Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

Gerda

Dyby mi nevyšla ta adopce u Můdr, nemohla bys mě adoptovat ty?

No jasně,ale na Můdr nemám to varuju kupředu

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:16 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

PetraK
ale tak esli děda Jébat zná, možná že má i pravdu, no.

zná, zná, já to mám rychlý - někdo mi někde řekne čarokrásko a huuuuš znám celou familiji....
ale přeci všichni ví, že na prsa je polífka a ne pivo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

jbat

a seš fakt na ty prsa? páč esli jo, tak já sem na hlavu

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:19
- Nahlásit

PetraK
no to seš, to je ale v pohodě. já jsem na prsa, tzn. omezenej pohyp a kdesi cosi, to není jen tak... ty seš na hlavu a pohybovat se můžeš. navíc kdekoliv, jakkoliv rychle, v čemkoliv oděná a třá i nahá (páč seš na tu hlavu...)... prostě ty můžeš všchno a já ho*no... no...

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:19
- Nahlásit

Dneska tu tak funí vítr,že nedělám nic jinýho,než běhám od okna k oknu koukám kterej ze dvou obr smrků žuchne dříf.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:24
- Nahlásit

Erin
u vás taky?! já ráno místo venčení pouštěla draka, ty jo... blbý, že už nemáme kšíry, ale obojek, páč už to není vtipný, když Blbís kulí ogále jak agama...

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:25
- Nahlásit

jbat a on se ti jako na vystave toho mazala daliho nekdo mackal na prsa jo ? Sem si myslel ze je to tam komorni prostredi. PetraK jbat je na prsa upa diva, ta nic jinyho nez prsa nevidi

nemethova5
Člen
- Nahlásit

vsechny vas zdravim!co noveho?hajan je na tom o trosku lip,zitra jdeme na kontrolu,ale stejne si nelehne poradne na levy bok,chodi na postrojich,jinak celej vikend byl upa v klidu,nelital,neskakal a prto mi pripada,ze nejak zatuhnul,ze je to pro nej horsi,nez kdyby behal!takze zitra budou hulakat duo,jak morce tak hajan,uz se tesim,asi je tam necham oba dva,at si s nema vet poradi a pujdu si sednout do cekarny,to vidim zive,jak je tam nahani!

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
já jsem na prsa, tzn. omezenej pohyp a kdesi cosi
tak to já nemůžu rychle chodit, bo nemám dostatečnou rotaci v kyčlích, takže mám taky omezenej pohyp, naštěstí, bo dybych měla rospohybovat nějak výrazně celou svou hmotu, třásl by se sever čech eště teď...ostatně ty výkyvy na richterce byly skrzevá moje dobíhání autobusu.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:30
- Nahlásit

Benda
on se ti jako na vystave toho mazala daliho nekdo mackal na prsa jo
na prsa bohužel ne, ale taky se tam našel ouchyl... sou fšude...

nemethova5
to udělej!!! a pošli tam ostatní, ať se jdou podívat!

Gerda
ostatně ty výkyvy na richterce byly skrzevá moje dobíhání autobusu.
nedovolím si ani odhadnout, co způsobilo moje dnešní doběhnutí šaliny...

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:34
- Nahlásit

hele lidi, já teď někde četla, že jsou v Benátkách záplavy... teda mě to příjde jako zpráva o Sněhové kalamitě v Alpách... to sou vjeci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:37
- Nahlásit

jbat
a třá i nahá (páč seš na tu hlavu

tak ty sice můžeš houno, ale já zas zmrznu, že jo

Erin
Dneska tu tak funí vítr,že nedělám nic jinýho,než běhám od okna k oknu koukám kterej ze dvou obr smrků žuchne dříf.
A to je kde to TU? páč máme u Apaluchy taky dva dost podstatný smrky

Benda
jbat je na prsa upa diva, ta nic jinyho nez prsa nevidi

chudák to má dost omezenej pohled na svět. To by mě nebavilo, celej život vidět jen prsa , to radši teda budu chodit nahá a umrznu. nemethova5
uz se tesim,asi je tam necham oba dva,at si s nema vet poradi a pujdu si sednout do cekarny,to vidim zive,jak je tam nahani

mám velkou představivost, tak jsem se teď hustě pobavila

Kačaba
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:38
- Nahlásit

Fajka
My bydlíme taky v Jebáčkově, ale nás byste sebou asi nechtěli páč my sme děsně nesocializovaná, protivná a tvrdohlavá čokla
Fajko no ahoj už jsem ti poslala mail a budeme výletit s holkama-čahounka jí pučí kus socializace a brzy se sejdeme,když budeš chtít zkusit Prahu busem tak si s tebou dám klidně trénink MHD a pomůžu. Fájinka je krááásná,už jsem vám skoukla stránky v rychlosti,eště se tam mrknu večer.
davidkova renata
Fajka
jí dáš košík a traverzu ti pučíme ,vo co go?

