukončí léčbu

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:02
- Nahlásit

StaHi
taky prosím aloi a klíďo si dojedeme .... hotel Sen mi něco říká, jen kam ho zařadit

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:10
- Nahlásit

cus cz-logove v oblasti kyno i kino. Je neco noveho ? Ps : benda uz mel tuheho bobika tutununu to mam radost

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:21
- Nahlásit

brut
ten hotel je v Senohrabech či tam někde před Benešovem....

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:25
- Nahlásit

Sali
díky .... tak to je na cestě do Vlašimi, si myslím

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:44
- Nahlásit

hotel sen je na ceste od d1 na benesov ca. 6km pred benesovem na leve strane a je ve stylu hradu ale mozna se pletu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:05
- Nahlásit

Biluška
Haloooo paní, ste tu někde? Kde a jak vás najdu, abych vyzvedla tu kriplkáru? Můžete ji taky dopravit do Práglu?

Zítra je to dost blbý, to se mi fakt nehodí, nejsem doma, budeme to muset nechat na jindy. Ještě mě napadlo že bych jako vyndala kola a zkusila to změřit esli by se to vešlo do těch jejich podělanejch tabulek tak to event.poslat jako dvě zásilky. To nějak vymyslíme pani, nebojte!

<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání