| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:21
- Nahlásit
sarax
třídníé je kráva a spletla si únor s prosincem
to si děláš srandu... néééé? To je opravdu kráva na entou ...my máme druhej ples v lednu , se asi půjdu pak někam ( samo že za levno) opít, protože při těch cenách v Lucerně budu ráda za sodovku na celej večer
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:22
- Nahlásit
Co vy vo te cele debate tady vubec vite, jaky mate informace o tom co se deje at uz na Vlcarech nebo u nas doma. O vlastnim sobectvi a bezohlednosti tady pisete x stranek z5 a Rudovi vycitate ze z nekolika mesicnim zpozdenim reaguje na cileny a pomerne ucinny utoky proti nemu. Jestli reaguje zpravne nebo ne nebudu posuzovat, ale chtel bych videt kohokoli z vas na jeho miste pod tim tlakem pod kterym on neustale je.
Asi mam trochu vic informaci nez vy vsichni tady dohromady a ackoli s nekterejma vecma a nazorama nesouhlasim (a narozdil od vas si o tom dokazu s Rudou popovidat v realu) tak dokazu docela dobre pochopit co ho k tomu vede.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:27
- Nahlásit
Jablunka
tady pár inspirativních, jak s chrtoslavama v zimě, posílá Pardálka:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:30
- Nahlásit
Gerda
konečně něco normálního..se ti omlouvám se taky podlehla náhlýmu popudu...ale stejně je to jedno na jaký foře co někdo selektuje fšude
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:32
- Nahlásit
Gerda
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:33
- Nahlásit
davidkova renata
Takovyhle diskuze na netu nemaji na realny trenink vliv takze nabydka spolecnejch treninku plati stale
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:35
- Nahlásit
Tchor
A jsi si jist tím, že ty informace vnímáš reálně? terý měl informace o situaci ohledně časopisu (z mého pohledu podobné) zprostředkované z nich učinil daleko správnější vývody než mi, co jsme pani inženýrce věřili.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:38
- Nahlásit
kachna_
Na rozdil od vas je mam podlozeny psanejma textama fotkama a pod, vcetne osobnich zkusenosti. Rozvadet to tady nebudu ty informace jsem nedostal s tim abych je zverejnoval, ale mam je.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:39
- Nahlásit
Tchor
Co vy vo te cele debate tady vubec vite
o celé debatě víme, když jsme se jí zůčastnily, nemyslíš?
jaky mate informace o tom co se deje at uz na Vlcarech nebo u nas doma.
podívej, nerada se s někým hádám a dohaduju, ale zřejmě si nečetl vše od začátku, jinak by jsi takhle nestartoval..... zkus si to celý přečíst a pak se vztekej.... jen tak mimochodem jsem psala, že vše bude přebráno naprosto zcestně a vůbec ne tak, jak to bylo myšleno
O vlastnim sobectvi a bezohlednosti tady pisete x stranek z5 a Rudovi vycitate ze z nekolika mesicnim zpozdenim reaguje na cileny a pomerne ucinny utoky proti nemu. Jestli reaguje zpravne nebo ne nebudu posuzovat, ale chtel bych videt kohokoli z vas na jeho miste pod tim tlakem pod kterym on neustale je.
pod tlak se dostal vlastním přičiněním s pomocí lidí, kteří mu neustále přikyvují a stavějí ho do role naprostého boha.
Bohužel tím s prominutím posrali vše, co bylo dobré a co přinášelo a mohlo přinášet hodně dobrého lidem a hlavně psům. Proč myslíš, že lidi, kteří by dřív za Rudu položili život teď jsou někde jinde? Proč se neustále vedou debaty ohledně jeho přístupu a chování?
Ne, Tchoři, klidně si buď zaslepenej, ale nevyčítej nikomu posun ve vztazích a v chování či prozření.
Zrovna ty by jsi se měl trochu zamyslet a pokud opravdu jsi s Rudou schopen komunikovat i o věcech mimo psy, tak by jsi mu měl pomoct a ne se tu zbytečně vztekat a chovat jak puberťák.
Možná jsem moc tvrdá a urážlivá, ale fakt mně nebaví neustálé povyšování Rudy nad ostatní, vyzdvyhování něčeho, co není a bannování či arogantní jednání. Možná, že ty jsi na to zvyklej, ale já ne a pokud je to potřeba, tak reagovat budu vždycky.
Jo a aby nedošlo k nějakým nejasnostem.... na Rudovo forum sice chodím, ale je pod mojí úroveň přispívat a nechat po sobě dupat popř. být terčem vybíjení si nějakých problémů, které tam někteří mají.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:41
- Nahlásit
Gerda
tady pár inspirativních, jak s chrtoslavama v zimě, posílá Pardálka:
taky máme tenhle manmaťáckej obleček.
Že pardálce vzkazuju,že klucííííííí ušatýýýýýý sou úžasný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:46
- Nahlásit
jablunka
Voni už maj kucíí svůj šuplik na oblečení, bo Pardálka jim nechala přešít deky s pardálíma vzorama, co koupila u čongů, na vycházkový sáčka )))
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:47
- Nahlásit
brut
Problem totiz vubec neni na netovejch diskusich. Vic fakt zverejnit nemuzu, ale virtualni realita je jenom virtualni a neni potreba ji brat prilis vazne, real je mnohem vaznejsi.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:52
- Nahlásit
Gerda
na vycházkový sáčka )))
jedu k pardálce až bude pjeně a mrknu se
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:53
- Nahlásit
brut
Nikomu netlacim aby Rudu podporoval ani to aby s nim nediskutoval. Ale dost mi vadi kdyz se nekteri lide snazi skodit ( a docela ucinne) realnemu provozu Vlcar. Kde jde o ty zvirata nikoli o lidi (a ty lidi jsou v realu dost jiny nez na tom netu). Jde o to aby tenhle projekt azilovyho psince s ucinnou napravou odepsanejch psu ale i pomoc lidem co si nevi se psem rady, udrzel v chodu.
Nejsem opravnenej zverejnit co vim, ale mne osobne to staci k tomu abych se snazil Vlcarum pomoct i prez to ze s nekterejma vecma nesouhalsim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:55
- Nahlásit
Tchor
celou dobu vím, že netová diskuze je jen něco...ale ten problém je a pořád narůstá a objevuje se i v té netové diskuzi a to tak, že už je až moc zřetelný. Navíc bych tam viděla něco jako "stihomam" a to je moc zlý.
Nechci, aby jsi něco zveřejňoval, ale aby jsi se zamyslel a pokud teda stále stejně ( možná slepě) věříš, tak se snaž pomoct..... ovšem ne naznačováním, mlžením, vymazáváním příspěvků, ale tlakem na změnu v přístupu, na změnu v osobnostním vývoji atd.
Možná to už ani nejde, ale ve chvíli, kdy realita ( ne ta virtuální) dožene tvého kamráda ( pro ostatní Rudu), tak ayb si věděl, že jsi pro jeho záchranu udělal maximum. Ono se totiž blbě žije s tím, že jsi mohl pomoct a v zaslepenosti nic neudělal.
Víš, i tohle je jen netová diskuze... ovšem vycházející z reálného základu.
Fakt, by možná stačilo pořádně číst ( bez hledání postraních úmyslů) a byl by klid....a stačí se slušně zeptat a ne hned startovat
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:58
- Nahlásit
Tchor
ale virtualni realita je jenom virtualni a neni potreba ji brat prilis vazne, real je mnohem vaznejsi.
No pokud virtuální"pouze" mazání nepříjemných pro Rudu informací není třeba brát vážně,bo realita je vážnější ,tak potěšbůh.
ale chtel bych videt kohokoli z vas na jeho miste pod tim tlakem pod kterym on neustale je.
Vesměs všichni zde,kteří pomáhali se potýkali s existenčními problémy,vychovávali děti,starali se o rodiče,spláceli hypotéky,radovali se ze svých psích kamarádů a dokonce si dovolili přepych pomáhat i Rudovi.a pomáhali by i dál,pokud by Ruda nebral pomoc jako samozřejmost a své podnikání zlegalizoval.Vzal názor jiných,nápadů bylo víc než dost...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:00
- Nahlásit
Tchor
Nikomu netlacim aby Rudu podporoval ani to aby s nim nediskutoval
ale jo, v mnoha případech. Chápeš, že jsou lidi, kteří s ním z nějakého důvodu nechtěj mluvit? ....a na své otázky dostanou odpověď, ať si s ním promluví....
Jde o to aby tenhle projekt azilovyho psince s ucinnou napravou odepsanejch psu ale i pomoc lidem co si nevi se psem rady, udrzel v chodu.
jenže ono se to setsakra začíná sypat a spousta těch, co pomáhali zhnuseně odchází... položil jsi si někdy otázku proč?
Někde je obrovský problém a ten prorůstá do všeho.. i do toho dobrého a přínosného.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:02
- Nahlásit
Gerda
Voni už maj kucíí svůj šuplik na oblečení,
Třá se k tomu taky časem dopracujem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:06
- Nahlásit
jablunka
Třá se k tomu taky časem dopracujem
Jak ti budou postupně přibejvat chrti, budeš muset vyklízet dětem skříňky ))) Ale ten nápad s těma dekama od čongů se mi zdá fajn, protože tak vlastně docela levně přijdeš k látce, co bys jinak mohla blbě a možná i draze shánět.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:06
- Nahlásit
Tchor
Problem totiz vubec neni na netovejch diskusich
Tak proč teda píše o "komunitách"které mu škodí?Proč tedy odstřihnul tolik lidí?To chceš říct,že to není jeho nápad,ale na nátlak někoho jiného?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:09
- Nahlásit
Gerda
Jak ti budou postupně přibejvat chrti, budeš muset vyklízet dětem skříňky
Tohle už opravdu nehrozí.
Ale ten nápad s těma dekama od čongů se mi zdá fajn, protože tak vlastně docela levně přijdeš k látce, co bys jinak mohla blbě a možná i draze shánět.
Tohle mi odpadá,holčina co mi šije sežene všechno a levně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:10
- Nahlásit
jablunka
holčina co mi šije sežene všechno a levně
no tak to je paráda!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:12
- Nahlásit
jablunka
Tohle už opravdu nehrozí.
ASzz,tohle raději nevyslovuj nahlas,jináč se ti budem do třech měsíců řechtat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:19
- Nahlásit
Erin
A bude z ní ASzz, dáma s chrty )))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:21
- Nahlásit
brut
si představ jak se motám po parketu s berlema
Tak předvedeš "berlový tanec"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:25
- Nahlásit
Neessi
Tak předvedeš "berlový tanec"
něco jako šavlový? ... by mi došel dech během prvních pár taktů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:28
- Nahlásit
brut
tak bys mohla hrát jen na činely: http://www.youtube.com/watch?v=HovkEyHvuMg
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:31
- Nahlásit
Gerda
moooc pěkný, bych tam byla za hvězdu večera
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:34
- Nahlásit
Hezký víkend fšem, letim za hárafkou a pak do knajpy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:35
- Nahlásit
Gerda
letim za hárafkou a pak do knajpy.hárafku podbej, v knajpě pozdravuj
|