jdu dřít fšem ahoj

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:38
- Nahlásit

jbat
že jsou v Benátkách záplavy
No, vem s sebou Prdinošku, jako jedinej bude moct plavat na náměstí přet svatym markem )))

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

jbat no ja byl taky na vystave ale zadnej uchyl se na me nemackal zato na namesti me jedna porad chtela krmit nejakou pochutinou asi ze sem strasne hubenej a strkala mi prsty do pusy a strasne u toho jecela

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:45
- Nahlásit

Benda
no ja byl taky na vystave ale zadnej uchyl se na me nemackal zato na namesti me jedna porad chtela krmit nejakou pochutinou asi ze sem strasne hubenej a strkala mi prsty do pusy a strasne u toho jecela

hele ta praha je asi plná divnejch lidí, protože mě třá na Karlovje mostě přepad jeden takovej zezadu a funěl mi do ucha a taky jako nevim, co si vo tom myslet...

Gerda
No, vem s sebou Prdinošku, jako jedinej bude moct plavat na náměstí přet svatym markem
to sem nepochopila, ale předpokládám, že před svatým Markem můžou plavat jenom hadi nebo tak něco...

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:45
- Nahlásit

PetraK kdyz ona to ma z tech holcicich mejdanu ve vane a ted uz je to bludnej kruh a sama nevi jak z toho ven

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

Benda
teda ten matroš, co zjevně požíváš, bych chtěla prohnat chromatografem, to bude něco dosud neznámýho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

jbatPetraKto verim mile damy,prave proto,ze mam hooodne velkou predstavivost.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:49
- Nahlásit

dobrdan... jsem tu spravne... ..v septiku?

Gerda
No, sem taky řikala chlapíkovi, dyš jako studoval konstrukci leteckých motorů, že by se mi líbil v uniformě námořního letectva.....a úplně to neklaplo )))
fsecko de, dyz se chce! napr. ja namornicila f Tibetu us v roce 400!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:49
- Nahlásit

jbat
Karlovje mostě přepad jeden takovej zezadu a funěl mi do ucha

asi že měl astma?

PetraK kdyz ona to ma z tech holcicich mejdanu ve vane a ted uz je to bludnej kruh a sama nevi jak z toho ven

chudák Jébat , vidí furt jen ty prsa a ešče chodí furt do kruhu. To je život todleto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:51
- Nahlásit

StaHi
fsecko de, dyz se chce! napr. ja namornicila f Tibetu us v roce 400!

a byla ste chlap nebo bába?

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:52
- Nahlásit

Benda
ty seš Jarmil, to snad není možný...

Sali
tohle ještě nejni registrovaný, marnila bys čas.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:53
- Nahlásit

jbat to je ale standardni soucast karlova mostu tzv funici. A co teprf na starym meste tam se najdou takove co ukazuji tetovani a upa se tresou kdyz jim na to umelecke dilo nekdo sahne. To vis holka praha je metropole to neni fabrika na tvaruzky a okolo par baraku

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:56
- Nahlásit

Benda
viz příspěvek výše...

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:56
- Nahlásit

Erin
Nápodobně a eště sem zbírala na cestě čerstvje vyvezený popelnice,páč nám je to vodkoulelo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:57
- Nahlásit

PetraK
chlap.. ale asi nic moc... vot ty doby sem ve vykonu trestu

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

Benda
zato na namesti me jedna porad chtela krmit nejakou pochutinou asi ze sem strasne hubenej a strkala mi prsty do pusy a strasne u toho jecela
Mamka? Mamka byla na náměstí? A proč by tě krmila, to eště nigdy neudělala.....

StaHi
ja namornicila f Tibetu us v roce 400!
No vidiš, ty to máš taky, tak proč kousek nepošlete Sali, dyš uš tu pseudocystu konečně dojedla?

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:01
- Nahlásit

Gerda
kousek cehoze mam poslat Sali?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:01
- Nahlásit

StaHi
No toho, co s bendou berete, ne?

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání